Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: -quaresma-

Çok enteresan. Kaç tane açtığım konu tartışmalı konu diye silindi. Örnek Aziz Yıldırım, örnek Türkiye Kupası, örnek Adnan Polat, örnek R.Carlosun kendi ülkesine verdiği röpörtaj Fbden alacaklarıyla ilgili.

Şikayet edenler mutlaka buraya takılan rakip taraftar üyeleri. Aynı arkadaşlar şimdi tartışamıyoruz diye yakınıyor. E konuyu tartışmalı konu diye sildirirken nerdeydiniz? Dert forumun nasıl olduğu değil üyelerin ne istediği.

Tartışamıyoruz diyenler senin anladığın anlamda bunu ifade etmiyorlar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Ben beğenmedim açıkçası, her ne kadar geçen sene Galatasaray'ın başarısızlığından ötürü futbol bölümüne pek yorum atmasam da, arada gerek Galatasaray bölümüne, gerek Fenerbahçe bölümünde ki arkadaşlara sorular yöneltip, düşüncelerimi paylaşıyordum.

Forumda belli başlı adamlar var, sırf egolarını tatmin etmek için diğer bölümlere yorum yazan, hatta bazıları güya objektif yorum atıp, alttan alttan kendi çaplarında laf sokma girişimlerinde bulunuyor, bunları az çok forumda takılan insanlar biliyor. Bu insanları engellemek varken, niye gelipte diğer bölümleri, insan gibi yorum yazmak isteyenlere kapatıyorsunuz? Taraftar forumu değil ki burası.

http://forum.donanimhaber.com/m_49140773/mpage_3/key_/tm.htm

Şu konuya bakalım Beşiktaş'lı arkadaşların birçoğu gayet insancıl bir şekilde Galatasaray henüz transferi kesin bir şekilde açıklamamasına rağmen, mutlu olduklarından bahsediyor, ve ben eminim ki yine birçoğu Galatasaray bölümünde yazabilme hakları olsaydı, Galatasaray'ı da tebrik ederdi, açıkçası ben kendi bölümümde böyle bir mesaj görsem mutlu olurdum.

Açın her bölümün altına bir başlık; "Rahatsız Olduğunuz Üyeler" diye. İnsanlar kimden, hangi mesajından rahatsız olduklarını yazsınlar. Fake üyelikler çoğalır, beğenmedikleri insanları kötülemek için yazar diyorsanız da, Futbol bölümüne tıpkı 2.el bölümündeki gibi özel bir mesaj sistemi getirilsin, 500'ün - 1,000'in altında Futbol bölümünde mesajı olmayan üye yazamasın o konu altına - veya üyelik tarihine bakılsın. 10 üye bir kişiden rahatsız olduysa, 10 gün uzaklaştırılsın, yine mi tekrarladı bir daha yazamasın o taraftar bölümüne. Ben şahsen kendi ismimi, görsem utanırım; nerede hata yaptım acaba diye.

Forumda, Galatasaray maçlarından sonra Galatasaray'ı, Galatasaray'lılardan daha iyi değerlendiren Fenerbahçe'li Beşiktaş'lı insanlar var ben bu insanların yorumlarını kendi bölümümde göremeyip, başka bir konu altından takip etmek için kendimi yoracaksam, ne anladım bu işten?

Kendi adıma konuşuyorum; sürekli internetin filtrelenmesini eleştiriyoruz, ancak foruma mesaj yazma hakkımız sadece bir takıma yönelik oluyor, olmadı, yakıştıramadım forum yönetimine.

http://forum.donanimhaber.com/m_49370349/tm.htm

bak mesela bu bir tebrik konusu

millet hala olmadı etmedi diyor

bence bu sistem çok iyi oldu

ben dahil hiçkimse dh futbolun düzelmesine kişisel katkıda bulunmadı

mecburen de olsa bulunan bu çözüm gayet iyi

ar damarı çatlayan da gitsin süper lig bölümüne yazsın

• @Tautou, ben kendi adıma konuşuyorum dostum. Bu konuyu da Fenerbahçe başlığı altında görmesem, muhtemelen farketmeyecektim. Onu da görmedim, haliyle.
  • quote:

Şu konuya bakalım Beşiktaş'lı arkadaşların birçoğu gayet insancıl bir şekilde Galatasaray henüz transferi kesin bir şekilde açıklamamasına rağmen, mutlu olduklarından bahsediyor, ve ben eminim ki yine birçoğu Galatasaray bölümünde yazabilme hakları olsaydı, Galatasaray'ı da tebrik ederdi, açıkçası ben kendi bölümümde böyle bir mesaj görsem mutlu olurdum.

