Arkadaslar merhaba adı lazım değil forumda konusu bulunan serviste bugun aracımın bakımını ve balata değişimini yaptırdım. sadece arka balatalar değişti. Frenler disk fren. Servisten ayrıldıktan yaklaşık 10 km sonra yolda ilerlerken etrafımdaki araçların uyarmasıyla sağa cektim ve gördüğüm manzara arka sağ tekerden yoğun duman ve kokunun cıkmasıydı. Beni durduran araçta da usta varmış ve acilen geri ustaya arabamı götürmemi tavsiye etti. Yarım saatten fazla durduktan sonra ustaya temkinli giderek aracımı gösterdim, bir kaç sökme takma işinden sonra bir daha olmaz diyip gönderdi. Maalesef eve dönerken yine etraftakilerin uyarısıyla sağa çekmek zorunda kaldım ve bu seferde diğer taraftan çok yoğun dumanın geldiğini gördüm. Yaklaşık 1 saat bekledikten sonra belki yolda en az 4-5 kez durarak eve zor atabildim kendimi. Bir daha ustayı aramadım gel dese gidecek cesareti göze alamadım nitekim 20 km den fazla yol idi. Mahallemdeki ustaya götürdüm lifte alıp baktı ama bişey göremedi. 2. Durduğumda aşırı derece de jantımda ısınma vardı ön jantlara baktığımda onlar gayet normaldi. yeni değişen balatadan sonra dumanın cıkması,jantın aşırı ısınması, ve kokunun oluşması normal midir zamanla geçer mi? Isınma ve koku neyse ama duman bana normal gelmiyor maalesef… balata markası: kale. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi audioslave -- 29 Ağustos 2021; 0:44:47 > |
Bildirim