Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş

eskiden en azından acısıyla tatlısıyla bir zevki vardı futbol bölümünün.. Bu uygulama ile eski canlılık kalmaz bu bölümde. Çoğu kişinin takıldıgı futbol forumuna insanlar girmemeye başlar ve forumun hiti gözle görülür derecede azalır.

en kısa sürede değiştirilmesini arz ediyorum.
  • Aynen birşeyi gözden kaçırdınız

Bu sistem yöneticileri daha çok yoracak.Çünkü bir bölümde bir konuda başka bir takım ya da ,üyeyle dalga geçenler olacaktır.Karşıdaki de cevap veremeyince kendi bölümünde benzeri bir konu açabilir.Bence bu şekilde iş içinden çıkılmaz hal alacaktır.Herkes kendi bölümünde istediği şekilde at koşturacaktır, kışkırtan ,konuyu dağıtan da olmayacağı için konuyu silmeye hakkınızda olmaz.Sonuç olarak bu sistem bölümler arası kapışmaya doğru gider.. eski sistemde hiç olmazsa birbirleriyle dalaşıyorlardı.hakeden cezasını alıyordu.Takip daha kolay oluyordu , kural dışı konu varsa yorum ayırmakla uğraşmadan kilitleyebiliyordunuz.

Özet: yöneticilere geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Firenze

Biraz önce Gs bölümünde gördüm Gs'li biri SS almış Bjk'li bir üyenin yorumunu dalga geçiyor, muahahalar koyuluyor.Ee değişen birşey yok yine provakasyonun hası var.Ama bu defa karşıdaki adam cevap veremiyor halbuki SS kendisine ait.Böyle sistem olmaz.

Mesajı şikayet edin ilgilenelim.
  • ben beğenmedim çok kötü olmuş.. eski sistem daha güzeldi.. futbola tıklayınca bütün konuları görebiliyordum.. bir konuya adam gibi yorum atıyordum.. şimdi böle saçma bir şey olabilirmi niye bu hakkımı alınıyor.. adam gibi attıktan sonra hiç bir sorun yok.. şimdi herkes kendi kabuğuna çekilcek.. ne anlamı kaldı ki futbol bölümüne girmenin.. gider antuya girerim sadece kendi takımıma msjlar atıcaksam
  • Esasında fake üyelerin tespit edilmesi, engellenmesi, belli mesaj sayısının altında ya da min. t süre önce üye olmak gibi şartlar aransa daha mı iyi olacaktı?
    Sadece bu ufak tedbirler bile bir çok tatsız olayın engellenmesine yeterli gelecekti diye düşünüyorum.

Bu haliyle Spor Toto Süper Lig bölümü çok tatsız tuzsuz, sönük bir bölüm olarak kalacaktır diye düşünüyorum.
    Herkes kendi kalesinde yazıp duracaktır, kopukluk olacaktır şimdi.

Yeni sistemin özü, farklı taraftar kitlelerinin gelip gittiği tek bir tane kıraathane var iken, şimdi herkes kendi takımının kıraathanesine takılacak, herkesin gittiği kıraathaneye çok daha az uğrayacaktır.
    O da belki artık sadece maç sonraları...

quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Şu an yapılan uygulama bence çok kötü ve başarısız açtığımız konuları dağıtmaktan başka bir işe yaramıyor ve oldukça kullanışsız neresinden tutarsan tut elinde kalıyor, benim başka bir önerim olacak bu konuda...

Takım seçme iyi güzelde bence bu Spor Toto bölümü kapatılmalı ve bölüm eski haline getirilmeli çok saçma şu anki hali bunun yerine diyelim ki ben Beşiktaş bölümüne konu açacağım konu açarken diğer takım taraftarları konuya yazabilsin mi diye bir seçenek eklense idi ve önce diğer takım taraftarları yazmasını işaretledim diyelim ileride yazmalarını istediğimde konuyu açan kişinin ilk mesajını düzenleme yetkisi verilmeli ve diğer takım taraftarları yazsın mı seçeneği aktif veya aktif etmeme seçeneği olmalı bence böyle harika olur ve isteyen istediğini yapar çokta güzel olurdu.

