Şimdi Ara

Yeni DOBLO (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.038
Cevap
14
Favori
582.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aracı almadan önce birmot un otoparkında 2-3 tur attım araçta da 4 kişi olmamıza rağmen çekişi fena değildi düşünün motor soğuk ve daha 5-6 km rede açılınca bana fazlasıyla yeter. şu anda bu araç 7 lt re civarı yakıyorsa motor açıldığında ve bizler araca alıştığımızda 6- 6.5 arası yakar o da ticari bir araç için normal bence. emir kardeşim sanada hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin.
  • ARKADAŞLAR TEKRAR SÖYLÜYORUM PREMİO ALAN ARKADAŞLAR BAŞKA JANT TAKARLARSA ANLAŞABİLİRSEK ORJİNAL JANTLARI BEN ALABİLİRİM.
  • VMTX ARKADAŞIM ISRAR LA ESP al demişti ama onun tavsiyesine uyup bayii e sordum ama sadece beyazda vardı beyaz da araçlarda en sevmediğim renk tir. ilgisi için tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atitrend

ben aracı almadan önce birmot un otoparkında 2-3 tur attım araçta da 4 kişi olmamıza rağmen çekişi fena değildi düşünün motor soğuk ve daha 5-6 km rede açılınca bana fazlasıyla yeter. şu anda bu araç 7 lt re civarı yakıyorsa motor açıldığında ve bizler araca alıştığımızda 6- 6.5 arası yakar o da ticari bir araç için normal bence. emir kardeşim sanada hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin.

yanlış düşünüyorsun 1,3 motor hayatta 7nin altına düşmez tank gibi araba sonuçta ve agır 1,6 düşer deseydin neysede 1,3 düşmez bence şehir içinde.

hele istanbulda bu imkansız
  • emir18rebrov ve atitrend

araçlarınız hayırlı olsun.araçlarınızla ilgili tüm sürüş izlenimlerinizi merakla bekliyoruz.

araçlarınızı iyi günlerde kullanın inşallah.

artık yeni doblo araçlarınızla aramıza hoş geldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VMTX -- 12 Mayıs 2010; 13:11:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

quote:

ben aracı almadan önce birmot un otoparkında 2-3 tur attım araçta da 4 kişi olmamıza rağmen çekişi fena değildi düşünün motor soğuk ve daha 5-6 km rede açılınca bana fazlasıyla yeter. şu anda bu araç 7 lt re civarı yakıyorsa motor açıldığında ve bizler araca alıştığımızda 6- 6.5 arası yakar o da ticari bir araç için normal bence. emir kardeşim sanada hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin.

yanlış düşünüyorsun 1,3 motor hayatta 7nin altına düşmez tank gibi araba sonuçta ve agır 1,6 düşer deseydin neysede 1,3 düşmez bence şehir içinde.

sevgili aziz: asıl mevzu burada zaten ben mersin in tarsus ilçesinde yaşıyorum ev den işe 4 km re günde 1 kaç kez giderim haftada 1 de adana yaparım trafiğimiz sakin olduğu için o değerleri görebiliriz.
    1.3 lerin ağırlığı 1380 kg arkadaşlar 1.6 larla arasında 40 kg var. eski kasalarda 1.3 ler 1320 kg dı ama motor 75 likti. artan kg ma karşı 15 bg eklemişler. test ettim bence çekiş olarak yeterli yakıtıda göreceğiz bakalım
    daha önce 1.9 multijet vardı bende 6.3-6.5 gibi yakıyordu yol bilgisayarında 5.8 gibi gösteriyordu. onun kadar yaksa yeter bana .

• quote:

Orijinalden alıntı: VMTX

emir18rebrov ve atitrend

araçlarınız hayırlı olsun.araçlarınızla ilgili tüm sürüş izlenimlerinizi merakla bekliyoruz.

teşekkürler vmtk. hayırlısıyla birde teslim etselerdi. isteseler bu gün plaka çıkardı ama ne zevk alıyorlarsa geciktiriyorlar. bu gün yaptıkları bütün iş aracın vergisini yatırmak. aracada çok ihtiyacım var.
  • Arkadaşlar Doblo Premio 1.6 Multijet + Konfor paketi almayı düşünenler,

Ankara Birmot'tan Sadece plaka+ruhsat+sigorta hariç 33.650 fiyat aldım...

