Şimdi Ara

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
0
Favori
18.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Yeni düzenleme hakkın resmi yazı

(En Son Oy Tarihi: 31.7.2012)
Giriş

Orijinalden alıntı: Rizeli

buna benzer bir uygulamayı daha önce dile getirmiştim. düşündüğüm ile arasında bazı farklar var.

ben farklı bir takım konusuna giremedikten sonra bu forumun taraftar forumlarından farkı kalmaz... ben diğer takımların konularına da girebilmeliyim.
    ama bur da bir sınırlama olacak.
    atılan mesaj sayısı, yenilen ceza, ortamı gerenler belli bir süre zarfında diğer bölümlere giremesin. ben gidip galatasaray bölümünü karıştıran biriysem. ve oradaki arkadaşlar da benden rahatsiz ise genellemeden onay alınıp benim bir daha oraya girmem engellene bilir.
    ama ben galatasaray bölümüne girip gayet düzgün birşekilde arkadaşlar ile tartışabiliyorsam onlar da benim eleştirilerimden, onların yanında olup muhabbet etmemden hoşlanıyorlar ise dışarda kalmam doğru olmamalı..

uygulama bir çok kişiye ters geldi, çün ki ortamı geremiyorlar. bence iyi yapıldı, ama burada ortamı germeden muhabete girenleri de göz ardı etmemek gerek...

Kesinlikle. Bencede çok iyi olmuş umarım eskiye dönülmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

Ben açıkçası saçma buldum. provakatörlük yapacak insan hertürlü yine yapar takımını değiştirerek. dh futbol bölümünü farklı yapan özelligi herkezin özgürce ortak konuşup tartışılabilir olmasıydı. 3 - 5 "çapulcu" yüzünden kısıtlama getirilmesi yerine mod sayısı artırılıp cezalar ağırlaştırılmalıydı

• Ben beğenmedim.

Rakip takım taraftarları da diğer bölümlere yazabilmeli bence. Sadece kendi takımına yazabildiğinde burasının bi anlamı kalmaz. Arada seviyeli bir rekabet olmadığı sürece ilginin önce artacağınııı sonra gittikçe azalacağını düşünüyorum.Çünkü yazacak bir şey kalmayacak. Farklı taraftarlar da görüş belirtebilmeli, tabi saygı çerçevesinde.
  • Beğendim, elinize sağlık.
  • Eskisi daha iyiydi.Şu cezalar ağırlaştırılsa,ama öyle böyle değil;arkadaşın dediği gibi bayağı bi ağırlaştırılsa o malum insanlar o kadar rahat saçmalayamaz.
  • Kesinlikle böyle kalmalı güzel oldu ,

Bu arada takım değiştirme olmuyor umarım malum maç günü yazı yazmak için takım değiştiren çıkacaktır
  • forumda yaşananları bu şekilde değerlendirmek forumu tanımadığınızı gösterir, buda kişisel yargılarınızı değersizleştiren bir şey,

Forumda ki gerilmenin sebebi a veya b kişisi değil hepimizdik,
    sizler buna kendinizi dahil etmeyip 3-5 çapulcu derseniz, hem sayı saymayı bilmediğinizi göstermiş olur hem forumdakilere hakaret etmiş olursunuz..

benim şahsi fikrim, yeni uygulama yönetimin işini kolaylayacak kesin..

gayette iyi düşünülmüş görüntüye göre, akıl eden kişiyi merak ettim, aklına sağlık..Forumda gördüğüm en akıllıca değişikliklerden birisi.

quote:

Orijinalden alıntı: lasts0ul

Ben açıkçası saçma buldum. provakatörlük yapacak insan hertürlü yine yapar takımını değiştirerek. dh futbol bölümünü farklı yapan özelligi herkezin özgürce ortak konuşup tartışılabilir olmasıydı. 3 - 5 "çapulcu" yüzünden kısıtlama getirilmesi yerine mod sayısı artırılıp cezalar ağırlaştırılmalıydı

• insanları provoke edenlere ağır bölüm cezaları verilse daha iyi olur. Böyle forumun tadı kalmadı. İsteyen istediği yere yazabilmeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

Kesinlikle böyle kalmalı güzel oldu ,

Bu arada takım değiştirme olmuyor umarım malum maç günü yazı yazmak için takım değiştiren çıkacaktır

