Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: malumatfuruş

quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Yönetici arkadaşlar bari 22 Ağustos'u bekleseydiniz.
    O zaman daha bir anlamlı olurdu sanırım bu filtreleme sistemi.

Ben bu sistemi hiç beğenmedim. Böyle devam ederse foruma katılımım çok fazla olmaz sanırım.

cdemir hocama katılıyorum. Sadece Fblilerle tartışacaksak giderim antu ya takılırım. Burada foruma devamlı giren 10-15 Fenerli var. Onlarla da Msnden facebook grubundan zaten görüşüyoruz tartışıyoruz. Niye buradan konuşup düşüncelerimizi forum kurallarına göre yazmaya çalışalım? Facebook grubunda hiç bir kurala bağlanmadan özgürce herşeyi konuşup yazabilmek varken niye buraya yazalım ki ? Bu kuralla futbol bölümünün kullanımının düşeceğini düşünüyorum. Böyle bir kural uygalanacaksa da belli bir mesaj sayısının altında olanlara uygulanmalı ki her foruma yazabilmenin bir özelliği, bir değeri olsun. İnsanlar bunu bilerek saçma sapan tahrik edici yazılar yazmasın.

Au revoir

ara sıra mektup yazın

gün biz işte şu tarz arkadaşlara bir kısıtlama getirilmesini istiyoruz. gelip her mesaja yazamamlı bu arkadaşlar.

konuya gelecek olursak forumun bölünmesi hiç hoşuma gitmedi. ben futbol başlığı altından girip her konuyu görebilmeyi ve yazabilmeyi tercih ederim.
    DH Futbol'u antu, forza ya da ultraslan forumu gibi yapmamalıydık. bu yaptığınızla eski forumdaşları iyice uzaklaştırdığınızı bilmenizi isterim. ayrıca mobil kullanımı açısından da pek kullanışlı olmadı bu.

tarzımda bişey yok

beni tanıyan tanıyor

ben de tanıyabildiklerimi tanıyorum

beni kaç kez fb ya da gs bölümünde ortalık karıştırırken gördün

hadi söyle

bol keseden sallamakla olmuyor

ama ben burda sistemi eleştirenleri saçma sapan mesaj yazarken bayağı gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekne Kazıntısı -- 17 Haziran 2011; 15:08:27 >

• Çok enteresan. Kaç tane açtığım konu tartışmalı konu diye silindi. Örnek Aziz Yıldırım, örnek Türkiye Kupası, örnek Adnan Polat, örnek R.Carlosun kendi ülkesine verdiği röpörtaj Fbden alacaklarıyla ilgili.

Şikayet edenler mutlaka buraya takılan rakip taraftar üyeleri. Aynı arkadaşlar şimdi tartışamıyoruz diye yakınıyor. E konuyu tartışmalı konu diye sildirirken nerdeydiniz? Dert forumun nasıl olduğu değil üyelerin ne istediği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

bence çok iyi oldu,herkesin yorum yapabildiği bölümde var daha ne olsun.

Bunca yıldır beğendiğim tek mesajın bu oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Çok kötü,hiçbir albenisi kalmadı bölümün,millet atleticoyu toptan satın aldı tek kelime yazamadim

Yazıp ne yapacaksın, zaten büyük ihtimalle transferleri Carlos ve Anelka ile kıyaslayacaksın

Biz yıldız alırsak söz senin için ortak bölüme konu açarım

Senin gibiler yuzunden duzgunce tartisilamiyor forumda

Belli belli, gs'nin transferleriyle ilgili yorum yapamayıp da çıldıran benim tabii Zaten gsliler diğer takım taraftarlarının yorum yapmasını isteselerdi, ortak bölüme konu açarlardı, demek ki istemiyorlar, ama sen ve senin gibiler illa bir şey söyleyeceksiniz ki ortalık karışsın tabii

Kimin ortaligi kariştirmak istediği yukarida belli oluyor.Ayrica fenerlilerin actigi tebrik konusuna bir bak istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

bence çok iyi oldu,herkesin yorum yapabildiği bölümde var daha ne olsun.

Hacı yüzünü gören cennetlik be, buraları boş bırakma Ben Fb ile alakalı konuları buraya açarım uygun görürseniz.

