Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

Orijinalden alıntı: loko

güzel olmuş diyenlerin % de kaçı hangi Takım taraftarı çok merak ediyorum.Aslında hangi Takım taraftarı oldugu bu konu altındaki Mesajlardanda belli.

Bir ortak yönleri daha var...Başka takımların forumlarında mesaj atmaya hakkı yoktu onların..
    Bu yüzden en iyi onlar biliyor kısıtlanmanın ne olduğunu..
    "Forumda bölüm yasağı kalksın" diye imzalar kullan sonra bu forum tipini destekle... Duruş bak işte bu duruş...

atladığınız bişey var

konu açıldı ve bölüm yasaklıları davet edildi takım farkı gözetmeksizin

vaypcnet gs li olmasına rağmen imzamızda onun da adını taşıdık

bu yasak uygulanmış olmasına rağmen birçok kişi yine ortalarda dolaşıp konuları kirletmeye devam etti

sadece bjk de değil diğer bölümlerde de bu olaylar yaşandı

birçok fb li bu durumdan şikayetçi değil miydi

kaç kişi bana kendi bölümüne git yaz dedi..kaldı ki maksatlı bir şekilde kimseyi tahrik etmedim sadece mesajları cevapladım

bi bjk li bunu bizim bölümde söylediğinde ona da mesaj yazdım bunun yanlış olduğunu

adalet açısından bu s,istem epey iyi oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: -quaresma-

Forum süper oldu. Ek olarak bazı taleplerde bulunmak istiyorum.

Ben yanlışlıkla açtığım konuyu silebilmeliyim, gördümki daha önce açılmış ne siz uğraşın ne de konu fazlalığı olsun.

Ben açtığım konuda başka bir üyeye ait, uygun görmediğim mesajı silebilmeyim. Şikeyetlerle filan uğraşmayalım.

Hatta o üyeyi banlasam süper olur

dükkanın anahtarını istiyorsun sen yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Sadece izleyebilirsin zaten

Senin buraya ihtiyacın yok hakaret etmek için,

ama benim var diyorsun!!

ok kardeş meydan senindir..
  • quote:

quote:

güzel olmuş diyenlerin % de kaçı hangi Takım taraftarı çok merak ediyorum.Aslında hangi Takım taraftarı oldugu bu konu altındaki Mesajlardanda belli.

Mesajlardan belliyse neden böyle bir soru sorma gereği duyuyorsunuz?

benimki bir Tahmin ama gerçekte kaç merak ediyorum.Bunda alınacak hiç birşey yok.

• quote:

quote:

quote:

benimki bir Tahmin ama gerçekte kaç merak ediyorum.Bunda alınacak hiç birşey yok.

Alınmadık, memnuniyetimizi açık açık dile getirdik zaten, mesajlardan görebilirsiniz. Biz bölüm yasaklıyız zaten alıştık, Bjk bölümünden başka bir yere yazamamaya.

Ama bizi en çok sevindiren bizim açtığımız konular diğer taraftarlarca artık kirlenmiyor, konu amacından sapmıyor, hakaret edilemiyor, çamur atılamıyor. Biz bizeyiz bu kadar basit. Biz bölüm yasaklıyken, fake almayı tercih etmedik nasıl şimdi memnuniyetimizi belirttiysek o zamanda bu durumu beğenmediğimnizi söyledik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

quote:

quote:

Bir ortak yönleri daha var...Başka takımların forumlarında mesaj atmaya hakkı yoktu onların..
    "Forumda bölüm yasağı kalksın" diye imzalar kullan sonra bu forum tipini destekle... Duruş bak işte bu duruş...

