Şimdi Ara

Yeni ELANTRA (MART 2011'de) Türkiyede!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
21.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracların kocaelınden dagıtımı basladı dun yollarda en az 10 yenı ellantra yuklu tır vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6141

aracların kocaelınden dagıtımı basladı dun yollarda en az 10 yenı ellantra yuklu tır vardı

Accent Blue lansmanı yapılacak. O tırdakiler Accent olmasın. Çünkü yıl sonu Elantra gelicek sanırım.
  • evet arac accent blue ımıs
  • Hyundai'nin böyle güzel tasarıma sahip bir araç üretmesi gerçekten çok güzel.

Umarım ülkemizde makul bir fiyat politikası belirlerler ve yakıt tüketimleri insanları alternatif aramaya zorlamaz..
  • blue başka elantra başka hocam karıştırmışsınız.

quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

http://forum.donanimhaber.com/m_47970200/tm.htm
    bakınız.
  • Arkadaşlar selamlar,Hyundai elentra 2005 model glx otomatik bir araç alacağım yarın, bu aracın kullanım performansı,servis bakım ücret aralığı, gibi bilgilere çok acil ihtiyacım var lütfen bilgi sahibi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Her aracın artısı eksisi vardır malum,önemli olan genel olarak bir değerlendirme rica ediyorum. OPEL,CITROEN,TOYOTA,HONDA ,şimdiye kadar kullandığım araçlardır...Bilgilerinize...

• öncelikle 2005 elantra glx değil gls dir. sorularınız için burayı gözden geçirin.http://forum.donanimhaber.com/m_11152627/tm.htm
  • Mart geçti gelmedi,Nisan geçti gelmedi,Mayısa Allah kerim
  • Bana kalırsa acelesi yok benim planım seneye almak :D

bugüne kadar hep fiyat performans oranına göre araç aldım ama bakıyorum hyundai fiyatları biraz artırdı bu durumda insan ister istemez 2.el piyasasını düşünmeye başlıyor tahminime göre 40binden başlayacaktır elantra fiyatları dizeli herhalde 45bin filan olur bu rakamlar bana fazla geliyor 2005 model elantraların fiyatlarına bakılırsa nedemek istediğim daha iyi anlaşılır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Mart geçti gelmedi,Nisan geçti gelmedi,Mayısa Allah kerim

gelse ne olacakki? ilk etapta benzinli ve düz vites gelecekmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Olsun bi adımını atsında Plazalarda görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.suerdemlik

Arkadaşlar selamlar,Hyundai elentra 2005 model glx otomatik bir araç alacağım yarın, bu aracın kullanım performansı,servis bakım ücret aralığı, gibi bilgilere çok acil ihtiyacım var lütfen bilgi sahibi olan arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Her aracın artısı eksisi vardır malum,önemli olan genel olarak bir değerlendirme rica ediyorum. OPEL,CITROEN,TOYOTA,HONDA ,şimdiye kadar kullandığım araçlardır...Bilgilerinize...

Bana Göre Eksisi Dizelinin Pek Olmamasıdır..
    Hyundainin Servisleri Uygundur Hondadan Opelden Citroen Toyotadan Sonra Bedava Gibi Gelecektir.. Parçaları Çok Ucuzdur Her Parçacıda Bulunur.. Bakım Hyundaide Genel Olarak 10000 Km Bir Yapılıyordu.. Kitaplarda 15000 Yazıyor Ama Servisler 10000 De Israrcı..
    Performansı Yeterli Yol Tutuşu Çok Güzel Konforda Yeterli Gayet Güzel...
    Otomatik Şanzıman Olarakda 4 İleri Otomatik Şanzıman Sorunsuz Bir Şanzımandır.. Geçen Pazar Uçarda Yetkili İle Konuşuyorum Şu Zamana Kadar Otomatik Vitesten Servise Dönen Olmadı Dedi

Zaten O Aracın Garantisi Bitmiş Olacak.. (5 Sene Garanti ) Bu Sefer Tahminimce Dışarda Yaptıracaksınız Ve Çok Çok Daha Ucuza Malolacak Bakımı

Ek Olarak 2005 Glx Yoktur GLS Vardır

Edit: Zaten Araç Alınmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diagrams -- 1 Mayıs 2011; 20:21:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Olsun bi adımını atsında Plazalarda görelim

Vallahi Ya Artık Gelsede Onunda Bir Testini Yapsak :)

• Büyük bir ihtimalle

Elantra 1.6 GDI GLS Manuel 39.900
    1.6 GDI Limited Shiftronic 46.900 gibi bir fiyatla Haziranda satışa sunulucak. En full paket sadece shiftronic şanzıman olucak. Başlangıç paketi ise manuel olucak. Bekliyip görücez bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackersun

Büyük bir ihtimalle

Elantra 1.6 GDI GLS Manuel 39.900
    1.6 GDI Limited Shiftronic 46.900 gibi bir fiyatla Haziranda satışa sunulucak. En full paket sadece shiftronic şanzıman olucak. Başlangıç paketi ise manuel olucak. Bekliyip görücez bakalım...

bu fiyatlarda olursa gayet güzel bir araç olur. gdi motorların tüketimi nasıl?
  • Şöyle Bir Video Var 1 Litre İle Gittigi Km
  • arkadaşlar Elantra bu ay gelecek 18 - 19 Haziran'dada test sürüş günleri mevcut ilk etapta benzinli seçeneği gelecek
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.