Şimdi Ara

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME! (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.078
Cevap
7
Favori
293.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thekurufasulye

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

bu yeni bios bana yaramadı arkadaş zırttabir makina yüksek sıcaklıktan kapanıyor ama makine normal sıcaklığında eski biosda makineye el değmezdi gene kapanmazdı saatlerce oyun oynardım.Altına stand koy demeyin aldığımdan beri standla kullanıyorum.

Fanı sabitleyip, elektrik süpürgesiyle çekmeyi denedin mi?

bunu aylık olarak düzenli yapıyorum.Birde diskimde bad sector oluştu bi problem yapmadan değiştirirler herhalde yada daha önce böyle birşey başına gelen oldu mu .Hpye götürmeden önce başka bir disk bulup imajını almak lazım bütün diski uçurucaklar çünki.

• quote:

quote:

bu yeni bios bana yaramadı arkadaş zırttabir makina yüksek sıcaklıktan kapanıyor ama makine normal sıcaklığında eski biosda makineye el değmezdi gene kapanmazdı saatlerce oyun oynardım.Altına stand koy demeyin aldığımdan beri standla kullanıyorum.

Cevabı için öncelikle teşekkürler ancak fan temizlemek için sabitleyip sürürge ile dene demisin.Makine çalışmazken bunu yapsak yani süpürge ucu ile çeksek aynı sonucu alırmıyız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

quote:

quote:

Cevabı için öncelikle teşekkürler ancak fan temizlemek için sabitleyip sürürge ile dene demisin.Makine çalışmazken bunu yapsak yani süpürge ucu ile çeksek aynı sonucu alırmıyız.

zaten bunu makine çalışmazken yapman gerekiyor ve deliklerden geçecek kalınlıkta bir çubukla fanı sabitleyip çektirmen gerekiyor.

• arkadaşlar selam yardımlarınızı bekliyorum,cihazlar bunlar autocad,film izleme,ve uzun internet kullanımları yapıyorum hangisi bana 3-4 sene sorunsuz gider bugün almam gerekiyor kampanya da son gün

HP DV6-6115ST CORE İ7-2630QM 2.0GHZ-8GB-750GB-DVDRW -15.6''-2GB hd6770M-CAM-BT-W7PR fiyat 2.117

Asus N55SF-S1234V Intel®Core™ i72670QM3.1 GHz 'e kadar 2,2 GHz1920 x 1080 px15,6"4 GB500 GBSATA5400 rpm2 GBNVIDIA® GeForce® GT 555MWindows 7 Home Premium fiyat 2.300 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: cdd1907

arkadaşlar selam yardımlarınızı bekliyorum,cihazlar bunlar autocad,film izleme,ve uzun internet kullanımları yapıyorum hangisi bana 3-4 sene sorunsuz gider bugün almam gerekiyor kampanya da son gün

HP DV6-6115ST CORE İ7-2630QM 2.0GHZ-8GB-750GB-DVDRW -15.6''-2GB hd6770M-CAM-BT-W7PR fiyat 2.117

Asus N55SF-S1234V Intel®Core™ i72670QM3.1 GHz 'e kadar 2,2 GHz1920 x 1080 px15,6"4 GB500 GBSATA5400 rpm2 GBNVIDIA® GeForce® GT 555MWindows 7 Home Premium fiyat 2.300 tl

asus+hdd sini satıp 7200 rpm li hdd. ekran çözünürlüğü yeter.
  • bilgisayarım aşırı bir şekilde ısınıyor. oyunlarda artık ısındıktan sonra oynayamaz oldum.
    servise göndermeyi düşünüyorum. sizde de oluyor mu
  • şimdi bilgisayar 104derecede çalışıyor ama kapanmıyor bile .Nedenseki oyun oynamaya kalkınca soğukken bile kapanıyor :S F23e geri dönsem problem olurmu .
  • Geçen elime hava makinesi + elektrik süpürgesini aldım daldım makineye
    klavyeyi çıkardım fanın yarısı görünüyor ilk önce hava makinesi sonra elektrik süpürgesiyle gördüğüm deliğe girdim abi,
    sonra pamuklu kulak çöpünü kolonyayla ıslatıp fanı döndere döndere temizledim,
    şimdi kedi gibi sesi soluğu gitti.
  • Recovery olayıyla ilgili bir şey merak ediyorum. Yaptığım araştırmada recovery laptopu kutudan çıkardığınız haline getirir yada orjinal fabrika ayarlarını geri getirir gibi bilgiler buldum. Yani bu recovery sadece değiştirdiğimiz bütün ayarları orjinal haline mi getiriyor ? Yoksa herhangi bir windows 7 cdsini takıp kendimiz sil baştan format atmışız gibi pcdeki herşeyi silip baştan mı yüklüyor ? . Yani recovery yapınca tertemiz bir format çekmiş olurmuyuz dosya, program kalıntıları falan kalır mı ? Ona göre recovery dvd si yapıcam.
  • Parmak okuyucu inaktif oldu birden, nasıl aktif edebilirim arkadaşlar?
  • Herkese merhaba,
    benim bilgisayarım 3113st, cihaz elektriğe bağlı çalışırken metal kasaya dokunduğumda elektrik çarpması oluyordu, garanti kapsamında adaptörü arızalı bulundu ve değişti, gönderilen yeni adaptör de eskisinden biraz farklı sanırım yeni üretim, üzerinde yeni yuvarlak hp logosu var, değerlerini eşimin evdeki dv5 bilgisayarının adaptörüyle karşılaştırabildim tek farkı da ondaki INPUT değeri 1.6A (1.6A) iken bendeki yeni adaptörde 1.5A (1.5A) şekilnde olmasıydı. Bunun dışında çıkış vs. diğer değerler aynı, paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klimt -- 6 Şubat 2012; 10:32:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

