Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş

Yeni değişiklikleri forumun tamamen iyiliği için bir düzenleme yaptık. Sizin fikirleriniz ve görüşleriniz çerçevesinde sistemi tekrar şekillendirebilir yeni düzenlemeler yapabiliriz. Amaç en uygun sistemi bulmak ve herkesi mümkün olduğunca memnun edip forumun işleyişine müdahale etmeden aynı canlılığı koruyabilmek.

• Ayrıca yeni kategori açıldı ve futbol bölümü ve diğer sporlar ayrıldılar böylece daha rahat görülecekleri kendilerine ait kategoriye sahip oldular.
    • Yeni düzenleme ile artık takım forumlarına sadece o takımın taraftarları yazabilecek. Ayrıca takım seçmeden de takıma özel forumlara yazılması engellenecek.
    • Yeni açılan forumlar ile eskisi gibi lig hakkında maçlar hakkında yine güncel konuşmalar konular açılabilecek.
    • Yakın zaman içersinde önemli takımlarında alt forumlarını açacağız. Bursaspor, Ankaragücü vs. vs. O takımlara herkesin yazabilme seçeneğini değerlendirmek istiyoruz.
    • Takım değişiklik şansı şimdilik serbest tehlikeli durumlar yaşanırsa kapatabiliriz. Kötü niyetli kullananlar zaten cezaya uğrayacaklar.
    • Spor Toto Süper Lig ise ana forumumuz oldu oradan diğer forumlara konu gibi gözüken forum linkleri verilecek.

Sizlerden ricam yukardaki düşününcelerimiz olan kısımı dikkatlice okumanız ve değerlendirerek yorum yapmanız

Saygılar ;
    Forum Yönetimi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• iyi oldu bu..elinize sağlık..teşekkürler.
  • konu neden Fenerbahçe bölümünde

• Orada kalmış tarayıcı düzeltildi. Zaten orda olsa yazamazdınız.
  • Ben beğenmedim zaten eski aktifliği kalmadi futbol bölümünün.Forumun antu,forza gibi sitelere çevirilmesine karşiyim

Bence şöyle bir sistem olsun

Futbo bolumu eskisi gibi olsun bir kaç tane daha yonetici alin bolumlere provoke amacli bir mesaj gorursek sikayet edelim ama herkes sikayet edebilsin çok şikayet gelirse yonetici hemen o mesaji silsin
  • Merhabalar

Düzenlemeler çok isabetli fakat benim eksik gördüğüm bir nokta var. Takım bölümünde sadece 4 büyük diye nitelendirilen takımların armaları var. Ben ve forumda çokca bulunan kendi memleketinin takımını tutan insanlar da kendi takımlarının armasını profilinin altında görmek isteyecektir. Ben oraya anadolu klüplerinin armalarının da eklenmesini talep ediyorum.

İyi çalışmalar.
  • Ben açıkçası saçma buldum. provakatörlük yapacak insan hertürlü yine yapar takımını değiştirerek. dh futbol bölümünü farklı yapan özelligi herkezin özgürce ortak konuşup tartışılabilir olmasıydı. 3 - 5 "çapulcu" yüzünden kısıtlama getirilmesi yerine mod sayısı artırılıp cezalar ağırlaştırılmalıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben beğenmediğimi üstüne basa basa söylüyorum. Ben misal fenerbahçeliyim fener bölümünde tartışacak konuşacağım birşey yok yani fenerin herbirşeyini zaten bireysel olarak takip ediyorum biliyorum.
    Ben daha takılmamayı düşünüyorum futbol bölümüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 16 Haziran 2011; 16:50:22 >
  • Bence kötü olmuş.
  • Şaka maka konuya gelirsek ben pek begenmedim nedeni ise lig başlayınca ortaya çıkacak çok fazla sahte üyelik olacak ama normal şekilde olsaydı kim ne yapıyor belli olurdu yukarda arkadaşlar söylemiş zaten yönetici alımı olup tahrik edici mesaj yazanları daha fazla gözlem altında tutup gereken cezalar verilmesi lazım
    hatta yönetici olacak arkadaşlarıda belirleyip oy ile biz seçelim
  • Çok güzel bir uygulama olmuş.

Buna ek olarak diğer bölümlerde ki şikayet etme özelliğinide kapatsanız daha iyi olur diye düşünüyorum,tamamen etkileşim kesilir..

