Şimdi Ara

Yeni ELANTRA (MART 2011'de) Türkiyede!!! (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
21.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkemtav

sevgili okurlar ben bu aracı yaklaşık 3 ay satın aldım ve satın alacak arkadaşlara kesinlikle tavsiyee etmiyorum
    malzeme kalitesi ve işcilik araçta sıfır örneğin ön kaputu ayarsızdı 5000 km olmadan araç kapılarından ses gelmeye başladı iki sefer servise gittim bütün kapıyı söktüler ve bulamadılar yağlama yaparak sesi kestiler fakat bu gün araçta birşey dikkatimi çekti arabanın dış kapı kollarının tamamında uç kısımlarında kırılmalar oluyor ve ben bunu araç 3 aylık ken yaşadım demekkki 2 sene sonra ne sorunlarla karşılacaz allah bilir .... en yakın zaman da fotoları ekliyeceğimmm

Benim aracım 3 bucuk aylık 4000 km ye yaklaştı.tık ses yok.kırılma falanda yok çok şükür?
  • HERKEZE iyi forumlar ..!

Araci gecen persembe gunu test ettim ; samsunda sert frenajlar makaslar hatta stabilizede mumkun olan tum cukurlarda denedim : oldukca iyi! kullandigimiz arcta hd ekran ve oldukca sik alasim jantlarda bulunmaktaydi bu arac honda civic rakibi olmak icin gelmis ve sunu soleyebilirim otomatik vites ten nefret eden biri olarak oldukca rahat hassas ve sessiz gecisleri olan seri bir sanzimani var araci kotuleyenler icin tek diyebilecegim gidin teset edin sonra aynis sinif diger benzinli araclari ayni fiyat araliginda ki donanimlariyla test edin fark ortaya cikicaktir ....

- ler ; xenon far opsiyonu sunroof opsiyonu ve manuel secegi yok dizelde yok ve sebeb belirsiz ?????? dizel ve otomatik gelirse volkswageni zorlar ancak hyundainin adi cikmis bir kere diye dusunen pek cok insanda olucagi icin bu aracta gerekli ilgiyi gormucektir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadohan -- 6 Kasım 2011; 22:48:50 >
  • Arkadaşlar merhaba yeni elentra eoru ncap testinden kaç yıldız aldı bileniniz varmı?yarın aracı test etmeye gidicem bakalım beni ve ailemi neler bekliyor...:)
  • Vw. Seat Leon dizel otomatiklere verdigi fiyata yakın bence gideri yok.
  • dizeli gelecek mi elantranın bilen var mı?
  • Dün manuel elentrayı test ettim. Dış tasarımı çok beğendim. İç tasarım güzel, ancak malzeme kalitesi vasat geldi bana. Yol sesi çok az, ancak biraz motor sesi alıyor içeri. 100 km nin üzerine çıtığımda rüzgar sesi başladı rahatsız oldum. Aracı mümkün olduğunca devirli kullandım ama gücüne göre ivmelenmesi yetersiz gibi geldi bana. Yol tutuşunu beğendim ama ben süspansiyoların yumuşak olmasını tercih ederdim. (Benim megane 1 daha iyi hızlanıyor ve daha yumuşak süspansiyonu var). Bu açılarda beklentimin altında kaldı maalesef. Sonuç olarak araç tatminkar ancak istedikleri paranın karşılığı olmadığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 4 Aralık 2011; 15:35:19 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.