Mustang dönsün foruma Slincer nerde uzun zamandır yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -quaresma-

Çok enteresan. Kaç tane açtığım konu tartışmalı konu diye silindi. Örnek Aziz Yıldırım, örnek Türkiye Kupası, örnek Adnan Polat, örnek R.Carlosun kendi ülkesine verdiği röpörtaj Fbden alacaklarıyla ilgili.

Şikayet edenler mutlaka buraya takılan rakip taraftar üyeleri. Aynı arkadaşlar şimdi tartışamıyoruz diye yakınıyor. E konuyu tartışmalı konu diye sildirirken nerdeydiniz? Dert forumun nasıl olduğu değil üyelerin ne istediği.

kimse ne istediğini bilmiyor

bizim bölüme gelip saçma sapan mesaj yazanlar gelip burada çok da masummuş gibi muhabbete dahil oluyor

hani cem yılmaz dvdsinde bi bölüm var

donu bulup adamın masasının üstüne koysan

onun icadından bihabermiş gibi davranıyor ya

burdaki bi kısım üyenin yaptığı da o işte

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok kötü,hiçbir albenisi kalmadı bölümün,millet atleticoyu toptan satın aldı tek kelime yazamadim

Yazıp ne yapacaksın, zaten büyük ihtimalle transferleri Carlos ve Anelka ile kıyaslayacaksın

Belli belli, gs'nin transferleriyle ilgili yorum yapamayıp da çıldıran benim tabii Zaten gsliler diğer takım taraftarlarının yorum yapmasını isteselerdi, ortak bölüme konu açarlardı, demek ki istemiyorlar, ama sen ve senin gibiler illa bir şey söyleyeceksiniz ki ortalık karışsın tabii

Kimin ortaligi kariştirmak istediği yukarida belli oluyor.Ayrica fenerlilerin actigi tebrik konusuna bir bak istersen

Evet mesajından belli oluyor ne yapmak istediğin. Banane fb tebrik konusundan, sanki tüm fbliler aynı mı?

• Valla girip "tebrik ederiz iyi transfer" bile yazamayacaksak ne anladım ben bu işten.
    Kötü niyetliler yüzünden iyi niyetliler de cezalandırılıyor. Bence bu sistem forumun daha fazla kirlenmesine yol açacak. En basit örneğinden iki kişi Fener sayfasında Forlan tırt, yaşlı vs dese bu sefer GS bölümünde buna yönelik konu açılacak. Hemen her konu kontrasını doğuracak ve bu "tahrik edici" diye tabir edilen mesajlar artacak.

Dün gördük BJK bölümünde benzer konu açıldı Forlan ile ilgili, diğer bölümlerde açıldıysa bilemiyorum. Ben başkası takip ediyor mu diye "BJK'nin alamadığı Forlan" diye yazdım, BJK sayfasında "Fener bölümünde şöyle deniliyor ama" diye cevap geldi mesela

• Kusura bakmasın Ts lular ama en komik orası olmuş. 5 kişi var epi topu orayı döndüren. Şimdi diğer taraftarlarda yazamayınca hayalet kasaba gibi olacak.
  • Burada bu sistem için güzel olmuş diyenler zamanla anlayacaktır ne kadar kötü bi sistem olduğunu.Tartışmanın ve atışmanın olmadığı bi Futbol Forumu düşünülemez.Forza/Antu/Gscimbom gibi taraftar forumlarından farkı kalmamış.Donanimhaber gibi dev bi forum sitesinin böyle ayrıştırıcı olacağı hiç aklıma gelmezdi...
  • şu düzeni gerçekten bu forumda düzgün konuşabilen düzgün tartışabilen kimse sevemez kabul edemez, zaten az çok da görünüyor bu konuda da eski düzende yorumları sadece ona buna sataşmak olanların yeni düzeni çok beğenmesinden
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet mesajından belli oluyor ne yapmak istediğin. Banane fb tebrik konusundan, sanki tüm fbliler aynı mı?