Polis ve Asker olanlar için ise 33.000 Fiyat aldım...

Bu fiyatın birkaç gün geçerli olacağını, maliyetten sattıklarını söylediler...

Almayı düşünenlere Duyurmak istedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_rider

Arkadaşlar Doblo Premio 1.6 Multijet + Konfor paketi almayı düşünenler,

Ankara Birmot'tan Sadece plaka+ruhsat+sigorta hariç 33.650 fiyat aldım...

Polis ve Asker olanlar için ise 33.000 Fiyat aldım...

Bu fiyatın birkaç gün geçerli olacağını, maliyetten sattıklarını söylediler...

Almayı düşünenlere Duyurmak istedim...

fiyat gerçekten iyiymiş. düşünen arkadaşlar kaçırmasın derim. bizim burada ruhsat ve plaka ya 150 tl artı 30 tl takipçi sigortada 156 tl tarsusu için toplam 350 tl bile gitmez. ankarayı bilmiyorum tabi. kısmetse öğleden sonra aracı teslim alacağım arkadaşlar..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

quote:

sevgili aziz: asıl mevzu burada zaten ben mersin in tarsus ilçesinde yaşıyorum ev den işe 4 km re günde 1 kaç kez giderim haftada 1 de adana yaparım trafiğimiz sakin olduğu için o değerleri görebiliriz.
    1.3 lerin ağırlığı 1380 kg arkadaşlar 1.6 larla arasında 40 kg var. eski kasalarda 1.3 ler 1320 kg dı ama motor 75 likti. artan kg ma karşı 15 bg eklemişler. test ettim bence çekiş olarak yeterli yakıtıda göreceğiz bakalım
    daha önce 1.9 multijet vardı bende 6.3-6.5 gibi yakıyordu yol bilgisayarında 5.8 gibi gösteriyordu. onun kadar yaksa yeter bana .

ben istanbul şartlarıyla konuştum benım yol güzergahım öyleki bazen 2. vitese bile zor atıyorsun oderece trafık yanı ama mersinde tabikide dediginiz degerleri tutturmak mumkun

• tüm yani doblocuları ve yenı doblo almak istiyen herkezi hafif ticaricilerin mekanı adlı bölümümüze beklerım

herşey hafif ticari kardeşligi için

http://forum.donanimhaber.com/m_35966013/mpage_54/f_/key_//tm.htm#39725212

imzam dakı linktende girebilirsiniz .

iyi forumlar
  • quote:

emir18rebrov ve atitrend

iyi dilekleriniz icin tesekkurler,herkese yani araclari hayirli olsun.

Araçla 400 km yaptim.izmir şehir içi ve manisa izmir arasi 2 kere gittim.yol bilgisayarinda ort tuketim 6.5 a dustu.200 km civari klima acikti.bence 1.3 cekisi yeterli.otobanda 155 km hiza eristi.sabuncubelinden izmire inerken 160 km ye eristi.ben aracimdan gayet memnunum.100 tl mazot almistim yari depoyu biraz gecmisti su an depoda ceyrek deponun biraz altinda mazot kaldi.menzilde 160 km daha gidecegi yaziyor.aracin yol tutusu frenlemesi cok iyi.bence binek araclardan bir farki yok.haftasonu fotograflari eklerim...

• günaydın arkadaşlar... aracımı dün akşam 6 sularında eşim ve 3.5 yaşındaki oğlumla teslim aldım . bu benim ikinci sıfır km re aracım ilki megane 2 expression plus paket 1.5 dcı dı ama babamla teslim almaya gitmiştim 2006 doblomu satıp sıfır araç aldım diye burnumdan getirmişti. bu şekildi kendi çekirdek ailemle almak çok daha zevkli imiş. herkese araçları hayırlı uğurlu olsun allahım kaza bela göstermesin. adana"dan tarsus"a gelirken ortalama 6.5 gösterdi tarsus içi 8 civarı gözüküyor. araç 2000 devire kadar biraz hantal ama ondan sonra şahlanıyor. çekişini yeterli buldum motor açıldıktan sonra hem çekişin hemde yakıtın iyileşeceğini düşünüyorum. gerekirse çip te yaptırılabilir.
  • quote:

