Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

sen sürekli mod değilim vs diyosun da yönetimi alakadar eden her konuda işin içindesin. seni yönetici sınıfına koyup mesaj yazdığımda bana yazmayın ben de üyeyim diyosun, ama gelip öneri veriyosun :) bence tam bi ünvanıın ortaya koymak lazım.

Yıllarca yönetimde bulunmuş biri olarak tecrübelerim doğrultusunda size yardımcı olmaya çalıştım, çözüme kolay ulaşmanız için yol göstermeye çalıştım. Teşekkür etmeniz gerekirken böyle konuşmanız garip.

Hata bende ki; öneri vermem sorun oluyor demek ki size. Buyrun, ne yapıyorsanız yapın o zaman.

Saygılar...

Dediğimde bu kadar alınacak bişey yok,(bu konuyla alakalı değildi yazdğım, genel olaraktı) ilgilenmesi gerekenler ilgilenmiyor, sen de mod değilsen yetkilerin olmadığı için serzenişler öneriler havada kalıyor. Am@deus ta yazış bıraktığım zaman bile şikayetleri okur cevaplardım diye, ama sizin iyilik amaçlı yaptığınız şeyler siz ilgilendiniz diye belki gitmesi gereken yere gitmiyor/gitmedi. Benim demek istediğim bu.

@Am@deus; forumu gittikçe komunizm yönetimine çeviriyosunuz, yakında mesaj yazdı diye kişilere ceza vermeye başlicaksınız.

Diğer bölümlerdeki konuları alıntı yapmamamız gerekiyorsa saçma da olsa Blackeagle'ın önerisini yapın o zaman, GS bölümünden başka göremeyelim... Ayrıca kurallar nerede ?

8 ay önce güncellenenhttp://forum.donanimhaber.com/m_21280979/tm.htm bu konu mu kurallar ? (baştaki rakamı değiştirdim, konudaki tarihi yanlış görmüşüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 9 Temmuz 2011; 1:02:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dijitaladam

4 senedir yöneticiyim

İstersen 10 yıldır yönetici ol.

Futbol bölümünü tanıyor musun? Hayır.
    Futbol ile alakalı mısın? Muamma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 9 Temmuz 2011; 1:19:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Orijinalden alıntı: dijitaladam

4 senedir yöneticiyim

İstersen 10 yıldır yönetici ol.

Futbol bölümünü tanıyor musun? Hayır.
    Futbol ile alakalı mısın? Muamma.

Nasıl oluyor da bu kadar emin konuşabiliyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

sen sürekli mod değilim vs diyosun da yönetimi alakadar eden her konuda işin içindesin. seni yönetici sınıfına koyup mesaj yazdığımda bana yazmayın ben de üyeyim diyosun, ama gelip öneri veriyosun :) bence tam bi ünvanıın ortaya koymak lazım.

Yıllarca yönetimde bulunmuş biri olarak tecrübelerim doğrultusunda size yardımcı olmaya çalıştım, çözüme kolay ulaşmanız için yol göstermeye çalıştım. Teşekkür etmeniz gerekirken böyle konuşmanız garip.

Hata bende ki; öneri vermem sorun oluyor demek ki size. Buyrun, ne yapıyorsanız yapın o zaman.

Saygılar...

Dediğimde bu kadar alınacak bişey yok,(bu konuyla alakalı değildi yazdğım, genel olaraktı) ilgilenmesi gerekenler ilgilenmiyor, sen de mod değilsen yetkilerin olmadığı için serzenişler öneriler havada kalıyor. Am@deus ta yazış bıraktığım zaman bile şikayetleri okur cevaplardım diye, ama sizin iyilik amaçlı yaptığınız şeyler siz ilgilendiniz diye belki gitmesi gereken yere gitmiyor/gitmedi. Benim demek istediğim bu.

@Am@deus; forumu gittikçe komunizm yönetimine çeviriyosunuz, yakında mesaj yazdı diye kişilere ceza vermeye başlicaksınız.

Diğer bölümlerdeki konuları alıntı yapmamamız gerekiyorsa saçma da olsa Blackeagle'ın önerisini yapın o zaman, GS bölümünden başka göremeyelim... Ayrıca kurallar nerede ?

8 ay önce güncellenenhttp://forum.donanimhaber.com/m_21280979/tm.htm bu konu mu kurallar ? (baştaki rakamı değiştirdim, konudaki tarihi yanlış görmüşüm)

Üyelerin bazıları iyi niyetli değil kabul edersinizki ekstra önlemler almak zorundayız , Eğer biz bölümleri ayırdıysak x bölümünden y bölümüne mesajları taşıyamazsınız çünkü bunların %90 iyi niyetli değil , ilerleyen günlerde belki bununla ilgili kuralda ekleyebiliriz.

• Birincisi, sorup soruşturdum.
    İkincisi, bölüm müdavimi olarak ilk kez görüyorum.
    Üçüncüsü, acil kaçış planı olarak bu bölüme atandığını da biliyorum. Ama bu acil plan olmaktan çıkmış artık.

