Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: cdemir

Yönetici arkadaşlar bari 22 Ağustos'u bekleseydiniz.
    O zaman daha bir anlamlı olurdu sanırım bu filtreleme sistemi.

Ben bu sistemi hiç beğenmedim. Böyle devam ederse foruma katılımım çok fazla olmaz sanırım.

cdemir hocama katılıyorum. Sadece Fblilerle tartışacaksak giderim antu ya takılırım. Burada foruma devamlı giren 10-15 Fenerli var. Onlarla da Msnden facebook grubundan zaten görüşüyoruz tartışıyoruz. Niye buradan konuşup düşüncelerimizi forum kurallarına göre yazmaya çalışalım? Facebook grubunda hiç bir kurala bağlanmadan özgürce herşeyi konuşup yazabilmek varken niye buraya yazalım ki ? Bu kuralla futbol bölümünün kullanımının düşeceğini düşünüyorum. Böyle bir kural uygalanacaksa da belli bir mesaj sayısının altında olanlara uygulanmalı ki her foruma yazabilmenin bir özelliği, bir değeri olsun. İnsanlar bunu bilerek saçma sapan tahrik edici yazılar yazmasın.

• Kullandıkça taraftara özel bölümlerin fena olmadığını düşünmeye başladım.
    Şöyle ki gereksiz yere yapılan tartışmalarla başlıklar kirletilmiyor, mesajlar uçmuyor...vs

Bu anlamda sanki daha güzel olmuş.

Şu eksik giderilse daha iyi olacak gibi...

Beşiktaş bölümündeyken > FUTBOL kısmına tıkladığımda herkesin mesaj atabildiği " Spor Toto Süper Lig " kısmındaki mesajları da görebilmeliyim.
    Yani o kısım ayrı bir kısımda durmamalı.

FUTBOL kısmının altında hem takımların konuları + Spor Toto Süper Lig kısmı olmalı. Böylelikle bölümler birbirinden çok uzak kalmamış olur. Yoksa Spor Toto Süper Lig bölümü ölü doğacak gözüküyor.

Bu arada "Yeni düzenleme hakkın resmi yazı" başlık yanlış olmuş daha yeni fark ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUAVI -- 17 Haziran 2011; 0:35:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

quote:

Ben bu sistemi hiç beğenmedim. Böyle devam ederse foruma katılımım çok fazla olmaz sanırım.

cdemir hocama katılıyorum. Sadece Fblilerle tartışacaksak giderim antu ya takılırım. Burada foruma devamlı giren 10-15 Fenerli var. Onlarla da Msnden facebook grubundan zaten görüşüyoruz tartışıyoruz. Niye buradan konuşup düşüncelerimizi forum kurallarına göre yazmaya çalışalım? Facebook grubunda hiç bir kurala bağlanmadan özgürce herşeyi konuşup yazabilmek varken niye buraya yazalım ki ? Bu kuralla futbol bölümünün kullanımının düşeceğini düşünüyorum. Böyle bir kural uygalanacaksa da belli bir mesaj sayısının altında olanlara uygulanmalı ki her foruma yazabilmenin bir özelliği, bir değeri olsun. İnsanlar bunu bilerek saçma sapan tahrik edici yazılar yazmasın.

Au revoir

ara sıra mektup yazın

• quote:

quote:

Bu mantıklı olurdu mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: gun

• Yakın zaman içersinde önemli takımlarında alt forumlarını açacağız. Bursaspor, Ankaragücü vs. vs. O takımlara herkesin yazabilme seçeneğini değerlendirmek istiyoruz.

önemli takım kıstası çok saçma bu düşünce hariç faydalı bir gelişme hayırlı olsun en azından İstanbul takımlarının başlıklarında tribünle alakasız gençleri göremeyeceğim
    göz görmeyince gönül katlanırmış
  • hem iyi hem kötü,
    bu uygulama forumun futbol bölümünde geçirilecek zamanı en kötü ihtimalle %50 oranında azaltır.

sistem yeni olduğu için şuanda çoğunluk beğenmedim diyor ama zamanla alışılır belki.