günaydın arkadaşlar... aracımı dün akşam 6 sularında eşim ve 3.5 yaşındaki oğlumla teslim aldım . bu benim ikinci sıfır km re aracım ilki megane 2 expression plus paket 1.5 dcı dı ama babamla teslim almaya gitmiştim 2006 doblomu satıp sıfır araç aldım diye burnumdan getirmişti. bu şekildi kendi çekirdek ailemle almak çok daha zevkli imiş. herkese araçları hayırlı uğurlu olsun allahım kaza bela göstermesin. adana"dan tarsus"a gelirken ortalama 6.5 gösterdi tarsus içi 8 civarı gözüküyor. araç 2000 devire kadar biraz hantal ama ondan sonra şahlanıyor. çekişini yeterli buldum motor açıldıktan sonra hem çekişin hemde yakıtın iyileşeceğini düşünüyorum. gerekirse çip te yaptırılabilir.

merhaba atitrend
    aracın hayırlı uğurlu olsun.seninde söylediğin gibi herkezin maddiyatına Allah kaza bela vermesin.aracının ilk andaki yakış değerleri gayet güzel ve açıkçası beni şaşırtacak seviyede olmuş.seninde söylediğin gibi motor açılınca bu değerler mutlaka daha da farklılaşacaktır.

• quote:

quote:

günaydın arkadaşlar... aracımı dün akşam 6 sularında eşim ve 3.5 yaşındaki oğlumla teslim aldım . bu benim ikinci sıfır km re aracım ilki megane 2 expression plus paket 1.5 dcı dı ama babamla teslim almaya gitmiştim 2006 doblomu satıp sıfır araç aldım diye burnumdan getirmişti. bu şekildi kendi çekirdek ailemle almak çok daha zevkli imiş. herkese araçları hayırlı uğurlu olsun allahım kaza bela göstermesin. adana"dan tarsus"a gelirken ortalama 6.5 gösterdi tarsus içi 8 civarı gözüküyor. araç 2000 devire kadar biraz hantal ama ondan sonra şahlanıyor. çekişini yeterli buldum motor açıldıktan sonra hem çekişin hemde yakıtın iyileşeceğini düşünüyorum. gerekirse çip te yaptırılabilir.

merhaba atitrend
    aracın hayırlı uğurlu olsun.seninde söylediğin gibi herkezin maddiyatına Allah kaza bela vermesin.aracının ilk andaki yakış değerleri gayet güzel ve açıkçası beni şaşırtacak seviyede olmuş.seninde söylediğin gibi motor açılınca bu değerler mutlaka daha da farklılaşacaktır.

teşekkürler vmtx . yeni ev alınca aracın donanımını o kadarda takmadım. araçta herşey var yalnız otomatik klima yerine normal çelik jant yerine sac jant kullanmışlar. gidişat aynı.

şu anda araç 75 km de yakıt tüketimi şehir içinde 7.5 lt reye kadar düştü ben araca alıştıkça yakıt tüketimi daha da aşağılara düşecektir. devirsiz kullanan biride değilimdir 3000 devir civarı vites değiştiriyorum . zaten devirsiz kullanım yakıt tüketimini arttırıyor. bu arada aracın menzili 900 km re gösteriyor, yakıt alalı 35 kmre oldu. aracın yalıtımını çok beğendim motor ve yol sesini hiç almıyor diyebilirim rüzgar sesi için yorum yapamam çünki daha 100-110 km re hızı aşmadım ama daha önce kullandığım test aracı hiç fena değildi. almayı düşünen arkadaşlara 1.3 ü tavsiye ederim tabi araçtan spor araba veya otomobil performansı beklemesinler. sonuçta 1380 kg lık bir araba bu.

