Şimdi Ara

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME! (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.078
Cevap
7
Favori
293.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lee-on!

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

quote:

Hp'nin ısınma sorunundan çok bahsediyorlar alırken bende çok tedirgin oldum ama Allah'tan hiç ısınmış lan diye tepki verdiğimi hatırlamıyorum. Çok ağır oyunlarda programlarda bile sorun çıkartmadı. Ki genelde yatağın üzerinde kullanıyorum. CoolSense'den soğuk modu seçince gayet performanslı ve soğuk oluyor. Biraz gürültü veriyor sadece o da çok önemli değil. Memnunum çok şükür.

bu coolsense modu derken nasıl ayarlıyorsun bunu .

Başlattaki arama çubuğuna cool yaz çıkar dostum. HP'nin kendi programı.

Bende yok böyle bir özellik.Sizin bilgisayar modeli ney? bende 3107et var.

• quote:

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

quote:

Hp'nin ısınma sorunundan çok bahsediyorlar alırken bende çok tedirgin oldum ama Allah'tan hiç ısınmış lan diye tepki verdiğimi hatırlamıyorum. Çok ağır oyunlarda programlarda bile sorun çıkartmadı. Ki genelde yatağın üzerinde kullanıyorum. CoolSense'den soğuk modu seçince gayet performanslı ve soğuk oluyor. Biraz gürültü veriyor sadece o da çok önemli değil. Memnunum çok şükür.

bu coolsense modu derken nasıl ayarlıyorsun bunu .

Başlattaki arama çubuğuna cool yaz çıkar dostum. HP'nin kendi programı.

Bende yok böyle bir özellik.Sizin bilgisayar modeli ney? bende 3107et var.

bendede yok eğer sizin elinizde exesi varsa atabilirmisiniz.

• cool sense özelliği bizim kasadan sonra çıkan modellerde var. bizde öyle bir özellik yok. yani 2011 yılında çıkan yeni kasada var.
  • quote:

Bendeki dv6-6150et.
    Burada var sanırım linki.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=tr&lc=tr&dlc=tr&softwareitem=ob-94127-1

burdan indirip yukledim ama gelmedi bişey
  • arkadaşlar merhaba

dv-6 3055 et cihazım garanti bitimine 2 gün kala bozuldu, çok işim vardı, yurt dışındaydım o yüzden de servisi arayamadım, çünkü 18 hazirana kadar sürem var sanıyordum, ama fatura 16 haziranda kesilmiş. sıcaklıktan dolayı ekran kartı bozuldu. servise telefon ettim, arıza tespit ücreti bedelini duyunca vaz geçtim. kendim onarmayı denedim, ne bileyim lehimleri kontrol ettim falan olmadı malesef.

ben de bu gün kendime yeni bir diz üstü bilgisayar aldım. ne kadar tuhaftır ki dv 6 3055 imi de 18 haziran 2010 yılında almıştım. anlayacağınız tam 2 yıl sonra değiştirdim.

kısacası an itibari ile hp kullanıcısı değilim.

eğer ilk mesajın düzenlenmesi gerekiyor ise, ve de sık sık düzenlenmesi gerekirse, konuyu bu seriyi kullanan birisinin üzerine geçirebiliriz, ama gene de böyle bir şeye ihtiyaç olacağını sanmıyorum.

bilgisayarlarınızı güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 18 Haziran 2012; 16:13:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

arkadaşlar merhaba

dv-6 3055 et cihazım garanti bitimine 2 gün kala bozuldu, çok işim vardı, yurt dışındaydım o yüzden de servisi arayamadım, çünkü 18 hazirana kadar sürem var sanıyordum, ama fatura 16 haziranda kesilmiş. sıcaklıktan dolayı ekran kartı bozuldu. servise telefon ettim, arıza tespit ücreti bedelini duyunca vaz geçtim. kendim onarmayı denedim, ne bileyim lehimleri kontrol ettim falan olmadı malesef.

ben de bu gün kendime yeni bir diz üstü bilgisayar aldım. ne kadar tuhaftır ki dv 6 3055 imi de 18 haziran 2010 yılında almıştım. anlayacağınız tam 2 yıl sonra değiştirdim.

eğer ilk mesajın düzenlenmesi gerekiyor ise, ve de sık sık düzenlenmesi gerekirse, konuyu bu seriyi kullanan birisinin üzerine geçirebiliriz, ama gene de böyle bir şeye ihtiyaç olacağını sanmıyorum.

