Şimdi Ara

Yeni DivX Player'lar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Doğubank'ta yeni satılmaya başlayan Trident, Kawai vs. DivX Player'lar hakkında deneyimi olan, özelliklerini bilenler var mı? Kullanıcı kitaplarında çok fazla bilgi bulunmuyor. Örneğin bu oynatıcıların DivX oynatırken Türkçe altyazı ve Türkçe karakter desteği varmıdır? Progressive scan destekleniyor mu? DTS çözücü yerleşik olarak mevcut mu?
    Ayrıca Philips 720SA DVD Player Türkiye'de satılmaya başladı mı?

Yanıtlar için teşekkürler.

• o konuyu buraya sormayacaksın kardeşim yanlış bölüm
  • dediklerin olsa bile firmware updatelerini bulabilecegin bir web siteleri var mı bu markaların
  • arkadaşım seni ikaz etmek için yazmıyorum ama soruna forumumuzun Dijital Fotoğrafçılık/Baskı, Video/Ses sistemleri bölümünde daha rahat ve sağlıklı cevaplar alabileceğini düşünüyorum.
  • klona hocam yine konuya ilgimiz olmadıgı için , konu hep nereye koyulmalıydı vs. ye gidiyor
    hep böle olacak sanırım farkında mısın ?[evlol]
    saygılar sevgiler , klona kardesime katılıyorum , hem mobil ciahzların durumu açısından, hemde daha çok ilgi görmesi açısından bu konunun..
  • taşındı...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Negative®</i>
    <br />klona hocam yine konuya ilgimiz olmadıgı için , konu hep nereye koyulmalıydı vs. ye gidiyor
    hep böle olacak sanırım farkında mısın ?[evlol]
    saygılar sevgiler , klona kardesime katılıyorum , hem mobil ciahzların durumu açısından, hemde daha çok ilgi görmesi açısından bu konunun..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    yok yok yanlış anlaşılma oldu sanırım.ben notebook olayındada bu divx player olayındada hep forumun kurallarını açıkladım.yani burda daha iyi yardımcı olunurun dışında burda açılması gerekiyor forum kurallarına göre dedim.
  • Arkadaşlar, kusura bakmayın. Tüketici elektroniği şeklinde bir başlık göremediğimden yanlışlıkla mesajımı buraya bıraktım. Ancak DivX, DVD gibi konuların Dijital fotoğrafçılık başlığı altında kaybolma gibi bir risk var ve kolaylıkla da fark edilmez.
    Teşekkürler.
  • divx playerlarla ilgili olduğu için sorunun Dijital Fotoğrafçılık/Baskı, <b>Video/Ses sistemleri </b> bölümüne yönlendirmek istedim.sadece dijital baskı değil yani.orda daha uzman arkadaşlar var bu konuyla ilgili ondan yani.zaten bak kimsede cevaplayamamış sorunu.telefon manyayız biz
  • [frndsp] bisiyi bildikten sonra her türlü yardıma hazırım birçok arkadasta böle ama bilmeyince elden bisi gelmiyor özür dilerim kendim adına yaw? yardımcı olamadım [dntw]
    saygılar
  • Topic taşındı.
  • 9 yıllık hort
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.