Şimdi Ara

YENİ DV6 SERİSİ ANA KONUSU -YENİ KULLANICI İNCELEMELERİ EKLENDİ 4 FARKLI İNCELEME! (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.078
Cevap
7
Favori
293.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: carter

Arkadaşlar ikinci ekran kartı oyunlarda nasıl devreye giriyor açıklayabilir misiniz?

İkinci ekran kartı oyunlarda devreye girmiyor. Tamamen güç seçenekleri ayarlarınızla ilgili; prizde ve pille çalışırken hangi ekran kartının çalışmasını tercih ettiyseniz o çalışır. Bunun dışında manuel olarak masaüstüne sağ tıklayıp 'Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır' seçeneği ile istediğiniz an iki grafik kartından birini seçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klimt

quote:

Orijinalden alıntı: carter

Arkadaşlar ikinci ekran kartı oyunlarda nasıl devreye giriyor açıklayabilir misiniz?

İkinci ekran kartı oyunlarda devreye girmiyor. Tamamen güç seçenekleri ayarlarınızla ilgili; prizde ve pille çalışırken hangi ekran kartının çalışmasını tercih ettiyseniz o çalışır. Bunun dışında manuel olarak masaüstüne sağ tıklayıp 'Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır' seçeneği ile istediğiniz an iki grafik kartından birini seçebilirsiniz.

Onları yaptım ancak maalesef oyunlarda gözle görülür bir fps artışı olmadı hocam.
  • dv6 3102 serisi olanlar için w8 ekran kartı çözümü
    diğer dv6 3xxx ler içinde demenizi öneririm.

benimde hp3102 ile w8 maceram hüsranla başlamıştı denemediğim driver kalmadı hatta imzasız hack edilmiş ati driverları bile denedim ama sonuç kurulumda siyah ekran son denememde temiz w8 üstüne w7 driverları uyumlu moddan daha önce w7 ile çalışıyordu seçeneği ile tanımadığı sürücüleri (Management Engine Arabirimi Sürücüsü - hp mobile data protection sensor - Validity Parmak İzi Algılayıcısı Sürücüsü - ATI Grafik Kartı Sürücüsü )uyumluluk sorunu giderme ve bu sürücüler daha önce w7 ile sorunsuzdu seçeneği ile kurulum yaptım.ekran kartları arasında seçim yapabildim ve hiç bir sıkıntı olmadan yeniden başlatıp sorun olmadığını görünce hemen güncellemeleri yaptım ama güncelleme bitince ati5650 yine uçtu ne yazıkki hiç kasmadan tekrar temiz bir kurulum ile güncellemeleri tek tek kurup sorunlu alduğunu düşündüğüm 165mb buyutundaki (muhtemelen içinde ekran kartı ile ilgili drivar var)
    bu güncelleme yüklenince siyah ekran veriyor bu kesin
    x64 Tabanlı Sistemler İçin Windows 8 Güncelleştirmesi (KB2756872)
    Yükleme boyutu: 169,9 MB
    Bu güncelleştirmenin etkili olması için bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.
    Güncelleştirme türü: Önemli
    Windows'daki sorunları gidermek için bu güncelleştirmeyi yükleyin. Bu güncelleştirmede giderilen sorunların tam listesi ve daha fazla bilgi için ilişkili Microsoft Bilgi Bankası makalesine bakın. Bu öğeyi yükledikten sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekebilir.
    Ek bilgi:
    http://support.microsoft.com/kb/2756872
    Yardım ve Destek:
    http://support.microsoft.com

bunu birdaha güncellemelerde gizle diyerek şu an sıkıntısız çift ekran kartı keyfini yaşıyorum.
    bu arada güncelleştirmeleri sakın tümden kapatmayın defender yazılımı güncellemeler kapalı iken çalışmıyor kapatmak yerine güncelleştirmeleri yüklemek için benden onay iste seçeneğini seçin ve güncellemeler geldikçe emin olmadığınız özellikle 150mb üsüt güncelleleri gizleyin
    sonradan gelen bir kaç günleştirme sonrası şu an sorun yok size tavsiyem kesin olarak temiz kurulumun üstüne deneyerek sonuca ulaşabilirsiniz haa birde sistem geri yükleme w7deki gibi berbat saatler sürüyormuş galiba w8 kurulumu 20dk dan bitiyor nasılolsa bence sistem geri yükleme işini ancak sistemde önemli veriniz varsa kullanın

