Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş
  • Ohooo her yazdığımıza "hakaret" diyecekseniz işimiz var. Kelime dağarcığınız yetmiyorsa suçu bizlere atmaktan ziyade kendinizde aramalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Bjk bölümü futbol bölümünden ayrılsın şikayetler yarı yarıya düşer

bu önerinin senin gibi birinden gelmesi de bayağı ilginçmiş

• Şu konuda bile halen birbirinize laf atıyorken bu şekliyle bölüm çok kötü oldu diyen arkadaşlar acaba bölümü bu hale getiren yöneticiler mi, üyeler mi? bir kendilerine sorsunlar lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Noir Désir Pek memnun olmuşa benzemiyordun o zamanlar

http://forum.donanimhaber.com/m_46255614/tm.htm#msglink_46255614

O zaman bu arkadaş kendine gülüyormuş demek ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Ona buna hakaret etmekle olmuyor. Fazla kendini beğenmişsin maalesef.

Orjinal kelimeler lafın gelişi söylenmiş şeydir. O kelimeler genelde hakaret oluyor. Ama dolaylı yoldan. O nedenle.

Neyse güzel olmuş bu caps. Ona buna saldıracağına kendi durumuna bak bence.

Bir de diyorsun ki sana karşı üslubum böyle. Herkese saldırıyorsun. Neyse tanıyoruz herkesi.

Sizin karşınızda kedi kesilip, her dediğinize ''aynen, haklısın'' demek gerekiyor heralde. İşinize gelmeyince, nasıl da kılıflar uyduruyorsunuz. Hakaret ediyormuşum, kendimi beğenmiş biriymişim, orjinal kelimeler kullanıyormuşum. Benim nasıl biri olduğum hakkında tespitler yapmak yerine, insan gibi yazdıklarımı okuyup cevap vermeye kalkarsanız çok daha iyi anlaşırız aslında. Ama siz cevap vermek yerine bu şekilde kaçmayı tercih ediyorsunuz.

Yazık, açıklamasını yapmama rağmen hala caps maps diye zırvalıyorsun. 2009 senesinde toplu bölüm cezaları uygulanmıyordu, dolayısıyla ben de bazı provakatörlerden rahatsız olduğum için ''bölümleri ayıralım herkes kendi bölümünde yazsın'' demiştim. O köprünün altından çok sular aktı...

Son olarak, madem benim hakaret ettiğimi düşünüyorsun, rica ediyorum lütfen bana hakaret davası aç. Avukat masraflarını da ben karşılayacağım. Az çok hukuk ile adalet ile aram olduğu için, ben nerede durup nerede durmamam gerektiğini gayet iyi biliyorum. Görüşünü beğenmediği insana ''varlık'' diyen adamdan da bu konuda yardım almama gerek yok.

yukarıdaki arkadaşın

şampiyonluk kutlamaları esnasında başından vurulan küçük çocuk ve gs lisesinin önünde bıçaklanan veya bıçaklandığı iddia edilen fb taraftarı ile alakalı güzel bi tespiti vardı

onu okumanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Ohooo her yazdığımıza "hakaret" diyecekseniz işimiz var. Kelime dağarcığınız yetmiyorsa suçu bizlere atmaktan ziyade kendinizde aramalısınız.

Sorunun ana kaynağıda bu zaten. Ufacık bir kelime grubundan rahatsız olunması. Birisi 8jk yazar tahrik var. Sende 6s, f5 vb. kelime yazıyorsun. Bunlar tahrik değil mi? (Sende derken sizi kast etmedim). Gülüp geçinilecek şeylerden tahrik olunuyor ve ortalık karışıyor. Halbuki tahrik olunacak bir durum ben şahsen göremiyorum. BJK 8 gol yemiş, FB GS'den 5 gol yemiş. GS, FB'den 6 gol yemiş.Sanki olmamış şeylerin iddasında bulunuyor yazan kişi. Bunların yazılmasından rahatsızlık duyan üyeler varsa ki görünüşe göre oldukça fazla, o zaman herkes kendi bölümünde mesajlaşsın bu tarz ifadeleri görmesin keyfine baksın.

• Adminden açıklama bekliyoruz Artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

Şu konuda bile halen birbirinize laf atıyorken bu şekliyle bölüm çok kötü oldu diyen arkadaşlar acaba bölümü bu hale getiren yöneticiler mi, üyeler mi? bir kendilerine sorsunlar lütfen.

Bölümü tanımıyormuş gibi yapma azizim. İnsanlar kendini melek sanıyor, bu konuda da görülmüştür sanıyorum.

Pardon ben şimdi hakaret ettim, kendimi beğendim, ORJİNAL cümleler kullandım. Çok ama çok afedersiniz.
  • quote:

quote:

Ohooo her yazdığımıza "hakaret" diyecekseniz işimiz var. Kelime dağarcığınız yetmiyorsa suçu bizlere atmaktan ziyade kendinizde aramalısınız.

