Bildirim
Yeni Ducato-Jumper-Boxer (3 araç 1 konu da)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Farklı fabrikalardamı üretiliyor diye araştırırken bunları buldun demi -
Ledler de iyice ayağa düştü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne alakası var
Sayenizde bize de ekmekli konu çıktı
Hala fabrikaya bakıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Ne alakası var
Sayenizde bize de ekmekli konu çıktı
Hala fabrikaya bakıyorum
Neyse bulursan beni'de haberdar et. -
Bu üretim videosu:
http://www.youtube.com/watch?v=ZdDcgTqYvvI&feature=kp
Ve hepsi sanırım ortak fabrikadan çıktığına dair bir kaynak:4
it.wikipedia.orgStabilimento Sevel Val di Sangro - Wikipediahttp://it.wikipedia.org/wiki/Stabilimento_Sevel_Val_di_Sangro
Ama araştırıyorum da
-
Hocam buldum ortak fabrikaymış.
Hatta Brazilya,İtalya ve Meksika'da toplam 3 fabrika bulunuyormuş.
Hatta ekstra bir bilgi daha ekleyelim İlk Ducato bir de Alfa adı altında bir kasayla aynı karoseri paylaşıyor.Onun da konusu geliyor.
BU arada bunlar sadece 3 değil 4 marka ortak üretimmiş RAM markası da var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 17 Haziran 2014; 21:30:54 > -
Dediğim gibiymiş böylelikle daha az maliyet daha çok kar marjı -
Bunların ortak üretim olduğu senelerdir bilinen bir şey bayiler bile söylüyo. Araçların iç ve dış dizaynı birbirine çok benziyo ama citroen ve peugeot HDi kendi motorlarını kullanıyo ve bunlar Fiatın kullandığı motorlardan daha dayanıklı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Hocam buldum ortak fabrikaymış.
Hatta Brazilya,İtalya ve Meksika'da toplam 3 fabrika bulunuyormuş.
Hatta ekstra bir bilgi daha ekleyelim İlk Ducato bir de Alfa adı altında bir kasayla aynı karoseri paylaşıyor.Onun da konusu geliyor.
BU arada bunlar sadece 3 değil 4 marka ortak üretimmiş RAM markası da var.
Ram markası, Fiat'ın Chrysler'i alması ile katıldı ekibe. Önceden Mercedes modellerini satılıyordu, Ram markasıyla. -
Reklam filmi -
Daha ne değişikliği olsun.Ön tasarımı muhteşem yapmışlar.3.5 tona kadar taşıma kapasitesi ile en fazla yük taşıma kapasitesi 6.3 litre yakıt tüketimi ile sınıfının en az yakıt tüketimini vadediyor.Yeni transitin tasarımı iğrenç olmuş.Crafter ve sprinter desen zaten tipsizlik abideleri.Ducato satışları bayağı artacağa benziyor.
i -
quote:
Orijinalden alıntı: ykaya1983
Daha ne değişikliği olsun.Ön tasarımı muhteşem yapmışlar.3.5 tona kadar taşıma kapasitesi ile en fazla yük taşıma kapasitesi 6.3 litre yakıt tüketimi ile sınıfının en az yakıt tüketimini vadediyor.Yeni transitin tasarımı iğrenç olmuş.Crafter ve sprinter desen zaten tipsizlik abideleri.Ducato satışları bayağı artacağa benziyor.
i
6.3 litreyi 1.3 doblo göremiyor,kaldı ki ducato :) -
bu hali ile 6litre yaksın binek niyetine alırım. mumkun değil. -
130 bluk 16+1 ducato bilgisayardan 6,1 ve civarı gösteriyor eğer kuş gibi kullanırsanız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X