quote:

adaptorun kablosunda bi sıkıntı var.adaptör ile pc ye ye giren kısım arasında bi yerde..kablo çantamda kırılmış.katlamıştım kabloyu.
    garanti kapsamında değiştirilir mi..o bahaneyle bataryayı ve mause u da vericem değişim için

kablo çalışıyor ama kablonun bi kısmında belirgin bi şekilde kırık var..içindeki kablolardan ikisi üçü ne kadar kablo varsa sağ sol yapmış durumdalar

laptopu,güç kablosunu ve adaptörü servise yolladım.6 günde ankaraya gitti geldi laptop..
    cihazın fan bakımı yapıldı..1.5 yıllıktı...birde bios güncellendi..bu kadar....mecidiyeköy hp yetkili servise gittim.sesimi yükselttim biraz.hakkımı aradım..onların yapabileceği bişey yoktu gerçi..laptop gelmişti artık...neyse evime geldim..bi baktım ne göreyim...1 vida eksik kasada..ve arka HP protectsmart kapağının sol üst köşesinde bir çıkıklık var.kapak tam kapatılmamış.vidaları söktüm..ne göreyim...Atheros un 2 kablosu var...farklı renklerde..kablolardan biri kapağın altında kalmış ve yerinde takılı değil !!!
    deli oldum o an...servise aradım...saydırdım biraz...bayan bana kontrol mühendisinin hatası oldugunu söyledi son kontrollerde...işten çıkarın o zaman dedim o mühendisi...
    sizin adınıza tekrar şikayet açıyoruz dedi..aç ne açıyosan aç dedim.sinirliyim hala...vida gönderin dedim bana..1 vida 1 vidadır..o vida gelecek diyorum hala
    3 gün sonra telefon geldi hp den...özür dilendi...servis adına...ardından şikayetimi dinlediler...şikayetim : adaptör kablosunda kırık vardı..sandalye altında kalmıştı malesef kablonun bi kısmı daha önceden benzer bi durum toshibada başıma geldi..güç kablosundaydı sorun o zaman..fişe bi taktım kabloyu patladı .. .. bom diye.. bunu örnek göstererek değiştirilmesini istedim..bayan tamam UPS ile yeni bi adaptör göndericez dedi...bende yüzsüzlük yaptım ve bir tanede pil istedim.. tamam dedi...1 haftaya gelir heralde

teşekkürler hp

• Selam bende de bu pc'den var bende değil daha doğrusu kardeşimde , benim sorunum şu kardeşim çok dolanıyor sitelerde bilmeden tabi indiriyor program resim video vs kuruyor ve metin2 oynuyor ona packler falan sp ler kuruyor o yüzden bilgisayar çöpe döndümü diye düşünüyorum. düşünmemin sebebi bilgisayar açıldığı andan itibaren fanı deli gibi çalışıyor çok kötü bağırıyor normal nette gezinirken bile uçacak gibi oluyor bu neden oluyor ve ısınmada bunun yanında geliyor tahmin edeceğiniz gibi :) nasıl düzeltiriz programlar silmeler vs napılabilir detaylı anlatırmısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThEnD© -- 6 Şubat 2012; 19:22:41 >
  • quote:

quote:

quote:

adaptorun kablosunda bi sıkıntı var.adaptör ile pc ye ye giren kısım arasında bi yerde..kablo çantamda kırılmış.katlamıştım kabloyu.
    garanti kapsamında değiştirilir mi..o bahaneyle bataryayı ve mause u da vericem değişim için

kablo çalışıyor ama kablonun bi kısmında belirgin bi şekilde kırık var..içindeki kablolardan ikisi üçü ne kadar kablo varsa sağ sol yapmış durumdalar