Açın her bölümün altına bir başlık; "Rahatsız Olduğunuz Üyeler" diye. İnsanlar kimden, hangi mesajından rahatsız olduklarını yazsınlar. Fake üyelikler çoğalır, beğenmedikleri insanları kötülemek için yazar diyorsanız da, Futbol bölümüne tıpkı 2.el bölümündeki gibi özel bir mesaj sistemi getirilsin, 500'ün - 1,000'in altında Futbol bölümünde mesajı olmayan üye yazamasın o konu altına - veya üyelik tarihine bakılsın. 10 üye bir kişiden rahatsız olduysa, 10 gün uzaklaştırılsın, yine mi tekrarladı bir daha yazamasın o taraftar bölümüne. Ben şahsen kendi ismimi, görsem utanırım; nerede hata yaptım acaba diye.

Kendi adıma konuşuyorum; sürekli internetin filtrelenmesini eleştiriyoruz, ancak foruma mesaj yazma hakkımız sadece bir takıma yönelik oluyor, olmadı, yakıştıramadım forum yönetimine.

İlk paragrafa ve linke hitaben bunları diyorsan, bölümü özellikle Beşiktaş'lı üyeleri tam anlamıyla tanımamışsın demektir. O bölüm de efendice yorum yapan 2 bilemedin 3 üye var. Zaten verdiğin linkin 2.sayfasının başındaki mesajları okursan ne demek istediğimi anlayacaksın.

Bence üyeleri fişlemeye gerek yok. Her ne olursa olsun bir insanı utandırmak acizliğin göstergesidir. Bunu yapan ve bu muameleyi gören ciddi şekilde utanır. Bu duruma çok üzülürüm açıkçası. Bölümün müdavimleri kimin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Bahsettiğin yöntem bölüme yönetici seçmede kullanılabilir.

Gerçekten taraftar forumundan farkımız kalmadı. Yine ortak bir payda da birleşiyoruz, fakat eski ortamın havası bir başkaydı. Daha sade, daha hoştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

http://forum.donanimhaber.com/m_49370349/tm.htm

Takiyye çok kötü birşey bence...Yapmayın , yapanları da uyarın
  • fenerbahçeli bir arkadaşımızın dedesi vefat etmiş ama biz baş sağlığı dileyemiyoruz... kesinlikle düzenleme yapılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

İlk paragrafa ve linke hitaben bunları diyorsan, bölümü özellikle Beşiktaş'lı üyeleri tam anlamıyla tanımamışsın demektir. O bölüm de efendice yorum yapan 2 bilemedin 3 üye var. Zaten verdiğin linkin 2.sayfasının başındaki mesajları okursan ne demek istediğimi anlayacaksın.

Bence üyeleri fişlemeye gerek yok. Her ne olursa olsun bir insanı utandırmak acizliğin göstergesidir. Bunu yapan ve bu muameleyi gören ciddi şekilde utanır. Bu duruma çok üzülürüm açıkçası. Bölümün müdavimleri kimin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Bahsettiğin yöntem bölüme yönetici seçmede kullanılabilir.

Gerçekten taraftar forumundan farkımız kalmadı. Yine ortak bir payda da birleşiyoruz, fakat eski ortamın havası bir başkaydı. Daha sade, daha hoştu.

seni kendimce tanıyorum

kaç 2-3 kişi var bizim bölümde

gs fb bölümü çok mu efendi de sadece biz böyleyiz (yani bizim bölümde 3 kişi var ama diğer bölümler efendi adam mı kaynıyor)

sadece samimi bi soru sordum istersen cevap yazmayabilirsin

istersen de pm atabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

quote:

Tabii ki okudum o 3 sayfayı. Dikkat ederseniz zaten birçoğu diyorum. Hepsini geçiyorum, isterse 1 kişi, isterse 10 kişi olsun, yorum yazabilme hakkı elinden alınmamalı.

Üyelerin fişlenmesini doğru bulmayabilirsiniz, saygı duyarım ancak acizlik olduğunu düşünmüyorum, eğer bir üye kışkırtıcı bir şekilde mesaj atıyorsa, utanmadan da yaptığı terbiyesizliği yüzüne vururum.

