Şimdi Ara

Yeni ekran kartimda fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Amd a10 7890k islemcim var fakat fpsinden memnun olmadigim icin dun amd radeon 6870 ekran karti aldim ' lol'de neredeyse 100 150 fps artis olmusken Cs go oyununda degisen hicbirsey olmadi msi afterburnerdan bakiyorum cpu kullanimi 30 60 arasi gpu kullanimi ise 0-30 arasi degisiyor ayarlari yukseltsemde dusursemde degisen bisey olmuyor oyunda takilmalar meydana geliyor ' 4 gb 1600 mhz cl11 ram kullanmaktayimç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VERMIS OLDUGUN LINKTEN DİRECTX GUNCELLEYIP DENE
  • Sürücüler güncel mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cs go işlemci isteyen bir oyun gpuya yük binmiyor zaten normal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Msi after burning ile oyundayken bakin hangi degerler tavan yapiyor boylece, problem neyde anlayabiliriz

• Sürücüler ve güncellemerin hepsini yaptım , farkettiklerimi şoyle belirteyim cs go ve lolde fps artısım oldu fakat drop yiyorum akıcılığım yok 150 fpsden 50 ye düşebiliyor oyun ayarlarını yüksek yapıyorum düşük yapıyorum farkeden hiçbirşey olmuyor hala aynı fpsi alıyorum , iki oyundada cpu kullanımım 40ın altına düşmezken gpu kullanımım 30un üstüne cıkmıyor

ayrıca far cry4 ve ryse son of empire oyunlarını denediğimde pozitif sonuclar aldım iki ağır oyundada gpu kullanımı 100e ulastı ve istediğimi aldım
  • Ram kullanımına bak bro. arka planda açık olan uygulamaları kapatıp dene belki bro. Bence rami 8'lersen geçecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaRLauss

Sürücüler ve güncellemerin hepsini yaptım , farkettiklerimi şoyle belirteyim cs go ve lolde fps artısım oldu fakat drop yiyorum akıcılığım yok 150 fpsden 50 ye düşebiliyor oyun ayarlarını yüksek yapıyorum düşük yapıyorum farkeden hiçbirşey olmuyor hala aynı fpsi alıyorum , iki oyundada cpu kullanımım 40ın altına düşmezken gpu kullanımım 30un üstüne cıkmıyor

ayrıca far cry4 ve ryse son of empire oyunlarını denediğimde pozitif sonuclar aldım iki ağır oyundada gpu kullanımı 100e ulastı ve istediğimi aldım
    Hocam msi programini kurup baktiysaniz bir ekran goruntusu atin bi inceleyelim.

• Bu arada bu degerleri oyundayken atacaksiniz hocam

• Düşük ayarlarda CS:GO

Yüksek ayarlarda CS:GO

Düşük ayarlarda far cry 4

Yüksek ayarlarda far cry 4

Düşük ayarlarda ryse son of rome

Yüksek ayarlarda ryse son of rome

Leauge of legends yüksek ayarlar

Uçan kaçan patlamalı bol işlemli anlarda fps drop yiyorum lolde bile 30 fpsi görebiliyorum aynı zamanda 200ü de gördüğüm oluyor çok dengesiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaRLauss -- 9 Şubat 2019; 21:30:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.