Veya işte diyelim ben GS bölümüne açacağım konuyu Beşiktaşlı olarak orada da sorsun kimler yorum yapabilsin GS burada inaktif olsun falan filan.. (onlar kesin yorum yapabilsin yoksa zaten saçma oluyor) bunun gibi yapılabilir herkeste memnun kalırdı uygulamadan.

Ve Beşiktaş bölümüne gelen diğer takım taraftarları açılan konuya girmeden önce cevap yazmanın aktif veya aktif olmadığını görebilmeli..

Ve bu takım seçme işi senede bir kere değiştirilebilsin veya hiç değiştirilmesin..

Zaten şöyle ilginç bir durum var.

Diyelim ki GS'lı arkadaşlar Drogba'yı transfer ettiklerini öğrenmişler ve yeni bir konu açacaklar...
    Bunu nerede açmalılar?

Kendi bölümlerinde mi yoksa "Spor Toto Süper Lig "'de mi?

Transfer itibariyle kendi bölümlerini ilgilendirdiği için GS bölümünde açılması normal belki fakat diğer GS'lı olmayan taraftarların böylesine bile basit bir konuda yorum yapamayacak olması saçma.
    Konuyu getirip burada açsalar bu seferde GS başlığından çok uzağa düşecek, ayrı olacak...

Bilemiyorum... Her şeyi zaman gösterecek gibi...

• takımı nerden seçiyoruz? bir türlü gs forumuna yazamıyorum yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

takımı nerden seçiyoruz? bir türlü gs forumuna yazamıyorum yahu

http://resim.donanimhaber.com/systems.asp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

takımı nerden seçiyoruz? bir türlü gs forumuna yazamıyorum yahu

http://resim.donanimhaber.com/systems.asp

teşekkür ederim.
  • Cok cok mantıksız olmuş
    Ailemde 3 G Slı 3 FB li var , Onlarla evimi ve kardeşliğimi mi ayıracağım ?
    İşyerinde her takım taraftarı arkadaşlarım var , Sadece FB li çalıştıran bir şirkette mi iş bulacağım?
    Yaşadığım şehirde , ilçede her takımdan taraftar var, Hangimiz mahalleyi terketmeli?

Kızımı sadece FB lilerin olduğu bir okula mı göndereceğim?
    Üye olduğum forumda sadece FB yi tutan arkadaşlarım mı olacak , Fikir alışverişi yapamayacak mıyım?

Hayatımın her yerinde farklı takımdan insanlarla görüşüyorsam
    sanal alemde aynı forumda neden olmasın? Burda da bir yaşam yok mu?

Yapmayın beyler etmeyin beyler
    Burda yazdıklarımız kan davası değil spordan bahsediyoruz
    2 - 3 tane sabi sübyan ve ego tatmin edenler için koğuş sistemi getirmişsiniz

Bursa taraftarı BJK için bursayı yıkarken demedik mi 2 kişinin yan yana maç seyretmesi için ille aynı taraftan mı olması gerek?

GS yeni başkanı ilk demecinde demedi mi FB li ile eskisi gibi yan yana maç seyredebilmeliyim.
    GS lısı BJK lısı ile aynı topicte bir konuyu yorumlayamayacak mıyım?

Cezaları uzatırsın, kriterleri değiştirirsin
    Ama böyle yasak koymak hani derler ya erkekliğin 10 / 9 u kaçmaktır diye böyle bir şey olmuş.
    Kontrol edemiyorum yasak koyayım bari diyorsun

Bu forumda 12 ağustos int yasasına herkes tepki gösterdi sanane benim internetimden diye
    Şimdi aynı forum 5 takım tarafarı yan yana duramıyor diye odalara hapsediyorlar

Spor linkine tıklayınca bölüm başlıkları değil konu başlıkları listelenmeli aktif ve ilgimi çekenleri tek sayfada görebiliyordum
    Şimdi bu yok olmuş,

Spor bölümüne mesaj atan uyenin profili açık olmak zorunda olsun

Lütfen teşekkür etmek için bir buton olsun
    Teşekkür etmek için mesaj yazılması
    Ufak şeylere bile teşekkür mesajı yayınlanıyor

Nasıl bir millet olduk ki, iki kelam fikir paylaşmak için ayrımcılık politikası uygular olduk.
    ANket sonucuna inşallah riayet edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 16 Haziran 2011; 21:28:57 >

