Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: musAKka

Peki forumun diğer yarısını niye hiçe sayıyorsunuz ki?

Büyük bir şans eseri, oldukça güzel bir zamanlamayla bu sistem getirildi bence. Şu anki şike ortamında bu sistem olmasaydı bölümde ceza almayan üye kalmazdı. İsabet olmuş bana kalırsa.

5 şık içerisinden bir tanesi %51 alıp en yakın şık %21 civarında kalıyorsa çoğunluğun istediği yapılır diye düşünüyorum.Kaldı ki demokrasi denilen şeyde bunu söylüyor.Bence yönetim hiç bir şekilde forumu bu günlere getiren kullanıcıları göz önünde bulundurmuyor.Sözde en büyük forum ama çoğunluk konu dışında-gereksizlerde takılıyor kız arkadaşım şunu yaptı bunu yaptı gibi konuları konuşuyorlar.Bu tarz 10 bin üye varsa benim gibi rütbeli uzun zamandır forumda olan 10 tane üye vardır.Yani o tarz adamların 10 binine karşılık bizim gibi 10 tane.Yani onların pekte umurunda değil zaten

Ne demiş ahali kötü olmuş.Ama modların işine geliyor tabi böyle olması banlanacak bir tomar adamla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.İşiniz hafifledi yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

Büyük bir şans eseri, oldukça güzel bir zamanlamayla bu sistem getirildi bence. Şu anki şike ortamında bu sistem olmasaydı bölümde ceza almayan üye kalmazdı. İsabet olmuş bana kalırsa.

5 şık içerisinden bir tanesi %51 alıp en yakın şık %21 civarında kalıyorsa çoğunluğun istediği yapılır diye düşünüyorum.Kaldı ki demokrasi denilen şeyde bunu söylüyor.Bence yönetim hiç bir şekilde forumu bu günlere getiren kullanıcıları göz önünde bulundurmuyor.Sözde en büyük forum ama çoğunluk konu dışında-gereksizlerde takılıyor kız arkadaşım şunu yaptı bunu yaptı gibi konuları konuşuyorlar.Bu tarz 10 bin üye varsa benim gibi rütbeli uzun zamandır forumda olan 10 tane üye vardır.Yani o tarz adamların 10 binine karşılık bizim gibi 10 tane.Yani onların pekte umurunda değil zaten

Ne demiş ahali kötü olmuş.Ama modların işine geliyor tabi böyle olması banlanacak bir tomar adamla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz.İşiniz hafifledi yani.

Yukarıda yazdıklarımı okudunu mu? Muhtemelen okumadın ki böyle söylüyorsun.

Eğer okuduysan bir daha dikkatlice okumanı öneririm.

• quote:

quote:

quote:

okudum bence fikrinin değişmemesi gerekiyordu gerçekten özgürlükten yanaysan.

• Forum yönetimi 3 maymunu oynuyor başka birşey değil.1 gram yürekleri olsa çıkarlar açıklama yaparlardı.
  • Yaw bu arada avatarım değişti bi anda çok merak ettim walla kim değiştirdi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

okudum bence fikrinin değişmemesi gerekiyordu gerçekten özgürlükten yanaysan.

Buna mecbur kalındığını ama yine de bana göre daha doğru tercihin ne olduğunu da yazdım oraya. Üyelerin bölümde sorun çıkarır çıkarmaz süresiz olarak futbol bölümünden atılmasına ne kadar destek verirsiniz, bilemiyorum.

Yönetim şu an izlemededir, açıklama vs. yapmalarını gerektiren bir durum yok ortada. "1 gram yürekleri olsa" vs.. gibi söylemler hoş olmuyor kanımca, gereksiz yere ithamda bulunup ortamı germeye çalışmaktan başka işe yaramaz böyle sözler. Mantıklı olun, mantıklı soruları düzgün yerlerde sorun. O zaman sorular cevapsız kalmaz, her türlü açıklama da yapılır.

Mesela bu konuyla ilgilenen birkaç yöneticiye PM'den durumu izah edin. Muhtemelen kendi aralarında konuşup size açıklama yaparlar.

Ama şöyle olmasın:

quote:

Nasıl insanlarsınız siz yaaaa... Cevap bekliyoruz haftalardır. Beceremiyorsanız bırakın görevi, bla bla bla....

