Şimdi Ara

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME! (300. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.078
Cevap
7
Favori
293.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GeCCCe

@Lee-on!

Bu linkten bahsettiğim programı ve ayar dosyasını indirip kurunuz. Hatta diğer dv6 kullanıcılarına da öneririm.

http://forum.donanimhaber.com/m_44676553/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44676553

Ek olarak splash pro ex programını da denemek isteyebilirsiniz. Farklı bir stili var kendisinin.

İyi forumlar.

Sağol dostum tavsiyeni denedim görüntü kalitesi gerçekten çok fark etti. Sadece Pot'un arayüzü KM veya Gom kadar hoş değil. Ama kalite mükemmel düzeyde gerçekten. Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

quote:

@Lee-on!

Bu linkten bahsettiğim programı ve ayar dosyasını indirip kurunuz. Hatta diğer dv6 kullanıcılarına da öneririm.

http://forum.donanimhaber.com/m_44676553/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44676553

Ek olarak splash pro ex programını da denemek isteyebilirsiniz. Farklı bir stili var kendisinin.

İyi forumlar.

Sağol dostum tavsiyeni denedim görüntü kalitesi gerçekten çok fark etti. Sadece Pot'un arayüzü KM veya Gom kadar hoş değil. Ama kalite mükemmel düzeyde gerçekten. Teşekkürler...

Rica ederim, güle güle kullan. Arayüze gelince... Görüntü kalitesini göz önüne alırsak, kim takar arayüzü

İyi forumlar.

• selam arkadaşlar dv6 2165et modelini kullanıyorum; birkaç haftadır pc açılışında f2 ye basmadığım halde " HP System Diagnostics " açılıyor kapatmanın yolunu bulamadım bilen var mıdır?
  • Dostlar bu dv6-6150et modelindeki hd6770m ekran kartını 60hz'den 75hz'e almanın yolu var mı? Sadece 60hz görünüyor seçeneklerde.
  • Merhabalar,

ANSYS'i rahat çalıştırabileceğim bir laptop almak istiyorum. RAM e ve GPU belleğine önem veriyorum.

Şu ikisi arasında kaldım:
    http://www.sanalmarketim.com/urun/b38a73f81dd7157c23c0e1ce90ee2ff3/HP-B6K75EA-Pavilion-DV6-7101ET-Core-i7-3610QM-8GB-750GB-GT630M-15.6#34;-Blu-Ray-Win-7-Prem.
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-N56VZ-S4016V-Core-i7-3610-230-Ghz-8-GB-1-TB-2-GB-VGA-156-Win-7-Premium-pmu110342.html?ref=akakce&v=1.72.3

Pavilion'un ekran kartı diğerinden düşük, hatta performansı gt650 nin neredeyse yarısı ama isteklerime cevap verecektir. Hafızasını da 16 yapabiliyorum. Fakat ısınma durumu konusunda yardımınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar... Herkese kolay gelsin.

HP dv6 i5 M560 işlemcili 4 gb ram Ati Mobility Radeon hd 5650 ekran kartlı laptopum var.

Modeline emin değilim ama galiba 3114et olmalı. Almadan önce bayağı bir okumuştum forumu ama maaşallah 100. sayfaya gelmiş.
    Benim ısınmayla ilgili bir sorunum olacak sizlere. Son 1-2 aydır aşırı ısınmaya başladı. Kendi kendine kapanıyor daha hiç yapmamasına rağmen.
    Bazı arkadaşlar servise başvurup ya temizletmişler ya da fanı değiştirmişler ve sorun çözülmüş sanırsam.

Benim sormak istediğim fanı servis kapsamında mı değiştirdiler acaba yoksa ücret karşılığı mı?
    Servis kapsamına alınmadıysa ücreti ne kadar acaba bilen var mı?
    Bir de yazılımsal olarak bu ısıyı düşürmenin bir yolu var mı güncelleştirmeyle falan. Ben hep HP support assistant ile yaptım bu işi,
    ama son zamanlarda denediğim zaman update failed diye hata veriyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de bir soru daha sizlere servis ram takar mı acaba çünkü açıp bakmadım ama HP support assistant'ta gözüken tek parça 4 gb SODIMM 1067 Mhz var
    ve diğer slot boş... acaba 1 tane ram daha takabilirmiyim ve ne kadardır fiyatı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Herkese kolay gelsin...

Bu arada edit etmek zorunda kaldım model 3114et imiş imzamda yazılı uzun süre buralara gelmeyince böyle oluyor demek...
    Yaşta geçmeye başlayınca bunuyor demek insan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 15 Eylül 2012; 1:20:08 >

• ram satan var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

ram satan var mı arkadaşlar ?

