Bildirim
YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME! (297. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş
sürekli ısınıp kapanmasından bezdiğimden ve soğutma standı da faydasız kaldığından son olarak da kesip hava alacağı alanı genişleteyim dedim.
şimdilik çok memnunum, aşağıya şu anki sıcaklıkları koyuyorum (stantsız)
1 saat sonra sıcaklık değerlerini güncelleyeceğim.
ama şunu söyleyeyim 1 yıldan fazladır bu sıcaklıkları görmüyordum. bilgisayar çok serin.
Aga ne yaptın sen, bıçakla dalmışsın valla helal olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TornadQ
quote:
sürekli ısınıp kapanmasından bezdiğimden ve soğutma standı da faydasız kaldığından son olarak da kesip hava alacağı alanı genişleteyim dedim.
şimdilik çok memnunum, aşağıya şu anki sıcaklıkları koyuyorum (stantsız)
1 saat sonra sıcaklık değerlerini güncelleyeceğim.
ama şunu söyleyeyim 1 yıldan fazladır bu sıcaklıkları görmüyordum. bilgisayar çok serin.
Aga ne yaptın sen, bıçakla dalmışsın valla helal olsun.
-
Valla fanlar için en iyi kullanım, öyle yatakta çarşafta battaniyede değil güzel bir platform üzerinde masada kullanılmasından olmasından yanayım. İçine onca pamuk, kıl tüy girdikten sonra makine ne yapsın fan ne yapsın, diye düşünüyorum ama çok da büyük konuşmamak gerek, henüz 3 haftalık cihazım, kimin başına neyin nereden de geleceği belli olmuyo ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 23 Mart 2012; 16:08:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi
Valla fanlar için en iyi kullanım, öyle yatakta çarşafta battaniyede değil güzel bir platform üzerinde masada kullanılmasından olmasından yanayım. İçine onca pamuk, kıl tüy girdikten sonra makine ne yapsın fan ne yapsın, diye düşünüyorum ama çok da büyük konuşmamak gerek, henüz 3 haftalık cihazım, kimin başına neyin nereden de geleceği belli olmuyo ama
sizinle şöyle 6-7 ay sonra yeniden görüşeceğiz ben masada kullandım daima, ve standla birlikte. ama bir nokta geldi ki temizlesen bile kullanamadım.
ben hala çok memnunum. eskiden 10 dk sims oynadıktan sonra ısınıp kapanırdı, şimdi 6-7 saat skyrim oynuyorum bana mısın demiyor. eskiden boşta 85 derece olduğundan işlemci genelde 900 mhz hızında çalışıyordu, şimdi turbo boost bile çalışıyor.
-
Bende cihazi servise yolladim. Universitemi okudugum sehirde servisi yoktu mail attim gelip evden ups ile aldilar.
Dun sabah mesaj geldi, isinma sorunumun halledildiği soylendi. Mail attim sorun neymis diye; Fanin, sabit diskin degistirilip , isletim sistemi yuklendigi soylendi.
Cok sikinti yasayan arkadaslar yollasinlar. Tam bir hafta surdu servis macerasi. Aslinda serviste 2 iş günü gecirdi. Kargo yavas. Yarin gelecegini tahmin ediyorum laptopun.
HP yi taktir ettim. Her konuda mukemmel hizlilar. Gelsin cihaz yarin kontrol edeyim sorun tam hallolmusmu. -
merhaba arkadaşlar hp dv6 3030et laptopum var. 21 aylık bugün açtığımda ekrana hp batery alert diye bir yazı çıktı sanırım pil ömrünü doldurdu. Sormak istediğim
1. ne yapmalıyım yeni bir batarya almalı mıyım böyle kullansam sorun olur mu?
2. yeni ve orjinal batarya fiyati nedir? orjinal olmasa büyük bir dorun olur mu bilgisayara bir zarar verir mi?
3.Sizce pil bu kadar sürede ömrünü doldurur mu?
İlginiz için şimdiden teşekkürler :) -
merhaba arkadaşlar hp dv6 3030et laptopum var. 21 aylık bugün açtığımda ekrana hp batery alert diye bir yazı çıktı sanırım pil ömrünü doldurdu. Sormak istediğimquote:
Orijinalden alıntı: acemihpkullanıcısı
merhaba arkadaşlar hp dv6 3030et laptopum var. 21 aylık bugün açtığımda ekrana hp batery alert diye bir yazı çıktı sanırım pil ömrünü doldurdu. Sormak istediğim
2. yeni ve orjinal batarya fiyati nedir? orjinal olmasa büyük bir dorun olur mu bilgisayara bir zarar verir mi?
