Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş
  • Valla forumu güzel bulanları anlıyorum.Bu söyleyeceklerim , forumu beğnen herkesi hedef almıyor elbette.
    Ama foruma diken ekenlerin hepsinin forum süper olmuş demesine de anlam veremiyorum.Ama şaşırmıyorum da...

Forum çok güzel olmuş dedikten sonra collosus_ 7 gün ceza almış mesela...
    Çok şaşırdım
    Forumun yeni düzenini çok beğenen bu arkadaşımızın , futbol bölümüne katkıları yadsınamazdı oysaki.
    Futbolun evrensilliği , ekonomik gücü , taktik ve teknik anlayış açısından onlarca yazısını okumuştum collosus_'un bu yüzden böyle bir ceza almasına çok şaşırdım (!)

Kimi kandırıyorsunuz?
    Yeminimi bozdum ulen deyip , onlar gibi davranmaya başladığım , niye böyle mesajlar atamaya başladığımı soran renkdaşlarıma "tiksiniyorum ama bu yaptıkları yanlarına kaslın istemiyorum" şeklinde cevap vermek durumunda kaldığım o konulardaki özneler forum süper diyor.

Beşiktaşlıların mağduriyeti nedir?
    Arkalarında kapı gibi yöneticileri vardı. Sırf siz istiyorsunuz diye verilen cezalar , silinen mesajlar konusunda mağdur olanlar kimdi peki?
    Yöneticiler tarafından aleni bir şekilde "sizi buradan temizleyeceğiz" size mi dendi ?
    Gerekçe olmadığı halde anlamsız uyarılar alan , bu uyarıları forum destek ile sıfırlayan sizin kullanıcllarınız mı?Bölüm yasağı alanların çoğunun beşiktaşlı olması sadece bir tesadüf mü?

Beğenenler neden beğenmiş syöliim...Çünkü onların başka forumlara yazmaya zaten hakkı yoktu , onlar için birşey değişmedi ki.
    Değişen tek şey , attıkları nifak tohumlarına artık cevap verilemiyor olması...Onlarda buna seviniyor zaten..Timsah gözyaşlları da işin mağduriyet kısmı...
    Beşiktaşlılar futbol bölümünün şımarık çocuklarıydı , daha da şımarmaya devam edecekler...İnanmayanlar gitsinler bölümlerindeki mesajları okusunlar...

Bölüm yasaklarını kaldıramadılar , ama onlar için başka bir çözüm geliştirdiler...Daha ne yapsın yönetim..Elbetteki Beşiktaşlılar sevecek..Nankörlük yapmayacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 18 Haziran 2011; 13:02:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

Kimi kandırıyorsunuz?
    Yeminimi bozdum ulen deyip , onlar gibi davranmaya başladığım , niye böyle mesajlar atamaya başladığımı soran renkdaşlarıma "tiksiniyorum ama bu yaptıkları yanlarına kaslın istemiyorum" şeklinde cevap vermek durumunda kaldığım o konulardaki özneler forum süper diyor.

Arkalarında kapı gibi yöneticileri vardı. Sırf siz istiyorsunuz diye verilen cezalar , silinen mesajlar konusunda mağdur olanlar kimdi peki?
    Yöneticiler tarafından aleni bir şekilde "sizi buradan temizleyeceğiz" size mi dendi ?
    Gerekçe olmadığı halde anlamsız uyarılar alan , bu uyarıları forum destek ile sıfırlayan sizin kullanıcllarınız mı?Bölüm yasağı alanların çoğunun beşiktaşlı olması sadece bir tesadüf mü?

Beğenenler neden beğenmiş syöliim...Çünkü onların başka forumlara yazmaya zaten hakkı yoktu , onlar için birşey değişmedi ki.
    Değişen tek şey , attıkları nifak tohumlarına artık cevap verilemiyor olması...Onlarda buna seviniyor zaten..Timsah gözyaşlları da işin mağduriyet kısmı...
    Beşiktaşlılar futbol bölümünün şımarık çocuklarıydı , daha da şımarmaya devam edecekler...İnanmayanlar gitsinler bölümlerindeki mesajları okusunlar...

