Şimdi Ara

'yeni donanım bulundu'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    pcyi her açtığımda aynı hatayı verince bilgi almak istedim yeni formatladım bilgisayarımı tüm driverları yükledim fakat yine aynı format atmadan kurtulabilir miyim?
    SS:
     'yeni donanım bulundu'

• Ses ile ilgili sorunun yoksa,başlat çalıştır msconfig sekmesinden bu aletin kutucuğundaki noktayı kaldır,bilgisayar yeniden başlayacak.
  • Aldığın hata mesajı değil. Bilgisayara takılı dahili (ekran kartı, ses kartı, ethernet kartı, vs...) ve harici (web cam, vs) bir cihaz görüyor windows. Başlat - Denetim masası - Sistem - Donanım - Aygıt Yöneticisi bölümünden yanında sarı ünlem veya soru işareti olan bir donanım olup olmadığını kontrol et.
  • sesle ilgili bi problem yok dostum bu yazı çıktığında çatır çatır müzik dinliorum en garip olanı bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Aldığın hata mesajı değil. Bilgisayara takılı dahili (ekran kartı, ses kartı, ethernet kartı, vs...) ve harici (web cam, vs) bir cihaz görüyor windows. Başlat - Denetim masası - Sistem - Donanım - Aygıt Yöneticisi bölümünden yanında sarı ünlem veya soru işareti olan bir donanım olup olmadığını kontrol et.

@thunderwatcher ordan da baktım soru işareti yada ünlem olan yok
  • aygıt yöneticisinden kontrol et. anakart sürücülerinden biri değildir belki. sisteme bağlı harici parçalardan birine de ait olabilir. hangine aitse onun driverini bulup yüklemelisin. değilse iptal etmezsen o uyarı sürekli çıkar durur.
  • @leonidass tüm driverları yükledim hatta ses kartıyla ilgili olduğunu düşündüm bi kere daha yükledim falan ama her açıldığında çıkınca...
    iptal ettikçe sürekli açılıyor bilgisayarın çalışmasında bi sorun yaratmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.