Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş
  • eski haline döndürecekseniz eğer hiç sırası değil kan çıkar . biraz beklemek lazım
  • eski haline getirin lütfen.

biz bir konu açıyoruz aynı konuya cevap yazmak için rakip kendi bölümünde cevap konusu açıyor. millet bir oraya geliyor bi oraya gidiyor.

bu sistem çok saçma, hakaret küfür edenlere ikna edici cezayı basın zaten bi daha yapamaz.

BU SİSTEMİN SEYİRCİSİZ MAÇ OYNAMAKTAN VEYA RAKİP STADA SEYİRCİ GÖTÜRMEMEKTEN BİR FARKI YOK.
  • Benim bi önerim vardı , daha sonra sildiler o öneriyi.

Bence herkesin 10 puan hakkı olacak , ben GS'liyim , FB'li , BJK'li , TS'li arkadaşlara elimdeki 10 puanı dağıtacam.Belli bir puan sınırını aşan , atıyorum 150 , o adam 150 puan aldığı yere mesaj atabilir , GS ve TS için aldıysa BJK'e atamaz eğer bu arkadaşın takımı FB ise.

Biraz anlatamadım sanırım ama idare edin.
  • Anket olayına hiç girilmese daha sağlıklı olacakmış sanırım.Kamuoyu araştırması yapmanız,ne güzel yapmışsınız diye size moral verecek bir çoğunluğun olacağı manasına gelmiyormuş demek ki:)

İşin kötü yanı,insanın uzun süreli alışkanlıklarından kolayca vazgeçememesi,yoksa kurallarla bağlanacak birilerini bulmak için zorlanılacaktı epeyce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Benim bi önerim vardı , daha sonra sildiler o öneriyi.

Bence herkesin 10 puan hakkı olacak , ben GS'liyim , FB'li , BJK'li , TS'li arkadaşlara elimdeki 10 puanı dağıtacam.Belli bir puan sınırını aşan , atıyorum 150 , o adam 150 puan aldığı yere mesaj atabilir , GS ve TS için aldıysa BJK'e atamaz eğer bu arkadaşın takımı FB ise.

Puana filan gerek yok aslında. Rakip takımın bölümlerinde 3 kere ceza alırsa otomatik olarak o bölüm o kullanıcıya engellensin.
    Engellendiği için yeni üyelik alıp yazmak isteyecektir, o zamanda IP adresi taraması yapılsın eğer varsa başka bir üyeliği o zaman 3 ay sınırı koyulsun. Üyelik tarihinden 3 ay sonra yazma hakkı olsun. Böylece fake üyeliğin önüne geçilmiş olur.

• Artık Futbol bölümüne eskisi gibi yazan da yok. Yaptıkları uygulama bu bölüm için sitelerinin rating'ini düşürüyor.

IP kısıtlaması yapılamaz herkes statik IP ile bağlanmıyor ki?

Şu an diğer kulüp taraftarlarına yasaklı olan bölümler için minimum 1 hafta veya 1 aylık kullnıcı hesabı ve yazımı serbest olan bölümler için de 10 veya 20 gibi yazı yazma zorluluğu veya ön şartı eklenebilir.

3 yıldır DH Futbol bölümüne yazıyorum, binlerce mesajım olmuştur ve bir kere bile ceza almadım, bu yasak yüzünden diğer bölümlere mesaj ayazabiliyorum ne de takip etmek içimden geliyor.

Eğer erkenden çözüm gelmezse de kullanıcılar alternatif forumlar arayacak veya çözümler üretmeye çalışacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Benim bi önerim vardı , daha sonra sildiler o öneriyi.

Puana filan gerek yok aslında. Rakip takımın bölümlerinde 3 kere ceza alırsa otomatik olarak o bölüm o kullanıcıya engellensin.
    Engellendiği için yeni üyelik alıp yazmak isteyecektir, o zamanda IP adresi taraması yapılsın eğer varsa başka bir üyeliği o zaman 3 ay sınırı koyulsun. Üyelik tarihinden 3 ay sonra yazma hakkı olsun. Böylece fake üyeliğin önüne geçilmiş olur.