Bölüm yasaklarını kaldıramadılar , ama onlar için başka bir çözüm geliştirdiler...Daha ne yapsın yönetim..Elbetteki Beşiktaşlılar sevecek..Nankörlük yapmayacak!

Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Çok güzel yazmışsın.

Adam kayırma durumu biraz da adminlere bağlı. Yönetici bariz uyarı puanını veya uzaklaştırmayı kesiyor, admin onaylamazsa ceza almayabiliyor. Böyle bir forumdayız. Bu duruma bir keresinde şahit olmuştum. Direkt şahsa hakaret olan aynı iki mesajı şikayet ettim. Apaçık iki uyarı puanı alıp uzaklaştırılması lazım, ertesi gün bölümde cirit atmaya devam ediyordu. Böyle bir düzen oldukça bu bölümün düzelmesinin mümkünatı olmaz.

Şu bölümde bazı Beşiktaşlılar kendilerini melek sanıyorlar, en çok buna şaşırıyorum. Beşiktaşlılar arasında anket yapsak üsturuplu yazan üye sayısı bir elin parmak sayılarını geçmez.

• Kimse cdemir gibi güzel yorum yazmıyor diyenlerin çoğu zaten ortalığı karıştıranların ta kendisi
    Anlamıyorum her Fenerbahçe konusunda "bu artık derbi değil, 0 çektiniz, guiza 14m q7 7m" yazanlar, timsah yürüşü fotoğrafları koyan Bjkliler deli gibi yeni sistemi savunuyorlar, neymiş ortalığın karışması konunun sapması engelleniyormuş böyle. Aslında çok haklısınız, gelip konuları karıştırmanızdan kurtulmuş olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Kimse cdemir gibi güzel yorum yazmıyor diyenlerin çoğu zaten ortalığı karıştıranların ta kendisi
    Anlamıyorum her Fenerbahçe konusunda "bu artık derbi değil, 0 çektiniz, guiza 14m q7 7m" yazanlar, timsah yürüşü fotoğrafları koyan Bjkliler deli gibi yeni sistemi savunuyorlar, neymiş ortalığın karışması konunun sapması engelleniyormuş böyle. Aslında çok haklısınız, gelip konuları karıştırmanızdan kurtulmuş olduk.

hee zaten fb bölümündekiler de süt dolu nehirde banyo yapıyor sürekli

• quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

quote:

Kimse cdemir gibi güzel yorum yazmıyor diyenlerin çoğu zaten ortalığı karıştıranların ta kendisi

Yok canım sadece Beşiktaşlılar tahrik ediyor milleti, adminler de bizden yana o yüzden bize sürekli bölüm cezaları, uzaklaştırma cezaları yağdırıyorlardı. Ama bu sistemde herkesi tahrik eden mesajlar atan arkadaşlar o kadar mağdur oldular ki (bir kaçı hariç ) onlara ortak bölüm bile yetmiyor tahrik etmek için. İlla ki diğer bölümleri de bulandırıp ya konuyu kapattıracaklar ya da bize ceza aldıracaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

quote:

Yok canım sadece Beşiktaşlılar tahrik ediyor milleti, adminler de bizden yana o yüzden bize sürekli bölüm cezaları, uzaklaştırma cezaları yağdırıyorlardı. Ama bu sistemde herkesi tahrik eden mesajlar atan arkadaşlar o kadar mağdur oldular ki (bir kaçı hariç ) onlara ortak bölüm bile yetmiyor tahrik etmek için. İlla ki diğer bölümleri de bulandırıp ya konuyu kapattıracaklar ya da bize ceza aldıracaklar.

cidden öyle olduğunu düşünüyorlar

ben bizimkiler yapıyorsa diğerleri de geri kalmıyor derken millet senaryo yazıyor..forumdaki bütün fb liler naif insanlar mı ya da gs liler

uefa başkanı platini beşiktaş bölümünü kapatacakmış mesela

ayrıca hep şu kollanan bjk liler muhabbetinden bıktım

rds bu konuya açıklama getirse de herşey ortaya çıksa

• Beşiktaşlıların çoğu memnun olduğuna göre kimlerin daha çok proveke yaptığı belli oldu
  • quote:

Valla forumu güzel bulanları anlıyorum.Bu söyleyeceklerim , forumu beğnen herkesi hedef almıyor elbette.
    Ama foruma diken ekenlerin hepsinin forum süper olmuş demesine de anlam veremiyorum.Ama şaşırmıyorum da...

