Şimdi Ara

Yeni Evlenecek Olan İçin Tavsiye Lütfen!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abilerim , Kardeşlerim , Üstadlar...

Evlilik Arafesinde Bir Kardeşiniz Olarak Sınırlı Süre içerisinde evimin beyaz eşyasını düzmem gerekiyor.

Şimdi Bir abim 1800 kadar bütçeyle bir buzdolabı alacak bana. ama ne alacağına benim karar vermemi istiyor yani benim ona marka ve model bildirmem gerekiyor. Birinci tavsiye isteğim bu. Tuttuğum evde buzdolabı için ayrılan yer standart boşluk. yani gardrop tipi birşey alamam. Ayrıca forumda okudum kadarıyla çok ikilemdeyim. No-frost mu yoksa Low-frost mu alayım bilemiyorum.

Daha önce candogan62 ve Lazpanyol-61 abilerin tavsiyesiyle o günün f/p ürünü Electrolux 1286 LEW almıştım. Annem hala kullanıyor. Performansı hala üst seviyede.
    Yine Bunun gibi f/p ürünü istiyorum.

Bulaşık makinesi olarak AEG F55022W0 5 PROGRAMLI BULAŞIK MAKİNESİ almıştım anneme. İşini görüyor. Ben biraz daha iyi birşey almak istiyorum. Yine bu konudaki f/p tavsiyenizi bekliyorum.

Doğalgazlı ev için Fırınlı ocak yeri bırakılmış. Ankastre değil normal altı fırın üstü ocak olan modellerden. Şimdi bu konuda da tavsiyenizi bekliyorum. Simfer in falan ucuz modelleri var. Onlardan mı almalıyım, yoksa iyi birşey mi. Tavsiyenizi Bekliyorum.

Ayrıca mini mutfak eltleri ve ev elektroniği tavsiyelerinize de açığım . Ütü, Elektrikli Süpürge, Tost Makinası vs.

Hepinize Tavsiyeleriniz için Şimdiden Teşekkür Ederim.

• up

hiç kimse kullandığı makinadan memnun değil mi ya. Hiç mi tavsiye yok.
  • Philips'in en ucuz ütülerinden aldım iş görüyor.

Buzdolabı olarak ta önümüzdeki aylarda Samsung RL4323 alacağım şahsen kafamda belirlediğim model bu.
  • ben profilo buzdolabı ve bulaşık makinası aldım. performans olarak memnunum hanımımda memnun. şubatta evlenmiştim bende.
    buzdolabında önemli olan bir kaç nokta
    kiminin dondurucu altta oluyor. ama üst rafa hanımlar uzanamayabiliyor buna dikkat et alırken görmeden almayın.
    buzdolaplarında herşey aynı gözükür ama derinlik farklıdır. dolabın derinliğine dikkat etmelisin ve raf aralarına. ufak dolap 2 kişiye yetebilir ama uzunca sene kullanacağınızdan dolayı hacim olarak büyük olması avantaj olacaktır.
    enerji tasarrufu olarak min. A+ olarak alırsanız iyi olur. ayrıca kimilerinin sebzelik rafı raylı oluyor kasa sürtmüyor dolaba. çok büyük kolaylık sağlıyor.
    http://www.hepsiburada.com/profilo-bd3056w3vn-a-559-lt-nofrost-kombi-tipi-buzdolabi-p-MTPROFBD3056W3VN
    Bendeki buydu sanırsamhttp://www.hepsiburada.com/profilo-bd2556w3pn-a-507-lt-nofrost-buzdolabi-p-MTPROFBD2556W3PN

bulaşık makinasında fazla programa gerek yok. program fazlalığı eşittir beyin karmaşasası.
    tabanın plastik olması kokuttuğunu falan söylüyorlar ama çelik oluncada ses falan oluyor diyorlar.
    aklıma gelen bunlar bende bayag arastırmıstım. sonunda aldk bişiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 14 Temmuz 2016; 17:24:58 >

• Bulaşık Makinesi için

AEG F35302M0

Profilo BM5380MG

AEG F56312M0

Profilo BM5220MG

Electrolux ESF5531LOW

arasında kaldım . nolur destek atın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.