Geçmiş olsun ve yeni bilgisayarınız hayırlı olsun ilk mesajla ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum pek giren yok zaten artık konuya. Merak ettiğim bir şeyi soracağım sıcaktan yanan ekran kartı harici olan ATI sanırım peki içinde bütünleşik gelen Intel HD3000 kullanılabiliyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rust in Peace

quote:

arkadaşlar merhaba

Geçmiş olsun ve yeni bilgisayarınız hayırlı olsun ilk mesajla ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum pek giren yok zaten artık konuya. Merak ettiğim bir şeyi soracağım sıcaktan yanan ekran kartı harici olan ATI sanırım peki içinde bütünleşik gelen Intel HD3000 kullanılabiliyor mu?

benimki i7 işlemci olduğundan intel ekran kartı yoktu. sanırım bu kadar sıkıntı çekme nedenlerimden biri de oydu. çünkü son zamanlarda uzun süreli kullanımlarda (ben oyun oynamam) ati grafik kartı en az 80 derece ve civarı derecelerde çalışır hale gelmişti.

• quote:

arkadaşlar merhaba

Geçmiş olsun. HP'nin kalesi yıkıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu arada bataryamı gerçekten ihtiyacı olan birisine hediye edebilirim. ben bataryayı kullanmadığım için gayet diri bir halde.
  • quote:

bu arada bataryamı gerçekten ihtiyacı olan birisine hediye edebilirim. ben bataryayı kullanmadığım için gayet diri bir halde.

dv6 3113st ile uyumlu ise ben almak isterim, tabi hala duruyorsa, pil düşük uyarısı vermeden kapanmaya başladı bilgisayarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klimt

quote:

bu arada bataryamı gerçekten ihtiyacı olan birisine hediye edebilirim. ben bataryayı kullanmadığım için gayet diri bir halde.

dv6 3113st ile uyumlu ise ben almak isterim, tabi hala duruyorsa, pil düşük uyarısı vermeden kapanmaya başladı bilgisayarım.

garantisi varsa servisi aradınız mı? çünkü hemencecik değiştiriyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

Servisle 2 dönem muhattap oldum, sürekli telefon trafiği, sürekli stres, ama dediğiniz doğru, değişim yapıyorlarsa harika olur, servisi arayayım olmazsa.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Servisle 2 dönem muhattap oldum, sürekli telefon trafiği, sürekli stres, ama dediğiniz doğru, değişim yapıyorlarsa harika olur, servisi arayayım olmazsa.

bu konuda çok değiştiren var pili, sanırım hiç biri de sorun yaşamadı, deneyin, olmazsa yollarım size pili.

• Bataryaya ben de talip olabilirim bilgisayarı bazen derste kullanmam gerekiyor ve her zaman prizler boş olmayabiliyor, tek pil de sıkıntı oluyor bazen, autocad vs fazla güç tüketimli uygulamalar ekstra pil çok işime yarardı doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rust in Peace -- 21 Haziran 2012; 0:11:42 >
  • Bende 2 tane batarya var.
    İhtiyaci olan biri alsin
  • Versene birini :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar blgisayarımı fazla ısınması yüzünden teknik servise yolladığımda bu problemi çözdüler ama format atmam gerekti attığımda ısınma arttı acaba hang yazılımı yüklüyolarda bu sorunu kaldırıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdwardElric

Arkadaşlar blgisayarımı fazla ısınması yüzünden teknik servise yolladığımda bu problemi çözdüler ama format atmam gerekti attığımda ısınma arttı acaba hang yazılımı yüklüyolarda bu sorunu kaldırıyolar

yazılımla çözmüyorlar fanını temizliyorlar.
  • Ah bu arada.

geçenlerde benim gibi dv6 3055et sahibi bir arkadaşın bilgisayarını temizledik.

arkadaşın bilgisayarı daima temiz yerlerde kullandığını, kapattığında fana doğru üfleyen, ve 15 günde bir süpürge ile temizleyen, ayda bir de klavyeyi çıkarıp fanı kulak temizleme çubuğuyla temizleyen birisi olduğunu söyleyeyim. bir de cımbızla görünmeyen yerlerdeki tozları çekerdi.

gene de boşta 65-70 derecede çalışıyordu.

bizde gümüş bazlı termal macun aldık, ve içini açtık. fanı tamamen çıkardık.

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME!

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME!

gördüğünüz pisliği fırça ile zor çıkardım. keçe gibi olup yapışmıştı oraya. termal macunların halini de görüyorsunuz, gümüş bazlı macunlar ile değiştirdik.

şimdi genelde 50 derecede geziniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 6 Temmuz 2012; 15:32:51 >

• 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.