atladığınız bişey var

bu yasak uygulanmış olmasına rağmen birçok kişi yine ortalarda dolaşıp konuları kirletmeye devam etti

kaç kişi bana kendi bölümüne git yaz dedi..kaldı ki maksatlı bir şekilde kimseyi tahrik etmedim sadece mesajları cevapladım

bi bjk li bunu bizim bölümde söylediğinde ona da mesaj yazdım bunun yanlış olduğunu

bölüm yasağı cezası alanlar , forumu güzelleştirmekten mi ceza aldılar? onun da adını taşıdık falan derken hepsi birer kahramanmış gibi anlatıyorsun :)

takımlara ayrılmış bölümler saçmalıktan ibaret (forumdaki ilk uygulamaları da bildiğim için bu rahatlıkla söyleyebilirim)
    O bölümleri sahiplenmek de o kadar ahmakça...Burası bizim bölümümüz yazamazsın demişlerse sana , halt etmişler. Yönetimce mesaj atmama mani olunmayan bir yerde kim hangi hakla buraya mesaj atamazsın deme cüretinde bulunabilir.Bunun fenerlisi , beşiktaşlısı yok..Kim demişse..,
    Biraz kaba bir ibare kulanacağım ama bundan daha iyi anlatılamaz.Bölümlerdeki mesajları teker teker okuyun.Herkes mastürbasyon yapıyor.

Adalet işini bir kenara bırakalım o bir masal.
    Gerçekten konuşuyorsak , kurallara uymadıkları için FB bölümüne mesaj atamayan biri ile kurallara uyan ve hiçbir sebep yokken BJK forumuna mesaj atamamaya başlayan kullanıcı arasındaki adaletsizliği muhtemelen görmezden geleceksiniz.

• Gereksiz..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Alınmadık, memnuniyetimizi açık açık dile getirdik zaten, mesajlardan görebilirsiniz. Biz bölüm yasaklıyız zaten alıştık, Bjk bölümünden başka bir yere yazamamaya.

Ama bizi en çok sevindiren bizim açtığımız konular diğer taraftarlarca artık kirlenmiyor, konu amacından sapmıyor, hakaret edilemiyor, çamur atılamıyor. Biz bizeyiz bu kadar basit. Biz bölüm yasaklıyken, fake almayı tercih etmedik nasıl şimdi memnuniyetimizi belirttiysek o zamanda bu durumu beğenmediğimnizi söyledik.

benim bildiğim en az 3 kişi feyk olduğu için banlandı beşiktaşlı olan.
    şimdi de var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Aslında sistem çok basit. Neden bu kadar karmaşık algılandı bilemedim. Ortak tartışma konusu açmak isteyenler, fikirlerini diğer taraftarlarla paylaşmak isteyenler, diğer taraftarın yorumunu merak edenler STSL bölümüne futbolla ilgili her konuda başlık açabilecekler. Karşılaşmalar ile ilgili ana başlıklar ilgili klübün bölümünde olacak böylece rakip taraftar oraya girip tahrik edici mesajlar atamayacak. Ancak bunun dışında STSL bölümüne söz konusu karşılaşmada olan tartışmalı pozisyonlarla ilgili " X - Y maçındaki penaltı" şeklinde başlık açılabilecek.

Klüp ile ilgili haberler vs vs paylaşmak isteyen kendi taraftarıyla konu paylaşmak isteyen , rakip taraftarın yorumlarını görmek istemeyen kendi klübü ile ilgili bölümde konu açabilecek.

Aslında bu sınırlamadan daha çok özgürlük getirir diye düşünüyorum. Sonuçta konu açma hakkı ve açtığı konunun hangi bölümde olacağı tamamen üyenin insiyatifinde. İsterseniz konuyu STSL bölümüne açarsanız tartışırsınız, isterseniz kendi bölümünüze açarsınız tartışma görmezsiniz.

Kesinlikle. Taraftar forumlarından farkımız kalmadı deyip bu zihniyete karşı çıkan kişilerin konu açarkenki tercih haklarını hala kendi bölümlerinden yana kullanmaları da ilginç. Madem bu zihniyete karşısın konunu bu bölüm altına açarsın gelip herkes yorumlar. Kimsenin kimseyi kısıtladığı yok. Görüyorum ki çoğu kullanıcı sahip olduğu hakları hala idrak edememiş. Yoksa gayet kullanışlı, forum düzeni ve işleyişi bakımından son derece yararlı bir sistem. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler.

