Şimdi Ara

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME! (299. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.078
Cevap
7
Favori
293.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hp dv6 XE078EA arkadaşlar bu modelin Wireless ve bluetooth yazılımını w7 64 bit için direk link olarak verebilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Never More -- 6 Temmuz 2012; 16:32:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never More

hp dv6 XE078EA arkadaşlar bu modelin Wireless ve bluetooth yazılımını w7 64 bit için direk link olarak verebilirseniz sevinirim.

Yardımcı olacak varmı arkadaşlar.
  • quote:

quote:

hp dv6 XE078EA arkadaşlar bu modelin Wireless ve bluetooth yazılımını w7 64 bit için direk link olarak verebilirseniz sevinirim.

Bu kadar kolay birşeyi neden kendiniz yapmıyorsunuz?
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-92786-1&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&os=4063&product=4300985&sw_lang=
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-102438-1&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&os=4063&product=4300985&sw_lang=

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

Bu işlem bilgisayarı garanti dışı bırakıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

quote:

quote:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-92786-1&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&os=4063&product=4300985&sw_lang=
    http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-102438-1&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&os=4063&product=4300985&sw_lang=

Çokmu zor '' arayıpta bulamayan '' birine yardım etmek ?

Teşekkür linkler için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çokmu zor '' arayıpta bulamayan '' birine yardım etmek ?

Teşekkür linkler için

Yok oyle armut pis agzima dus.Keske yardim etmeseydim.Bir de suclu ben cikmisim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler bu bilgisayarı önerir misiniz? İlk sayfadaki incelemelerin hepsini okudum genel olarak iyi gibi ama bu modelin incelemesi yoktu. DV6 serisini kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/hp-pavilion-dv6-6010st-ll044ea-core-i5-2410m-6gb-750gb-hd6770m-156-win7-home-premium-64bit.aspx?ttype=Instalments#pt
  • quote:

quote:

tabi ki. garantili ise sakın yapmayın, servise ısınıyor diye verin, aynı şeyi yaparlar zaten.
  • quote:

quote:

quote:

tabi ki. garantili ise sakın yapmayın, servise ısınıyor diye verin, aynı şeyi yaparlar zaten.

Benim bilgisayarın touchpad i değiştiği için daha önce açmışlardı bende açsam anlamazlar bence.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Benim bilgisayarın touchpad i değiştiği için daha önce açmışlardı bende açsam anlamazlar bence.

ben gene de ısrarla serviste yapın diyorum. çünkü fanı benim gibi parçalarına ayırmak için bilgisayarın anakartını dahi çıkarmanız gerekiyor. en ufak bir hatada elinize alırsınız. garantiniz var, ayarlayın bir kaç gün, yapsınlar, para da alacaklarını sanmıyorum.

bir de gelen pm ler üzerine edit: bataryayı arkadaşıma verdim. ilk isteyen servise gönderecekti bataryasını o yüzden bekledim, ama herhangi bir dönüş yapmadı ben arkadaşa verene kadar. diğerlerini ondan beklettim, kusura bakmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 9 Temmuz 2012; 20:57:31 >

• dv6 3030et laptopum var. anakartı sıvı teması sonrası çalışmıyor. yedek parça kodu 615279-001.
    ebayde ararştırdım 2 3 ilanda video card: non integrated diyor. anakarttaki ekran kartını nasıl sökmüşler bendekini denedim çıkmıyor işlemci gibi geçen bişey değil. napmalı sizce
  • Dv6 3107et i7 Şık ve Göz alıcı bilgisayarı bir yıldır kullanıyorum Çok Çok memnunum yere düşürmekten dolayı bir defa garantiye göndermek zorunda kaldım.Touchpad'i Parmak izi okuyucusunu Mikrofonu tamamen yeni kasa takıldığı için otomatik olarak değiştirdiler ve 542 lira fatura kestiler...Çok fazla şikayetçi değilim çünkü kasanın sağ tarafı epey bir içeri girmişti...Ayrıca bozuk olduğu için haporlörü değiştirip fan bakımı yaptılar yeni gibi kullanıyorum şu an ve çok memnunum Logitech n120 soğutucu ile sorunsuz bir şekilde yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 27 Temmuz 2012; 21:44:06 >
  • Oyun da ve oyun haricinde, ısınma sorunu var mı?
  • Arkadaşlar çok şükür bilgisayarımda bir problem yok. 451 gün geçirmişiz birlikte. HP Support Assistant sağolsun. Çok işe yarıyor gerçekten. Ancak bir şey sormak istiyorum. Bilgisayarım üst seviye bir laptop ve bluray destekli. Ancak yine de 1080p filmlerde akıcı değil. Donarak hareket ediyor. Gom player ve Vlc kullandım ama sorun değişmedi. Cihaz DV6-6150et i7 8gb ram 2gb hd6770 ekran kartı olan model... Acaba sorun herhangi bir güncellemede mi? Ne olabilir acaba tecrübesi olan var mı?