Forum çok güzel olmuş dedikten sonra collosus_ 7 gün ceza almış mesela...
    Çok şaşırdım
    Forumun yeni düzenini çok beğenen bu arkadaşımızın , futbol bölümüne katkıları yadsınamazdı oysaki.
    Futbolun evrensilliği , ekonomik gücü , taktik ve teknik anlayış açısından onlarca yazısını okumuştum collosus_'un bu yüzden böyle bir ceza almasına çok şaşırdım (!)

Kimi kandırıyorsunuz?

collosus_'un cezalı olması seni fazlasıyla memnun etmiş anlaşılan. Uzaklaştırma alması ile sistemi beğenmesi arasında da bağlantı kurdun ya, pes! Sistemi beğenmeyen renktaşın Firenze de uzaklaştırılmış. Ona ne diyeceksin? Burada hesap soracak tepki verecek en son kişisin. İmzanda reklamını yaptığın site aracılığı ile Beşiktaş'a hakaretler yağdırdığın günleri ne çabuk unuttun? Sistemi beğenmeyenlerin büyük çoğunluğunu rakip takımlara ait bölümleri deşarj olmak için kullananlar oluşturuyor zaten. (Hepsi demiyorum, büyük bir çoğunluğu) Ve sen de bunlardan bir tanesisin. Bir kaç gün mesaj atamayınca sudan çıkmış balığa döndün dimi? Eski sisteme dönülsün, sen de gel kaldığın yerden Beşiktaş bölümünü sabote etmeye devam et. Komiksin !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 18 Haziran 2011; 15:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Beşiktaşlıların çoğu memnun olduğuna göre kimlerin daha çok proveke yaptığı belli oldu

isterse beşiktaşlıların alayı memnun olsun bişi farketmez..

ha bu arada alayı lafını FB'liler kullanırsa ceza alıyorlar ama beşiktaşlılar imzalarında alayınıza ulan diyebiliyor...biz söylediğimizde 3 uyarı puanı :)

biz bazı şeyleri yaprken rastgele yapmadık , daha 3-4 gün önce 3 uyarı puanımı sildirdim forum destek bölümünde.. imzamdan dolayı ki şuan hala onu görüyroısunuz aşağıda ... 3 uyarı puanı veirlmiş , mail attım , imzamdaki usulsüzlüğü ben bulamıyorum , siz buluyorsanız açıklar mısınız , diye mail attım..Baktım uyarı puanlarım silinmiş.

kim veriyo bu uyarıları?

Bakın FB'liler GS'lılar temiz iddiasında değiliz iddia farklı...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Beşiktaşlıların çoğu memnun olduğuna göre kimlerin daha çok proveke yaptığı belli oldu

isterse beşiktaşlıların alayı memnun olsun bişi farketmez..

ha bu arada alayı lafını FB'liler kullanırsa ceza alıyorlar ama beşiktaşlılar imzalarında alayınıza ulan diyebiliyor...biz söylediğimizde 3 uyarı puanı :)

biz bazı şeyleri yaprken rastgele yapmadık , daha 3-4 gün önce 3 uyarı puanımı sildirdim forum destek bölümünde.. imzamdan dolayı ki şuan hala onu görüyroısunuz aşağıda ... 3 uyarı puanı veirlmiş , mail attım , imzamdaki usulsüzlüğü ben bulamıyorum , siz buluyorsanız açıklar mısınız , diye mail attım..Baktım uyarı puanlarım silinmiş.

kim veriyo bu uyarıları?