şimdi tek sorunum benim can yoldaşım ROLLBACKRX yazılımını w8 ile kullanabilmek malesef 3 kezde bu programı kuracam diye formatlamak zorunda kaldım w7 yumluluk modunu yemedi :)rollbackrx

• Yeni aldığım dv6-7200 et bilgisayarımın üzerinde gelen win 8'i beğenmediğim için kaldırdım yerine win 7 home premimum kurdum ancak uzun uğraşlardan sonra driverların çoğunu hallettim ancak klavyedeki ses kapama açma tuşu ile sesi azaltma ve artırma tuşlarını birtürlü çalıştıramadım. Bu tuşlar şuan çalışmıyor. Hp'nin sitesinde win8 sürücü ve yazılımlar var. Bu tuşları nasıl yeniden aktif edebilirim lütfen yardım
  • dv6 laptopumda lisanslı windows 7 var eskiden beri tek tuşla (f11) cd siz recovery den format atabiliyodum. Şuan f11 ile format atamıyorum pc format atma sayfasına geçiş yapmıyo direk pc yi açıyo ne yaptıysam olmadı. Recovery cdsi yapmıştım onunlada format atamadım. Çözüm önerisi olan var mı ?

Birde windows 8 yüklesem mi ? hem değişiklik olur win7 den sıkıldım ne diyosunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

dv6 laptopumda lisanslı windows 7 var eskiden beri tek tuşla (f11) cd siz recovery den format atabiliyodum. Şuan f11 ile format atamıyorum pc format atma sayfasına geçiş yapmıyo direk pc yi açıyo ne yaptıysam olmadı. Recovery cdsi yapmıştım onunlada format atamadım. Çözüm önerisi olan var mı ?

Birde windows 8 yüklesem mi ? hem değişiklik olur win7 den sıkıldım ne diyosunuz ?

Win 7 dede kal bence 8 de metro zımbırtısı dışında pek bir yenilik yok. Bilgisayar daha hızlı açılıyor dediler ama ben büyük bir hız farkı göremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

quote:

dv6 laptopumda lisanslı windows 7 var eskiden beri tek tuşla (f11) cd siz recovery den format atabiliyodum. Şuan f11 ile format atamıyorum pc format atma sayfasına geçiş yapmıyo direk pc yi açıyo ne yaptıysam olmadı. Recovery cdsi yapmıştım onunlada format atamadım. Çözüm önerisi olan var mı ?

Win 7 dede kal bence 8 de metro zımbırtısı dışında pek bir yenilik yok. Bilgisayar daha hızlı açılıyor dediler ama ben büyük bir hız farkı göremedim.

Haklıymışsın merakımdan win8 yükledim dün gece 2-3 saat kullandım berbat ötesi çok karmaşık , açık uygulamalara ulaşmakda kapatmakta açmakta zor , markette hiç bir şey yok en basitinden metroya ekleyebileceğim twitter app bile yok. Açılış kapanış hızları inanılmaz derecede hızlı tek hoşuma giden yönü bu oldu onun dışında işe yaramaz karman çorman bişey metro arayüzüde laptop için gereksiz sanki tamamen dokunmatik arayüz için tasarlanmış mause ile kullanımı inanılmaz zor ve sinir bozucu bunları yüklemek isteyen arkadaş okusunda yüklemesin diye yazdım. Bugün zaten geri win7 kurdum oh be dedim.

• Dv-6 Lz489ea laptopum var 2011 ağustos media markt'tn almıştım. Yaklaşık 2 aydır arada sırada fandan inanılmaz gürültü geliyor sanki bir şeye sürtüyor gibi.Son iki gündür ise devamlı bu ses var. Sorun nedir? Toz birikmesi falan olacağını zannetmem çok temiz kullanıyorum. Servise yollamalı mıyım sizce? Ayrıca alt kısmı kendim açtım sadece ram ve hdd yi görebildiğimiz kısmı bu garanti için bir problem olur mu? Teşekkürler, iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supertramp*

Dv-6 Lz489ea laptopum var 2011 ağustos media markt'tn almıştım. Yaklaşık 2 aydır arada sırada fandan inanılmaz gürültü geliyor sanki bir şeye sürtüyor gibi.Son iki gündür ise devamlı bu ses var. Sorun nedir? Toz birikmesi falan olacağını zannetmem çok temiz kullanıyorum. Servise yollamalı mıyım sizce? Ayrıca alt kısmı kendim açtım sadece ram ve hdd yi görebildiğimiz kısmı bu garanti için bir problem olur mu? Teşekkürler, iyi forumlar.

