Şimdi Ara

(Yeni)Feel Hurricane 2'yi Yeniden Düzenledim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önce kasanın iskeletini florasan yeşile boyadım.

Hem göze hoş görünsün hemde parlasın diye psu nun kablolarını tek tek parlak yeşil bantla sardım.

daha sonra feel psu yu kırpılmış pırlanta içerikli fosforlu kalemlerle motifledim.

cam panelin üzerine kırmızı neonları yerleştirdikten sonra cd kalemiyle ortaya ejderha ve ızgaraların üzerine gelecek şekildede osmanlı tuğrası çizdim.

sata kablosu ve diğer kablolarıda yuvarladıktan sonra.

son olarak kasada daha fazla abartıya kaçmadan modifiyemi tamamladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loriyagamuta -- 11 Ağustos 2006; 20:38:36 >

• Hocam boya gerçekten güzel olmuş sırıtmıyor yani Zaten bu tip kasalar yarı modlu halde geliyor.
    Kablo toplamalarında güzel olmuş.Ama biraz daha toplaman gerekiyor,hala dağınıklı war orda
    taa burdan görüyorum.Eline sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exo1905 -- 11 Ağustos 2006; 20:55:50 >
  • eline sağlık güzel olmuş beyendim.
    Ama bizim anakart olmuo buna. Yoksa şimdiye bende yapmıştım
  • Tebrikler çok güzel olmuş bence ;

Bu yan pencereye çizim olayı hakkında biraz detaylı bilgi verebilirmisin acaba ?

Şekli nereden yada nasıl edindin ?
    Boyama işlemini ne ile nasıl yaptın?
    vsvsvsvs....

Şimdiden Teşekkürler.
  • osmanlu tuğrası cok hosuma gıttı benım el becerım dandıktır bunların yapıstırmalarını falan nereden bulabılırım ?
    elıne saglık yalnız kasa ıcı turuncu uv ye duyarlı boya boyasaydın daha gusel olurdu galıba cunku forumda spawn arkadasımız yapmıs cok hosuma gıttı tercıh senın tabı elıne saglık terkrar
  • tuğra mı????

ben göremedim iyi misin dostum sıcaklar etkilemedi değilmi?
  • quote:

cam panelin üzerine kırmızı neonları yerleştirdikten sonra cd kalemiyle ortaya ejderha ve ızgaraların üzerine gelecek şekildede osmanlı tuğrası çizdim.

adam ole yazmıs ben nabım :D

nette arastırdım tugra yazdım arapca yazılı bırsey cıktı ejderha falan cıkmadı arkadas tugrayı yanlıs bılıyor heralde bızde bu yuzden yanlıs bılgılendık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar tuğra hemen işlemci fanının üzerine düşen kısmında, ejderha ise ortada kalıyor resimlere iyice bakarsanız görürsünüz.

ayrıca ejderha resmini ve tuğrayı kendim cd kalemiyle çizdim. Bu gibi resimleri tuğra vb. internetten veya kitaplardan temin edebilirsiniz.
    Resimlerin içini boyamadığım için ışıkta görünmüyor. En kısa zamanda ışıga duyarlı boya ile içlerini dolduracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loriyagamuta -- 13 Ağustos 2006; 15:47:20 >
  • Ben pek bişey anlamadım kendin mi çiziyosun hazırmı yapıştırıyosun.
  • KENDİM ÇİZİYORUM.
  • guzel ıs cıkarmıssın bıraz dha gelıstırırsen cok guzel olacak
  • Dostum bir şey sorucam kasa içini boyamadan önce ne tip bir hazırlık yaptın astar macun falan gibi bilgi verir misin
  • kasayı tamamen söküp sadece iskeletini bırakıyorsun daha sonra sprey boyayla astar falan sürmeden boyuyorsun.
    Not: sakın tam kurumadan 2. kat boya sürme yoksa boyası akıyor. Eğer ilk başta güzel boyarsan 2. kata gerek yok zaten kasanın görünen kısımlarını özenle boyaman kafi diğer yerlerine tek kat geçersen yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.