Şöyle olsun:

quote:

Kafamıza takılan şöyle bir durum var. Bölümdeki arkadaşlar da aynı düşüncedeler. Yönetim olarak şu konuya açıklama yapabilirseniz seviniriz. İyi görevler dilerim.

Bir terslik olmazsa zaten cevap gelir, gelmezse arada tekrar hatırlatırsınız. Ancak bu konuya yazdıklarınızı yöneticilerin görmemesi gayet normal. Açıkçası görseler bile yöneticilerin hangi konuda açıklama yapacaklarını ben anlayamadım. Eğer bölümün böyle devam edip etmeyeceğini merak ediyorsanız, yöneticilere sormanıza gerek yok. En azından eğer hata yapıldıysa bu hataları daha net görüp nelerin düzeltilebileceğini düşünme adına bir süre daha böyle devam edecektir bu bölüm. Sonuçta değişim daha çok taze, biraz zaman tanıyın herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 8 Temmuz 2011; 22:22:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Fenerbahçeli arkadaşlarımızın mesajları kopyalanıp diğer bölümlere taşınıyorsa lütfen şikayet edin.

sebep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Fenerbahçeli arkadaşlarımızın mesajları kopyalanıp diğer bölümlere taşınıyorsa lütfen şikayet edin.

sebep ?

Mesajı alıtılanan bir bölüme mesajın sahibi mesaj atamamısından olabilir değil mi?
  • Sözde sansüre yada kısıtlamaya karşı olmayın.Bir nevi sansüre uğrayabileceğiniz bir sektörde bence sansürün yanında yada kısıtlamanın yanında olmanız gerekiyor yönetimin olarak.Şayet yarın bir gün foruma devlet tarafından sansür yada kısıtlama gelirse çıkıpta hiç bir açıklama yapmaya hakkınız yok.
  • ee sorun ne peki ?

antudan, forzadan, vs alıntı yaparken nerdeydi bu sayın yöneticiler ? ondan ne farkı var ?

ve niye Fenerbahçelilerin sadece ? Fenerliler kendi bölümlerinde GS bölümünde ya da BJK bölümünde yazılanlara alıntı yapmadan ima ederek laf etmiyo mu ?

saçma sapan kurallar çıkarmakta üstünüze yok...
  • Bölümlere mesaj kısıtlaması en büyük hata zaten! Sanki taraftar forumuyuz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

Bölümlere mesaj kısıtlaması en büyük hata zaten! Sanki taraftar forumuyuz...

Valla benim için 1-2 haftadır futbol bölümü GS bölümüne takılan kişilerden ibaret, Fenerlilerin Beşiktaşlıların bazen varlığını bile unutuyorum.

Forum yönetimi düzenleme adı altında yetersiz olan yönetici sayısıyla bişeyler yapmaya çalışıyor... E tipi cezaevine döndü futbol bölümü...
  • quote:

ee sorun ne peki ?

antudan, forzadan, vs alıntı yaparken nerdeydi bu sayın yöneticiler ? ondan ne farkı var ?

ve niye Fenerbahçelilerin sadece ? Fenerliler kendi bölümlerinde GS bölümünde ya da BJK bölümünde yazılanlara alıntı yapmadan ima ederek laf etmiyo mu ?

Çünkü diğer siteler dış kaynaktır, ancak forum içerisindeki kişiler doğrudan muhattap halindedir.

Bir de sadece Fenerbahçeliler değil. Şikayetçi olan üye Fenerbahçeli olduğu için ona özel açıklama yapıldığı gayet ortada. Yapmayın etmeyin...

Ek olarak bu sistemden şikayetçi üyeler için çözümlerden birini yukarıda sundum. Bence denemeniz gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 8 Temmuz 2011; 22:56:27 >

• quote:

quote:

sebep ?

Üyenin cevap hakkı olmadığı için. mesajın üstüne yazılan çizilenlerde hoş olmuyor genelde. Sadece fenerbahçe değil , kuralların dışına çıkmış bu tarz her mesaja yaptırım uygularız. Üst kısımdaki arkadaşımız mesajı fenerbahçe ile ilgiliydi ondan dolayı fenerbahçe dedim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Şuan eski sistem işliyor olaydı vay fener bölümünün haline :D

Bu sistemin gerekliliği artık daha net anlaşılıyor olması lazım. Ek olarak mesaj atılamayan bölümleri görememe özelliği de getirilse on numara olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 8 Temmuz 2011; 23:26:18 >
  • quote:

quote:

ee sorun ne peki ?