• ÖNEMLİ
    araçlarını yeni alan arkdaşlar hemen lastik basınçlarınızı kontrol ettirin şu ana kadar 65 hava ile gezmişim aracı ilk aldığımda gelen servise gelen bir vatandaşata lastık balon yapmış yeni lastik verdiler onada on 70 hava çıktı lastiklerdede bende diyorum bu araba niye kütük gibi meğersem basınç çok yüksek kendi aracımla birlikte duyduğum bu vakaaa ile ilgili 5. olay hemen fabrikasyon olarak böle diye düşünüyorum havayı 40 a indirdim gerçekten sürüş zevkini anca almaya başladım 40 aşağı indirsem patlak gi bi duruyor kasislerde eski doblolar gibi taktuk sert vuruyorsa bence vurmasada bakın havalarına tavsiyemdir geçikmeden bakın lastik basınıcı yakıtıda etkiler onun için değerleriniz biraz daha düşecektir.saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gitaryadeller

ÖNEMLİ
    araçlarını yeni alan arkdaşlar hemen lastik basınçlarınızı kontrol ettirin şu ana kadar 65 hava ile gezmişim aracı ilk aldığımda gelen servise gelen bir vatandaşata lastık balon yapmış yeni lastik verdiler onada on 70 hava çıktı lastiklerdede bende diyorum bu araba niye kütük gibi meğersem basınç çok yüksek kendi aracımla birlikte duyduğum bu vakaaa ile ilgili 5. olay hemen fabrikasyon olarak böle diye düşünüyorum havayı 40 a indirdim gerçekten sürüş zevkini anca almaya başladım 40 aşağı indirsem patlak gi bi duruyor kasislerde eski doblolar gibi taktuk sert vuruyorsa bence vurmasada bakın havalarına tavsiyemdir geçikmeden bakın lastik basınıcı yakıtıda etkiler onun için değerleriniz biraz daha düşecektir.saygılar

aynı olay benim daha önce aldığım megane 2 aracımdada olmuştu 32 olması gereken hava 44 müş. araç yerden yüksek gösterişli dursun diye bayiler havayı yüksek vuruyorlarmış. bende 15 gün o 44 ps lik hava ile gezmişim ama doblodan megane 2 ye geçince farkedememiştim
    dün aracı teslim alırken özellikle sordum abi ben ayarladım havalarını dedi servisdeki usta. ama arkadaşlar yinede bir kontrol etsin derim.

• quote:

quote:

ÖNEMLİ

aynı olay benim daha önce aldığım megane 2 aracımdada olmuştu 32 olması gereken hava 44 müş. araç yerden yüksek gösterişli dursun diye bayiler havayı yüksek vuruyorlarmış. bende 15 gün o 44 ps lik hava ile gezmişim ama doblodan megane 2 ye geçince farkedememiştim
    dün aracı teslim alırken özellikle sordum abi ben ayarladım havalarını dedi servisdeki usta. ama arkadaşlar yinede bir kontrol etsin derim.

arkadşlar bunu iyiki söylediniz.bende bir kontrol etsem ii olur.gelçi ben aracı alalı 1 aydan fazla oldu ama yinede bir bakayım.

• Bir süredir doblo ile ilgileniyorum, yeni modelini baya güzel yapmışlar...
    Yalnız eşimin de kullanması için otomatik vitesli olanı almak istiyoruz. Otomatik vites olan ne zaman gelecek bilen var mı?
  • quote:

ÖNEMLİ

ilk olarak bayiler lastik havasını gösterişli dursun diye değil bayide beklediği sürece yeri geliyor 1 sene kıpırdamadan duruyor lastikler inmesin diye yüksek psi hava basıyorlar

ikincisi bu havayı düşürmek dediğiniz gibi konforu arttıracaktır ayrıca yol tutuşunuda arttıracaktır

üçüncü olarak lastiğin havasını indirmek her zaman yakıt tüketimini arttırır 80-90 bassanız ( tabi lastik patlamassa) araç dahada az yakar o yüzden indiren arkadaşların yakıt tüketimleri azal mayıp aksine artacaktır o yüzden optimum kullanım için lastik üreticilerinin tavsiye ettiği değerder hava basılmalı

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.