Hayirli olsun kazasiz belasiz surusler. Paylasmak isterseniz maliyeti kac oldu bilmek isterim. Dün ankara girişinde tır uzerinde 4 adet gordum muhtemelen teslimatları hizlanacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cupra_mann902 -- 6 Ekim 2023; 14:36:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Defender 90 Hard Top sahipleri (ve sıra bekleyenler) (7. sayfa)
-
-
Faturada drl led far diye bi kalem görmedim, direkt led far olarak geçiyor. aracın fotoğraflarını daha sonra eklemeye çalışırım
-
Bayi başıma olmasın diye paylaşmayayım fiyatı ama liste fiyatından yaklaşık 300 bin tl daha pahalıya geldi diyebilirim
-
değer bence, bir sürü ekstranız var baya donanımlı bir araç.
ben sırf airmatic için liste fiyatına ek 200 bin tl ödemiştim geçen sene. Dijital gösterge, kameralı dikiz aynası, black paket falan yoktu.
-
Evet benim de çok içim acımadı ekstralara verdiğim paraya. 22 inch jantlar yaklaşık 155 bin lira ekstra olmasına rağmen, aracın bütün görüntüsünü çok güzel bi şekilde değiştiriyor. Sizler sanırım aradaki seperatörü söktünüz değil mi? Herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı? Muayeneden geçiyor mu araç? Ya da trafik polisleri bir şey diyor mu?
-
aynen seperatörü söktüm, böyle çok daha kullanışlı oldu tavsiye ederim. daha muayeneye girmedim ama polis çevirmelerinde hiçbir sıkıntı olmadı.
-
cars kingyoutubeLand Rover Defender 90 ASMR Review #short #shortshttps://www.youtube.com/shorts/WXQaWhA7iAg
Kış geldi. Adana antalya izmir gibi sıcak iklimlerde yaşayan varmı? Ben aracıma kış lastiği değilde, gerekli durumlarda kullanmak için kar çorabı almak istiyorum. Deneyen oldu mu?
-
Benim de cevabını bulamadığım güncel bilg vereyim, ara seperatörsüz muayeneden geçiyor :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün depozito verip sıraya yazıldım. Borusanın bu aracı temin edip etmeyeceğinden emin değillermiş. Şubat-Mart gibi belli olur dediler. Güncel bilgisi olan var mı?
-
Standart gelen farları sonradan Matrix led ile değiştiren oldu mu hiç ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilgi için teşekkürler hocam
Ben arka pencereleri taktıracam, güvenlik ve görüş açısı için çok önemli. Bayadır farklı işlerden dolayı erteledim. Yaptırınca buraya da yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanity Fair -- 28 Aralık 2023; 19:39:7 > -
Nakil Vasıtaları Vergi Dairesi’ne gittiğimde camlarla muayeneden geçmeyeceği söylendi (ek %11 ötvsi, tadilat muayenesi, ruhsat değişikliği [panelvan oluyor] yapılmadığı durumlarda)
Sizin de bir araştırma yapmanızı öneririm yoksa evet bence de cam şart araçta ciddi kör nokta var
Bence Türkiye genelindeki bayileri arayın illa ki araç olması lazım çok fazla temin ettiler diye biliyorum
-
Son zamanlarda fiyat alan varmı? Web sitesinde 2024 modellere bizim 90'lıkları koymamışlar. Hala getiriyorlar mı Defender 90, sadece 110 var?
-
herkese merhaba, ikinci el bir 90 lık alirken, 3.0 dizel arabaya, kimisi p300 yazmis kimisi d200 yazmis, birde HSE yazanlar var, tam olarak bu isin dogrusu yanlisi nedir , birde d250 olanlar var onlar 250 hp olanlar sanirim ve genelde ithal gelmisler galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaci1925 -- 25 Şubat 2024; 17:27:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam TR'de bu araçlardan sadece tek seçenek geldi. tek motor, tek donanım.
motor olarak 200 beygirlik d200 kodlu dizel motor, 3 litre. donanım olarak türkiye paketi. içeriği landrover tr sitesinde yazıyor zaten.
diğer hse'ler, d250'ler falan onların hepsi özel ithalat ve haliyle garantisiz araçlar.
-
bugun vadiye gittim. araç artık gelmiyor, mayısta da gelmeyecek dendi.
-
arkadaşlar radar hangi usulde çalışıyor sizin plakanızdan aracın binek olup olmadığını anlıyor mu yoksa mesela doblo tarzı bir araç hız sınırı düşük diyerek ceza mı yazılıyor? sormak istediğim şu:
radar cezası yazılması için defender90 ın limitinin düşük olduğunu bilmesi mi gerekiyor yoksa doğrudan sistem otomatik mi okuyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X