İşini iyi yapıyorsan sorun yok.
  • öyle bir Dünyada yaşıyoruzki herşey dikte ediliyor.Her yerde Sansür var zaten.İnternetin özgür olması gerekirken ona bile sansür uygulamaya çalışılıyor.Herşey kontrol altında tutulmaya çalışılıyor.Forumların amacı birbirine yardım etmek,fikir alışverişinde bulunmak ve özgürce Tartışmaktır.Bunları elimizden aldıgınızda Tepki olmayacagınımı düşünüyorsunuz? Böyle bir Düzenleme yapılmadan önce Forumu Forum yapan kullanıcılar ile Fikir Alışverişinde bulunmayı hiç düşünmedinizmi?Bu forumu Donanımhaber yapan,onu Türkiyenin en büyük ve kalabalık Forumu yapan biz kullanıcılar degilmidir?Yoksa bunu siz yöneticilerin sagladıgınımı düşünüyorsunuz?Şunu bilmenizi isterimki yanlış yoldasınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Üyelerin bazıları iyi niyetli değil kabul edersinizki ekstra önlemler almak zorundayız , Eğer biz bölümleri ayırdıysak x bölümünden y bölümüne mesajları taşıyamazsınız çünkü bunların %90 iyi niyetli değil , ilerleyen günlerde belki bununla ilgili kuralda ekleyebiliriz.

üyelerin bazıları iyi niyetli değilse o bazı üyelere yaptırım yapsanız daha kolay olmaz mı :) kural yoksa mesaj silmek vs gibi işlemleri de yapamazsınız o halde, yanlış mıyım ?

• "Mesajiniz linti yapildi, simdi bakmak ister misniz?" uyarisini kaldirsaniz... Sinir ediyor adami
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Şuan eski sistem işliyor olaydı vay fener bölümünün haline :D

Aynen öyle. Zamanlama tesadüf de olsa müthiş oldu.
  • bank asya bölümüne taşıncakmı fenerbahçe bölümü??
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssassinsWorld

bank asya bölümüne taşıncakmı fenerbahçe bölümü??

Soruya gel.

Tabikide hayir
  • DH, üyelerin görüşlerini dikkate alan bir forum degildir. "Biz yaptık oldu" mantıgıyla yönetilmiştir hep. Görüldügü gibi begenmeyenlerin sayısı fazla. Ben de begenmedim ama degişen bir şey olmayacak tabi ki. Yakında bu takımları da kendi içlerinde sınıflara ayırabilirler. Normal taraftar, fanatik, Holigan gibi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

quote:

quote:

Saygılar...

üyelerin bazıları iyi niyetli değilse o bazı üyelere yaptırım yapsanız daha kolay olmaz mı :) kural yoksa mesaj silmek vs gibi işlemleri de yapamazsınız o halde, yanlış mıyım ?

Hayır daha kolay olmaz , sorun yaşadağımız üyeler maalesef bölümün çoğunu kapsıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

ee sorun ne peki ?

antudan, forzadan, vs alıntı yaparken nerdeydi bu sayın yöneticiler ? ondan ne farkı var ?

ve niye Fenerbahçelilerin sadece ? Fenerliler kendi bölümlerinde GS bölümünde ya da BJK bölümünde yazılanlara alıntı yapmadan ima ederek laf etmiyo mu ?

saçma sapan kurallar çıkarmakta üstünüze yok...

ben orada ki mesajımda bölüm belirtmedim. ayrıca kişilerin mesaj yazamayacağı bir bölümde onlar hakkında konu açmak sorun değil mi? he eğer bunu sorun olarak görmüyorsan hemen senin adına bir konu açar altına da muhauhauah falan filan koyabilirim.
  • Bu yöntem yabancı takımlar için de gelirse güzel olur diye düşünüyorum.
    Özellikle Madrid - Barça için.
  • Bence herkesin heryere msj atması lazım ama madem öyle bir kısıtlamaya gidiyorsunuz en azından siciline bakarak bazı insanların yazmasını sağlayabilirsiniz.Kendimden örnek vereyim, 7 yıldır forumdayım sadece 1 uyarı cezam oldu.Bence sicilim temiz.Bu tarz profile sahip olan kişilerin heryere yazma hakkı olmalı.En azından dağıttığınız rütbeler bi işe yarasın artık.Erler fake üyeler için bu kısıtlama getirilebilir.
    Ama en hakkaniyetlisi herkesin istediği yere yazmasıdır.Bakıyorumda hep özgürlükten yanayız diyorsunuzda bunu forumda uygulamıyorsunuz.
  • Şunuda eklemeden duramayacağım,
    Fb forumuna şu an gündem nedeni ile giriyorum.ama normalde uğramayacağım bir yer olacak.Bu yoğun gündemde bile bazı üyeler cincon gibi ifadeler kullanıyor.Böyle bir durumu forumu takip etmediğimiz için fblilerin şikayet edeceğinide düşünmediğimden dolayı.İstenilen ifadeler kullanılacak.Hoş şikayet ettim ama hala orada duruyor cincon yazısı, yazan kişiyede bişi yapılmamış daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Şunuda eklemeden duramayacağım,
    Fb forumuna şu an gündem nedeni ile giriyorum.ama normalde uğramayacağım bir yer olacak.Bu yoğun gündemde bile bazı üyeler cincon gibi ifadeler kullanıyor.Böyle bir durumu forumu takip etmediğimiz için fblilerin şikayet edeceğinide düşünmediğimden dolayı.İstenilen ifadeler kullanılacak.Hoş şikayet ettim ama hala orada duruyor cincon yazısı, yazan kişiyede bişi yapılmamış daha

Hangi üye bu ifadeyi kullanmış , pm ile bana iletebilirsiniz.
  • Attım yeni 4 gün ceza almış.Dün baktığımda ceza almamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

Attım yeni 4 gün ceza almış.Dün baktığımda ceza almamıştı

Büyük ihtimalle uyarısı olduğu için o tarzda konuşmuştur , bahsettiğiniz mesajı sildim.
    Edıt : Uyarıyı başka mesajından ötürü ben vermişim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.