Şimdilik değiştirilebiliyor. Umarım en kısa zamanda ona da bir çözüm bulurlar. Kendi adıma huzurlu olduğumu söyleyebilirim. Yeni sistem ile rahaaat bir nefes aldık.
  • önemli takım seçimlerin de değişikmiş sevgili gün

quote:

Orijinalden alıntı: gun

• Yakın zaman içersinde önemli takımlarında alt forumlarını açacağız. Bursaspor, Ankaragücü vs. vs. O takımlara herkesin yazabilme seçeneğini değerlendirmek istiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackeagle

quote:

Orijinalden alıntı: éfulim

Kesinlikle böyle kalmalı güzel oldu ,

Şimdilik değiştirilebiliyor. Umarım en kısa zamanda ona da bir çözüm bulurlar. Kendi adıma huzurlu olduğumu söyleyebilirim. Yeni sistem ile rahaaat bir nefes aldık.

O zaman bu iş yatar usta kesinlikle takım değiştirip yazı yazanlar çıkacaktır
  • elinize sağlık çok güzel olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics
    önemli takım seçimlerin de değişikmiş sevgili gün

quote:

• Yakın zaman içersinde önemli takımlarında alt forumlarını açacağız. Bursaspor, Ankaragücü vs. vs. O takımlara herkesin yazabilme seçeneğini değerlendirmek istiyoruz.

• Burada bile amacin provoke.Yazdiklarinla bu mesajin arasinda çok çelişki var...
  • diğer takımların haberlerine yorum yapamayacaksam diğer taraftarlarla tartışamayacaksam forum'un ne anlamı var ki ?
    bence kötü olmuş yaralı parmağa ameliyat yapmak yerine kolu kesmeye benzemiş
  • çelişki kısmını çözünce haber ver ben kaldığın yerden devam ederim
    quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

• Burada bile amacin provoke.Yazdiklarinla bu mesajin arasinda çok çelişki var...

• Kesinlikle diğer bölümlere yazamama olmamalı.
    Sonuçta bu çok can sıkıcı bir şey.Forumda epeydir yapılan bir uygulama var; "Bölüm yasağı" veya " Bölüm uzaklaştırması" şimdi yeni uygulamayla foruma toptan bölüm yasağı vermiş oldunuz.Bu şekilde taraftar forumuna döner burası,tadı kalmaz...
    Takım logoları,kategorizasyon vs güzel ama diğer bölümlere yazamamak saçmalığın daniskası.
    Ben FB taraftarıyım diğer takım taraftarından bile antu kullananlar olmasına rağmen benim antu hesabım yok düşünün.Çünkü herkesin iç içe olduğu bir ortam günlük hayatın da ta kendisidir.
  • hocam superlig bölümünde devam ederiz biz o şamataya merak etmeyin,
    ama kişilere özel bölümlerde arniyetli durumlar azalacak enazından

quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Kesinlikle diğer bölümlere yazamama olmamalı.
    Sonuçta bu çok can sıkıcı bir şey.Forumda epeydir yapılan bir uygulama var; "Bölüm yasağı" veya " Bölüm uzaklaştırması" şimdi yeni uygulamayla foruma toptan bölüm yasağı vermiş oldunuz.Bu şekilde taraftar forumuna döner burası,tadı kalmaz...
    Takım logoları,kategorizasyon vs güzel ama diğer bölümlere yazamamak saçmalığın daniskası.
    Ben FB taraftarıyım diğer takım taraftarından bile antu kullananlar olmasına rağmen benim antu hesabım yok düşünün.Çünkü herkesin iç içe olduğu bir ortam günlük hayatın da ta kendisidir.

• quote:

çelişki kısmını çözünce haber ver ben kaldığın yerden devam ederim
    quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

quote:

Kusura bakma yanlis anlamisim amacin provokeleri eleştirmek değilmiş hatta desteklemekmiş yukarida soylediklerindede haklisin.3-5 çapulcu değil biziz...

• şimdi ilk başlarda güzelmiş gibi geldi ama biraz düşününce yarın bir gün süper kupa finalince bjk kupayı alırsa gidip fener bölümünde dalgamı geçemeyecek miyim
  • Yine yazmak isteyen olursa diğer takımlar bölümünde veya ana başlıkta yazar,

ama takımların kendi sayfalarında yazmaması çok güzel

sosyal olmak isteyen gider herkesin olduğu sayfada takılır

bu sayfa düzeni inanılmaz güzel oldu 6-7 senedir burdayım ilk defa böyle köklü bir çözüm geldi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.