Hocam ram alacaksanız 0 almanızı öneririm, başınız ağrımasın... Zaten ddr3 ler o kadar aşırı pahalı da değil.
  • quote:

quote:

Hocam ram alacaksanız 0 almanızı öneririm, başınız ağrımasın... Zaten ddr3 ler o kadar aşırı pahalı da değil.

frekansları çok önemlimi ?
    bende dv6 3040 st var.1066 mhz...

kalkıpta 1333 veye 1600 alsam ? çalışır diye yorumlar okudum ama
  • quote:

quote:

quote:

Yanlış yönlendirmek istemem ama bu ram uyumluluğu konusunda çok şey yazılıp çizildiği için ben de zaman zaman tereddütte kalıyorum açıkçası... Bence ekleme yapacaksanız aynı frekans olsun. Hatta ben kendime alacak olsam markanın bile aynı olmasına dikkat ederdim. Bende de 3120et var, ramler samsung ddr3 6gb. Ekleme yaparsam -ki daha en az 1 yıl daha gerekmeyecek- 2gb tek modülü çıkarıp, diğer 4 gb lık tek modülün aynısından alırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış yönlendirmek istemem ama bu ram uyumluluğu konusunda çok şey yazılıp çizildiği için ben de zaman zaman tereddütte kalıyorum açıkçası... Bence ekleme yapacaksanız aynı frekans olsun. Hatta ben kendime alacak olsam markanın bile aynı olmasına dikkat ederdim. Bende de 3120et var, ramler samsung ddr3 6gb. Ekleme yaparsam -ki daha en az 1 yıl daha gerekmeyecek- 2gb tek modülü çıkarıp, diğer 4 gb lık tek modülün aynısından alırım.

anladım..tamam aynı frekanstan alıcam.marka bendede samsung dur heralde...bi bakmam lazım

• Merhaba arkadaslar. Ben HP dv6 modellerinden birini almayı düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz var mı acaba? Benim begendiklerim şunlar:
    http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-b7r57ea-dv7-7110st-notebook-urun8250.html
    http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-dv7-7110et-b7r56ea-notebook-urun8268.html
    http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-b3r06ea-notebook-urun8276.html
    http://www.pcdepo.com/hp-pavilion-dv6-7100et-b6k63ea-notebook-urun8270.html
    Başka fikir ve görüşü olan varsa onlara da açığım. Şuan araştırma halindayim..

• Harddisk'im bad sector'den satranç tahtasına dönmüşken yeni bi hdd almaya karar verdim fakat ssd'lerin daha hızlı ve sorunsuz çalışabileceğini öğrendim.
    Merak ettiğim konuysa 3040st laptop'ım Sata 3 SSD diskleri destekliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz025

Harddisk'im bad sector'den satranç tahtasına dönmüşken yeni bi hdd almaya karar verdim fakat ssd'lerin daha hızlı ve sorunsuz çalışabileceğini öğrendim.
    Merak ettiğim konuysa 3040st laptop'ım Sata 3 SSD diskleri destekliyor mu?

"sanırım" kullanım olarak destekliyorlar, ama hız olarak desteklemiyorlar.

çünkü eskiden 6 civarı olan disk puanım yeni bilgisayara taktığımda 7.6 oldu, açılış hızı falan bariz hızlandı.

@speedman:bayramda izmire gideceğim, acelen yoksa benimkileri satabilirim, seninle aynı bilgisayardan çıkma sorun olmaz sonuçta, fiyatı da bayramda konuşuruz, merak etme gerçek fiyatından pahalıya satmam.

ayrıca dv6 3055 den çıkma core i7 720QM işlemci de satıyorum, 2. el dükkanımdan bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 26 Eylül 2012; 19:29:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baracuda43

selam arkadaşlar dv6 2165et modelini kullanıyorum; birkaç haftadır pc açılışında f2 ye basmadığım halde " HP System Diagnostics " açılıyor kapatmanın yolunu bulamadım bilen var mıdır?

Kimsede cevap yok mudur?
  • Arkadaşlar bende dv6-6030 var.
    İlk aldığımda gayet iyiydi. Ancak şimdilerde pes oynarken bile takılıyor.
    Anlamıyorum. Sizde de aynı durum oluyor mu?
  • merhaba
    benim dv6'nın Support Asistant programı ile bazı güncelleştirmeler yaptım.
    ancak sabit diskte C ve D'nin yanında F diye yeni bir bölüm oluştu.
    bu durum normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nungor

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/special/umraniye-flyer-1208,20201,page_1.html?navigationId=mystore

Arkadaşlar Mediamarkt'ta i7 2670 hd6770 6gb modeli 1699'a satılıyor. Sizce bu fiyat uygun mu ? Ümraniye mağazasındayım şu an ve daha 40-50 tane var.

Merhaba DV6 3707et Modelin Bana 4 Mb Olan Dump Dosyası Lazım Sitesinde Bulunan Bios 4.32Mb Otomasyon Yazılımı İle Birlikte Veriliyor Elinde Ayrı Ayrı Bios Olan varsa Sevinirim
    Sorun Bios Bozuk orjinal biosu flashdisk ile yükleme yöntemi bulamadım o yüzden ayrı istiyorum yüklme cihazı var saygılar

• Arkadaşlar ikinci ekran kartı oyunlarda nasıl devreye giriyor açıklayabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 298299300301302
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.