Benim dv6 dada inanılmaz gürültü geliyodu ve ısınıp kitleniyodu. Verdim garantiye alt tarafı komple değiştirmişler yani fan + laptopun alt plastik kasasını değiştirmişler şimdi çok sessiz soğutuyo bayağı. Ses geliyosa ısınıyodurda senin ki ılıyodur en azından bence. Birde ram kapağı sorun çıkarmaz bence sonuçta ram takmak garantiyi bozmuyo e ram takmak içinde kapağını açmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Supertramp*

Dv-6 Lz489ea laptopum var 2011 ağustos media markt'tn almıştım. Yaklaşık 2 aydır arada sırada fandan inanılmaz gürültü geliyor sanki bir şeye sürtüyor gibi.Son iki gündür ise devamlı bu ses var. Sorun nedir? Toz birikmesi falan olacağını zannetmem çok temiz kullanıyorum. Servise yollamalı mıyım sizce? Ayrıca alt kısmı kendim açtım sadece ram ve hdd yi görebildiğimiz kısmı bu garanti için bir problem olur mu? Teşekkürler, iyi forumlar.

Benim dv6 dada inanılmaz gürültü geliyodu ve ısınıp kitleniyodu. Verdim garantiye alt tarafı komple değiştirmişler yani fan + laptopun alt plastik kasasını değiştirmişler şimdi çok sessiz soğutuyo bayağı. Ses geliyosa ısınıyodurda senin ki ılıyodur en azından bence. Birde ram kapağı sorun çıkarmaz bence sonuçta ram takmak garantiyi bozmuyo e ram takmak içinde kapağını açmak lazım.

Teşekkürler cevap için. Evet garantiyi etkilemiyormuş. Mecidiyeköydeki hp servisine götürdüm. Fanı değiştirdiler ve bilgisayarı tamamen temizlediler 4 gün içerisinde. Şuan takır takır maşallah =)

• Dv6 6001st kullanıyorum bilgisayar aşırı derecede gürültülü çalışıyor ve inanılmaz derece çok ısınıyor. Bu durumdan kurtulmanın bir yolu yok mudur?
  • dv 3055et kullanıyorum arkadaşlar aşırı ısınma sorunu var soğutucular hiçbir işe yaramıyor fanı mı değiştirsem ne yapsam?
  • HP PAVILION DV6-7110st BEATS AUDIO modelini almayı düşünüyorum düşünceniz nedir?

İşlemci
    Core i7 (3.Nesil)
    RAM
    8 GB
    Ekran Kartı
    2 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Best in the World

HP PAVILION DV6-7110st BEATS AUDIO modelini almayı düşünüyorum düşünceniz nedir?

İşlemci
    Core i7 (3.Nesil)
    RAM
    8 GB
    Ekran Kartı
    2 GB

Sanırım bu modelde Full HD ekran, bluray ve Windows 8 yok. Böyle bir model varsa onu tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

quote:

HP PAVILION DV6-7110st BEATS AUDIO modelini almayı düşünüyorum düşünceniz nedir?

İşlemci
    Core i7 (3.Nesil)
    RAM
    8 GB
    Ekran Kartı
    2 GB

Sanırım bu modelde Full HD ekran, bluray ve Windows 8 yok. Böyle bir model varsa onu tavsiye ederim.

Ürüne baktım HDMI girişi ve Windows 8 Prof yazılımlı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oturkmen

quote:

İşlemci
    Core i7 (3.Nesil)
    RAM
    8 GB
    Ekran Kartı
    2 GB

Ürüne baktım HDMI girişi ve Windows 8 Prof yazılımlı.

Full HD derken Hdmi girişini kastetmemiştim. Çözünürlük 1920x1080 olmasını kastetmiştim. Ayrıca açıklamalarında windows 7 işletim sistemi var yazıyor.

• kimse kalmadı artık sanırım bu konudan hala aynı laptop u kullanan
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

kimse kalmadı artık sanırım bu konudan hala aynı laptop u kullanan

BEn kullanıyorum.
    bilgisayar uçuşa geçiyor artık fanla
    Bugün ilk defa kapandı sıcaklıktan dolayı.

İçini açıp temizlemem lazım.Format atmam lazım ama üşeniyorum.
  • kaç yıllık dostum?
  • benimkide duruyor speedman 2 yılı devirdik hemde hiç kapanmadan çalışıyor hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkan994 -- 30 Nisan 2013; 20:43:18 >
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.