+ olarak forumu dallandırıp budaklandırmak foruma zarar verir ve gereksiz olur. Bursa şampiyon oldu bölümü açıldı, toplam kaç mesaj atıldı ? kaç kişi girip baktı ? o bile bence hala gereksizken bahsedilen diğer kuluplere alt forum açıp ona da yazma kısıtlaması getirilince 2-3 kişi yazıp çizerler artık :) ki o arkadaşlar örnek olarak eskişehirspru seçti, forumda toplasan 10 kişi anca çıkar o bölüme yazacak (ki çıkmaz bile belki) e diğer bölümlere de yazamiyacakları için forumda ne yapacak bu arkadaşlar :)

super lig bölümü var denmiş, güzel düşünce de , oraya açılacak konu nedir mesela ?

XXXX Beşitaşa geldi konusunu ya da ZZZZ Galatasarayda konusunu açacak kişiler kendi takımları varken neden oraya açsın ? ki açtığı zaman provokasyon sebebi olmaz mı bir yerde :)

mesaj sayısı diğer bölümlere yazabilmek için güzel bir kriter olur ama onun da patladığı yerler olur. 3-5 senelik üyelerin bile 100 200 lü mesajlarda bulunabildiği düşünülünce o seçenek te elde kalır ama yine de uygulanabilitesi yüksek bence.

Güzel taraflarından bir tanesi de, artık bariz şekilde tahrik etme amaçlı olan rakip takım taraftarlarının açtığı konuları görmicem... (görmemiş olmak sorunu çözmicek ama en azından birisinin mesajına verdiğim cevap için ceza alma ihtimalim azalacak ) tabi ortak alana açmazlarsa, ki ortak alana da açarlarsa amaçları bariz belli olacak :) e oldu olacak bide ortak alana yazma engeli alırlar tadından yenmez

son söz, şuanda %51 kötü %49 iyi olmuş diyorum, 2-3 hafta sonra belli olur iyi olup olmadığı :)

• diğer takımların taraftarlarıyla tartışamıcaksak neden burdayızki gider uA.com da takılırız fenerbahçeli arkadaşlarımız antu da takılır bence gerçekten gereksiz ve cok saçma bir uygulama olmuş. kendi adıma konuşayım fazla mesaj yazan birisi değilim fakat bu saçma sistem gelmeden önce konulara girer tartışmaları okurdum çünkü gerçekten ortamı germeden seviyeli tartışmayı bilen arkadaşlarımızın sayısı oldukça fazla. ortamı geren provakatörlük yapan kişiler zaten futbol bölümünü takip edneler tarafından bilinmekte. bu şekilde takımları ayırmak yerine o provakatörlük yapanların mesaj atması engellense daha hoş olurdu. ayrıca bu sistem devam ederse futbol bölümünde yazanların sayısında ciddi bir azalma olur
  • Açılan konulara çok dikkatlice bakıyorum. Herkes kendi çöplüğünde bol keseden sallıyor asıyor kesiyor. Biri Forlan transferi sırasında "Avrupa Bjkyi konuşuyor" diye konu açıyor, Gslisi geliyor bol keseden sallıyor. Hani bu tip konular çoğaldı sadece başka birşey olmadı demek istediğim. Herkes asıp kesecek karşıdakinin cevap hakkı olmayacak ama, olur mu öyle şey? Birkaç kişi kendini eğlendirmiş oluyor o kadar.
  • İşin saçmalığı şurda:

Ben Barcelona yı tutuyorum,Galatasaray a yakınım ancak diğer klüplerdeki gelişmeler hakkında da tarafsızca yorum yazmak istiyorum.Şimdi transferler konusunda yorum yazabilmek için GS seçtim ama ilerde ne olacak.Fener in BJK nin yaptığı transferler hakkında ben niye yorum yazamıyorum?Böyle olunca Fanatiklik seviyesi yükselmiş oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tautou

quote:

quote:

Au revoir

ara sıra mektup yazın

gün biz işte şu tarz arkadaşlara bir kısıtlama getirilmesini istiyoruz. gelip her mesaja yazamamlı bu arkadaşlar.

konuya gelecek olursak forumun bölünmesi hiç hoşuma gitmedi. ben futbol başlığı altından girip her konuyu görebilmeyi ve yazabilmeyi tercih ederim.
    DH Futbol'u antu, forza ya da ultraslan forumu gibi yapmamalıydık. bu yaptığınızla eski forumdaşları iyice uzaklaştırdığınızı bilmenizi isterim. ayrıca mobil kullanımı açısından da pek kullanışlı olmadı bu.

• Çok kötü,hiçbir albenisi kalmadı bölümün,millet atleticoyu toptan satın aldı tek kelime yazamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Çok kötü,hiçbir albenisi kalmadı bölümün,millet atleticoyu toptan satın aldı tek kelime yazamadim

Yazıp ne yapacaksın, zaten büyük ihtimalle transferleri Carlos ve Anelka ile kıyaslayacaksın

Biz yıldız alırsak söz senin için ortak bölüme konu açarım
  • bence çok çok kötü bir sistem, evet ben galatasaraylı olabilirim ama futbol benim yaşam tarzım. benim için futbolun büyük bir kısmı gs den ibaret olabilir ama tamamı değil bakın büyük bir kısmı diyerek dikkatle vurgularım! Ben yeri geldiğinde fb ilede ilgili bjk ilede ilgili görüşlerimi diğer rakip takım taraftarları ilede paylaşabilmeliyim. Keza onlarda aynı şekilde ki futbolun güzelliği tadı bu şekilde rekabetle çekişme ile çıkar. İpin ucunu kaçıran olursa bunun cezasını verirsiniz olur biter.

Benim fikrim eski sistemde devam edilmesi yanlızca futbol bölümünün biraz daha sıkı takip edilmesi ve provokatörlük yapan, küfür eden tahrik edenlere ciddi cezalar verilmesi ve cezaların arttırılması yönündedir. Eğer sıkı bir denetim olursa ve verilecek cezalar ciddi anlamda caydırıcı olursa bir sorun olmaz düşüncesindeyim.
  • bence çok iyi oldu,herkesin yorum yapabildiği bölümde var daha ne olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

quote:

Çok kötü,hiçbir albenisi kalmadı bölümün,millet atleticoyu toptan satın aldı tek kelime yazamadim

Yazıp ne yapacaksın, zaten büyük ihtimalle transferleri Carlos ve Anelka ile kıyaslayacaksın

Al işte

vazgeçtim iyi bu sistem,böyle tipleri unutmuşum

At gözlüklerini çıkarırsan Fenerbahçeli deği de atleticoyu takip eden biri olarak yazacağımı görebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 17 Haziran 2011; 12:19:09 >

• quote:

quote:

Buna gerek yok. Herkesin yorumuna sunmak için Süper Toto Süper Lig bölümüne de bu tür konular açılabileceği söylenmişti. Kişilerin alışkanlıklarını değiştirmesi zor gibi gözüküyor. Yoksa gayet iyi ve kullanışlı bir sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 17 Haziran 2011; 14:30:40 >

• quote:

quote:

Senin gibiler yuzunden duzgunce tartisilamiyor forumda

• quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Ben beğenmediğimi üstüne basa basa söylüyorum. Ben misal fenerbahçeliyim fener bölümünde tartışacak konuşacağım birşey yok yani fenerin herbirşeyini zaten bireysel olarak takip ediyorum biliyorum.
    Ben daha takılmamayı düşünüyorum futbol bölümüne.

quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Cok cok mantıksız olmuş
    Ailemde 3 G Slı 3 FB li var , Onlarla evimi ve kardeşliğimi mi ayıracağım ?
    İşyerinde her takım taraftarı arkadaşlarım var , Sadece FB li çalıştıran bir şirkette mi iş bulacağım?
    Yaşadığım şehirde , ilçede her takımdan taraftar var, Hangimiz mahalleyi terketmeli?

Kızımı sadece FB lilerin olduğu bir okula mı göndereceğim?
    Üye olduğum forumda sadece FB yi tutan arkadaşlarım mı olacak , Fikir alışverişi yapamayacak mıyım?

Hayatımın her yerinde farklı takımdan insanlarla görüşüyorsam
    sanal alemde aynı forumda neden olmasın? Burda da bir yaşam yok mu?

Yapmayın beyler etmeyin beyler
    Burda yazdıklarımız kan davası değil spordan bahsediyoruz
    2 - 3 tane sabi sübyan ve ego tatmin edenler için koğuş sistemi getirmişsiniz

Bursa taraftarı BJK için bursayı yıkarken demedik mi 2 kişinin yan yana maç seyretmesi için ille aynı taraftan mı olması gerek?

GS yeni başkanı ilk demecinde demedi mi FB li ile eskisi gibi yan yana maç seyredebilmeliyim.
    GS lısı BJK lısı ile aynı topicte bir konuyu yorumlayamayacak mıyım?

Cezaları uzatırsın, kriterleri değiştirirsin
    Ama böyle yasak koymak hani derler ya erkekliğin 10 / 9 u kaçmaktır diye böyle bir şey olmuş.
    Kontrol edemiyorum yasak koyayım bari diyorsun

Bu forumda 12 ağustos int yasasına herkes tepki gösterdi sanane benim internetimden diye
    Şimdi aynı forum 5 takım tarafarı yan yana duramıyor diye odalara hapsediyorlar

Spor linkine tıklayınca bölüm başlıkları değil konu başlıkları listelenmeli aktif ve ilgimi çekenleri tek sayfada görebiliyordum
    Şimdi bu yok olmuş,

Spor bölümüne mesaj atan uyenin profili açık olmak zorunda olsun

Lütfen teşekkür etmek için bir buton olsun
    Teşekkür etmek için mesaj yazılması
    Ufak şeylere bile teşekkür mesajı yayınlanıyor

Nasıl bir millet olduk ki, iki kelam fikir paylaşmak için ayrımcılık politikası uygular olduk.
    ANket sonucuna inşallah riayet edersiniz

Çok doğru demişsiniz. Yorumlarınıza katiyen katılıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

En komiği de tartışma çıkaranların, provokatörlerin önde gelenleri çok beğenmişler sistemi. Diğer insanlar onlardan şikayetçiyken..

Benim de dikkatimi çekti. Enteresan(!).

quote:

Bence Rütbesi belli bir mesajın üzerinde olanlar diğer takımların bölümüne de yazabilmeli. Fakelerden ve az mesaja sahip forumun müdavimi olmayanların tahrik mesajları yazması engellenir. Rütbesi yüksek olupta belli bir ceza süresini aşanların bu özelliği elinden alınarak ceza uygulanabilir.

Fakelerin önüne geçilmek isteniyorsa en azından 500 mesaj sınırı koyulmalıdır. SMS onaylı sistem çok basit aşılabilecek bir kural. Bu nedenle görüyoruz, fakeler her gün bölümde cirit atıyor. Rütbe ve mesaj sayısı konusuna gelirsek, bölümde 3-4k mesaja sahip olup da ne amaçla yazanları çok iyi biliyoruz. Gerçi bu kişiler bir elin parmak sayısını geçmezler. Her şekilde önlemi alınabilir. Güzel fikir.

Burasını taraftar forumuna çevirmemek gerekiyordu. Bölümün eski haline dönmesinden yanayım.

• forumun eski (futbol bölümü) zevki olmayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

Senin gibiler yuzunden duzgunce tartisilamiyor forumda

Belli belli, gs'nin transferleriyle ilgili yorum yapamayıp da çıldıran benim tabii Zaten gsliler diğer takım taraftarlarının yorum yapmasını isteselerdi, ortak bölüme konu açarlardı, demek ki istemiyorlar, ama sen ve senin gibiler illa bir şey söyleyeceksiniz ki ortalık karışsın tabii

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.