Aynen öyle kimin ne yapmak istediği belli oluyor.Bu konuyu fazla uzatmaya gerek yok konu amacından sapmasın

• Güzel olmuş 24% (58)

Bu 58 kişinin en az 50 si bjkli değilse ben bu işi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

şu düzeni gerçekten bu forumda düzgün konuşabilen düzgün tartışabilen kimse sevemez kabul edemez, zaten az çok da görünüyor bu konuda da eski düzende yorumları sadece ona buna sataşmak olanların yeni düzeni çok beğenmesinden

amacı sadece millete sataşmak olan neden sevsin bu düzeni

çelişki var mesajında

ben bu düzeni sevdim çünkü millet gerçekten bukalemunluk yapıyor

sırf bi bölüme yazabilmek için tutmadığı takımı seçiyor

yukarıda imzası fb li olan ama bjk logosu taşıyan adam gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysAnti

Güzel olmuş 24% (58)

Bu 58 kişinin en az 50 si bjkli değilse ben bu işi bilmiyorum.

biz beşiktaşlıyız ya sen?

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı
  • Tautao o benim hatam değil kod yazarlarının marifeti.Düzeltirler herhal.

Edit benim hatammış daha doğrusu Opera'nın.Operada takım logoları gözükmüyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SysAnti -- 17 Haziran 2011; 14:03:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysAnti

Tautao o benim hatam değil kod yazarlarının marifeti.Düzeltirler herhal.

düzeldi

neyse hoş durmuştu
  • Ben beğenmedim açıkçası, her ne kadar geçen sene Galatasaray'ın başarısızlığından ötürü futbol bölümüne pek yorum atmasam da, arada gerek Galatasaray bölümüne, gerek Fenerbahçe bölümünde ki arkadaşlara sorular yöneltip, düşüncelerimi paylaşıyordum.

Forumda belli başlı adamlar var, sırf egolarını tatmin etmek için diğer bölümlere yorum yazan, hatta bazıları güya objektif yorum atıp, alttan alttan kendi çaplarında laf sokma girişimlerinde bulunuyor, bunları az çok forumda takılan insanlar biliyor. Bu insanları engellemek varken, niye gelipte diğer bölümleri, insan gibi yorum yazmak isteyenlere kapatıyorsunuz? Taraftar forumu değil ki burası.

http://forum.donanimhaber.com/m_49140773/mpage_3/key_/tm.htm

Şu konuya bakalım Beşiktaş'lı arkadaşların birçoğu gayet insancıl bir şekilde Galatasaray henüz transferi kesin bir şekilde açıklamamasına rağmen, mutlu olduklarından bahsediyor, ve ben eminim ki yine birçoğu Galatasaray bölümünde yazabilme hakları olsaydı, Galatasaray'ı da tebrik ederdi, açıkçası ben kendi bölümümde böyle bir mesaj görsem mutlu olurdum.

Açın her bölümün altına bir başlık; "Rahatsız Olduğunuz Üyeler" diye. İnsanlar kimden, hangi mesajından rahatsız olduklarını yazsınlar. Fake üyelikler çoğalır, beğenmedikleri insanları kötülemek için yazar diyorsanız da, Futbol bölümüne tıpkı 2.el bölümündeki gibi özel bir mesaj sistemi getirilsin, 500'ün - 1,000'in altında Futbol bölümünde mesajı olmayan üye yazamasın o konu altına - veya üyelik tarihine bakılsın. 10 üye bir kişiden rahatsız olduysa, 10 gün uzaklaştırılsın, yine mi tekrarladı bir daha yazamasın o taraftar bölümüne. Ben şahsen kendi ismimi, görsem utanırım; nerede hata yaptım acaba diye.

Forumda, Galatasaray maçlarından sonra Galatasaray'ı, Galatasaray'lılardan daha iyi değerlendiren Fenerbahçe'li Beşiktaş'lı insanlar var ben bu insanların yorumlarını kendi bölümümde göremeyip, başka bir konu altından takip etmek için kendimi yoracaksam, ne anladım bu işten?

Kendi adıma konuşuyorum; sürekli internetin filtrelenmesini eleştiriyoruz, ancak foruma mesaj yazma hakkımız sadece bir takıma yönelik oluyor, olmadı, yakıştıramadım forum yönetimine.

• Öneri ve görüşlerinizi almak için açtığımız konuda bile aynı şekilde devam ediyorsunuz.
  • @Gun den açıklama bekliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.