Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş
  • hayırlı olsun farketmez dedim ama aslinda ii olmus..
  • Wikipediada Forum nedir diye yazarsanız karşınıza ne çıkar bakın görün:

Forum nedir?

# Forum (tartışma), bir tartışma biçimi.
    # İnternet forumu - İnternet tartışmalarının yapıldığı alan
  • Forumda bazı eksikler vardı ama bu yapılan yeni uygulama Forum mantıgına Ters düşüyor.Bir anda Forumdan sogudum.Elbetteki ben herkesle Tartışabilmeliyim.Tartışmayı bilmeyen varmı?Evet var ama onlarıda Şikayet etmek hakkımız var.Bana göre tek sorun Fake üyeliklerdi.Onları engellemek içinde kolay çözümler var.Yeni Düzenlemyi tekrar gözden geçirmenizi istirham ediyorum.Bu şekliyle Forum mantıgına Ters.
  • Daha iyi olabilirdi.
  • Çok kötü olmaya başladı bu sistem düzeltilmesi gerekiyor acilen fener bölümüne konu açmışlar diyorlar heryerde en büyük fener galasaray gitsin su topu oynasın! bir dengesizde yazmışki genemi koyduk şunlara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cevap vermemek insanı deli ediyor young boys a elenen takımın taraftarları yazıyor birde bunları.
  • Maalesef çok saçma bir sistem.

Tartışma olmadıktan sonra anlamı yok ki.

Açıkçası sürekli takımımı övmek keyif vermiyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Çok kötü olmaya başladı bu sistem düzeltilmesi gerekiyor acilen fener bölümüne konu açmışlar diyorlar heryerde en büyük fener galasaray gitsin su topu oynasın! bir dengesizde yazmışki genemi koyduk şunlara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cevap vermemek insanı deli ediyor young boys a elenen takımın taraftarları yazıyor birde bunları.

Kurallara göre o kelime ceza sebebidir, şikayet ediniz.
  • Bugün yarın yönetim bir açıklama yapsa ve yeni uygulamadan önce ve sonra diye 2 ayrı tablo yayınlasa eminim ki şikayet sayısında ciddi bir düşüş olmuştur. Aynı şekilde ceza alan kişi sayısında da.

Yeni sistem gelecek "Herkes rahat bir nefes alacak!"

Sadece şu "Taraftara Özel Forumlar" ( http://forum.donanimhaber.com/forumid_706/tt.htm ) kısmına tıkladığımızda "Spor Toto Süper Lig" 'in gelmesi gerekli.
    Yani tek tıkla genel bütün mesajları görebilmeliyiz. (Konu dışında sanırım bu var.)

• quote:

Çok kötü olmaya başladı bu sistem düzeltilmesi gerekiyor acilen fener bölümüne konu açmışlar diyorlar heryerde en büyük fener galasaray gitsin su topu oynasın! bir dengesizde yazmışki genemi koyduk şunlara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cevap vermemek insanı deli ediyor young boys a elenen takımın taraftarları yazıyor birde bunları.

Karpaty'e de çemişgezekspor yenilip ardından ligi 8. bitirdi.
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Bu anket ve görüş bildirimi ne zaman sona erecek?
    Hep aynı şeyler dönüp duruyor
    Anket sonucu kesin olarak uygulanacak mı?
    Topic açan yetkilinin artık bir yorum yapma zamanı gelmedi mi?

200-300 oyla yapıcı değişiklikler olacağını sanmıyorum. Ne zaman ki futbol bölümünü kullanan binlerce kişinin ankete katılımı sağlanır, o zaman referans olmalı. Aslında takım seçimi yapılırken oy kullanımı da mecburi tutulsa katılım kat ve kat artar. Kullanılan oylara göre değişiklik yapılacaksa katılımı bir şekilde arttırmak gerek. Yoksa oy kullanmayan hatta durumdan bir haber olan bir çok kullanıcı için haksızlık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 19 Haziran 2011; 0:59:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

Wikipediada Forum nedir diye yazarsanız karşınıza ne çıkar bakın görün:

Forum nedir?

