< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
*DAİKİN NDJ D2CND024* Kullanıcıları (329. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sağ olun. Sorunum en başta sesli çalışmasıydı. Sonra doldurma musluğu, tahliye vanası değişti. Bar yükselip düşüyordu habire. O yüzden bugün de genleşme tankı değişti. Ben de hala bu cihaz sorunlu, değişim istiyorum. Daikin bende büyük pişmanlık oldu.
-
Keşke Daikin değiştirse cihazınızı, insan yapımı sonuçta elbette hatalar arızalar olabilir fakat önemli olan firmanın desteği ve kullanıcıya verdiği önem ve arızayı gidermek için başvurduğu yollar diye düşünüyorum ve Daikin diğerleri kadar olmasa da bu konuda kötü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla hocam şu sabit yanma meselesi diş hava ile alakali sanirsam yada gidiş dönüş alakali,hava güneşli iken 42 ayarlirdi 48-49 kapatiyodu şuan 45 sabit yaniyor:)) ot takili sonuc da takma fazla tüketimin önüne gecmek için ot almişsin zaten ot dan faydalanman gerek önemli olan ev isisi ev isisi nasl tüketimin nasil senin söylemen gerek ayrixa ot takiliysa pompa hizini yükselt derim daha cok faydasini görürsün:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkese selamlar Daikin kombim için lan adaptörünü nereden alabilirim
Diğer bir sorum 11 67 hata alıyorum DOT oda termostatım var İzmir bölgesi için en ideal ayar ne olmalı
Ev ısısı istediğim gibi oluyor ot ısı talebi vermemesine rağmen kombi çalışmaya devam ediyor anlamadığım kısım bu bir de burda doğalgaz yok tüp kullanıyorum o yüzden tüketim benim için önemli
Mrh arkadaşlar benim c10 değerim 253 eğitim kitapçığında göre en fazla 100 görünüyor sizin ddeğerler nasıl bir bakabilir misiniz size zahmet
Merhaba bende c10 239
-
Hocamm,tüketimin önüne gecmek için hem ot hemde termostatik vana önceliktir.Evde yeteri kadar hesaplamalar dogrultusun da petek konumlandirilmiş mi.? Yani 20m2 bir odaya 2mt petek konumlandirilmali diş yalitim olmali,25-30m2 bir odaya 1.5mt petek koyarsan faydasini asla göremezsin eger hesaplamalar petek boylari dogruysa ot takarsin max 55 yaparsin gerisini ot halleder.Termostatik vana ise fazla isinan odalara takilmali örnegin mutfak gibi petek kendini kisar kapatirsa 1 petek sudan tasarruf saglarsin.Parametre ayarina ayarlariyla oynamana gerek yok degerleri kendisi hallediyor.Başka türlü tasarruf yapamazsin sabit olayi ise diş ve dönüş suyu ile alakali herhalde şuan bnm 47 sabit yaniyor
Üstad Urfadayım yazmıştınız, nasılsınız, siz ve aileniz güvendesinizdir umarım.
-
Allaha şükür ilçedeyim ama felaket sallandik daha önce sallandigimiz yillar oldu ama bu seferki durmak bilmedi ilk sarsinti da uyaniktim gecti gitti dedik eve gectik saat 13:13 kestiriyokrn uykuda yakalandim psikolojikmen cöktük saat başi sallaniyoruz sanki allah yardimcilari olsun bizden kötüleri var urfa merkez felaket 2. Darbe binalardaki durum nasil allah bilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 8 Şubat 2023; 14:4:40 >
Allah yardımcınız olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allah razi olsun allah enkaz altinda olanlara yardimci olsun zor öyle böyle değil yani anlatilanlar durumun daha kötüye gitmesi
Arkadaşlar Daikin kombiyi nasıl fabrika ayarlarına döndürebilirim
İmkansiz sasece sayfalari dolaşarak ayarlari belki düzeltirin cok mu kurcaladin
Bir kaç parametre değiştirdim düzelte bilirim teşekkürler
-
O özellikler maalesef kullanılamıyor. Aynı şekilde benim kullandığım modelin kullanım kılavuzunda da tüketim miktarlarının ölçülmesi için bazı ayar parametreleri mevcut fakat mevcut ana kart bunları desteklemediği için aktif edilemiyorlar. Sizinki de öyle olabilir. Saat ayarı konusuna gelince bende de kayma oluyor ama belli bir süre içinde ve bir kaç dakika kadar. Saat kombide değil termostatta olsa gerek.
-
Evet, yazdığım üzere. Termostatik saatini ayarlıyorum. Yarım dakika kadar sonra yine eski haline geliyor. Şu anda neredeyse yarım saat Şaşmaz'ın s durumda. İleriki yıllarda bu süre dahada açılacak. Ben termostattaki haftalık programları kullandığından dolayı eve geliş gidislerimize uymuyor. Olmazsa haftalık programlarda ki baslangic bitiş saatlerini ileri giden saate göre yeniden planlayacagim. Teşekkür ederim.
Konuyu çözdüm. Daha önce kombinin uzaktan kontrolünü sağlayan mobil uygulama versiyonunda (daikin heating) saat ayarlamak için bir alana yer veriliyor ve buradan saati ayarlayabiliyorduk. Ancak yeni versiyon mobil uygulamada (onecta) saat ayarına dair bir alan yok (bulamadım) o nedenle, oda termostatı üzerinden yaptığım ayarlar, yine mobil uygulama üzerinden yapmış olduğum eski ayarlara dönüyormuş. Eski versiyonu daikin heatin APK olarak web den bulup yükledim. İlk denemde sonuç aldım. Buna benzer dıumlarla karşılaşanlara yardımı olması bakımından buradan paylaşmak istedim. Forumda cevap yazan arkadaşlara da teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X