ekleme: @ E.E; normal kullanımda aşırı ısınma yok. Ancak 1 seneyi aştığı için ilk haline göre bariz bir fark var. Fanı yüksek performans moduna alıp soğutuculu masa kullanıyorum. Ama bendeki takıntı. Oyun dışında aşırı ısınma yok. Oyunda da yarım saat sonra başlıyor zaten rahatsız etmeyecek şekilde...

ekleme 2: Sorunumu K-Lite mega codec yükleyerek ve player olarak KMplayer kullanarak çözdüm. Aynısını yaşayanlara tavsiyem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 10 Ağustos 2012; 1:28:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

Arkadaşlar çok şükür bilgisayarımda bir problem yok. 451 gün geçirmişiz birlikte. HP Support Assistant sağolsun. Çok işe yarıyor gerçekten. Ancak bir şey sormak istiyorum. Bilgisayarım üst seviye bir laptop ve bluray destekli. Ancak yine de 1080p filmlerde akıcı değil. Donarak hareket ediyor. Gom player ve Vlc kullandım ama sorun değişmedi. Cihaz DV6-6150et i7 8gb ram 2gb hd6770 ekran kartı olan model... Acaba sorun herhangi bir güncellemede mi? Ne olabilir acaba tecrübesi olan var mı?

ekleme: @ E.E; normal kullanımda aşırı ısınma yok. Ancak 1 seneyi aştığı için ilk haline göre bariz bir fark var. Fanı yüksek performans moduna alıp soğutuculu masa kullanıyorum. Ama bendeki takıntı. Oyun dışında aşırı ısınma yok. Oyunda da yarım saat sonra başlıyor zaten rahatsız etmeyecek şekilde...

ekleme 2: Sorunumu K-Lite mega codec yükleyerek ve player olarak KMplayer kullanarak çözdüm. Aynısını yaşayanlara tavsiyem...

Sorununuz icin ben de codec pack ve player onerecektim ki siz sonradan halletmissiniz. Ben pc ye gecince bizim forumdan daum pot player in takip sayfasini iletecegim size. Oradan programi indirip, konu sahibinin verdigi .reg dosyasini girince 720p ve 1080p filmlerdeki goruntu farkini hissedeceksiniz.

• @Lee-on!

Bu linkten bahsettiğim programı ve ayar dosyasını indirip kurunuz. Hatta diğer dv6 kullanıcılarına da öneririm.

http://forum.donanimhaber.com/m_44676553/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44676553

Ek olarak splash pro ex programını da denemek isteyebilirsiniz. Farklı bir stili var kendisinin.

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.E

Oyun da ve oyun haricinde, ısınma sorunu var mı?

Cevap verecek yok mu, arkadaşlar?

• quote:

quote:

Oyun da ve oyun haricinde, ısınma sorunu var mı?

Cevap verecek yok mu, arkadaşlar?

Oyun haricinde yaz aylarında ılıma oluyo tabi. Birde fanı kapatıcak şekilde kullanırsan yaz kış kaynıyo el değmicek hale geliyo yani dizinin üstünde fan kapanırsa , halının üstünde , yatağın üstünde vs kullanırsan kaynıyo laptop.Onun dışında fan açık olduğu zaman crysis 2 , cod 7 gibi oyunlar oynadım aşırı bir ısınmayla karşılaşmadım biraz ısınıyo sadece sorun yaratıcak düzeylere ulaşmıyo.Onun haricinde yatağın üstünde yarım saatlik internette sörf yaparken laptopu kaynatıp ısınmaktan kapattırdığımda oldu. Sana bağlı yani normal bir laptop gibi düşün bundan önceki laptopum MSİ markaydı oda ısınırdı , arkadaşlarımda dell , casper , parked bell gibi marka laptoplar hepsi ısınıyo bugüne kadar bir tek ısınmayan arkadaşımın sony laptopunu gördüm naparsan yap ısınmıyo alet.

• Benim bir sorum olucak bugüne kadar recovery dan birçok kez format attım laptopuma ama bu sorunla daha önce hiç karşılaşmadım. Son recovery dan format attığımda hani win7 home premium un bilidik mavili yeşilli dallı budaklı açılış kapanış ekranı var ya işte siyahlı grili bir arka fonda açılıp kapanmaya başladı. İşlevde hiç bir sorun yok eskisi gibi hoşgeldiniz diyo sorunsuz açılıp kapanıyo sadece arka fonu siyahlı grili bir windows ekranı oldu nedir bu ? Niye olmuş olabilir?
  • @cedric... Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 297298299300301
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.