• oldukça saçma olmuş. o zaman forumun ne mantığı kaldı .
  • Mesaj değiştirme butonuda gelmiş

• GS ve fb bölümleri açısında çok sağlıklı bir uygulama olmuş, herkes kendi bölümünde rahat rahat takılacak... Aynı uygulamayı artık Konsol bölümüne de yapmanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Forumu babasının çiftliği gibi sananlara önlem alınması gerekiyor.
  • Neden tüm Beşiktaş taraftarı mükemmel olmuş derken, diğer takım taraftarları beğenmedi anlayamadım açıkcası :D
  • Bence Rütbesi belli bir mesajın üzerinde olanlar diğer takımların bölümüne de yazabilmeli. Fakelerden ve az mesaja sahip forumun müdavimi olmayanların tahrik mesajları yazması engellenir. Rütbesi yüksek olupta belli bir ceza süresini aşanların bu özelliği elinden alınarak ceza uygulanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

Bence Rütbesi belli bir mesajın üzerinde olanlar diğer takımların bölümüne de yazabilmeli. Fakelerden ve az mesaja sahip forumun müdavimi olmayanların tahrik mesajları yazması engellenir. Rütbesi yüksek olupta belli bir ceza süresini aşanların bu özelliği elinden alınarak ceza uygulanabilir.

kesinlikle katılıyorum...

''Forum'' kelimesinin anlamına ters bir uygulama bir an önce yanlıştan dönülmeli... İnternet yasası için hükümete kızarken burada bu tür bir uygulama kabul edilemez...
  • forum mantığı kaybolmuş burada, kesinlikle eski sistem geri gelmeli.
  • Kötü olmuş seçeneğini işaretleyenler daha fazla lutfen eski duzene getirin ve telefon aktivasyonu olsun boylece fake uyeliklere gule gule deriz
  • 1- Çoğumuzun düşündüğü gibi ben de erişim açısından kötü olduğunu düşünüyorum. Önceden rahatça gezinirken şimdi "ordan çık oraya gir" durumu rahatsız edici oluyor.

2- Kışkırtıcı, aşağılayıcı vs. içerikli yorumlar olmadıkça diğer takımların konularına yazamama olayının saçmalıktan ibaret olduğunu düşünüyorum. Her takım taraftarı yazdığı için buraya daha çok zaman ayırıyoruz diye düşünüyorum. Bu durum eski haline gelmeli. Çözüm olarak da gerçekten tarafsızca cezaları uygulayabilecek yöneticiler gelmeli ki troll üyeler ne yaptıklarına dikkat etmek zorunda kalsın. Önceki yönetim anlayışıyla bu iş olmaz çünkü, misal olarak Fenerbahçe'nin kritik maçını izlerken Ivesa üst üste sağlam kurtarışlar yapmış ben de maç konusuna "Bu Ivesa da ne camışmış" yazmıştım ve bunu şikayet etmiş birisi. Bunu ceza olarak sonuçlandıracak yöneticiler var ne yazık ki. Ben ceza aldım mı hatırlamıyorum ama bu tarz saçma sebeplerden ceza alan çok kişi gördüm.

Şimdilik dikkatimi çekenler bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Ne gibi değişiklikler yapmamız gerektiğinide yazarsanız faydalı olacağını düşünüyorum. Önerileriniz varsa alalım.

Saçma sapan, kurallara aykırı mesajlar atanlara ilk kuraldışı mesajlarında 7gün, ikincisinde 15gün üçüncüsünde süresiz banlanma gibi kademe kademe artan bir ceza uygulaması yapılabilir.

ekleme: tabi eski sisteme dönülerek

Admin arkadaşımız bunun yazılım olarak nerdeyse imkansız olduğunu söylemişti. Şahsi görüşüm katlamalı cezadan yana.

İmkansız olan ne? Aynı şeyleri söylüyoruz sanırım. Ben de katlamalı cezadan yanayım.

• Yönetici arkadaşlar bari 22 Ağustos'u bekleseydiniz.
    O zaman daha bir anlamlı olurdu sanırım bu filtreleme sistemi.

Ben bu sistemi hiç beğenmedim. Böyle devam ederse foruma katılımım çok fazla olmaz sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.