Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

quote:

Bir de şöyle saçma bir şey var. Herkes konuya yazabilsin diyenler, ısrarla konularını kendi bölümlerine açmaya devam ediyorlar. E hani sen herkes yazsın istiyordun konuya. Niye ortak bölüme açmıyorsun? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

Laf ola beri gele işte, millet sivri karakter olarak göze çarpmak istiyor, forumdaki popüleriteyi arttırma çabaları bunlar yoksa söylenenler boş sözler, yapılanlar ile tezat düşmüş umurlarında mı?

Bir de şöyle saçma birşey var.Herkes kendi bölümüne yazabilsin diyenler , ısrarla genel bölüm üzerinde konu kovalamaya devam ediyorlar.E hani sen herkes kendi bölümüne yazsın diyordun.Niye kendi bölümünle ilgilenmiyorsun da başka takımların genel bölüme açılacak konularına odaklanıyorsun? Bu ne perhiz , bu ne lahana turşusu.

Ortak bölüme sadece BJK'liler konu açmış, yani çok isteyen sen ve senin gibiler değil. Konu kovalamayla alakası yok, başsağlığı konusu bile fb bölümüne açılıyorsa yapacak bir şey yok. Demek ki amaç sadece ortalığı karıştırmak, sadece muhalif olmak

anlamışsın işte aferin.
    sırf siz kızışın diye dönüyor bu dünya...sabah kalkarken bu forumdaki herkes saat 6.00'da msn'de toplanıyor.ve ortak bir karar alıyorlar.
    beyler konularııza kimseyi bulaştırmıyoruz diye... ve bunu uyguluyoruz..daha doğrusu uyguluyorduk , yakalandık...

Herkes kendi takımını kollamaya çalışıyor demek ki bunu anlamak için çok zeki olunmasına gerek yok.
    Ben BJK'la ilgili yazı yazamıyorsam , sen de FB ve GS ile ilgili yazamayacaksın.Kullanıcılar eşitliği sağlıyor işte.
    Biz demiyormuyduk forum antuya , forzaya dönecek diye.Dönüyor işte...
    Bu doğal refleks sizi şaşırttı mı?

Seni de antu'dan yolluyorlar sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Bir de şöyle saçma bir şey var. Herkes konuya yazabilsin diyenler, ısrarla konularını kendi bölümlerine açmaya devam ediyorlar. E hani sen herkes yazsın istiyordun konuya. Niye ortak bölüme açmıyorsun? Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu.

Hala o açılan konuların sebebini anlayamadın yani?

Demek ki yeni sisteme sövenler falan herşey göstermelik

Sövülen yeni sistem değil, kimlere ve nelere sövüldüğünü gayet iyi biliyoruz sende, bende.

• quote:

Sövülen yeni sistem değil, kimlere ve nelere sövüldüğünü gayet iyi biliyoruz sende, bende.

konuyla alakasız ama imzandaki resim nazilere verilen kıdem nişanımı?
  • Valla çok kısa sürede yeni düzenlemenin ne kadar yanlış birşey olduğu ortaya çıkacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Ohooo her yazdığımıza "hakaret" diyecekseniz işimiz var. Kelime dağarcığınız yetmiyorsa suçu bizlere atmaktan ziyade kendinizde aramalısınız.

Sorunun ana kaynağıda bu zaten. Ufacık bir kelime grubundan rahatsız olunması. Birisi 8jk yazar tahrik var. Sende 6s, f5 vb. kelime yazıyorsun. Bunlar tahrik değil mi? (Sende derken sizi kast etmedim). Gülüp geçinilecek şeylerden tahrik olunuyor ve ortalık karışıyor. Halbuki tahrik olunacak bir durum ben şahsen göremiyorum. BJK 8 gol yemiş, FB GS'den 5 gol yemiş. GS, FB'den 6 gol yemiş.Sanki olmamış şeylerin iddasında bulunuyor yazan kişi. Bunların yazılmasından rahatsızlık duyan üyeler varsa ki görünüşe göre oldukça fazla, o zaman herkes kendi bölümünde mesajlaşsın bu tarz ifadeleri görmesin keyfine baksın.

@powerstorm

Hocam sizinle çok acil görüşmem lazım. Pm atamıyorum çalışma olduğundan dolayı ? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

Tşk ler..

• son 3 sayfada yorumların neredeyse hepsi Bjk ve Fb lilere ait.Düzenleme hakkındaki fikirlerinizi söyleyeceginize birbirinizle Tartışıyorsunuz.Ayrı bir konu açalım orda tartışın lütfen. Konumuz karışmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salinas

quote:

konuyla alakasız ama imzandaki resim nazilere verilen kıdem nişanımı?

Tam olarak değil. Demir Haç Nazilerden çok önceden beri (1800lü yılların başından itibaren) verilen bir başarı nişanıdır.

Not: Bu nişana Atatürk'te sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 23 Haziran 2011; 23:56:24 >
  • Ben şöyle bir kanıya vardım
    GS veya BJK forumuna mesaj atcam diye , ayarla ,takım değiştirmeyle hiiiç uğraşamam

Ankette "hayır kötü olmuş " cevabı veren arkadaşlara sesleniyorum
    hangi takımdan olursa olsun
    Rakip taraftarların da topicinize yorum yapmasını ve fikir alışverişi yapmasını istiyorsanız
    Topicleri taraftara özele değil süper lig altına açın.

En yoğun bu gece girilir diye bugune sakladım bu mesajımı..
  • herkes istediği gibi konu açıp kafasına göre istediği takıma sallıyor oh ne güzel. bu şekilde işimiz kolaylaştı mı diyorsunuz ? böyle sistem mi olur adam ordan kafasına göre sallıyacak diğer fanatiklerde hoşuna gittiği için destek olup konuyu panayır alanına çevirecekler.
    bu sistemi herkesin gerçek yüzünü göstermek için yaptıysanız gayet güzel anladık herkesi, en kısa sürede eski sisteme dönersiniz inşallah...

güzel olmuş diyenlerin açtıkları konularla kendi kendilerini yüceltip egolarını tatmin ededursunlar...
  • bu anketin bir amacı varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salinas

bu anketin bir amacı varmı?

Bu anketin amacı az oy olan tarafın sırtını kaşımak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muskeder

herkes istediği gibi konu açıp kafasına göre istediği takıma sallıyor oh ne güzel. bu şekilde işimiz kolaylaştı mı diyorsunuz ? böyle sistem mi olur adam ordan kafasına göre sallıyacak diğer fanatiklerde hoşuna gittiği için destek olup konuyu panayır alanına çevirecekler.
    bu sistemi herkesin gerçek yüzünü göstermek için yaptıysanız gayet güzel anladık herkesi, en kısa sürede eski sisteme dönersiniz inşallah...

güzel olmuş diyenlerin açtıkları konularla kendi kendilerini yüceltip egolarını tatmin ededursunlar...

+1905

Anket ilk açıldığında "Biraz değişikle daha iyi olabilir" şıkkını seçmiştim ama olay tamamen taraftar forumlarına döndü. Herkes kendi bölümünde diğer takımlara sallar olmuş. Kendi takımlarını da olmadık şekilde yüceltiyorlar...

• İnsanın cevap hakkının olmaması çok kötü birşey.Eliniz kolunuz baglı birşey demeniz engelleniyor.Bir Düzenleme yaparken önce kullananlara sormak,onlarla fikir alışverişinde bulunmak daha dogru olmazmıydı?Bizleri Forumda tutan yegane özgürlügümüzü elimizden almanızı kınıyorum.Bu bölümü kullanıcılarla beraber yapalım derseniz eyvallah derim.Birçogumuzunda buna katılacagını düşünüyorum.Yakın zamanda bir Hareket bekliyorum.
  • Noğluyo Læ ?
  • Artık dh'deki zamanımın çoğunu geçirdiğim futbol bölümüne girmiyorum. Mesaj da yazmıyorum. Çünkü her takım konusunun içerisinde saçma sapan ego tatmin edici, birbirini gaza getirici, sürekli dalga geçilen bi yer haline geldi dh futbol bölümü. Taraftar forumlarında bile bu kadar iticilik yok. Her takım için aynı şey söz konusu. İpin ucu kaçmış, forum yönetimi de tatil yapıyor anlaşılan bu sistemle. Bu değişiklikteki amaç insanları futbol bölümünden soğutup yoğunluğu azaltmak ise, gayet başarılı oldu bence
  • En kısa tabirle saçmalık...
  • O anket havada kalacak büyük bir olasılıkla. Bu sistem gayet iyi oldu, bölüm cezası alanların çoğu kendi bölgelerinde aslan kesildi. Zaten Donanımhaber yönetimin amacı adaleti sağlayıp, kullancıların hepsine düzgün bir ortam sunmak değil hep bir kesimin ekmeğine yağ sürmektir. O yüzden başarılı oldunuz yöneticiler, alkış şak şak...

Madem bundan sonra taraftar forumuna dönecek burası, her bölüm kendi yöneticisini kendi seçsin. Bari buna karışmayın da biz kendi güvendiğimiz insanları seçelim. Sizin seçimlerinizin ne kadar isabetli olduğu ortada (!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Désir -- 1 Temmuz 2011; 23:59:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Madem bundan sonra taraftar forumuna dönecek burası, her bölüm kendi yöneticisini kendi seçsin. Bari buna karışmayın da biz kendi güvendiğimiz insanları seçelim. Sizin seçimlerinizin ne kadar isabetli olduğu ortada (!)

Ek olarak herkes kendi bölümünü görebilsin.
  • Kotu olmus- %50 olmasini mi bekliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Haziran 2011; 17:22:03 >
  • Ara sıra tartışma çıksa da, hakarete varan atışmalarda olsa, çoğu arkadaşımız düşüncesini kendi takımının yada diğer takımların forumlarında özgürce dile getirebiliyordu. Aradaki tartışmaları bitireceğiz derken, insanları birbirine daha da fazla düşürdüğünüzü düşünüyorum. Kutuplaşma bu haliyle daha da artmış gözüküyor. Bölümden bölüme atışmalar son zamanlarda çok arttı. Ve en önemlisi bilmiyorum katılırmısınız, forumun keyfi kaçtı ve işlevselliğini yitirdi. Umarım en kısa sürede forum eski düzenine geri döner.

Son olarak, hırgür çıkarmak isteyen insanı hiçbir kural engelleyemez. Bu tip insanlara prim vermemek adına seviyeli tartışmalar yapan arkadaşların iletişimini kesmeniz hiç hoş değil.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.