Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş
  • Mecliste de Her parti kendi meclisini kuracak
    Hepsi ayrı ayrı takılacak
  • kendi adıma konuşuyorum.bence hiç iyi olmamış.ben eskidende rakip takım bölümlerine çok fazla yazmazdım.yani bu durum beni çok etkilemiyr ama böyle insanları sınırlandırmak pek olumlu değil bence.amaç ve düşünce her ne kadar iyi de olsa her ne kadar bir kaç zirzop bölümlerde sıkıntı yaratsada bu düzenlemyi olumlu bulmuoyurm.

edit. kurunun yanında yaş da yandı yani kısacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep41 -- 28 Haziran 2011; 19:53:51 >
  • Bu anket de laf olsun diye açılmış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Bu anket de laf olsun diye açılmış galiba

Bu kadar olur.
    Aynını yazmak için girmiştim...
  • Forumun bir numaralı ismi anket açıyor, kullanıcıların yorumlarını görüşlerini alıyor, ama anket sonucunu ve yorumları dikkate almıyor.DH ne hale geldi böyle yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Forumun bir numaralı ismi anket açıyor, kullanıcıların yorumlarını görüşlerini alıyor, ama anket sonucunu ve yorumları dikkate almıyor.DH ne hale geldi böyle yahu?

+1. Anlamadığım nokta bu. Madem anketin sonucunu dikkate almayacaksın. Ne diye anket yapıyorsun ki o zaman ?
  • yöneticilerin umudu belki kullanıcılar alışır veya unutur diye düşünmüşlerdir.Onların işine geldi.Şimdi ne güzel Tatil yapıyorlardır.
  • Forumda sadece spor bölümü yok. Neticede yapılacak bir sürü yenilik olduğu için her şey sırasıyla diye düşünüyorum. Zamanla burası da mutlaka dikkate alınacaktır. En azından yetkili biri güncel olarak açıklama yapabilirdi.
  • Millet kendi bolumlerinde iyice salliyor digerlerine
  • İlk başta saçmalık olduğunu düşünüyordum ama bu hali iyi kalsın böyle. Girmeyiz olur biter. Hakaretler arttı, artık nefrete doğru gidiyor işler. Koca koca adamlar (kafaları değil) abuk subuk hareketlerde bulunuyor. İddia ediyorum toplasanız 5 kişi çıkmaz görüş paylaşabileceğiniz. Hatta bu bölümü kilitlesinler, içeridekiler dışarı çıkamasın mümkünse. Bu arada kimin ne olduğu da iyice anlaşıldı. Boşuna laf kalabalığı yapmışız bu kadar zamandır. Bölüm hastalandığı için üzülüyordum, artık cenazesi kalktı. Geçmiş günlerde kalmıştır.
  • Beşiktaş ile ilgili olumsuz birşey yazma hakkımız kalmadı. Öte yandan isteyen herkes Galatasaray'a bok atabiliyor, bunlar görmemezlikten geliniyor. Biz de çoluk çocuk gibi nöbet tutup konuları mı şikayet edelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Beşiktaş ile ilgili olumsuz birşey yazma hakkımız kalmadı. Öte yandan isteyen herkes Galatasaray'a bok atabiliyor, bunlar görmemezlikten geliniyor. Biz de çoluk çocuk gibi nöbet tutup konuları mı şikayet edelim ?

Olumsuz bir şey yazmak başka, hakarete varan mesajlar yazmak başka. Senin zaten o konuyu ne amaçla açtığın belli, sonra çoluk çocuk deyince de kızıyorsunuz, ama bu yaptığınızı ancak çoluk çocuk yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Beşiktaş ile ilgili olumsuz birşey yazma hakkımız kalmadı. Öte yandan isteyen herkes Galatasaray'a bok atabiliyor, bunlar görmemezlikten geliniyor. Biz de çoluk çocuk gibi nöbet tutup konuları mı şikayet edelim ?

Olumsuz bir şey yazmak başka, hakarete varan mesajlar yazmak başka. Senin zaten o konuyu ne amaçla açtığın belli, sonra çoluk çocuk deyince de kızıyorsunuz, ama bu yaptığınızı ancak çoluk çocuk yapar.

Hep diyorum, hakaret ediyorsak hakaret davası açın diye ama bir türlü açılmıyor o davalar. Siz kendi çapınızda çok güzel eğlenince kabahat olmuyor da biz eğlenince mi kabahat oluyor ?

Yalnız YoK amcanız gayet hızlı gidiyor bu aralar. Heralde bu konuları da o temizliyor, öyle işleri sever.

• yalnız ne Yok amcaymış ama

futbol bölümünde ne oluyorsa ondan biliniyor

madem koruyup kolluyor bizi adminler alsınlar yetkilerini de siz de rahat edin biz de

bir diğer bjk li ise zaten Am@deus..nerdeyse sizden biri gibi (beşiktaşlılığına laf etmiyorum yanlış anlaşılmasın)..sizinle birlikte o da kendini 30 gün uzaklaştırmıştı

bi kısmınız onun mod olmasını istiyordunuz zaten

Özgür Can veya smd nin başına ne geldi bilmiyorum ama aynı sebepten yok veya amadeusun yetkileri alınsa adamlar idam edilirdi buralarda
  • Güzel olmuş şeklinde oy kullandım ama futbol bölümü resmen öldü. Eskisi gibi de olsun istemiyorum. Başka bir formül olmalı.
  • İlgilenmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Forumun bir numaralı ismi anket açıyor, kullanıcıların yorumlarını görüşlerini alıyor, ama anket sonucunu ve yorumları dikkate almıyor.DH ne hale geldi böyle yahu?

+1. Anlamadığım nokta bu. Madem anketin sonucunu dikkate almayacaksın. Ne diye anket yapıyorsun ki o zaman ?
  • Düzenleme hoşuma gitti. Adamsınız
  • Berbat olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.