Bakın FB'liler GS'lılar temiz iddiasında değiliz iddia farklı...

Sizli bizli konuşmalar da başlamış. Kaç kişisiniz? Beşiktaşlı bir üye takımına destek için Beşiktaş ulan der. Buradaki espriyi anlamamak için kişinin art niyetli olması lazım. Ama sen bunu karşındaki kişiye hitap olarak kullanırsan hakettiğin cezayı alırsın.

Hala imzandaki usulsüzlüğü soruyorsun? kaç senelik üyesin imzada reklam yapmanın yasak olduğunu öğrenemedin mi hala? Ki bu site Beşiktaş'a hakaretler yağdırdığın bir site. Unutunmu sitemi takip et, birazdan senin hakkındaki düşüncelerimi oradan aktaracım dediğin günleri?

Kim veriyomuş bu uyarıları. Komikmisin sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 18 Haziran 2011; 16:02:25 >

• istedikten sonra her şey yapılır cdemir,
    rakip takıma laf söylemen için dahi olsa onlarla ilgili bir konunun o takımdan farklı bir takım bölümüne yazılması artık ceza sebebi olacaktır, bu açık zaten.

söylenecek ve konuşulacak her şey süperligde konuşulacak, takımların kendi alanlarında dokunulmazlıkları olacak bu kadar basit öylemi olacak böylemi diye uzatmanın manası yok bence
    quote:

Orijinalden alıntı: cdemir

Hocam şöyle bir durum oluyor. Rakip takıma laf söylemek için konular kendi bölümlerine açılıyor.
    Açan kişi konuyu nasıl olsa cevap yazamıyacaklar mantığı ile açıyor.

Mesela; BJK'ı da ilgilendiren ve BJK'lılara cevap verme hakkı meydana getirecek bir konuyu ben süper lig yerine FB bölümüne açtım.

Orda söyliyeceğimi söyledim. Ama BJK' lıların cevap hakkı olduğu halde gelip konuya yazamadılar.

Konunun silinmesini gerektirecek bir durum da yok. Ve ben konunun ortak alana taşınmasına izin vermiyorum.

Ne olacak bu durumda ?

Haa BJK bölümüne cevap niteliğinde başka bir konu açılacak. Orda başka şeyler yazılacak. Diğer tarafta başka şeyler yazılacak.

Bana göre komedi sayılabilecek bir durum.. Dediğim gibi kendi taraftarlarıyla yazışmak isteyenler için zaten Antu, Forza vb vardı.

DH'i ben çok sesliliği için seviyordum. Hatta çoğu zaman takım ayrımı gözetmeksizin bu bölümde ne işin var burası X takımın bölümü diyenlere de her zaman DH' in farklı olduğunu herkesin istediği yere kurallar dahilinde yazabileceğini hatırlattım.

Ama şimdi DH ' inde pek bir farkı kalmadı.

İşte bir örnek. FB' yi de ilgilendiren bir konu GS bölümüne açılmış ve FB' lilerin cevap hakkı yok..

G.Saray Gibi Transfer Yapmayı Bıraktık''
    http://forum.donanimhaber.com/m_50017529/tm.htm

• Biliyorsunuz dün fenerbahçe basketbolda şampiyon oldu

Kendi konumuzda kutladım küçümsedim hatta bir ara kendimi kaybedip kupayı aldırtmayan taraftar için yediremediler bile yazdım.Ama sonra gidip galatasaraylıların basket konusunda galatasarayı tebrik ettim

Ben bunları yapamayacaksam neden donanım haber futbol bölümüne gireyim.Eğer sadece Fenerbahçelilerle sohbet etmek isteseydim antuda burdaki fenerbahçelilerin 2-3 katı fenerli var orda sohbet ederdim
  • Konuyu okumadım, öneren arkadaş varsa da bilmiyorum.

Konuyu açarken,bütün taraftarlar mesaj atabilir şıkkı olsa mesela olmaz mı bazı konularda?

