arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar pcyi her açtığımda aynı hatayı verince bilgi almak istedim yeni formatladım bilgisayarımı tüm driverları yükledim fakat yine aynı format atmadan kurtulabilir miyim? SS:
Ses ile ilgili sorunun yoksa,başlat çalıştır msconfig sekmesinden bu aletin kutucuğundaki noktayı kaldır,bilgisayar yeniden başlayacak.
Aldığın hata mesajı değil. Bilgisayara takılı dahili (ekran kartı, ses kartı, ethernet kartı, vs...) ve harici (web cam, vs) bir cihaz görüyor windows. Başlat - Denetim masası - Sistem - Donanım - Aygıt Yöneticisi bölümünden yanında sarı ünlem veya soru işareti olan bir donanım olup olmadığını kontrol et.
sesle ilgili bi problem yok dostum bu yazı çıktığında çatır çatır müzik dinliorum en garip olanı bu
quote:
Orjinalden alıntı: thunderwatcher
Aldığın hata mesajı değil. Bilgisayara takılı dahili (ekran kartı, ses kartı, ethernet kartı, vs...) ve harici (web cam, vs) bir cihaz görüyor windows. Başlat - Denetim masası - Sistem - Donanım - Aygıt Yöneticisi bölümünden yanında sarı ünlem veya soru işareti olan bir donanım olup olmadığını kontrol et.
@thunderwatcherordan da baktım soru işareti yada ünlem olan yok
aygıt yöneticisinden kontrol et. anakart sürücülerinden biri değildir belki. sisteme bağlı harici parçalardan birine de ait olabilir. hangine aitse onun driverini bulup yüklemelisin. değilse iptal etmezsen o uyarı sürekli çıkar durur.
@leonidasstüm driverları yükledim hatta ses kartıyla ilgili olduğunu düşündüm bi kere daha yükledimfalan ama her açıldığında çıkınca... iptal ettikçe sürekli açılıyor bilgisayarın çalışmasında bi sorun yaratmıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme