Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş
  • Her hangi bir taraftar , rakip taraftar forumuna seviyeli yorum yapabilecekse eskide sistem geri getirilsin. Ki bunu yapabileceklerini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

enfes olmuş

sağolun

gitmek isteyen gidebilir

Beşiktaş bölümüne admin olmak istermisiniz?
    />

hayır

teşekkürler

kalsın

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: gun

Sanırım yanlış anlaşılmalar var. Tabii ki istenilen konular Spor Toto Süper Ligi'ne açılarak herkesin mesaj atabileceği ortak bir alan mevcut.

Bizim amacımız kendi takımları hakkında konuşurken diğer kişilerin verdiği tahrik edici mesajların kesilmesi içindi.

Yine isteyen ortak spor toto süper lig forumunda konu açıp konuşabilir.

Tabii diğer arkadaşların dediği gibi bu olayın başarısını zaman gösterecek olmadı geri dönebiliriz sorun olmaz.
    Gerilimler için moderatör alın daha sık kontrol edin gibi şeyler dışında fikri olanlar varsa söylesinler çünkü ne kadar çok moderatör olsada biz müdahale edinceye kadar konu çoktan yolundan çıkmış oluyor.

Forumun aktifliğini biliyorsunuz. 5 dk'da neler olabiliyor.

Hocam güzel ama bu sefer de takım konuları birbirine karışacak şuan süper lig bölümü tam bir çorba. yapacağınız şu olmalı idi. Konular yine ayrı bölümlerde konu acan kişi konuyu açarken kısıtlı yada normal acacaktı. Kısıtlıda kendi taraftarı normalde herkese cevap hakkı

• Kotu olmus... Beyler futbol bolumu bozuldu..

Oylar kotu olmus a
  • 47% kotu olmus 1 sirada...

Forum uyeleride begenmemis. Kaldirin lutfen daha degisik birseyler yapilabilir yada eskisi gibi olsun
  • görüntüsü şu anki halinde kalacaksa pek girmeyi düşünmüyorum futbol bölümüne. konuların görünümü eskisi gibi sadece futbol başlığı altında olup her taraftar kendi takımının konularına mesaj atabilse daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gun

Merhaba ;

Yeni değişiklikleri forumun tamamen iyiliği için bir düzenleme yaptık. Sizin fikirleriniz ve görüşleriniz çerçevesinde sistemi tekrar şekillendirebilir yeni düzenlemeler yapabiliriz. Amaç en uygun sistemi bulmak ve herkesi mümkün olduğunca memnun edip forumun işleyişine müdahale etmeden aynı canlılığı koruyabilmek.

• Ayrıca yeni kategori açıldı ve futbol bölümü ve diğer sporlar ayrıldılar böylece daha rahat görülecekleri kendilerine ait kategoriye sahip oldular.
    • Yeni düzenleme ile artık takım forumlarına sadece o takımın taraftarları yazabilecek. Ayrıca takım seçmeden de takıma özel forumlara yazılması engellenecek.
    • Yeni açılan forumlar ile eskisi gibi lig hakkında maçlar hakkında yine güncel konuşmalar konular açılabilecek.
    • Yakın zaman içersinde önemli takımlarında alt forumlarını açacağız. Bursaspor, Ankaragücü vs. vs. O takımlara herkesin yazabilme seçeneğini değerlendirmek istiyoruz.
    • Takım değişiklik şansı şimdilik serbest tehlikeli durumlar yaşanırsa kapatabiliriz. Kötü niyetli kullananlar zaten cezaya uğrayacaklar.
    • Spor Toto Süper Lig ise ana forumumuz oldu oradan diğer forumlara konu gibi gözüken forum linkleri verilecek.

Sizlerden ricam yukardaki düşününcelerimiz olan kısımı dikkatlice okumanız ve değerlendirerek yorum yapmanız

Saygılar ;
    Forum Yönetimi

iddaa bölümünü de konu dışından spor kategorisi altına alırsanız dört dörtlük olacak

• Bir adam 4 gün cezayı göze alıp koparıyor yaygarayı, cezasını alıyor oturuyor. Bir üye uyarı puanlarının birikmesi sonucu sürekli 4 gün ceza alması yanlıştır bence. Eğer bu cezalar katlanarak artmazsa geriye sadece bu çözüm kalıyor elbette. Kaç tane adam var sürekli 4 gün uzaklaştırma alan, belli başlı kişiler...

Bölüm uzaklaştırmasını da kapsayan ceza sisteminde modifikasyon olmadığı sürece en doğru yol budur.
  • Siz istiyorsunuz ki forum üyeleri birbirleri arasında hiç tartışmasın, bilgi alışverişi yapmasın. Bence bu sistem sadece maç saatlerinde geçerli olmalı.
  • kötü olmuş adı üstünde forum bu. yapan takım değiştirir yapar tahriğini.
  • Değişiklik lazım.
  • Ne gibi değişiklikler yapmamız gerektiğinide yazarsanız faydalı olacağını düşünüyorum. Önerileriniz varsa alalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Ne gibi değişiklikler yapmamız gerektiğinide yazarsanız faydalı olacağını düşünüyorum. Önerileriniz varsa alalım.

konuların görünümü eskisi gibi olsun, dolaşmak daha rahat oluyor.
    avatar altına REAL MADRID amblemi.
  • Burası takım taraftarlarının forumu gibi olur ve bir esprisi kalmaz ve yavaş yavaş sönüp gider bence.
    Örnek veriyorum 2010-2011 üyeleri sadece kendi takım bölümüne yazabilir.
    2009-2008 - ... üyelere de bütün bölümler açık olur fakat en ufak bir didişmede-atışmada o bölüme ömrü boyunca yazamaz hiç kaçarı olmasın yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9

Siz istiyorsunuz ki forum üyeleri birbirleri arasında hiç tartışmasın, bilgi alışverişi yapmasın. Bence bu sistem sadece maç saatlerinde geçerli olmalı.

Harbiden maç saatlerinde kesinlikle geçerli olmalı.
  • Şu an yapılan uygulama bence çok çok kötü, forum mantığına ters ve başarısız açtığımız konuları dağıtmaktan başka bir işe yaramıyor ve oldukça kullanışsız neresinden tutarsan tut elinde kalıyor, benim başka bir önerim olacak bu konuda...

Takım seçme iyi güzelde bence bu Spor Toto bölümü kapatılmalı ve bölüm eski haline getirilmeli çok saçma şu anki hali bunun yerine diyelim ki ben Beşiktaş bölümüne konu açacağım konu açarken diğer takım taraftarları konuya yazabilsin mi diye bir seçenek eklense idi ve önce diğer takım taraftarları yazmasını işaretledim diyelim ileride yazmalarını istediğimde konuyu açan kişinin ilk mesajını düzenleme yetkisi verilmeli ve diğer takım taraftarları yazsın mı seçeneği aktif veya aktif etmeme seçeneği olmalı bence böyle harika olur ve isteyen istediğini yapar çokta güzel olurdu.

Veya işte diyelim ben GS bölümüne açacağım konuyu Beşiktaşlı olarak orada da sorsun kimler yorum yapabilsin GS burada inaktif olsun falan filan.. (onlar kesin yorum yapabilsin yoksa zaten saçma oluyor) bunun gibi yapılabilir herkeste memnun kalırdı uygulamadan.

Ve Beşiktaş bölümüne gelen diğer takım taraftarları açılan konuya girmeden önce cevap yazmanın aktif veya aktif olmadığını görebilmeli..

Eğer yoksa da cep telefonu aktivasyonu da getirilmeli futbol bölümüne böylece fake üyelik azalır futbol bölümünde rahat nefes alabiliriz.

Ve bu takım seçme işi senede bir kere değiştirilebilsin veya hiç değiştirilmesin.. Herkes rahat eder böylece mükemmel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 16 Haziran 2011; 19:35:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

quote:

Orijinalden alıntı: Rajon Rondo 9

Siz istiyorsunuz ki forum üyeleri birbirleri arasında hiç tartışmasın, bilgi alışverişi yapmasın. Bence bu sistem sadece maç saatlerinde geçerli olmalı.

Harbiden maç saatlerinde kesinlikle geçerli olmalı.

maç saatinde sorun yok, bizim çilemiz maç bittikten sonra başlıyor. 17 takım hurraaa fener bölümüne iftira atmaya
  • Kullanıcıya konu açarken hak verilebilir. Sadece fenerliler ya da cimbomlular mesaj atsın gibisinden. İsteyen kısıtlı konu açar isteyen herkesin fikrini almak ister. Bence çok güzel olur. Şu hali kötü.

Edit: Abi şaka gibi Forlan konusuna girip Reyes ve Forlan hakkındaki kişisel görüşlerimi yazacaktım, yazamıyorum. Sırf Fenerlilerle konuşacaksam Antuya gideyim fenerliden bol ne var orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rîtchîe Blackmore -- 16 Haziran 2011; 19:35:51 >
  • Gercekten çok kötü sistem!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Kullanıcıya konu açarken hak verilebilir. Sadece fenerliler ya da cimbomlular mesaj atsın gibisinden. İsteyen kısıtlı konu açar isteyen herkesin fikrini almak ister. Bence çok güzel olur. Şu hali kötü.

Edit: Abi şaka gibi Forlan konusuna girip Reyes ve Forlan hakkındaki kişisel görüşlerimi yazacaktım, yazamıyorum. Sırf Fenerlilerle konuşacaksam Antuya gideyim fenerliden bol ne var orada.

Aynı şekilde sırf gslilerle konuşacaksam burada ne işim var?Spor toto süperlig bölümünde konu açacak olsak ortalık karışır.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.