@Yok, gayet güzel açıklamış. Senin de dediğin gibi adamların amaçları tartışmak değil, bizim açtığımız konuları baltalamak, sildirmek ya da bizlere ceza aldırmak. Eğer böyle olmasaydı, konuları herkes ortak bölüme açardı. Ama yok illa ki tahrik edici mesajlar yazacaklar. Bu sistem işte bunlara izin vermiyor ve amacı sadece tahrik etmek isteyen üyeler bunu rahatsız edici buluyorlar. (Her zaman söylüyorum, bir kaç kişi hariç ama istisnalar kaideyi bozmaz)

Çoğunlukla diğer bölümleri deşarj olmak için kullananlar itirazcı oluyor zaten. Hakları biraz kısıtlanınca neye uğradıklarını şaşırdılar. Forumun huzuru için bundan daha iyi bir düzenleme olamazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

quote:

quote:

quote:

quote:

benim bildiğim en az 3 kişi feyk olduğu için banlandı beşiktaşlı olan.
    şimdi de var

Doğrudur, ben bölüm yasaklı olupta yazamayanıyım, fake alanı değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biz herkese eşitlikten yanayız, aynen hakemlerin de takımlara eşit (!) davranması gerektiği gibi , o yüzden sen bence kendi duruşuna bak

Yok biz sizin duruşunuzu severek izliyoruz...Forumca..Güzel iş çıkartıyorsunuz

Senin buraya ihtiyacın yok hakaret etmek için, hiti az ama kendi siten var ya, git oraya yaz bence

Haklısın hocam. İnsanın biraz yüzü kızarır. Sanki Beşiktaşlılara onca hakareti kendisi etmemiş gibi gelmiş bir de hakdan adaletten bahsediyor. Ayıp ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biz herkese eşitlikten yanayız, aynen hakemlerin de takımlara eşit (!) davranması gerektiği gibi , o yüzden sen bence kendi duruşuna bak

Yok biz sizin duruşunuzu severek izliyoruz...Forumca..Güzel iş çıkartıyorsunuz

Senin buraya ihtiyacın yok hakaret etmek için, hiti az ama kendi siten var ya, git oraya yaz bence

Haklısın hocam. İnsanın biraz yüzü kızarır. Sanki Beşiktaşlılara onca hakareti kendisi etmemiş gibi gelmiş bir de hakdan adaletten bahsediyor. Ayıp ya.

senin kızarmıyorsa benim hiç kızarmaz.

• Bu gurur hepimizin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

atladığınız bişey var

bölüm yasağı cezası alanlar , forumu güzelleştirmekten mi ceza aldılar? onun da adını taşıdık falan derken hepsi birer kahramanmış gibi anlatıyorsun :)

takımlara ayrılmış bölümler saçmalıktan ibaret (forumdaki ilk uygulamaları da bildiğim için bu rahatlıkla söyleyebilirim)
    O bölümleri sahiplenmek de o kadar ahmakça...Burası bizim bölümümüz yazamazsın demişlerse sana , halt etmişler. Yönetimce mesaj atmama mani olunmayan bir yerde kim hangi hakla buraya mesaj atamazsın deme cüretinde bulunabilir.Bunun fenerlisi , beşiktaşlısı yok..Kim demişse..,
    Biraz kaba bir ibare kulanacağım ama bundan daha iyi anlatılamaz.Bölümlerdeki mesajları teker teker okuyun.Herkes mastürbasyon yapıyor.