• Kötü olmuş diyenler genelde bölümü karıştıran kişiler.Ortam çok sakin.Herkes kendi takımı hakkında görüşünü rahat rahat yazıyor.

Bence mükemmel olmuş.Tabi bi' kaç eksiği var.Mesela takım 1 kereye mahsus seçilmeli.

Not:Bu konuda dahi tartışmalar çıkmış.Bu yüzden bu sistemi getirenlerin eline sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colossus_ -- 17 Haziran 2011; 15:48:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajestiC

fenerbahçeli bir arkadaşımızın dedesi vefat etmiş ama biz baş sağlığı dileyemiyoruz... kesinlikle düzenleme yapılmalı

Konuyu ortak bölüme açsalardı dileyebilirdik, ama açmamışlar
  • quote:

fenerbahçeli bir arkadaşımızın dedesi vefat etmiş ama biz baş sağlığı dileyemiyoruz... kesinlikle düzenleme yapılmalı

Baş sağlığını özel mesajdan dilemek daha makbule geçer bence.

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=49984429
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Hatta donanım bölümüne açsaydık keşke böyle bir mantık varmı?

Her şeyi ortak bölüme açacaksak neden taraftar forumları yapıldı?
  • DH'de yasakçı zihniyete bürünmüş, provoke etmek isteyen böylede eder milleti hatta ediyorda. Bu bir çözüm mü? Sen caydırıcı ceza vermezsen adam 3 gün tatil alır gelir kaldığı yerden devam eder kendini tatmin etmeye. Beyin masturbasyonu yapıyorlar akıllarınca. Milleti kışkırtıyor mu bas 30 gün banı bak bir daha yapıyor mu. Biri milleti kışkırtıyorsa cevap vermekte benim hakkımdır. Her türlü yollada cevabımı iletirim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Kötü olmuş diyenler genelde bölümü karıştıran kişiler.Ortam çok sakin.Herkes kendi takımı hakkında görüşünü rahat rahat yazıyor.

Benim de dikkatimi çekti. Enteresan(!).
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

Kötü olmuş diyenler genelde bölümü karıştıran kişiler.Ortam çok sakin.Herkes kendi takımı hakkında görüşünü rahat rahat yazıyor.

Benim de dikkatimi çekti. Enteresan(!).

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

Anlayamıyorsun galiba, herkesin mesaj atmasını istersen ortak bölüme açarsın, yok ben sadece kendi bölümümdekilerin yorum yapmasını istiyorum dersen özel bölüme açarsın. Bu da baş sağlığı mesajı olduğu için ortak bölüme açılması daha uygun. İlla muhalif olacağım diye yorum yapma istersen

• işler çok yoğun fazla giremiyorum artıkahh silencer olacaktı şimdi..konuları istediğin bölüme açabiliyorsun kanka sıkıntı yok..ama sen aç black igıl açmasın okuyasım gelmiyor
    quote:

Orijinalden alıntı: -quaresma-

quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

bence çok iyi oldu,herkesin yorum yapabildiği bölümde var daha ne olsun.

Hacı yüzünü gören cennetlik be, buraları boş bırakma Ben Fb ile alakalı konuları buraya açarım uygun görürseniz.

Mustang dönsün foruma Slincer nerde uzun zamandır yok?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

Anlayamıyorsun galiba, herkesin mesaj atmasını istersen ortak bölüme açarsın, yok ben sadece kendi bölümümdekilerin yorum yapmasını istiyorum dersen özel bölüme açarsın. Bu da baş sağlığı mesajı olduğu için ortak bölüme açılması daha uygun. İlla muhalif olacağım diye yorum yapma istersen

Eğer eski düzen olsaydı her yere konu açmamıza gerek kalmazdı.Herkesin bir şey yazmasını istediğimi nerden çıkardın isteyen yazar isteyen yazmaz ama bu düzenle istemeyen yazamıyor.Ha 22 ağustosta internetimiz kısıtlanmış ha 15 haziranda özgürlüğümüz kısıtlanmış...

• üyeleri idare edemeyecek kadar güçsüzleşti mi bu forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCkBuLaMaDıM!! -- 17 Haziran 2011; 19:27:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

üyeleri idare edemeyecek kadar güçsüzleşti mi bu forum

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.