hocam vergiyi neye göre alıyorlar yani 90 a koltuk takıp çevirmek maliyeti çok fazla mı? |
Yeni Defender 90 Hard Top sahipleri (ve sıra bekleyenler) (8. sayfa)
-
-
MERHABA,HİÇKİMSE BU SORUYA CEVAP VERMEMİŞ,HEPİNİZ UZAYDA VE YA BAŞKA YERDEMİ YAŞIYORSUNUZ,BU SORUNUN CEVABINA GÖRE ŞEKİLENDİRECEĞİM ALMAYI VE YA OLUMSUZ DURUMLARDAN DOLAYI EVOQUE ALACAĞIM.
-
BENİM GİBİ YENİ EVOQE VE DEFENDER 90 ARASINDA KALIPTA İKİSİNDEN BİRİNİ ALAN BİR ARKADAŞ VARSA YORUMLARINI RİCA EDERİM.
BİRİ AT BİRİ DEVE DEMEYİN CUPRA ARACIMDAN SONRA İKİSİDE İYİ GELİR ;)
-
HOCAM ŞİDDETLE SORUNUZA VERİLECEK CEVABI BEKLİYORUM..ŞEHİRLER ARASI YOLCULUKTA HIZ SINIRI KAÇ BU ARABADA VE TABİKİ CEZASIDA
-
şuan plakadan ceza kesen eds sistemleri olduğuna göre ticari normal taşıt ayrımı yapmak çok kolay büyük ihtimalle öyle oluyordur zaten
-
Genelde radarı eds den değil de köşede bekleyen polis otosundan yiyoruz. Hoş eds cihazının aynısı polis arabasının içinde de varsa o zaman değişen birşey olmuyor muhtemelen. Eğer radarlar doğrudan plakadan ticari olup olmadığını algılıyorsa geçmiş olsun cezadan yırtamayız. ama yok gözle tespit ediliyorsa o zaman kim bilecek LR Def 90 ın ticari olduğunu
-
Hız sınırı doblo ile aynıdır muhtemelen 143binek 121 doblo . binek aracı 120 den 130 a artırdılar ama ticariyi artırmamışlar demekki.
-
Siz köprüden kesilen ticari araç cezaları haberini görmediniz sanırım :D hepsi plakadan otomatik kesilmiş
https://www.haberler.com/genel/15-temmuz-sehitler-koprusu-nden-binlerce-lira-ceza-11949464-haberi/
-
Eyvahlar olsun o zaman,yahu şu başlıkta şu aracı kullanan kimse yok mu,bir allahın kuluda tavsiye etmiyormu fiyat performans olarak,söylemesi ayıp 1 haftadır güneyde bir tatil beldesindeydim,istisnasız 5 lüx arabadan 2’si tek kapı defender idi ve hiçde öyle bayan arabası falan değil babalar gibi baba adamlar kullanıyordu.
-
defender'in bayan arabası olduğunu kim söyledi? koca bir cip. baba ciplerden. ama ben şahsen tek kapı, arka koltuksuz almazdım bu aracı o kadar para verip. tamam, çok daha ucuza geliyor ama resmen kamyonet oluyor. arkada cam yok, koltuk yok. yere yorgan mı seriyor alanlar ne yapıyor? bu kadar para verip çok tuhaf geliyor bana.
-
tek araba alacak imkanı olan için manasız bir araba zaten. Muhtemelen alacak arkadaşlar ya bekar yada birden çok arabası var. Şahsen benim için 2. Araba olabilmesi için fazla lüks
-
Şehir içi ve otoban radarlarından bahsediyorum köşelerde duran. Muhtemelen onlarda da aynı sistem vardır direk otomatik kesiyordur cezayı
-
Koltuk taktırıp koltuktan ceza yiyen olmuş mu ? -
Araba bağlanıyor diyen var
-
Bu sistemler varya bence direk keser aşar isen açıkca yazmış araca göre hızı çünkü
-
Araç bağlanıyor, 4 milyon falan ötv ödersen gidip alıyorsun, bir ara maliye bizzat gidip kontrol ediyordu, Türkiye'de her trafik polisi her çevirmede kontrol ediyor, koltuğu bırakalım seperatörü sökmek ve pencere açtırmak bile sakat.
-
selamlar herkese, 3-4 milyon arası araç arıyordum kendime.
glb aracımın üzerine para ekleyip alıcaktım ama takas teklifi geldi. 22 model defender90 20binde uygun bir fiyatta istiyor.
Ciddi düşünüyorum en azından 1 sene kullanır sonra değiştiririm gibi düşünüyorum.
benim konuştuğum 2 bayi bu yıl kesin defender90 gelmiceğini 25 yılında gelme ihtimali olduğunu belirtti ki 2023 ekim ayında konustugumda da 24 yılında ihtimal olduğunu söylemişti ama gelmedi.
Aracı uygun bir takasla alıcam piyasanın altına değer kaybı yaşıcağımı pek düşünmüyorum.
2 kişilik araç kullanmakta sıkıntı yaşamam evlilik arifesindeyim 2 kişiyiz zaten en fazla şirkette de 3008 egea falan var gerekirse alırım.
Soruma gelicek olursak, 2021 22 23 modeller arasında farklılıklar var mı ? dikkat etmem gereken neler var kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum 3-4 gün içinde karar vermem gerekiyor.
-
arkadaşımda otomobil ruhsatlı pejo partner vardı. 1. köprüye her girişinde istisnasız polis durduruyordu ceza kesmek hevesiyle. ruhsatı görünce de asık bir suratla al diyip arabanın içine fırlatıyorlarmış. en sonunda sattı da kurtuldu. :)
yani kaçarı yok. polisler gördü mü mutlaka durduruyor, ruhsatına bakıyor, koltuk var mı bakıyor. polisler bayılıyor buna. ha bu araçta farketmek daha zor olduğu için belki daha az durduruyorlardır, bilemedim. sahipleri söyler. :)
-
Yıllara göre donanım farkları:
2021 modeller yurtdışından özel ithalat ile garantisiz gelen araçlar.
2022'ler tr'ye gelen ilk parti araçlarda havalı süspansiyon yoktu, büyük orta infotainment ekranı vardı. 2022'nin ikinci yarısından sonra gelen araçlarda standart boy küçük orta ekrana dönüldü ama havalı süspansiyon ile geldi.
2023 modellerde havalı süspansiyon ve standart orta ekrana ek olarak, full dijital kadran var (hayalet gösterge de diyorlar). 2023'lerde bazen arkayı gösteren kameralı dikiz aynası (orta üstteki) olabiliyor. Ancak 2023'lerin dezavantajı bazılarında çok önemli bir donanım olan LED farlar olmayabiliyor dikkatli incelemek lazım araçları.
TR'ye son araçlar 2023 ağustos gibi geldi, sonra daha gelmedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 10 Ağustos 2024; 10:1:6 > -
Paneli kaldırdığınız için veya herhangi bir sebeple vergi incelemesi ve vergi cezasıyla karşı karşıya kalanlar bana dm’den ulaşabilir. Kazandığımız davalar ve dolayısıyla emsallerimiz var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X