Şimdi Ara

Yeni Ekran Kartı Aldım Garanti Belgesi Çıkmadı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vatandan Yeni Ekran Kartı Aldım Bugün Ama İçinde Garanti Belgesi Göremedim Acaba Belge mi Yok Yoksa Yeni Sistem Kartlarda Üstündeki Barkodlar Fln Onlarla ilgisi var mı.?

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathshot

Vatandan Yeni Ekran Kartı Aldım Bugün Ama İçinde Garanti Belgesi Göremedim Acaba Belge mi Yok Yoksa Yeni Sistem Kartlarda Üstündeki Barkodlar Fln Onlarla ilgisi var mı.?

Dostum bence istemelisin çünkü bazı firmalar garanti belgesi olmadan hiç bir işlem yapmıyor.Es geçme Derim
  • Sorunda Bu ya Bi Arkadasım Evet Kutuyu Kaybetmeyeceksin O Kodlar Senin Garanti Belgen Dedi Ama Ben Nerde nBilecem Garantim Ne Zaman Bitiyo. Yada Bişi Olsa Beni Sisteme Kaydettiler Dolayısıyla Cızgar Cıkarıp Cıkarmayacaklarınıda Bilemem. İçin Huzursuz Ekran Kartını Takamadım.
  • bazı yerler faturayı yeterli buluyor bazıları ise fatura+garanti belgesi istiyor.Gidip isteyin garanti belgesini
  • quote:

Sorunda Bu ya Bi Arkadasım Evet Kutuyu Kaybetmeyeceksin O Kodlar Senin Garanti Belgen Dedi Ama Ben Nerde nBilecem Garantim Ne Zaman Bitiyo. Yada Bişi Olsa Beni Sisteme Kaydettiler Dolayısıyla Cızgar Cıkarıp Cıkarmayacaklarınıda Bilemem. İçin Huzursuz Ekran Kartını Takamadım.

faturan varsa sorun yok.
  • Kutudan çıkmadıysa Distribütör firma koymamış olabilir, bir sorun olduğunda zaten aldığınız yere gidersiniz.

Oraya fatura ile gidersiniz, zaten sizi kaydınız onlarda var. Endişe etmeyin takın kartınızı kullanın.
  • Vatanın Faturasında " Bu Faturadaki Ürünler Garanti Belgeleri ve Türkçe Kullanma Kılavuzları ile birlikte teslim edilmiştir. Fatura Garanti Belgesi Yerine Geçmez." diye yazıyor ama Kullanım Kılavuzu(içinde takılmasından baska bişi yok) Cd ve Kablo dan Baska Bişi Cıkmadı. Kutunun üstünde Kodlar var O Kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fatura varsa sorun olmaz, zaten ürün garantisi ürünü aldığınız tarihten itibaren başlar.

İçinizde şüphe kalmamasını istiyorsanız aldığınız yere de sorun. Garanti Belgesi çıkmadı bir sorun olduğunda Fatura ile işlem yapılmaz mı diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 24 Şubat 2013; 1:32:48 >
  • quote:

Vatanın Faturasında " Bu Faturadaki Ürünler Garanti Belgeleri ve Türkçe Kullanma Kılavuzları ile birlikte teslim edilmiştir. Fatura Garanti Belgesi Yerine Geçmez." diye yazıyor ama Kullanım Kılavuzu(içinde takılmasından baska bişi yok) Cd ve Kablo dan Baska Bişi Cıkmadı. Kutunun üstünde Kodlar var O Kadar.

fatura varsa hicbir sorun olmaz ben bu zamana kadar garantiye 10 un ustunde urun gonderdim, kutudan garanti belgesi ciksa bile cope atiyorum genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Vatanın Faturasında " Bu Faturadaki Ürünler Garanti Belgeleri ve Türkçe Kullanma Kılavuzları ile birlikte teslim edilmiştir. Fatura Garanti Belgesi Yerine Geçmez." diye yazıyor ama Kullanım Kılavuzu(içinde takılmasından baska bişi yok) Cd ve Kablo dan Baska Bişi Cıkmadı. Kutunun üstünde Kodlar var O Kadar.

fatura varsa hicbir sorun olmaz ben bu zamana kadar garantiye 10 un ustunde urun gonderdim, kutudan garanti belgesi ciksa bile cope atiyorum genelde

Var kardeşim de Üstüne Herifler Yazmıs Verdik ve Fatura Geçmez diye simdi 3 ay sonra sorun cıksa nasıl yapacagız?.

• quote:

quote:

quote:

Var kardeşim de Üstüne Herifler Yazmıs Verdik ve Fatura Geçmez diye simdi 3 ay sonra sorun cıksa nasıl yapacagız?.

yahu kardesim benim faturalarimda da yaziyor o, sen onu dikkate alirsan ohoo. sana ben ne diyorum 10 un uzerinde urun gondermisimdir faturayla sadece, hicbir problem cikmaz , sorun ciktigi zaman vatana goturursun karti onlar garantiye gonderirler bu kadar basit bunun icin konu acman bile gereksiz. İlk defa alışveriş yapiyorsun sanirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

yahu kardesim benim faturalarimda da yaziyor o, sen onu dikkate alirsan ohoo. sana ben ne diyorum 10 un uzerinde urun gondermisimdir faturayla sadece, hicbir problem cikmaz , sorun ciktigi zaman vatana goturursun karti onlar garantiye gonderirler bu kadar basit bunun icin konu acman bile gereksiz. İlk defa alışveriş yapiyorsun sanirim

2011 MAYIS YASASI ile FATURALAR " DEVLET NEZDINDE " garanti belgesi yerine geçmez YASAL olarak . FATURA yetmiyor KESINLIKLE işi sağlama alın . Garanti belgesini isteyin , veremiyorsa ürünü iade edin . GIK Diyemezler . GARANTI BELGESIZ ürün satıyorsunuz ,çalıntı mal mı yoksa deyip , şikayette bulunacağınızı belirtin hem maliyeye hemde bakanlığa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.