Futbol bölümü tartışmadan çok laf sokma, sidik yarışı( kusura bakmayın daha uygununu bulamadım), tahrik etme vb. mesajları içeriyor. Bizlerde bugüne kadar hep bir arada olunsun diye istedik ancak biz ne yaparsak yapalım üyelerimizin çoğundan aynı sağduyu ve özveriyi maalesef göremedik. Bu sebeple böyle bir yapıya gidildi. Ancak bu yapı artık bu şekilde kalacak diye bir kural tabikide yok. Sizlerin fikirleriylede bazı dünzenlemeler ve yenilikler elbet yapılacaktır. Ancak benim tek sorunum burada mevcut durumdan şikayet edenlerin, eski haline gelmesini isteyenlerin "istedikleri yerine geldiğinde kendilerine dikkat edip ortamın düzgün kalmasını sağlayabilecekler mi?" sorusunun yanıtıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

quote:

Orijinalden alıntı: loko

Wikipediada Forum nedir diye yazarsanız karşınıza ne çıkar bakın görün:

Forum nedir?

Futbol bölümü tartışmadan çok laf sokma, sidik yarışı( kusura bakmayın daha uygununu bulamadım), tahrik etme vb. mesajları içeriyor. Bizlerde bugüne kadar hep bir arada olunsun diye istedik ancak biz ne yaparsak yapalım üyelerimizin çoğundan aynı sağduyu ve özveriyi maalesef göremedik. Bu sebeple böyle bir yapıya gidildi. Ancak bu yapı artık bu şekilde kalacak diye bir kural tabikide yok. Sizlerin fikirleriylede bazı dünzenlemeler ve yenilikler elbet yapılacaktır. Ancak benim tek sorunum burada mevcut durumdan şikayet edenlerin, eski haline gelmesini isteyenlerin "istedikleri yerine geldiğinde kendilerine dikkat edip ortamın düzgün kalmasını sağlayabilecekler mi?" sorusunun yanıtıdır.

evet birçok Üye dediginiz şekilde Tahrik ve Laf sokma derdinde fakat yine aynı sayıdada olmasa düzgün Tartışabilen Üyeler var.Kurallara uymayan Üyeleri yola getirmek için tüm Üyeleri cezalandırmak yanlış.Kural dışı hareket edenlere Ceza verilmesi daha dogru olur.Trafikte Hız yapana Agır para cezası verilince birdahaki sefere daha Dikkatli oluyor.Forumda kullara aykırı edenlere bundan sonra daha etkileyici Ceza verilebilir.Konuşmayı Tartışmayı bilmeyen bu şekilde Üslubunu degiştirecektir diye düşünüyorum.Ayrıca tartışma ortamın olması bence iyi, bazıları burda düzgün Tartışmayı ögreniyor.Burda Tahrik edenler , kurallara karşı gelenler sonuçta Takım başlıklarında birçok üyeye Tarafsız ve saygıdeger diyebiliyor.Burdan anlaşılıyorki dogru yolu biliyorlar.Dogruların oldugu yerde yanlışların azalacagı yönünde inancım var.Forumdaşlarımıza Tartışabilecekleri alanları geri vermeliyiz.Kurallara karşı gelenleride her Üyenin kabul edebilecegi şekilde Cezalandırmalıyız.Ben özellikle Fake üyelikler konusunda bir Çalışma yapılmasını Ümit ediyorum.Senelerdir Forumu kullananlar Tartışmayı biliyor ve kurallarıda zamanla ögrendigi için sorun olmuyorlar.Fake lerin amacı ise kışkırtmak ve karşıdakine hakaret edip ceza almasını saglamak.Bu duruma engel olabilirsek çok yol kattetmiş oluruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Al işte troll

