Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş
  • Tartışıcak adam heryerde tartışır rahat olun.
  • sistem acilen eski haline geri döndürülmeli. futbol bölümünün tadı tuzu kesinlikle kalmadı. bölüme giren kişi sayısı ciddi oranda azaldı, buna paralel yapılan yorumlar açılan konular ve açılan konuların güncel olma süresi ciddi oranda düşmeye başladı. konuyu açmışsınız isteklerinize göre değişiklik yapılacaktır diye ama insanlar eski sistemi istiyor işte bakın anket sonuçları ve yorumlar ortada daha neyi bekliyorsunuz topiğin 100 sayfa olmasınımı

burası genel bir forum, taraftar forumu değil. Dh sadece futbol bölümündende ibaret değil herkesin kullandığı genel bir forum. sizin yapmanız gereken şey futbol bölümünü daha sıkı takip edip en ufak bir provokatörlükte bile cezayı yapıştırmak. Kusura bakmayın ama siz işin kolayına kaçıyorsunuz bu şekilde, adam gelip provokatörlüğün kralını yapıyor ama sadece mesajının silinmesi kafi görülüyor, bas ard arda iki kez 7 gün cezayı bakalım bir daha yapabiliyormu?

Özetle sonuçlar ortada, eski sistemi geri istiyoruz.

• resmi yazı diyince , hani şu google ın yasaklanmasını ti ye alan bir belge vardı ya o aklıma geldi güldüm.

Resmi yazı ne abi
  • eski hali beterdi ya bu hali daha da beter oldu . biraz dolanıyorum forumda kalitesiz taraftar forumlarına dönmüş ortalık.

neyse zaten 1-2 sene önceki futbol forumundan eser kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

resmi yazı diyince , hani şu google ın yasaklanmasını ti ye alan bir belge vardı ya o aklıma geldi güldüm.

Resmi yazı ne abi
  • Aslında sistem çok basit. Neden bu kadar karmaşık algılandı bilemedim. Ortak tartışma konusu açmak isteyenler, fikirlerini diğer taraftarlarla paylaşmak isteyenler, diğer taraftarın yorumunu merak edenler STSL bölümüne futbolla ilgili her konuda başlık açabilecekler. Karşılaşmalar ile ilgili ana başlıklar ilgili klübün bölümünde olacak böylece rakip taraftar oraya girip tahrik edici mesajlar atamayacak. Ancak bunun dışında STSL bölümüne söz konusu karşılaşmada olan tartışmalı pozisyonlarla ilgili " X - Y maçındaki penaltı" şeklinde başlık açılabilecek.

Klüp ile ilgili haberler vs vs paylaşmak isteyen kendi taraftarıyla konu paylaşmak isteyen , rakip taraftarın yorumlarını görmek istemeyen kendi klübü ile ilgili bölümde konu açabilecek.

Aslında bu sınırlamadan daha çok özgürlük getirir diye düşünüyorum. Sonuçta konu açma hakkı ve açtığı konunun hangi bölümde olacağı tamamen üyenin insiyatifinde. İsterseniz konuyu STSL bölümüne açarsanız tartışırsınız, isterseniz kendi bölümünüze açarsınız tartışma görmezsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YoK

Aslında bu sınırlamadan daha çok özgürlük getirir diye düşünüyorum. Sonuçta konu açma hakkı ve açtığı konunun hangi bölümde olacağı tamamen üyenin insiyatifinde. İsterseniz konuyu STSL bölümüne açarsanız tartışırsınız, isterseniz kendi bölümünüze açarsınız tartışma görmezsiniz.

Sorun da aslında bu hocam...
    Tüm üyelere , kendi tuttuğu takımları "tartıştırmama" hakkını verdiniz.Daha önceki Futbol bölümü ruhuna ters buluyorum bunu..
  • Forum süper oldu. Ek olarak bazı taleplerde bulunmak istiyorum.

Ben yanlışlıkla açtığım konuyu silebilmeliyim, gördümki daha önce açılmış ne siz uğraşın ne de konu fazlalığı olsun.

Ben açtığım konuda başka bir üyeye ait, uygun görmediğim mesajı silebilmeyim. Şikeyetlerle filan uğraşmayalım.

Hatta o üyeyi banlasam süper olur
  • kötü olmuş diyenler fazlalıkta ama hala açıklama yok.bu sistem kalacak mı?
  • Sistem çok güzel. Kendimi daha bi özgür ve huzurlu hissettim.
    Kaostan beslenenler için kötü ama bizler için iyi bir uygulama oldu.
    Bir çok Beşiktaş taraftarı da benimle aynı kanıda.
    Bir dünya Klübü olma gururu hiç bu kadar rahat hissetmemiştim bu sitede.
  • quote:

Aslında sistem çok basit. Neden bu kadar karmaşık algılandı bilemedim. Ortak tartışma konusu açmak isteyenler, fikirlerini diğer taraftarlarla paylaşmak isteyenler, diğer taraftarın yorumunu merak edenler STSL bölümüne futbolla ilgili her konuda başlık açabilecekler. Karşılaşmalar ile ilgili ana başlıklar ilgili klübün bölümünde olacak böylece rakip taraftar oraya girip tahrik edici mesajlar atamayacak. Ancak bunun dışında STSL bölümüne söz konusu karşılaşmada olan tartışmalı pozisyonlarla ilgili " X - Y maçındaki penaltı" şeklinde başlık açılabilecek.

Klüp ile ilgili haberler vs vs paylaşmak isteyen kendi taraftarıyla konu paylaşmak isteyen , rakip taraftarın yorumlarını görmek istemeyen kendi klübü ile ilgili bölümde konu açabilecek.