Adalet işini bir kenara bırakalım o bir masal.
    Gerçekten konuşuyorsak , kurallara uymadıkları için FB bölümüne mesaj atamayan biri ile kurallara uyan ve hiçbir sebep yokken BJK forumuna mesaj atamamaya başlayan kullanıcı arasındaki adaletsizliği muhtemelen görmezden geleceksiniz.

ben kahraman olduklarından bahsetmedim

duruşa örnek verdim sadece..körü körüne sadece beşiktaşlılar savunulmadı yani

sana veya başkasına göre saçma ama şu anki duruma göre gayet yerinde..

kimse bölüme gelip saçma sapan şeyler yazmıyor

masum insanların büyük kısmı pek takılmıyor zaten diğer bölümlere

• Bu ne yaw
  • quote:

ben kahraman olduklarından bahsetmedim

duruşa örnek verdim sadece..körü körüne sadece beşiktaşlılar savunulmadı yani

sana veya başkasına göre saçma ama şu anki duruma göre gayet yerinde..

kimse bölüme gelip saçma sapan şeyler yazmıyor

masum insanların büyük kısmı pek takılmıyor zaten diğer bölümlere

Kahraman demek istemediğini biliyorum ama , duruştan önce yapılan hataların anlaşıldığına , bir daha yapılmayacağına dair bir beyanat daha şık dururdu.

-Biz bi yok yedik bizi cezalandırdınız..
    -eee
    -heh işte o cezayı kaldırın

Hataların hala anlaşılmadığını , yapılmaya devam edileceğini beraber görüyoruz işte.

Evet bölüme başka takımı tutanlar saçma sapan şeyler yazmıyor , ama işe yarar da şeyler de yazmıyor.Diyorum ya bölümler kendilerini tatmin ediyorlar şuan..

Yasağın kalktığı ilk gün bütün bölümlerde herkes kurtulduk diyor.Herkesin birilerinden kurtulması ne kadar mantıklı? Şimdi aynı mantık üzerine bir forum inşa edildi.Kullanıcılar bu şekilde birbirini rahatsız etmeyecekmiş, sen inanıyorsan ne ala ama ben inanmıyorum.
    Birbirimizi kandırmayalım.
    Kaç kere daha "Evet ne büyükmüşüz" mesajı atabilirsiniz...
    Bu mesajların tamamı başka taraftarlar görsün ama cevap yazamasın diye atılıyor.Zaten böyle giderse forumda atılan 100 mesajın 70'i , evet çok büyükmüşüz" olacak

• Şahsi görüşüm , Şikayet sayısı ve tarışmalar azalsada (Yönetici olarak benim için iyi) bende sisteme üyeler gibi alışamadım , konu takip etmek zor , bir bölümden diğer bölüme geçmek için epey zaman kaybediyorum. loko hocamın fikirlerine katılıyorum forum mantığının biraz dışına çıktık.
  • Son zamanlarda oldukça gerginleşen bölüm için gayet mantıklı bir çözüm olsa da eski halini arıyorum, eskisi kadar sarmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Şahsi görüşüm , Şikayet sayısı ve tarışmalar azalsada (Yönetici olarak benim için iyi) bende sisteme üyeler gibi alışamadım , konu takip etmek zor , bir bölümden diğer bölüme geçmek için epey zaman kaybediyorum. loko hocamın fikirlerine katılıyorum forum mantığının biraz dışına çıktık.

Futbol bölümüne tıklanınca atılan tüm konuların görülebilmesi sağlanırsa, bu karışıklık da halledilmiş olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Şahsi görüşüm , Şikayet sayısı ve tarışmalar azalsada (Yönetici olarak benim için iyi) bende sisteme üyeler gibi alışamadım , konu takip etmek zor , bir bölümden diğer bölüme geçmek için epey zaman kaybediyorum. loko hocamın fikirlerine katılıyorum forum mantığının biraz dışına çıktık.

Hacu tümden kapatın bu bölümü hatta kimse avatarına ve imzasına takım logosu koymasın, imzaya futbol ile ilgili tezahürat, slogan yazmak ta yasak olsun. Bunun yerine bir tane private bölüm açın, orda herşey serbest olsun. Küfür, kavga, taş, sopa, döner bıçağı bırakın ellemeyin millet deşarj olsun.

Bu saatten sonra ne yapılsa beğenilmez artık. Futbol bölümü 01 Haziran 2010 yılında vefat etti. Helvasını yapında yiyelim artık çünkü biz çoktan Fatihasını okuduk. Giden geri gelmez.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.