Sorunun ana kaynağıda bu zaten. Ufacık bir kelime grubundan rahatsız olunması. Birisi 8jk yazar tahrik var. Sende 6s, f5 vb. kelime yazıyorsun. Bunlar tahrik değil mi? (Sende derken sizi kast etmedim). Gülüp geçinilecek şeylerden tahrik olunuyor ve ortalık karışıyor. Halbuki tahrik olunacak bir durum ben şahsen göremiyorum. BJK 8 gol yemiş, FB GS'den 5 gol yemiş. GS, FB'den 6 gol yemiş.Sanki olmamış şeylerin iddasında bulunuyor yazan kişi. Bunların yazılmasından rahatsızlık duyan üyeler varsa ki görünüşe göre oldukça fazla, o zaman herkes kendi bölümünde mesajlaşsın bu tarz ifadeleri görmesin keyfine baksın.

Hocam anketin sonucu bariz eski tarzın daha iyi olduğunu gösteriyor. Ha eğer bu anketi dikkate almayacaktınız niye anket yaptınız ?

• quote:

quote:

Art niyetli olunmadıktan sonra bunlar hoş karşılanacaktır. Bir kere tarihe yazıldı, gerçekleri kimse göz ardı edemez.

Yeni gelen uygulamaya devam edilecekse, üyelerin diğer bölümü görmelerinin önüne katiyetle geçilmelidir. Gerçekten düzen sağlanılması isteniyorsa uygulamaya konulmalıdır diye düşünüyorum.

• quote:

Şu konuda bile halen birbirinize laf atıyorken bu şekliyle bölüm çok kötü oldu diyen arkadaşlar acaba bölümü bu hale getiren yöneticiler mi, üyeler mi? bir kendilerine sorsunlar lütfen.

Forumu biliyorsun hocam.
    benimle , cdemir arasında bir fark olduğunu bu forumdaki herkes gibi sen de biliyorsun.
    O yüzden bazı şeyleri es geçmeyelim.Forumla ilgili zaten söylenecek şeyler üç aşağı beş yukarı belli.
    Onlarda anket şıklarında var zaten.
    Konu gereksiz uzuyor , buradaki herkes şunu biliyor...Siz de biliyorrsunuz.
    Forumun böyle olmasını beğenenlerin başında kimler geliyorsa , forumun böyle olmasında da başrol oynamışlardır.
    Foruma tüy dikenler , hımzz bu uygulama çok güzel oldu diyorlar.Herkes üzerine alınmasın , çünkü kimlerle ilgili konuştuğumuzu hepimiz gayet iyi biliyoruz.
    Buradaki herkes birbirini gayet iyi tanıyor , kemikleşmiş bir grubuz çünkü...
    Artık burada tartışılan şey sizin uygulamanız olmaktan çıktı.Onların bu tavra nasıl büründüğünün sorgulanmasına geçti.
    Bu yüzden bu konuda bile tartışma görüyorsunuz.

Bence mevzuu gerçekten uzuyor...Forumun kemikleşmiş grubu , yenilik hakkında kararıını ankete zaten yansıtmış durumda.Ankete henüz oy veremeyenler , zaten foruma ayda bir uğrayanlardır artık.
    Bundan sonra yeniliği uygulamaya alıp almamak size kalmış.
    Karar her ne olursa , kullanıcıların tamamı bu kurala saygı duyup uyacaktır.

• Ne davası yahu.

Belli kişiye takıp adam gibi muhabbeti baltalamak art niyettir bence.

Ben artık farketmez diyorum. Gerek yok sürekli tartışma çıkacak muhabbetlere girmeye. Olmasa da olur yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Sayın yöneticiler. Bu işi bu şekilde kotaracaksanız lütfen her bölüme o bölümün taraftarlarından mod seçin.Kimsecikler alınmasın 2 tane Bjklı mod olduğu için Bjklılar gemi azıya almış durumdalar sanırım. Biraz da bu düzenleme onlar için özel yapılmış gibi geldi. Bir de bu düzenleme ile kendinizi bacağınızdan vurdunuz. Buranın tüm özelliği olan beraber tartışma havasını yok ederseniz herkes kendi taraftar forumlarına girerler.

Ne tartışma havası yahu, ortak bölüme bir bak istersen konulara ne cevaplar yazılıyor. Bunları bizim bölümde yazmak için mi istiyorsunuz eski sisteme dönmeyi?

Yönetici misiniz? Sayın yöneticiler diye başladım cümleye. Yönetici olduğunuz zaman cevap verin lütfen. Benim demek istediğimi anlayan anladı.

Size cevap vermem için yönetici olmama gerek yok, yöneticilere özel soru soracaksanız da özel mesaj atabilirsiniz, aksi takdirde buraya yazdığınız her mesajınıza cevap verme hakkım doğar. Benim de demek istediğimi anlayan anladı.

