Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

Bazıları nasıl da sevinmiş bölüm cezası olduğu için Hadi şimdi kendi kendinizi dünya kulüpçüğü ilan edin

Aslında en çok senin sevinmiş olman lazım

Ağır olmuş.

• Tüm bu yeni kurallar bjk lılar yüzünden cikti.

Zaten en cok tartisma bjk bolumunde oluyordu
  • Of feci olmuş. Orjinal kelimeler kullanmak yetmiyor demek ki. BJK tebrik ederim.

Bölümler ayrılınca maalesef taraftar forumu oldu burası. Ünlülerinden daha fanatikçe mesajlar var. Ama çoğunluk mutluysa sorun yok.

Bir anket açılabilir eski düzen mi yeni düzen mi diyerekten. Burada anket var ama olumsuz sonuç çıksa da bir şey değişmeyecektir.

Cezalar ağırlaştırılabilir. Eleştirme falan ayrı da saygısızlığa daha ciddi ceza verilebilir mesela.

Ha diğer yönden de şu var. Artık mesaj yazamadığım için nadir giriyorum diğer bölümlere, e orada yazılanları görmeyince de sinirlenmiyorsun. O da ayrı.

Baştaki kadar sert değilim yine de yeni duruma karşı. Pek bir şey yazmıyorum, çok şey de kaybetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 22 Haziran 2011; 14:03:50 >

• Bjk bölümü futbol bölümünden ayrılsın şikayetler yarı yarıya düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

quote:

Bazıları nasıl da sevinmiş bölüm cezası olduğu için Hadi şimdi kendi kendinizi dünya kulüpçüğü ilan edin

Ağır olmuş.

Bjk ye bravo dogrusu. Cevab hakkı bile dogurmayacak kanıtla bu işi bitirmiş.

• quote:

quote:

Head shot

• Orijinalden alıntı: Noir Désir

• Sayın yöneticiler. Bu işi bu şekilde kotaracaksanız lütfen her bölüme o bölümün taraftarlarından mod seçin.Kimsecikler alınmasın 2 tane Bjklı mod olduğu için Bjklılar gemi azıya almış durumdalar sanırım. Biraz da bu düzenleme onlar için özel yapılmış gibi geldi. Bir de bu düzenleme ile kendinizi bacağınızdan vurdunuz. Buranın tüm özelliği olan beraber tartışma havasını yok ederseniz herkes kendi taraftar forumlarına girerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Sayın yöneticiler. Bu işi bu şekilde kotaracaksanız lütfen her bölüme o bölümün taraftarlarından mod seçin.Kimsecikler alınmasın 2 tane Bjklı mod olduğu için Bjklılar gemi azıya almış durumdalar sanırım. Biraz da bu düzenleme onlar için özel yapılmış gibi geldi. Bir de bu düzenleme ile kendinizi bacağınızdan vurdunuz. Buranın tüm özelliği olan beraber tartışma havasını yok ederseniz herkes kendi taraftar forumlarına girerler.

Ne tartışma havası yahu, ortak bölüme bir bak istersen konulara ne cevaplar yazılıyor. Bunları bizim bölümde yazmak için mi istiyorsunuz eski sisteme dönmeyi?
  • Bence sistem gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitEmUp

Diğer takım taraftarları nasıl tahrik edici mesaj diye benim yazdıklarımı şikayet ediyor? Bizim bölümümüze yazamıyorlar tahrik olsalar ne yazar? Kendi bölümleri tahrik kaynıyor bişey yapıldığı yok ama silinen bizim mesajlarımız oluyor. Madem taraftar forumu gibi oldu başka takımların özel forumlarını göremesin kimse. Bişey yapıldıysa tam yapılsın, yapılmıcaksa da eskisi gibi olsun.

Katılıyorum. Bence de öyle olmalı.
  • quote:

quote:

Evet, ben bleackeagle gibi profesyonel provakatörlerin bizim konularımıza damlamaması için bir zamanlar böyle birşeyi savunmuştum. 2009 yılında bölüm kısıtlamaları falan da yoktu, o yüzden meydanı boş bulmuştunuz. Fakat 2010 senesinde bölüm kısıtlama cezalarıyla beraber, sizin gibi 10-15 adamın fişleri çekilince epey rahatlamıştık. Ben de memnun olmuştum.

Şimdi herkese bölüm kısıtlaması gelince, daha önceden yarası olanlar da sevindirik olmuş. DH yönetimi de böylece, ekmeğinize yağ sürmüş. Bayram çocukları gibi sevinmenizin başka bir açıklamasını bulamıyorum.

@solidfb

Bence artık her yerde ''orjinal kelimeler'' deyip durma. Ben burada kullandığım dili ve üslubu ekşisözlük gibi mecralarda da kullanıyorum, gerçek hayatımda da kullanıyorum. Kimse çıkıp ''yea sen çok orjinal kelimeler kullanıyosun yea'' diye sitem etmiyor.

İlkokul terk falansan, söyle evine Türkçe sözlük yollayalım. Ya da anlamadığın sözcüklerin altını çiz, ben onların anlamını sana açıklarım. Önce senin orjinal kelimeden kastını anlayalım da

• quote:

quote:

quote:

Evet, ben bleackeagle gibi profesyonel provakatörlerin bizim konularımıza damlamaması için bir zamanlar böyle birşeyi savunmuştum. 2009 yılında bölüm kısıtlamaları falan da yoktu, o yüzden meydanı boş bulmuştunuz. Fakat 2010 senesinde bölüm kısıtlama cezalarıyla beraber, sizin gibi 10-15 adamın fişleri çekilince epey rahatlamıştık. Ben de memnun olmuştum.

