Şimdi Ara

Yeni DOBLO (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.038
Cevap
14
Favori
582.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VMTX

quote:

Orijinalden alıntı: mdy

Motor devrini en fazla kaçlara kadar çıkardınız ve bu şekilde devamlı olarak ne kadar sürdünüz aracı? Mesele 5000 devirde durmaksızın 100km gibi mi?

motor devirini en fazla 4500 d/d ya kadar çıkardım.burada amaç araba 1000 km yi geçince aracın motor daki oynar parçalarının tabiri caizse yer yapması için.aracı belirli bir müddet trafikte mesela ışıklarda duruyorsunuz,önünüzde boşken eğer şartlar uygunsa ( zemin tehlikeli olmaması ve etraftan insan veya araç çıkma teklikesinin bulunmadığı yerlerde ) 100 km hıza aracın viteslerini motor deviri tam son haddini bulana kadar zorlamak.veya yine normal trafikte 90 km hızla gidiyosunuz bu hızda giderken 5-6.vitesleri değilde 4. viteste gittmeniz gibi.

dediğim gibi araçla uzun yol yapamadanıım için sürekli olarak araçın motorunu yüksek devirlerde kullanamadım.ama aracı yukarıda anlattığım gibi bir müddet kullandım.( tam km veremiyeceğim ama çünkü şehir içinde durmadan 100 - 200 km yol yapmak mümkün olmuyor.)

Cevap için çok teşekkür ederim. Bende aracımı Salı günü alacağım kısmet olursa. 1.6 Elegance Maxi.

• quote:

Orijinalden alıntı: tr_rider

Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhaba,

2004 Model Doblo JTD Active aracımıza arkadaş olacak 2010 Model 1.6 Premio + Konfor paketi Almayı düşünüyoruz,

İstediğimiz araç için Ankara da Fiat bayii'sinden 35.000 Fiyat aldım bu fiyata sanırım %1,5 bayii indirimi de yapacaklarmış bu 525 Lira gibi bir rakama gelir,Eğer dediğiniz gibi Paro kartlarına'da böyle bir indirim varsa 250 indirim + 150 Lira Yakıt = 400 Lira

Araç bize düz hesap 34.000'e gelmiş olacak sizce bu fiyat uygun mudur ? Daha aşağısında bulmak mümkün müdür ?

düşündüğünüz araç için çok uygun bi fiyat gibi görünüyor.daha aşağı bir fiyat biraz zor bulunur gibime geliyo.

• Cevap için çok teşekkür ederim. Bende aracımı Salı günü alacağım kısmet olursa. 1.6 Elegance Maxi.

yeni aracınız hayırlı olsun.
  • 34 bine alabilirsen fiyat uygun hiç kaçırma derim.
    yeni bir kapanya daha çıkmış vergi levhası olanlar vodafone kurumsal hat aldıklarında yüzde 3 indirim veriyorlar. ama bu kampanyaların 2 sini 3 ünü bir arada kullanamıyorsunuz . hem paro hemde kurumsal hat indirimi olmuyor.
    arkadaşlar serviste tanıdığı olan varsa bir sorsa yeni doblolara sonradan hız sabitleme takmak mümkünmü acaba. sadece kol olduğu için yapılması lazım. peugeot da cıtroen de vw da opel de takılabiliyor.
    bu arada benden başka 1.3 alan herhalde yok.... inşallah pişman olmam.
  • ben de 1.3 aldim,hiz sabitleme premiolarda konfor paketi ile sonradan takiliyormus.350 tl.benm anlamadigim dynamiclere uymadiği için mi takilamiyor yoksa pazarlamayla alakali bir uyumsuzluk mu var?
  • Hız sabitleme ve diğer paketleri alabilmeniz için aracı fabrikadan o şekilde istemeniz gerekiyor ve daha sonra ilave edilemiyormuş servisin söylediği bu tabi diğer paketlerde aynı şekilde bana verilen bilgi böle bende onun için confor paketlisini aldım
  • Arkadaşlar arabayı aldık ya şimdi de "ne yapabiliriz"in peşindeyiz. Mesela;
    1- Araca görüntü sistemi taktırmayı düşünüyorum. Hem tv hem dvd özelliği olan hatta geri park kamerası bağlanabilen bir sistem için fikirlerinizi bekliyorum. (nereye yerleştirilmesi uygun olursizce benim aklımda hemen teybin üstü var hani şu navigasyonun konulduğu yer)
    2- Xenon far olmazsa olmaz değil mi?
    3- Lastikleri büyültmek sizce iyi bir fikirmi yoksa güvenlik açısından ya da yakıt açısından sakıncalı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluekid

Arkadaşlar arabayı aldık ya şimdi de "ne yapabiliriz"in peşindeyiz. Mesela;
    1- Araca görüntü sistemi taktırmayı düşünüyorum. Hem tv hem dvd özelliği olan hatta geri park kamerası bağlanabilen bir sistem için fikirlerinizi bekliyorum. (nereye yerleştirilmesi uygun olursizce benim aklımda hemen teybin üstü var hani şu navigasyonun konulduğu yer)
    2- Xenon far olmazsa olmaz değil mi?
    3- Lastikleri büyültmek sizce iyi bir fikirmi yoksa güvenlik açısından ya da yakıt açısından sakıncalı mı?

lastıkleri tepee ve berlıngoodakı gibi 215/55/16 yapmanızı tavsiye ederım yol tutuşuna büyük artısı olur kaneatındeyım

xenon iyide gıcık bir polise denk geldınmı hayda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalllavi

selam arkadaslar,
    bende iki hafta olacak yeni doblonun 1.6 premiumunu aldim. full ozellikleriyle ( star-stopu tavsiye uzerine almadim) .
    lastikleri degistirmek istiyorum. ustundeki orjinal lastikler pirelli 195/60/16R.
    tavsiye isteyecegim. ornegin ebat olarak en uygun olan ne olabilir? ( aklimda 205/55/16 var ).

tavsiyem 215/55/16 dır ama çekişini düşürebilir eskısıne göre yanı . yoltutuşunu etkiler konfordada etkılemez öyle ahım şahım.

benım aracın ölçüleri 205/65/15 gayet memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Kancar -- 10 Mayıs 2010; 17:26:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_rider

Arkadaşlar Öncelikle Herkese Merhaba,

2004 Model Doblo JTD Active aracımıza arkadaş olacak 2010 Model 1.6 Premio + Konfor paketi Almayı düşünüyoruz,

İstediğimiz araç için Ankara da Fiat bayii'sinden 35.000 Fiyat aldım bu fiyata sanırım %1,5 bayii indirimi de yapacaklarmış bu 525 Lira gibi bir rakama gelir,Eğer dediğiniz gibi Paro kartlarına'da böyle bir indirim varsa 250 indirim + 150 Lira Yakıt = 400 Lira

Araç bize düz hesap 34.000'e gelmiş olacak sizce bu fiyat uygun mudur ? Daha aşağısında bulmak mümkün müdür ?

test et performans seven bıriysen 2,0 motor al derım zira jtd aracındakı performans yok 1,6 dobloda beygir ve torka aldanma .

tutuk kalıyo 1,9lara göre özellıklede multijet 1,9lara göre

• Alacak olanlara 1.6 öneririm gaz pedalının iki kademesi gibi birşey var ortaya kadar yumuşak ortadan sonra sert o sert kısımda araba bambaşka gidiyor.Henüz araba 3bin km bile olmadı ne yakıt nede performans açısından nesnel bilgiler vermem.Ancak şu bi gerçekki 1.6 peynir ekmek gibi satıyor satmaya kalksanız sizi üzmez.Ayrıca çok beygir istersenizde alıp 1.6 yı çok rahat 140 hp lere garantili bi şekilde çıkartırabilirsiniz.

Saygılarımla
  • ilçe emniyet sisteminde bir arıza varmış plaka bugünde gelmedi.nereye gitsem sistem arızası karşıma çıkıyor.güya bilgisayarlı sistem vatandaşın işini kolaylaştıracaktı...yarın da alamazsam nereye ediliyorsa şikayet edeceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı13

Alacak olanlara 1.6 öneririm gaz pedalının iki kademesi gibi birşey var ortaya kadar yumuşak ortadan sonra sert o sert kısımda araba bambaşka gidiyor.Henüz araba 3bin km bile olmadı ne yakıt nede performans açısından nesnel bilgiler vermem.Ancak şu bi gerçekki 1.6 peynir ekmek gibi satıyor satmaya kalksanız sizi üzmez.Ayrıca çok beygir istersenizde alıp 1.6 yı çok rahat 140 hp lere garantili bi şekilde çıkartırabilirsiniz.