Kesinlikle. Taraftar forumlarından farkımız kalmadı deyip bu zihniyete karşı çıkan kişilerin konu açarkenki tercih haklarını hala kendi bölümlerinden yana kullanmaları da ilginç. Madem bu zihniyete karşısın konunu bu bölüm altına açarsın gelip herkes yorumlar. Kimsenin kimseyi kısıtladığı yok. Görüyorum ki çoğu kullanıcı sahip olduğu hakları hala idrak edememiş. Yoksa gayet kullanışlı, forum düzeni ve işleyişi bakımından son derece yararlı bir sistem. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 21 Haziran 2011; 12:20:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Aslında sistem çok basit. Neden bu kadar karmaşık algılandı bilemedim. Ortak tartışma konusu açmak isteyenler, fikirlerini diğer taraftarlarla paylaşmak isteyenler, diğer taraftarın yorumunu merak edenler STSL bölümüne futbolla ilgili her konuda başlık açabilecekler. Karşılaşmalar ile ilgili ana başlıklar ilgili klübün bölümünde olacak böylece rakip taraftar oraya girip tahrik edici mesajlar atamayacak. Ancak bunun dışında STSL bölümüne söz konusu karşılaşmada olan tartışmalı pozisyonlarla ilgili " X - Y maçındaki penaltı" şeklinde başlık açılabilecek.

Kesinlikle. Taraftar forumlarından farkımız kalmadı deyip bu zihniyete karşı çıkan kişilerin konu açarkenki tercih haklarını hala kendi bölümlerinden yana kullanmaları da ilginç. Madem bu zihniyete karşısın konunu bu bölüm altına açarsın gelip herkes yorumlar. Kimsenin kimseyi kısıtladığı yok. Görüyorum ki çoğu kullanıcı sahip olduğu hakları hala idrak edememiş. Yoksa gayet kullanışlı, forum düzeni ve işleyişi bakımından son derece yararlı bir sistem. Emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürler.

@Yok, gayet güzel açıklamış. Senin de dediğin gibi adamların amaçları tartışmak değil, bizim açtığımız konuları baltalamak, sildirmek ya da bizlere ceza aldırmak. Eğer böyle olmasaydı, konuları herkes ortak bölüme açardı. Ama yok illa ki tahrik edici mesajlar yazacaklar. Bu sistem işte bunlara izin vermiyor ve amacı sadece tahrik etmek isteyen üyeler bunu rahatsız edici buluyorlar. (Her zaman söylüyorum, bir kaç kişi hariç ama istisnalar kaideyi bozmaz)

• quote:

Orijinalden alıntı: danriamo

Sistem çok güzel. Kendimi daha bi özgür ve huzurlu hissettim.
    Kaostan beslenenler için kötü ama bizler için iyi bir uygulama oldu.
    Bir çok Beşiktaş taraftarı da benimle aynı kanıda.
    Bir dünya Klübü olma gururu hiç bu kadar rahat hissetmemiştim bu sitede.

Neyse uğraşmıyım senle de hisset bari...

Haydi hissseeeeeeeeet!!!

• güzel olmuş diyenlerin % de kaçı hangi Takım taraftarı çok merak ediyorum.Aslında hangi Takım taraftarı oldugu bu konu altındaki Mesajlardanda belli.
  • Seçim meydanlarında siyasetçiler atar tutar sallarlar,
    Ya güzel düşünce, iyi fikir, bunlar hep böyle, adam doğru söylüyor, tarzında
    dedikoduları hep olur

Ondan sonra da gerçek Sandık başında akla kara belli olur
    Bu topic de öyle olmuş
    Propagandalar yapılmış fikirler söylenmiş

Ancaaakk sandık başında oy kullanınca ahalinin fikri ortaya çıkmış, durum ortaya cıkmış,
    Sandıktan cıkan oylara saygı gösterilmelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: loko

güzel olmuş diyenlerin % de kaçı hangi Takım taraftarı çok merak ediyorum.Aslında hangi Takım taraftarı oldugu bu konu altındaki Mesajlardanda belli.

Bir ortak yönleri daha var...Başka takımların forumlarında mesaj atmaya hakkı yoktu onların..
    Bu yüzden en iyi onlar biliyor kısıtlanmanın ne olduğunu..
    "Forumda bölüm yasağı kalksın" diye imzalar kullan sonra bu forum tipini destekle... Duruş bak işte bu duruş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboi -- 21 Haziran 2011; 13:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antikitos

quote:

güzel olmuş diyenlerin % de kaçı hangi Takım taraftarı çok merak ediyorum.Aslında hangi Takım taraftarı oldugu bu konu altındaki Mesajlardanda belli.

Bir ortak yönleri daha var...Başka takımların forumlarında mesaj atmaya hakkı yoktu onların..
    "Forumda bölüm yasağı kalksın" diye imzalar kullan sonra bu forum tipini destekle... Duruş bak işte bu duruş...

Biz herkese eşitlikten yanayız, aynen hakemlerin de takımlara eşit (!) davranması gerektiği gibi , o yüzden sen bence kendi duruşuna bak

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

quote:

Biz herkese eşitlikten yanayız, aynen hakemlerin de takımlara eşit (!) davranması gerektiği gibi , o yüzden sen bence kendi duruşuna bak

Yok biz sizin duruşunuzu severek izliyoruz...Forumca..Güzel iş çıkartıyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

quote:

Yok biz sizin duruşunuzu severek izliyoruz...Forumca..Güzel iş çıkartıyorsunuz

Sadece izleyebilirsin zaten

Senin buraya ihtiyacın yok hakaret etmek için, hiti az ama kendi siten var ya, git oraya yaz bence

• quote:

Mesajlardan belliyse neden böyle bir soru sorma gereği duyuyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.