• Olmamış bu.
  • ilk sayfadan beri beşiktaşlılar hedef gösteriliyor

böyle bi düşünce olabilir mi

forumu bu hale getirenler bu uygulamayı beğeniyor diyorlar taaa en baş sayfadan beri

ben de "hayır diyenler ortalığı karıştırmak isteyen diğer bölümlerde konulara salça olup seyrini değiştiren insanlar" mı demeliyim

haa sonuna da herkes üstüne alınmasın diyeyim de tam olsun

adminler beşiktaşlıları kolluyor diyenler hangi hakla onlarla fikir alışverişine giriyorlar..bu ne perhiz ne lahana turşusu

allahtan koruyorlar ki bölüm cezası alanlar 10 kişi ya var ya yok

korumasalar suçlu suçsuz çoluk çocuk bay bayan genç yaşlı demeden tüm beşiktaşlılar bölüm cezası alırdı

bi kendi bölümünüzdeki üyelere bakın allahınızı severseniz

geçen yazdan beri tüm quaresma konularına girip yerli yersiz mesaj yazan konunun seyrini değiştirenler kimlerdi

quaresma sadecebi örnek

hiç gs li fb li ya da ts li ergen kılıklı rahatsız üye yok mu

hep mi bizim bölümde bu adamlar

bi de sayınız bizden de çok ama hep naif insanlar toplanmış sizin bölüme

buna inanan var yahu

• quote:

quote:

Bu uygulama kendi kabuğuna çekilen taraftar gruplarının herşeyi yapabilecekleri kanısına sahip olduklarını sanmalarına yol açtı. Söz hakkı kalmadı böylelikle, diğer taraftar konularından yapılan alıntılar ile millet birbirine laf atmaya başladı. Amacı kışkırtmak ve alay etmek olan konular eskiye oranla çoğaldı ve şu totem konuları da cabası
    Yığınla silinecek mesaj oluştu, bunu önlemenin yolu hiç şüphesiz taviz vermemektir, çünkü insanlar güzel sözden anlamıyor artık.
    Yeni düzenleme aslında bir nevi insanları daha da çok kamçılıyor, karanlık bir kulübeye tıkılan azman bir köpeği örnek olarak gösterebiliriz buna, karanlıkta kalan köpek daha da saldırgan hale gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sayın yöneticiler. Bu işi bu şekilde kotaracaksanız lütfen her bölüme o bölümün taraftarlarından mod seçin.Kimsecikler alınmasın 2 tane Bjklı mod olduğu için Bjklılar gemi azıya almış durumdalar sanırım. Biraz da bu düzenleme onlar için özel yapılmış gibi geldi. Bir de bu düzenleme ile kendinizi bacağınızdan vurdunuz. Buranın tüm özelliği olan beraber tartışma havasını yok ederseniz herkes kendi taraftar forumlarına girerler.

Ne tartışma havası yahu, ortak bölüme bir bak istersen konulara ne cevaplar yazılıyor. Bunları bizim bölümde yazmak için mi istiyorsunuz eski sisteme dönmeyi?

Yönetici misiniz? Sayın yöneticiler diye başladım cümleye. Yönetici olduğunuz zaman cevap verin lütfen. Benim demek istediğimi anlayan anladı.

Size cevap vermem için yönetici olmama gerek yok, yöneticilere özel soru soracaksanız da özel mesaj atabilirsiniz, aksi takdirde buraya yazdığınız her mesajınıza cevap verme hakkım doğar. Benim de demek istediğimi anlayan anladı.

Yönetici yazıyor burada ona hitap ediyorum arkadaşım. Toplum içerisinde birisine hitap ettiğinde hitap edilen kişinin cevap vermesi beklenir. Sözgelimi sen bir restorantta yemek yerken diğer kişilerin laf aralarıan girip öyle değil böyle diyebiliyor musun? Diyemessin değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yönetici yazıyor burada ona hitap ediyorum arkadaşım. Toplum içerisinde birisine hitap ettiğinde hitap edilen kişinin cevap vermesi beklenir. Sözgelimi sen bir restorantta yemek yerken diğer kişilerin laf aralarıan girip öyle değil böyle diyebiliyor musun? Diyemessin değil mi?

O söylenen söze göre değişir, eğer o söz beni de ilgilendiriyorsa ya da rahatsız ediyorsa bal gibi de söylerim.

• Yöneticiler adeta nasıl ceza veririm tarzında takılmaya başlamış.

Aşağıdaki espri tarzında yazılmış mesajım için uyarı talebi açılmış.
    Ağlamak kelimesi kural dışıymış.
    Bu mesajda aşağılama, hakaret, küfür gibi bir şey mi var ?
    Konunun tamamında Beşiktaşlı arkadaşlarla karşılıklı espriler var. Real madrid ile oynama şansını bize bahşettikleri için göndermeler yapılıyor.

Geçtiğimiz hafta 15 gün banladınız. Kural dışı banladınız, neye dayandırıyorsunuz diye yazdım nitekim karar geri alındı.
    Şu mesaja da uyarı talebinde bulunuluyorsa fazla da yoruma gerek yok. İnsan artık mesaj yazmaya çekinir hale geliyor.

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

• Burada bile kavga ediliyor, gerçekten fanatizmin ne denli tehlikeli bir güç olduğunu kanıtlamış oluyoruz şu an.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.