Şimdi herkese bölüm kısıtlaması gelince, daha önceden yarası olanlar da sevindirik olmuş. DH yönetimi de böylece, ekmeğinize yağ sürmüş. Bayram çocukları gibi sevinmenizin başka bir açıklamasını bulamıyorum.

@solidfb

Bence artık her yerde ''orjinal kelimeler'' deyip durma. Ben burada kullandığım dili ve üslubu ekşisözlük gibi mecralarda da kullanıyorum, gerçek hayatımda da kullanıyorum. Kimse çıkıp ''yea sen çok orjinal kelimeler kullanıyosun yea'' diye sitem etmiyor.

İlkokul terk falansan, söyle evine Türkçe sözlük yollayalım. Ya da anlamadığın sözcüklerin altını çiz, ben onların anlamını sana açıklarım. Önce senin orjinal kelimeden kastını anlayalım da

Tuvalletteydim sesi duyup koştum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

Sayın yöneticiler. Bu işi bu şekilde kotaracaksanız lütfen her bölüme o bölümün taraftarlarından mod seçin.Kimsecikler alınmasın 2 tane Bjklı mod olduğu için Bjklılar gemi azıya almış durumdalar sanırım. Biraz da bu düzenleme onlar için özel yapılmış gibi geldi. Bir de bu düzenleme ile kendinizi bacağınızdan vurdunuz. Buranın tüm özelliği olan beraber tartışma havasını yok ederseniz herkes kendi taraftar forumlarına girerler.

Ne tartışma havası yahu, ortak bölüme bir bak istersen konulara ne cevaplar yazılıyor. Bunları bizim bölümde yazmak için mi istiyorsunuz eski sisteme dönmeyi?

Yönetici misiniz? Sayın yöneticiler diye başladım cümleye. Yönetici olduğunuz zaman cevap verin lütfen. Benim demek istediğimi anlayan anladı.

• Ona buna hakaret etmekle olmuyor. Fazla kendini beğenmişsin maalesef.

Orjinal kelimeler lafın gelişi söylenmiş şeydir. O kelimeler genelde hakaret oluyor. Ama dolaylı yoldan. O nedenle.

Neyse güzel olmuş bu caps. Ona buna saldıracağına kendi durumuna bak bence.

Bir de diyorsun ki sana karşı üslubum böyle. Herkese saldırıyorsun. Neyse tanıyoruz herkesi.
  • Noir Désir Pek memnun olmuşa benzemiyordun o zamanlar

http://forum.donanimhaber.com/m_46255614/tm.htm#msglink_46255614

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 22 Haziran 2011; 16:34:08 >
  • O konudan sonra, yönetici arkadaşlar yanlışlık yaptıklarını açıklayarak benim bölüm cezamı kaldırmışlardı. Yani benim bölüm cezam falan yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..

Hiçbirşeyin düzeldiği yok kimse kendini kandırmasın. Aksine daha berbat bi hale geldi. Artık çoğu üye başka takımlara atıp tutmaktan kendi takımıyla ilgilenmiyor. Ankette Hayır, Evet'in 2.5 katı fazla ne bekleniyor hala çözebilmiş değilim. Madem provakatörlük var 10 tane fazla yönetici alacaksın. Eğer sen bunun altından kalkamıyorsan zaten bu sitede görev almaya layık değilsin demektir.

Demesi kolay tabiki. Futbol bölümünde bizim tarafsızlığına inanabileceğimiz 10 kişi var mı? Mevcut arkadaşlar bile taraf tutuyorlar diye suçlanırken 10 tane yöneticiyle neler olabilir söylermisin.
  • quote:

quote:

quote:

@solidfb

MONSTER KILLLLLLLLLL..

• quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Ona buna hakaret etmekle olmuyor. Fazla kendini beğenmişsin maalesef.

Orjinal kelimeler lafın gelişi söylenmiş şeydir. O kelimeler genelde hakaret oluyor. Ama dolaylı yoldan. O nedenle.

Neyse güzel olmuş bu caps. Ona buna saldıracağına kendi durumuna bak bence.

Bir de diyorsun ki sana karşı üslubum böyle. Herkese saldırıyorsun. Neyse tanıyoruz herkesi.

Sizin karşınızda kedi kesilip, her dediğinize ''aynen, haklısın'' demek gerekiyor heralde. İşinize gelmeyince, nasıl da kılıflar uyduruyorsunuz. Hakaret ediyormuşum, kendimi beğenmiş biriymişim, orjinal kelimeler kullanıyormuşum. Benim nasıl biri olduğum hakkında tespitler yapmak yerine, insan gibi yazdıklarımı okuyup cevap vermeye kalkarsanız çok daha iyi anlaşırız aslında. Ama siz cevap vermek yerine bu şekilde kaçmayı tercih ediyorsunuz.

Yazık, açıklamasını yapmama rağmen hala caps maps diye zırvalıyorsun. 2009 senesinde toplu bölüm cezaları uygulanmıyordu, dolayısıyla ben de bazı provakatörlerden rahatsız olduğum için ''bölümleri ayıralım herkes kendi bölümünde yazsın'' demiştim. O köprünün altından çok sular aktı...

Son olarak, madem benim hakaret ettiğimi düşünüyorsun, rica ediyorum lütfen bana hakaret davası aç. Avukat masraflarını da ben karşılayacağım. Az çok hukuk ile adalet ile aram olduğu için, ben nerede durup nerede durmamam gerektiğini gayet iyi biliyorum. Görüşünü beğenmediği insana ''varlık'' diyen adamdan da bu konuda yardım almama gerek yok.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.