Çünkü diğer siteler dış kaynaktır, ancak forum içerisindeki kişiler doğrudan muhattap halindedir.

Bir de sadece Fenerbahçeliler değil. Şikayetçi olan üye Fenerbahçeli olduğu için ona özel açıklama yapıldığı gayet ortada. Yapmayın etmeyin...

Ek olarak bu sistemden şikayetçi üyeler için çözümlerden birini yukarıda sundum. Bence denemeniz gerekir.

dış kaynak ta olsa bence mantık olarak farkı yok. antudaki üyenin yazdığı burda günlerce alay konusu oluyor, fener bölümüne yazmış olanın yazdığı mesaj diğer bölümdekiyle alakalıysa pekala alır alıntılarım bizim bölümde makarasını yaparım.

sen sürekli mod değilim vs diyosun da yönetimi alakadar eden her konuda işin içindesin. seni yönetici sınıfına koyup mesaj yazdığımda bana yazmayın ben de üyeyim diyosun, ama gelip öneri veriyosun :) bence tam bi ünvanıın ortaya koymak lazım.

mesajlarını okummıştım, yukarı doğru çıktım son satırını okudum,

quote:

"Bir terslik olmazsa zaten cevap gelir, gelmezse arada tekrar hatırlatırsınız. Ancak bu konuya yazdıklarınızı yöneticilerin görmemesi gayet normal. Açıkçası görseler bile yöneticilerin hangi konuda açıklama yapacaklarını ben anlayamadım. Eğer bölümün böyle devam edip etmeyeceğini merak ediyorsanız, yöneticilere sormanıza gerek yok. En azından eğer hata yapıldıysa bu hataları daha net görüp nelerin düzeltilebileceğini düşünme adına bir süre daha böyle devam edecektir bu bölüm. Sonuçta değişim daha çok taze, biraz zaman tanıyın herkese. "

çok talihsiz bir mesaj, yöneticiler neden görmüyor bunu ? bu konuyu açan forumun sahibi değil mi ? Gelip bakmayacaksa ne diye açtı, hadi ben açayım görevli arkadaşlar tepkileri bana iletir demiştir belki de sizin tavırlarınızdan öyle bir durum olmadığı da açık. ee ne diye var bu konu ?

ben derdimi özelden anlatacaksam yetkiliye, buraya bu bölümdekilerin düşünceleri önemli izlenimi vermek için mi açtılar bu konuyu ?

• Niye cevap hakkı olmasın ki? Alır o da cevabını alıntılar kendi forumuna.
    Kuralları uygulayacaktınız, fake üyelere izin vermeyecektiniz. Bu ikisini yapabilseydiniz böyle garip bir forum yapısına kavuşmazdı.
  • Benzer biçimde antu/forzadan yapılan alıntıların çoğunu sildiğimi hatırlıyorum yani kurallar ortada , dışarı çıkılırsa uyarı verilir.
    Musakka foruma gönül vermiş karşılığı olmaksızın senelerce bu görevi lağıyla yapmış arkadaşlarımızdan , insanlar birden değişemez.
    Örnek kısa dönem bende bırakmıştım ama şikayetleri takip edip cevap verme gereği duyardım.
    Diğer konuya sadace üst yönetim ve gun cevaplayabilir , köklü bir değişiklik yapıldı birden eskiye dönemeyiz bu sistemi denemeye devam ediyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

sen sürekli mod değilim vs diyosun da yönetimi alakadar eden her konuda işin içindesin. seni yönetici sınıfına koyup mesaj yazdığımda bana yazmayın ben de üyeyim diyosun, ama gelip öneri veriyosun :) bence tam bi ünvanıın ortaya koymak lazım.

Yıllarca yönetimde bulunmuş biri olarak tecrübelerim doğrultusunda size yardımcı olmaya çalıştım, çözüme kolay ulaşmanız için yol göstermeye çalıştım. Teşekkür etmeniz gerekirken böyle konuşmanız garip.

Hata bende ki; öneri vermem sorun oluyor demek ki size. Buyrun, ne yapıyorsanız yapın o zaman.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Şuan eski sistem işliyor olaydı vay fener bölümünün haline :D

Bu sistemin gerekliliği artık daha net anlaşılıyor olması lazım. Ek olarak mesaj atılamayan bölümleri görememe özelliği de getirilse on numara olacak.

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

Şuan eski sistem işliyor olaydı vay fener bölümünün haline :D

bunu dusunmek bile istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.