laptopu,güç kablosunu ve adaptörü servise yolladım.6 günde ankaraya gitti geldi laptop..
    cihazın fan bakımı yapıldı..1.5 yıllıktı...birde bios güncellendi..bu kadar....mecidiyeköy hp yetkili servise gittim.sesimi yükselttim biraz.hakkımı aradım..onların yapabileceği bişey yoktu gerçi..laptop gelmişti artık...neyse evime geldim..bi baktım ne göreyim...1 vida eksik kasada..ve arka HP protectsmart kapağının sol üst köşesinde bir çıkıklık var.kapak tam kapatılmamış.vidaları söktüm..ne göreyim...Atheros un 2 kablosu var...farklı renklerde..kablolardan biri kapağın altında kalmış ve yerinde takılı değil !!!
    deli oldum o an...servise aradım...saydırdım biraz...bayan bana kontrol mühendisinin hatası oldugunu söyledi son kontrollerde...işten çıkarın o zaman dedim o mühendisi...
    sizin adınıza tekrar şikayet açıyoruz dedi..aç ne açıyosan aç dedim.sinirliyim hala...vida gönderin dedim bana..1 vida 1 vidadır..o vida gelecek diyorum hala
    3 gün sonra telefon geldi hp den...özür dilendi...servis adına...ardından şikayetimi dinlediler...şikayetim : adaptör kablosunda kırık vardı..sandalye altında kalmıştı malesef kablonun bi kısmı daha önceden benzer bi durum toshibada başıma geldi..güç kablosundaydı sorun o zaman..fişe bi taktım kabloyu patladı .. .. bom diye.. bunu örnek göstererek değiştirilmesini istedim..bayan tamam UPS ile yeni bi adaptör göndericez dedi...bende yüzsüzlük yaptım ve bir tanede pil istedim.. tamam dedi...1 haftaya gelir heralde

teşekkürler hp

İyi yapmışsın öyle arsız olmak lazım aslında. Geçen ay benim dv6da aniden kapandı bir daha açamadım ekran falan çalışıyodu ama windows açılmıyodu format atıyım dedim hddyi görmedi dedim heralde yandı bu. Neyse servise götürdüm Ankarada oturuyorum zaten güzelce durumu anlattım ısınıp duruyodu onuda söyledim birde uyanıklık yapıp bataryası az gitmeye başladı dedim belki sıfırlarlar diye ( halbuki daha 8 aylık laptop bataryada bir sorun yok ). 5 gün sonra mesaj geldi laptopunuz yapıldı gelin alın diye gittim format atılmış , fan temizlenmiş o kadar ne hddye bakılmış ne bataryaya bakılmış . Çok kalabalıktı zaten bişey demeden çıktım öyle yani sessiz duruncada keyiflerine göre yapıp gönderiyolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

quote:

quote:

teşekkürler hp

İyi yapmışsın öyle arsız olmak lazım aslında. Geçen ay benim dv6da aniden kapandı bir daha açamadım ekran falan çalışıyodu ama windows açılmıyodu format atıyım dedim hddyi görmedi dedim heralde yandı bu. Neyse servise götürdüm Ankarada oturuyorum zaten güzelce durumu anlattım ısınıp duruyodu onuda söyledim birde uyanıklık yapıp bataryası az gitmeye başladı dedim belki sıfırlarlar diye ( halbuki daha 8 aylık laptop bataryada bir sorun yok ). 5 gün sonra mesaj geldi laptopunuz yapıldı gelin alın diye gittim format atılmış , fan temizlenmiş o kadar ne hddye bakılmış ne bataryaya bakılmış . Çok kalabalıktı zaten bişey demeden çıktım öyle yani sessiz duruncada keyiflerine göre yapıp gönderiyolar.

kesinlikle...uysalız ama koyun asla değiliz..bunu mecidiyeköy hp servisinede söyledim.estağfurullah falan deselerde....onların amacı bi kablo için laptopu servise göndermemekti.zaten değiştirilmeyeceğini onlarda biliyorlardı..bende tahmin edebiliyordum ancak bi şansımı deneyeyim dedim..dayatmaya devam edince illa göndericem diye...100 küsür lira para istediler..soygunu kes ...100 lira verecek olsam gider bi adaptör alırım 70 küsür liraya...en orijinalinden

sabah sms geldi hp den...UPS kargo takip numaram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 8 Şubat 2012; 16:45:39 >

• adaptör ve batarya geldi.çok mutluyum.teşekkürler HP

gelen batarya
    HP 6-cell Extended-Life Battery (MU06)
    http://www.shopping.hp.com/product/computer/categories/notebook_batteries/1/accessories/WD548AA%2523ABB

gelen adaptör (güç kablosu yollamamışlar..sağlık olsun)
    HP 90W Smart AC Adapter
    http://www.shopping.hp.com/product/computer/categories/ac_adapters/1/accessories/NW199AA%2523ABA

şimdi yeni gelen pili mi kullanmaya başlasam..yoksa şuan kullandıgım pilin ölmesini mi beklesem...
    1.5 yıllık pil...hala 1 saat 30 dk kadar götürüyor tam şarjda laptopu..ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 9 Şubat 2012; 13:07:37 >

• arkadaşlar .. laptopun arkasındaki hp logosunun ışığını söndürebiliyor muyuz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: serk.inc

arkadaşlar .. laptopun arkasındaki hp logosunun ışığını söndürebiliyor muyuz ??

malesef söndürme gibi bi şans yok...ancak biraz kalın bi sticker ile yoğun ışığı biraz olsun kesebilirsin.
  • Toplam 10dk sürdü öneririm.

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME!

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME!

• fotograflar güzel...yaz sonu gibi bende açıcam
  • 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.