Akıl akıldan üstündür işte.

Senin dediğin de güzel bir uygulama olabilir , benimkinden daha güzel olabilir hatta ; ancak forum yönetimi bu tip düşüncelere açık mı onu bilmiyoruz.

• 304 kişi beğenmemiş, ben de beğenmedim. Yazı yazma özgürlüğü sağlanmalı. Tartışacak olanlar, aşırıya kaçacak olanlar cezayı zaten göze almıştır.
  • Tablet sürümünü kullanan bazı cin fikirler, öteki bölümlere de yazabiliyor. Madem bi halt çıkarttınız, onu da düzgün yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Tablet sürümünü kullanan bazı cin fikirler, öteki bölümlere de yazabiliyor. Madem bi halt çıkarttınız, onu da düzgün yapın.

Yapmaya çalıştığımıza emin olabilirsiniz , Her sistemde açık/açıklar olabilir. Pogramcı arkadaşımız durumdan haberdar , hala uraşıyordu yanılmıyorsam.
  • Futbol bölümünü 1 yıldır takip ediyorum. Çok fazla yorum yazmasam da, yorumları okuyorum. Yeni sistemin kötü olduğunu düşünüyorum.
  • Çok gereksiz ve saçma bir sistem.

Ben sadece beşiktaşlı arkadaşlarla konuşacak, konuyu tartışacaksam Forzabesiktas bana yeter.

Karşıt görüşleride almak istiyorum, az önce bahsettiğim tarz forumlar zaten koyun psikolojisiyle giden forumlar.. Hiç bir eleştiri hakkınız yok öyle forumlarda..Bari burda, farklı düşünen arkadaşların düşüncelerini görmek iyi oluyor.. Yanlış yapana cezasını verirsiniz.
  • Bence bölümler ayrılmalı ama daha farklı bi sistem denenmeli,önceki gibi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

Bence bölümler ayrılmalı ama daha farklı bi sistem denenmeli,önceki gibi değil.

bence herkes her bölüme yazabilmeli ama mesaj sayısı ya da uye olma tarihi kriterleri olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray'lı Kendi bölümüne Fenerbahçe'li kendi bölümüne gitsin.

Taraftara ''ÖZEL'' forumlar bunlar istemiyoruz Gs'li forumumuzda

Böyle daha iyi olur
  • Gizli bir bolum olabilir mesela Besiktasi secenler Besiktas bolumunde sadrce Besiktaslilarin gorevilecegi bir bolum gibisinden

• ben tamamen bölümlerin ayrılması yönündeyim çok tahrik edici mesajlar görüyorum block yapmakla bitmiyor ve oturduğum yerden neden sinirleniyim ki ben bunu soruyorum kendime lütfen bir sistem geliştirin artık...
  • Şu konuyu sayfa sayfa okudukca aklıma tek birsey geliyor; istatistikler der ki, bir cinayet mahalinde toplanan kalabalık arasında o cinayeti isleyen katilin olma olasılığı çok yüksekmis, orada bulunmasının sebebi eserinin yarattığı etkiyi canlı olarak görme içgüdüsüymüş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Şu konuyu sayfa sayfa okudukca aklıma tek birsey geliyor; istatistikler der ki, bir cinayet mahalinde toplanan kalabalık arasında o cinayeti isleyen katilin olma olasılığı çok yüksekmis, orada bulunmasının sebebi eserinin yarattığı etkiyi canlı olarak görme içgüdüsüymüş.

Bende kimler burada diye geldim bir baktim @Cumadangeldim burada mesela. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Gizli bir bolum olabilir mesela Besiktasi secenler Besiktas bolumunde sadrce Besiktaslilarin gorevilecegi bir bolum gibisinden

Çok iyi olurdu gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.