Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş
  • futbol bölümü bu hale geldikten sonra eski üyeler gitti yerlerine yeni bir grup geldi ki onlarla oturup iki lafı bir araya getirebilmek imkansız

edit: kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malumatfuruş -- 3 Temmuz 2011; 13:04:48 >
  • Fenerbahçe bölümüne ne yaptıysam mesaj atamadım, cezam da yok.
    Sebep nedir acaba?

Hallettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 4 Temmuz 2011; 16:55:04 >
  • Çıkan sonuca göre forum eski haline ne zaman dönecek?
    Çıkan sonuca göre hareket edilmeyecekse anket neden açıldı?
  • Berbat. Yaptığınız her yeni düzenleme gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: My StyLe_

Çıkan sonuca göre forum eski haline ne zaman dönecek?
    Çıkan sonuca göre hareket edilmeyecekse anket neden açıldı?

Laf olsun diye açıldı bence. Forumun bu hâli tam bi rezalet.
  • Harika olmuş.
  • Yönetim bu sistemde kararlı ise yönetici sayısını arttırıp diğer bölümlerin bir biri ile atışmalarını engellemelidir.Nasıl olacak bu,gireceksin Fenerbahçe bölümüne Beşiktaş ve G.Saray ile ilgili olan herşeyi sileceksin karnaval çıkmadan.Böyle yapılırsa en azından kimse birbirine kin güdüp cevap hakkı aramaz.
  • Forumun her yerinde tartışma ve kavga var bari burada olmasın, ortak yolda buluşalım , bu forum hepimiz için ;)
  • Forumda cezaların artması gerektiği ve fake üyelerin yazamaması gerektiğini 1 kere daha söylüyorum. Kaç kişi kalırsa kalsın forumda seviyesi yüksek olsun. Konu açılır, hakaret, alay, kışkırtma, küfür, sakıncalı içerik gırla gider. Mesajlar silinir, cezalar verilir. Fake üyelikler açılır. 15 tane daha tarafsızlık konuları açılarak hakaret edilir, anarşi çıkarılır. Yönetim bunlara destek verdiği sürece de devam eder. Bir üye ne kadar eski olursa, rütbesi ne kadar yüksek olursa olsun kurallar karşısında herkes eşit olmalı. Belli konularda şikayet edenlerin de çuvaldızı kendine batırmaları gerekir. Koskoca adamlar küçücük oyunlarla forumdakileri bezdiriyorlar ise yöneticilerin tarafsızlığını sorgulamak en son iş olmalı. YOK adlı yöneticinin ise istifa etmesi gerektiğini yaşadığımız bir olaydan dolayı DH Kartalları olarak bir zaman bir hayli tartıştık. Ama bu tarafsızlık konusunda değildi. YOK'un tarafsız olup olmadığını bilemem ama asılsız ithamlarla tarafsız derseniz de sorun BEŞİKTAŞLILAR'ın onu savunması değil, diğer taraftarların sessiz kalmasıdır. Bu arada tarafsız yönetici isteyenlerin de büyük çoğunluğu kendi bölümlerine taraflı yönetici istiyorlar. Kendi seçtiğimiz yönetici bizim forumumuzu yönetsin diyorlar.

• Yönetim ile ilgili sorunlarınız için bölüm var eleştirinizi orda yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Güzel olmuş şeklinde oy kullandım ama futbol bölümü resmen öldü. Eskisi gibi de olsun istemiyorum. Başka bir formül olmalı.

sen hala buralarda mısın ya. Gökhan Gönül konunu vs. görmüştürsün herhalde

Neyse düzenlemeye gelirsek bugün görüldüğü gibi heryerde şike ile ilgili konu var Birileri diyor Fener 2. lige düşer diğeri diyor 5 takım düşebilir, diğerleri sallıyor mallıyor.
    Böyle olması daha iyi oldu yoksa bir sürü ceza alıcak üye olurdu. Şahsen ben 1-2 arkadaşın kulaklarını çok güzel çınlatırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Yönetim ile ilgili sorunlarınız için bölüm var eleştirinizi orda yapabilirsiniz.

yazdıkta ilgi gösteren yok !!!

BURSANIN BÖLÜMÜNE NEDEN HERKES YAZIYOR ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluedevil86

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Yönetim ile ilgili sorunlarınız için bölüm var eleştirinizi orda yapabilirsiniz.

yazdıkta ilgi gösteren yok !!!

BURSANIN BÖLÜMÜNE NEDEN HERKES YAZIYOR ?

İlgili arkadaşımıza konuyu ileteceğim...
  • ya bursaya kim niye yazsın?ben bursa bölümü olduğunu bile unuttum..bunlarda.neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

ya bursaya kim niye yazsın?ben bursa bölümü olduğunu bile unuttum..bunlarda.neyse...

sana sorduğumu hatırlamadım ama
  • ben de sana dediğimi hatırlamıyorum şimdi?ortaya söyledik işte üstüne alacaksan al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

ben de sana dediğimi hatırlamıyorum şimdi?ortaya söyledik işte üstüne alacaksan al...

analyan anladı :)

yahu ben bunu daha 9 ay önce söyledim. laf söyleyince nasıl kadıramayan bjk liler oluyorsa bizinden de oluyor. ama bir forumda iki bjk admini fazla değilmidir ? bu sebepten bu fikrimi belirttim zaten. sadece ben değil diğer takım taraftarlarıda karşı. bak ben diğerlerine gdip yazmıyorum artık bu düzenle. herkes kendi bölümünde takılsın, ortak konular zaten bir üst başlığa açılabiliyor. yani üst başlık bir yerde, diğer adı "hodri meydan" bölümü

• Yeni düzenleme ile artık takım forumlarına sadece o takımın taraftarları yazabilecek. Ayrıca takım seçmeden de takıma özel forumlara yazılması engellenecek.

Kötü olmuş... Pire için yorgan yakılmaz...

İnternette bir sürü taraftar forumu zaten var... DH'nin de bunlardan farkı kalmayacak.

Eskiden taraftarlar hep beraber izlerlerdi maçları, sonra ayırdılar; düşmanlıklar büyüdü, şimdilerde derbilerde rakip taraftar gelmesin tartışmaları yapılıyor...

Taraftar forumları da böyle. Rakip taraftar olmasın; mantıksız bir sürü yorum, illa ki rakip takım haksız olacak, kendi takımı sütten çıkmış ak kaşık... Objektif yorumlar "sen nasıl taraftarsın?" diye "aforoz" edilsin, "egizisyon" mahkemeleri gibi...
  • Çok güzel. @dijitaladam diye az önce yeni gördüğümüz biri spor bölümüne yetkili oluvermiş. Bu mantıkla devam ettiğiniz sürece buradan bir cacık olmaz. Aynı tas aynı hamam devam edilir. Yöneticilerin aslında hiç suçu yok. Sorun forumu yönetenlerin zihniyetinde.
  • Ben başka takım taraftarıyla münazara edemeyeceksem forum niye var? Zaten FB'liler FB'lilerle. BJK'liler BJK'lilerle. GS'liler GS'lilerle aynı fikirde olur. İnsan aynı fikirde olduğu renkdaşı olan başka bir insanla ne tartışacak? tartışma ortamı, forum ortamı karşıt görüşlü kimselerle oluşur. Kapayın gitsin o zaman futbol bölümünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 4 Temmuz 2011; 5:30:08 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.