Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş

Ben Gs'li bjk'li arkadaşlar ileonların transferlerihakkında konuşamayacksam foruma üye olmanın anlamı yok...Bir avrupa başarısı geldiğinde(Avrupa cünkü ligteki veya türkiye kupasındaki başarısını kutlamam)kutlayabilmeliyim veya tam tersi olduğunda hatalar hakkında istişare edebilmeliyim.

Derhal eski haline gelirse cok güzel olur.

Not:3-5 capulcu icin yakmayın hepimizi...
  • En komiği de tartışma çıkaranların, provokatörlerin önde gelenleri çok beğenmişler sistemi. Diğer insanlar onlardan şikayetçiyken..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

En komiği de tartışma çıkaranların, provokatörlerin önde gelenleri çok beğenmişler sistemi. Diğer insanlar onlardan şikayetçiyken..

DOĞRU SÖZE NE DENİR?
  • Forlan hayırlı olsun Gs'ye
  • Kötü olmuş bence de. Eski düzene dönülmeli. Haremlik selamlık uygulama olmamalı. Zaten burasını özel yapan herkesin birbirinin takımı hakkında yorum yazabilmesi. Aradaki trollerle uğraşmamak adına bence kolaya kaçmak ve ayrımclığı körükleyen bir çalışma olmuş.

Yapılması gereken daha fazla moderatör özellikle her takımdan en az 1 tane olacak şekilde olup bu trolleri ve yancılarını temizlemek. Ondan sonra belirli bir süre üye olduktan sonra ve mesaj attıktan sonra burası açılması lazım.
  • galatasarayın 3 ü 1 arada transferini tebrik edemiyoruz.. Bence otomatik bölüm kısıtlaması kalkmalı.
  • Aklıma geldikçe yazıyorum. Mesela atıyorum Firenze. Bir Fbli olarak nasılsa Gsliler Bjkliler açtığı konuya yazamayacakları için istediği gibi atıp tutar dalga geçer, sinir bozucu bir ortam oluşur. Bu tip sinir bozucu konuların sayısı artacaktır.
    Şu an bile 1 tane açıldı. Forlan'ı Gsye kakaladılar diye.

Firenze alınmazsın umarım, aklıma geldi Fbli seni yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rîtchîe Blackmore -- 16 Haziran 2011; 19:53:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Ne gibi değişiklikler yapmamız gerektiğinide yazarsanız faydalı olacağını düşünüyorum. Önerileriniz varsa alalım.

Saçma sapan, kurallara aykırı mesajlar atanlara ilk kuraldışı mesajlarında 7gün, ikincisinde 15gün üçüncüsünde süresiz banlanma gibi kademe kademe artan bir ceza uygulaması yapılabilir.

ekleme: tabi eski sisteme dönülerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paul Klee -- 16 Haziran 2011; 19:58:48 >
  • Bence en uygunu eski haline getirilip cep telefonu aktivasyonu ve katlanarak artan cezalar olur
  • Kendi tuttuğu takımın dışındaki bölümleri karıştıranlara süreli bölüm cezası verilmeli

Çözüm kesinlikle böyle olmamalı , bu bir kaçış yöntemi sadece...
  • biraz kolaya kaçılmış, ortalığı karıştıranlarla uğraşmak yerine herkesin ağızına bant taktınız... iyileştirmeler yapılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

quote:

Ne gibi değişiklikler yapmamız gerektiğinide yazarsanız faydalı olacağını düşünüyorum. Önerileriniz varsa alalım.

Saçma sapan, kurallara aykırı mesajlar atanlara ilk kuraldışı mesajlarında 7gün, ikincisinde 15gün üçüncüsünde süresiz banlanma gibi kademe kademe artan bir ceza uygulaması yapılabilir.

ilki ikincisi yok direk süresiz
  • Gs'li arkadaşlar halen bizim bölüme mesaj atabiliyor, e ne biçim sistem bu sadece bize özel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

quote:

Admin arkadaşımız bunun yazılım olarak nerdeyse imkansız olduğunu söylemişti. Şahsi görüşüm katlamalı cezadan yana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Gs'li arkadaşlar halen bizim bölüme mesaj atabiliyor, e ne biçim sistem bu sadece bize özel mi?

Tabıki değil , ama sistem henüz tam randımanla çalışmıyor , ilerki günlerde sorunlar çözülmüş olur.
  • Genel hatırlatma , Galatasaraylı / Fenerbahçeli / Beşiktaşlı arkadaşlarımız bizim bölümde yazabiliyor ama bizler yazamıyoruz şeklinde şikayetler açmayalım , sistem henüz oturmadı biraz sabır lütfen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • çok kötü olmuş. tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

Merhabalar

Düzenlemeler çok isabetli fakat benim eksik gördüğüm bir nokta var. Takım bölümünde sadece 4 büyük diye nitelendirilen takımların armaları var. Ben ve forumda çokca bulunan kendi memleketinin takımını tutan insanlar da kendi takımlarının armasını profilinin altında görmek isteyecektir. Ben oraya anadolu klüplerinin armalarının da eklenmesini talep ediyorum.

İyi çalışmalar.

Bu isteğime yanıt bekliyorum.
  • ben avatar altlarındaki armaları göremiyorum? hepsi boş? ayrıca kendim istediğim armayı koyabilecekmiyim? hiç takım seçmeme şansım varmı? o zaman hepsine yazabilirmiyim?
  • Biraz önce Gs bölümünde gördüm Gs'li biri SS almış Bjk'li bir üyenin yorumunu dalga geçiyor, muahahalar koyuluyor.Ee değişen birşey yok yine provakasyonun hası var.Ama bu defa karşıdaki adam cevap veremiyor halbuki SS kendisine ait.Böyle sistem olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.