Şimdi Ara

Yeni ekran karti aldim güç kaynagi hakkinda sorularim var yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhabalar yeni ekran karti aldim ati raedon hd 5870 iki tane 6pin kablosu alarak karta bagladim sorun yok actim calisiyor fakat psu en eskilerden 450 watt yaziyor uzerinde ama ne kadar dogru bilemem sorularim ;
    6pin kablolardan cikan her iki molexide baglamalimiyim tek molex taksam yeter mi ?
    Ekran karti ortalama sicakligi nedir?
    Desteklememesi halinde hangi sorunlar çikar ve nasil anlarim desteklemedigini simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 12V kanalindan kac Amper gosteriyor guc kaynagi? islemci tdp degeriyle yazarsan daha kesin bilgi verebiliriz diye dusunuyorum. Taktiginda resetleme ya da mavi ekran sorunlari aliyorsan kartta guc kaynagi yetersiz demektir. Ekran karti eski bir kart yanlis yonlendirme olmasin ama 75 derece yuk altinda ortalama bir sicaklik. Calisiyorsa sorunsuz cokta kasmaya gerek yok bence.

• sarilaci1928 kullanıcısına yanıt
    pinleri boş bırakmayın
  • Bende de 5850 var i7 2600k ile 400watt psuda sıkıntısız çalışıyor.

• Dostum 450 watt yazsada hicbir guc kaynagi o degeri veremez. En basiti araba motoru bile zamanla guc kaybeder. Yani elindeki guc kaynagi %80 verimlilerden olsa 360 watt yapar. Birde zamanla bu gucun dustugunu ekle. Yani bence daha yeni nesil bir 500 watt almalisin en azindan.

• Hocam hepinize cevaplariniz icin cok tesekkur ediyorum gta v oynarken koku geldi guc kaynagindan bende kapattim sizce nedir bu kokunun anlami icini actim temizledim ama yeni bi psu sart sanirim islemcim g2020 hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: AsdesF

12V kanalindan kac Amper gosteriyor guc kaynagi? islemci tdp degeriyle yazarsan daha kesin bilgi verebiliriz diye dusunuyorum. Taktiginda resetleme ya da mavi ekran sorunlari aliyorsan kartta guc kaynagi yetersiz demektir. Ekran karti eski bir kart yanlis yonlendirme olmasin ama 75 derece yuk altinda ortalama bir sicaklik. Calisiyorsa sorunsuz cokta kasmaya gerek yok bence.

12 nin karsisinda 18 yaziyor hocam psu da

• 5870 eski bir kart eskilerin iyisinden o yuzden isinan ve guc isteyen kart 18A yetersiz gelir diye dusunuyorum imkaniniz varsa yeni bir tane alin yoksa daha bilgili kisilerin yardim etmesini bekleyin derim .

• Psu oneriniz varmi arkadaslar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.