Şimdi Ara

Yeni ekran kartı alımı için güç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar sistemim

asus m2a-vm anakart
    athlon xp X2 64 4800
    2 ad ddr2 1 gb ram
    160 gb İDE hardisk
    1 ad DVD+RW

Kasa Aopen ES50E 300 Watt

Şu anda onboard oalrak çalıştırıyorum bilgisayarı.Bir tane ekran kartı almak istiyorum HD4850 ve ya 512 MB 8800 GT.
    Sistemin hiç bir kısmında overclock yapmak gibi bir amacım yok.Bu kartlar için benim aopen kasanın psu su 300watt
    bu yeni ekran kartlı sistemi kaldırırmı?

• asırı riskli olur kaldırmaz kanımca
  • kaldırmaz o guc kaynagi hemde gercek ddeil ooo..Yeni bir kasa al cooler master 460watt yada güç kaynağı al fsb blue storm 2 500watt
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

güç kaynağı al fsb blue storm 2 500watt

• Arkadaşlar peki aynı sistem koşullarında 8600GT alsam PSU kaldırırmı?(Yada en yüksek kaldıracak ekran kartı öneririmisiniz?)
  • quote:

kaldırmaz o guc kaynagi hemde gercek ddeil ooo..Yeni bir kasa al cooler master 460watt yada güç kaynağı al fsb blue storm 2 500watt

Evet yine sadece konuşan bir arkadaş aopen psu'lar yeterince kalitelidir. İşlemcin x2 4800 falan olsa overclocksuz kaldırırdı ama 6400+ dehşet güç çekiyorlar. Bu yüzden ya 8600gt alacaksın yada yeni bir power ve ekran kartı. 8600gt'yi rahatlıkla kaldırır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darcyn

quote:

kaldırmaz o guc kaynagi hemde gercek ddeil ooo..Yeni bir kasa al cooler master 460watt yada güç kaynağı al fsb blue storm 2 500watt

Evet yine sadece konuşan bir arkadaş aopen psu'lar yeterince kalitelidir. İşlemcin x2 4800 falan olsa overclocksuz kaldırırdı ama 6400+ dehşet güç çekiyorlar. Bu yüzden ya 8600gt alacaksın yada yeni bir power ve ekran kartı. 8600gt'yi rahatlıkla kaldırır.

Evet bende anlamadım o arkadaşı benim kasayı everest pegasus marka kasalarla karıştırdı hehralde.8600 GT yeterse onu alıcaz artık yeni bir PSU alacak param yok,, zaten çok fazlada oyun oynamaya zamanım yok ama bu onboard ekran kartıda hiç bişeyi adam gibi çalıştıramıyor.O yüzden bir kart almak lazım.Bu arada Darcyn kardeş benim işlemci AMD x2 4800 ilk mesajımda yazmıştım 6400 değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Kredi Kartı İçin Öneri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: croniker

quote:

Orjinalden alıntı: Darcyn

quote:

Evet bende anlamadım o arkadaşı benim kasayı everest pegasus marka kasalarla karıştırdı hehralde.8600 GT yeterse onu alıcaz artık yeni bir PSU alacak param yok,, zaten çok fazlada oyun oynamaya zamanım yok ama bu onboard ekran kartıda hiç bişeyi adam gibi çalıştıramıyor.O yüzden bir kart almak lazım.Bu arada Darcyn kardeş benim işlemci AMD x2 4800 ilk mesajımda yazmıştım 6400 değil.

Kusura bakma 64'ü görünce 6400'ee gitmiş aklım. Netten birşeyler araştırayım full sistemlerin load'da çektiği güçleri bulmuştum bir sitede ona göre bir öneri yaparım. Bu arada 8600gt çok çok rahat yeter.

• İnternetten araştırdım ve yeteceğini gördüm.
    Burada 4850 yok ama fikir vermesi acçısından sistem Asus P5K Deluxe WiFi Intel Core 2 Duo E8500 2×1GB DDR2 1066 OCZ vantage testi alınırken 8800gt li sistem 226w çekmiş mesela.
    Buradaki sistem de qx9770 -gigabyte-x38 dq6- 4gb corsair dominator 1066-wd raptor ve ekran kartları.
    http://www.legitreviews.com/article/731/4/
    Alttaki inceleme tam yük sayılmaz full detay da cod4 oynarken çekilen en yüksek gücü almışlar. Bunların 20-25W daha üstü alınması gerekir bence.
    Garanti olması açısında 9600gt alırsan rahatlıkla yetecektir.
  • Biraz daha araştırma yaptım ati 3850 iyi bir seçim gibi görünüyor.Peki bizim PSU bu kartı kaldırırmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.