• Beğenmedim. Çünkü kullanışsız olmuş. Dünyadan Futbol Bölümünün ve diğer bölümünün ayrı kategoride olması futbol bölümünde gezintiyi zorlaştırmış. Eskisi gibi futbol bölümüne girmek istemiyorum artık yeni düzenlemeyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 19 Haziran 2011; 9:16:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rulaZz
    Futbol bölümünü bitirmekse amaç, başarılı olabilir.Herkes kendi bölümüne girer birşeyler yazarsa ne anlamı kalır ki, tartışma ortamı olmasının imkanı yok.Bunu yapacak olan zaten gider uA'da, Antu'da, Forzabesiktas'da yapar.Burayı o tip sitelerden ayıran farklı renkteki insanların tartışabilmesiydi, konuşabilmesiydi.

Bence futbol bölümüne olan ilgi şimdiden bile azaldı, ki ilerleyen zamanlar da daha da azalacak.Bence siz de dönüceksiniz bu sistemden bu gelişmelerden sonra, ki öyle olmalı.

Ayrıca anlamadığım tabii ki sert tartışmalar olucak, kavgalar olucak, hatta hakarete varan boyutlara da ulaşabilir.Bunlar normal şeyler, sonuçta burası sinema,tiyatro,bale forumu değil.Futbol bu. Çoğu kişi de bu spora aşık ve fanatik olan insanlar.Sizce durum buyken "Sizin takım da çok süper, bizimki de iyi, ah ne güzel oynuyorsunuz, vah çok güzel" diye yorumlarla dolması buranın mümkün mü? Bunu sağlamaya çalışıyorsanız imkansız bu.Son olarak, öyle olsa bile ne kadar saçma ve salakça birşey olurdu, futbolun ruhuna aykırı zaten.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: azazel61

quote:

Orijinalden alıntı: rulaZz
    Futbol bölümünü bitirmekse amaç, başarılı olabilir.Herkes kendi bölümüne girer birşeyler yazarsa ne anlamı kalır ki, tartışma ortamı olmasının imkanı yok.Bunu yapacak olan zaten gider uA'da, Antu'da, Forzabesiktas'da yapar.Burayı o tip sitelerden ayıran farklı renkteki insanların tartışabilmesiydi, konuşabilmesiydi.

Bence futbol bölümüne olan ilgi şimdiden bile azaldı, ki ilerleyen zamanlar da daha da azalacak.Bence siz de dönüceksiniz bu sistemden bu gelişmelerden sonra, ki öyle olmalı.

Ayrıca anlamadığım tabii ki sert tartışmalar olucak, kavgalar olucak, hatta hakarete varan boyutlara da ulaşabilir.Bunlar normal şeyler, sonuçta burası sinema,tiyatro,bale forumu değil.Futbol bu. Çoğu kişi de bu spora aşık ve fanatik olan insanlar.Sizce durum buyken "Sizin takım da çok süper, bizimki de iyi, ah ne güzel oynuyorsunuz, vah çok güzel" diye yorumlarla dolması buranın mümkün mü? Bunu sağlamaya çalışıyorsanız imkansız bu.Son olarak, öyle olsa bile ne kadar saçma ve salakça birşey olurdu, futbolun ruhuna aykırı zaten.

+1

. Nokta

Bir Fenerli ile bir Galatasaray' lı bir Trabzon'lu ile olumlu ya da olumsuz fikirleri tartışma özgürlüğüm olmayacak. Tadı kalmadı bölümün. F tipi bir uygulama olmuş.

• Provakatörlük yapanları engellemeye çalışırken diğer üyelerin haklarını ellerinden aldınız.Taraftar forumlarında yönetici sayısını arttırmak daha mantıklı olurdu.Bu ne böyle hiç bir yere yazamıyoruz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Al işte troll

Senin Yaptigin troll'ük degil onun yaptigi troll'ük öylemi?

• Sanırım ortak yazılabilen bire yer de var ben tam keşfedememişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 19 Haziran 2011; 13:42:48 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.