Bence güzel olabilir.
  • Antu yazar, Forza alıntılar cevap verir. Herkes kendi forumuna bir baksın. Başka takımların neler yazdıklarından bahsedip dalgasını geçiyor herkes. Bu muydu istenilen? Bu arada yeni spor bölümü kurallarını bir ben mi göremedim? Herkes çok bilgili gibi gözüktü bana.
  • Bence gayet yerinde olmus guzel olmus. Bir iki ufak degisiklikle de dahada guzel hale gelicektir.

Eski sistemin islemedigi gun gibi ortadaydi. Begenmeyen arkadaslar yeni sistemi elestirirken ayni zamanda olmasi gerekeni yazsalar daha iyi olmaz mi eskisi daha iyiydi demek yerine? Konu zaten bu amacla acilmis fikir alisverisi icin. Birsey uretmeden begenmedim demek...
  • Bu anket ve görüş bildirimi ne zaman sona erecek?
    Hep aynı şeyler dönüp duruyor
    Anket sonucu kesin olarak uygulanacak mı?
    Topic açan yetkilinin artık bir yorum yapma zamanı gelmedi mi?
  • bir kaç kendini bilmez üye yüzünden taraftar forumu haline gelinmesini yanlış buluyorum. ne biliyim fenerbahçe transfer yapar, avrupa maçlarına katılır onların konularına yazmak isterim. kesinlikle provoke amaçlı değil tabi ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Bu anket ve görüş bildirimi ne zaman sona erecek?
    Hep aynı şeyler dönüp duruyor
    Anket sonucu kesin olarak uygulanacak mı?
    Topic açan yetkilinin artık bir yorum yapma zamanı gelmedi mi?

Takip ediyoruz , yakın zamanda duyuru yapılacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gremory

Konuyu okumadım, öneren arkadaş varsa da bilmiyorum.

Konuyu açarken,bütün taraftarlar mesaj atabilir şıkkı olsa mesela olmaz mı bazı konularda?

Bence güzel olabilir.

+1

sadece taraftara özel bölümü olsun.diğer takım taraftarı yorum yapabilsin gibi bir şey olsun.
  • Şu an yapılan uygulama bence çok çok kötü, forum mantığına ters ve başarısız açtığımız konuları dağıtmaktan başka bir işe yaramıyor ve oldukça kullanışsız neresinden tutarsan tut elinde kalıyor, benim başka bir önerim olacak bu konuda...

Takım seçme iyi güzelde bence bu Spor Toto bölümü kapatılmalı ve bölüm eski haline getirilmeli çok saçma şu anki hali bunun yerine diyelim ki ben Beşiktaş bölümüne konu açacağım konu açarken diğer takım taraftarları konuya yazabilsin mi diye bir seçenek eklense idi ve önce diğer takım taraftarları yazmasını işaretledim diyelim ileride yazmalarını istediğimde konuyu açan kişinin ilk mesajını düzenleme yetkisi verilmeli ve diğer takım taraftarları yazsın mı seçeneği aktif veya aktif etmeme seçeneği olmalı bence böyle harika olur ve isteyen istediğini yapar çokta güzel olurdu.

Veya işte diyelim ben GS bölümüne açacağım konuyu Beşiktaşlı olarak orada da sorsun kimler yorum yapabilsin GS burada inaktif olsun falan filan.. (onlar kesin yorum yapabilsin yoksa zaten saçma oluyor) bunun gibi yapılabilir herkeste memnun kalırdı uygulamadan.

Ve Beşiktaş bölümüne gelen diğer takım taraftarları açılan konuya girmeden önce cevap yazmanın aktif veya aktif olmadığını görebilmeli..

Eğer yoksa da cep telefonu aktivasyonu da getirilmeli futbol bölümüne böylece fake üyelik azalır futbol bölümünde rahat nefes alabiliriz.

Ve bu takım seçme işi senede bir kere değiştirilebilsin veya hiç değiştirilmesin.. Herkes rahat eder böylece mükemmel olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 18 Haziran 2011; 19:09:55 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.