Örneğin,gs bölümünde fb aleyhinde yazılmış bir şeyi fb li bir taraftarın şikayet etmesi bence saçma,fakat o bölüme bakan görevliler tahrik edici mesajları silmede görevli olmalılar.Eğer mesaj atamayıpta şikayet edebilme açık olursa büyük bir tezatlık olur.Bu yüzden şikayet sistemi de kapatılmalı.

Bu fikir sizlere saçma gelebilir ama düşüncem bu yönde..
  • Futbol bölümünü bitirmekse amaç, başarılı olabilir.Herkes kendi bölümüne girer birşeyler yazarsa ne anlamı kalır ki, tartışma ortamı olmasının imkanı yok.Bunu yapacak olan zaten gider uA'da, Antu'da, Forzabesiktas'da yapar.Burayı o tip sitelerden ayıran farklı renkteki insanların tartışabilmesiydi, konuşabilmesiydi.

Bence futbol bölümüne olan ilgi şimdiden bile azaldı, ki ilerleyen zamanlar da daha da azalacak.Bence siz de dönüceksiniz bu sistemden bu gelişmelerden sonra, ki öyle olmalı.

Ayrıca anlamadığım tabii ki sert tartışmalar olucak, kavgalar olucak, hatta hakarete varan boyutlara da ulaşabilir.Bunlar normal şeyler, sonuçta burası sinema,tiyatro,bale forumu değil.Futbol bu. Çoğu kişi de bu spora aşık ve fanatik olan insanlar.Sizce durum buyken "Sizin takım da çok süper, bizimki de iyi, ah ne güzel oynuyorsunuz, vah çok güzel" diye yorumlarla dolması buranın mümkün mü? Bunu sağlamaya çalışıyorsanız imkansız bu.Son olarak, öyle olsa bile ne kadar saçma ve salakça birşey olurdu, futbolun ruhuna aykırı zaten.

• Şu an için iyi bir değişiklik olmuş diyebilirim. Her takımın kendi özel bölümü var ve diğer taraftarlar ile tartışmak için de gene ortak bir bölüm var. Konuyu açan kişi, diğer takım taraftarlarının da konuya yorum yapmasını isterse, o zaman ortak bölüme açar, ha istemezse o zaman özel bölüme açar.

Şu aşamada daha az şikayet geleceğini ve daha seviyeli bir ortam olacağını düşünüyorum. Tabii bu uygulamanın biraz zamana ihtiyacı var, liglerin başlaması ile birlikte sanırım daha iyi bir sonuca varabiliriz.
  • ben hayır diyorum. oy dağılımına bakılırsada beğenilmediği açık
  • Herkes kendi bölümüne yazacağına göre, " Değiştir " butonu aktifleştirilmeli. Bir başlık değiştirmek için 10 saniye uğraşmak varken 2 kişi 5-6 dakika uğraşıyor, yanlış birşey yazınca değiştirmek için alıntı yapıp " doğrusu böyle olacaktı " gibi kirliliklerin oluşması da var tabi.
  • buna benzer bir uygulamayı daha önce dile getirmiştim. düşündüğüm ile arasında bazı farklar var.

ben farklı bir takım konusuna giremedikten sonra bu forumun taraftar forumlarından farkı kalmaz... ben diğer takımların konularına da girebilmeliyim.
    ama bur da bir sınırlama olacak.
    atılan mesaj sayısı, yenilen ceza, ortamı gerenler belli bir süre zarfında diğer bölümlere giremesin. ben gidip galatasaray bölümünü karıştıran biriysem. ve oradaki arkadaşlar da benden rahatsiz ise genellemeden onay alınıp benim bir daha oraya girmem engellene bilir.
    ama ben galatasaray bölümüne girip gayet düzgün birşekilde arkadaşlar ile tartışabiliyorsam onlar da benim eleştirilerimden, onların yanında olup muhabbet etmemden hoşlanıyorlar ise dışarda kalmam doğru olmamalı..

uygulama bir çok kişiye ters geldi, çün ki ortamı geremiyorlar. bence iyi yapıldı, ama burada ortamı germeden muhabete girenleri de göz ardı etmemek gerek...

• Böyle çok güzel oldu. Emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Harika olmuş
  • Eskiden daha güzeldi,anket de bunu gösteriyor.Böyle giderse futbol bölümüne ilgi azalacaktır.
  • enfes olmuş

sağolun

gitmek isteyen gidebilir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.