İlginiz için şimdiden teşekkürler :)
İlginiz için şimdiden teşekkürler :)
Durumu HP'ye bildir. Garantisi devam ediyorsa muhtemelen sana ücretsiz olarak yeni bir batarya gönderirler. Benzer durumlarda çok defa batarya gönderdi HP.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali.skr -- 21 Nisan 2012; 22:53:55 >
-
-
quote:
ya arkadaşlar seri ile birlikte gelen masa üstü arka planını kaybettim, elinde olan var ise yüklerse çok ama çok sevineceğim:
bunlardan bahsediyorsun herhalde :)
http://db.tt/SksXkrTx
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan994
quote:
ya arkadaşlar seri ile birlikte gelen masa üstü arka planını kaybettim, elinde olan var ise yüklerse çok ama çok sevineceğim:
bunlardan bahsediyorsun herhalde :)
http://db.tt/SksXkrTx
evet, ondan bahsediyordum, aradım aradım bulamadım, çok sağ ol.
-
dv6 laptopuma bios şifresi koydum şifreyi bildiğim halde kaldıramıyorum naptıysam kalkmadı nasıl kalkar bu bios şifresi? -
kablosuz farenin usb si bilgisayarda takılı kaldı arkadaşlar çıkaramıyorum ne yapayım? resmen kaldı ya bütün gücümle çekiyorum bilgisayar komple elime gelecek nerdeyse.
bir de batarya ömrü baya azaldı.servise yollasam yenisini verirler mi acaba? ısınma olayıda arttı hiç temizlemedim ama. -
Ya arkadaşlar bir sorum olacaktı dv6 3107et yeni kasa notebook yere düştü ve sağ tarafı ezildi ben bunun kasasını servise mi değiştirtmeliyim başkası yapamıyor tahmini ne kadar fatura keserler onun dışında düşmeden önce bir hapörlörü çalışmıyordu o hala garanti de midir düşmeyele bir alakası yoktu yardımcı olursanız çok minnettar olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2. yılına 12 gün kala bilgisayarımın menteşesinden kapatırken tok diye bir ses geldi ve bir baktım bilgisayarın altı boydan boya çatlamış -
İyi ya artik hic isinmaz :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hp'nin ısınma sorunundan çok bahsediyorlar alırken bende çok tedirgin oldum ama Allah'tan hiç ısınmış lan diye tepki verdiğimi hatırlamıyorum. Çok ağır oyunlarda programlarda bile sorun çıkartmadı. Ki genelde yatağın üzerinde kullanıyorum. CoolSense'den soğuk modu seçince gayet performanslı ve soğuk oluyor. Biraz gürültü veriyor sadece o da çok önemli değil. Memnunum çok şükür. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lee-on!
Hp'nin ısınma sorunundan çok bahsediyorlar alırken bende çok tedirgin oldum ama Allah'tan hiç ısınmış lan diye tepki verdiğimi hatırlamıyorum. Çok ağır oyunlarda programlarda bile sorun çıkartmadı. Ki genelde yatağın üzerinde kullanıyorum. CoolSense'den soğuk modu seçince gayet performanslı ve soğuk oluyor. Biraz gürültü veriyor sadece o da çok önemli değil. Memnunum çok şükür.
bu coolsense modu derken nasıl ayarlıyorsun bunu . -
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan994
quote:
Orijinalden alıntı: Lee-on!
Hp'nin ısınma sorunundan çok bahsediyorlar alırken bende çok tedirgin oldum ama Allah'tan hiç ısınmış lan diye tepki verdiğimi hatırlamıyorum. Çok ağır oyunlarda programlarda bile sorun çıkartmadı. Ki genelde yatağın üzerinde kullanıyorum. CoolSense'den soğuk modu seçince gayet performanslı ve soğuk oluyor. Biraz gürültü veriyor sadece o da çok önemli değil. Memnunum çok şükür.
bu coolsense modu derken nasıl ayarlıyorsun bunu .
Başlattaki arama çubuğuna cool yaz çıkar dostum. HP'nin kendi programı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X