Saygılarımla

aslında dediğiniz gibi bu araçları çok rahat 140hp civarına gelir.en basit işlem turbo basıncı le birazcık oynanıldı zaman bu araç çıldırır.ama ben aracın özellikle garanti süresi içerisinde orjinalliğinin korunmasından yanayım.

hem bana ilginç gelen 1.6 motorlar tutuk gidiyo falan.

arkadaşlar ülkemizde bu aracın sınırlarını zorlayacağınız yollar çok az,.araç sadece turbo devreye girene kadar sıkınt yaşıyo.turbo açtıktan sonrasıda malum kullananlar hakkını lütfen yemesinler.

1.6 105 hp lik bir dizel motorla 1490 kg ağarlığındaki bir araca bu performans bile taktir edilmelidir.sonuçta amaç ralli değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VMTX -- 10 Mayıs 2010; 23:50:28 >

• Merhabalar,
    Yeni Doblo için Ankara'dan şu fiyatı aldım:
    1.6 105 HP Premio - Konfor paketli
    Fatura fiyatı: 33.650 TL
    Aracın MTV (Bandrol), Plaka, Ruhsat, Zorunlu Trafik Sigortası ve Kasko işlemlerine karışmıyorlar.
    Benim sizden ricam, bu işlemler ile bana bu aracın geliş fiyatının ne olacağı?
    MTV için ruhsatta yazacak olan bilgi önemli: Panle Van mı Kamyonet mi?
    MTV yıllık: 648 TL
    Zorunlu Trafik Sigortası: Erzincan için; Otomobil: 155 TL Kamyonet: 266 TL (hangisi)
    Plaka ve ruhsat ücretleri?
    Kasko değeri: 38.150 TL olarak gözüküyor (Yıllık kasko değeri nedir?)
    Son olarak: aracın ruhsatında ne yazacak? Panelvan? Kamyonet? Trafikteki kısıtlamaları neler olacak?
    Yanıtlarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarcodinia

Merhabalar,
    Aracın MTV (Bandrol), Plaka, Ruhsat, Zorunlu Trafik Sigortası ve Kasko işlemlerine karışmıyorlar.
    Zorunlu Trafik Sigortası: Erzincan için; Otomobil: 155 TL Kamyonet: 266 TL (hangisi)
    Son olarak: aracın ruhsatında ne yazacak? Panelvan? Kamyonet? Trafikteki kısıtlamaları neler olacak?

ruhsatta kapalı kasa kamyonet geçiyor.

• quote:

quote:

Merhabalar,

O zaman trafiğe çıkış saatlerimiz gibi kısıtlamalar, Boğziçi Köprüsü'nden geçememe gibi saçmalıklarla karşı karşıya kalacağız, doğru mu?

• quote:

düşündüğünüz araç için çok uygun bi fiyat gibi görünüyor.daha aşağı bir fiyat biraz zor bulunur gibime geliyo.

Teşekkür ederim Biraz daha araştırayım belki Nakite az daha indirim yapan yerler bulabilirim :)

quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

test et performans seven bıriysen 2,0 motor al derım zira jtd aracındakı performans yok 1,6 dobloda beygir ve torka aldanma .

tutuk kalıyo 1,9lara göre özellıklede multijet 1,9lara göre

1.6 Multijet Premio'yu Geçenlerde test etme imkanı buldum Çok fark göremedim, Klima açık ve kapalı denedim Bence yeni bir motor için performansı güzeldi...

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar,

O zaman trafiğe çıkış saatlerimiz gibi kısıtlamalar, Boğziçi Köprüsü'nden geçememe gibi saçmalıklarla karşı karşıya kalacağız, doğru mu?

dogrudur fakat ruhsatta yandan camlı kamyonet yazıyor 4+1

• arkadaşlar aracımı kısmetse en geç perşembe teslim alıyorum. tarsus boranlar yamuk yaptı sonradan. o fiyat bizi kurtarmıyor dediler 29500 e çıkardılar. bende adana birmot tan 29150 tl ye herşey dahil 1.3 elegance siyah araç aldım. sonrada telefon etti tarsun boranlar onlardan almadım diye hava yapıyorlar . bende 350 tl az paramı ben boranlardan daha zengin değilim dedim kapattım.
  • izmirde birmot dynamic için son fiyat 29000 demişti

bgn 1.3 aracımı teslim aldım 140 km yaptım.kalkışı,performansı gayet iyiydi.ort yakıt tüketimi 7 litre civarında çıktı...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.