|
Yeni Fiat 500 3+1, ailenin en pratik üyesi olmaya geldi
-
-
İşte şimdi aile arabası oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Euro 10 lira olmasaydı bir şansımız olurdu seninle..
-
Ben çok beğendim bu aracı. Eminim eşim de çok beğenecektir. Bilin bakalım ne yok
-
Bmw minide denemişti bu tasarımı.
Ben doblo kangoo gibi arabalarda sürgülü kapı yerine binek versiyonunda böyle terse açılan kapı tasarımı olabilir diye düşünüyorum
-
Çok güzel olmuş. 500 serisi nedenini bilmem çok hoşuma gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Meriva'da vardı. Pek tutulmadı galiba.quote:
Orijinalden alıntı: wehrmachtBmw minide denemişti bu tasarımı.
Ben doblo kangoo gibi arabalarda sürgülü kapı yerine binek versiyonunda böyle terse açılan kapı tasarımı olabilir diye düşünüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serhatcn
Meriva'da vardı. Pek tutulmadı galiba.
Alıntıları GösterMeriva model itibarı ile çok iddalı bir model değildi ama gerçekten denemenizi tavsiye ederim çok kullanışlı bu ters kapılar
-
Fiat 500 3K gençlik hayalimdi ve gerçekleşmişti, aile büyüyünce satmak zorunda kalmıştım.
bu kadar pratik ve albenili araç görmedim.
umarım emeklilikte de tekrar alabilirim.
3 kapı yeter buçuğuna gerek yoktu bence.
-
Tiksenç. B...k böceği gibi
-
Arka kapı RR gibi .
-
Farklı ne yapsak diye oturmuş düşünmüşler. Bir tarafa kapı koyalım diğer tarafı boşverelim olmuş.. Sol kapıdan darbe yiyen ile sağ kapıdan darbe yiyen araçlar da aynı mukavemeti sağlamak da bence zor.. Hayatta kalmak isteyen aracı sürmesi mi gerekiyor yani...
-
Türkiye de fiyat uygun olsa kesin alırım.Tam bir şehir aracı
-
bu arabaya binen var mı bilmiyorum ama benim gibi 182 boy 100kg iseniz kapısını kapadığınızda bacağınıza oynayacak yer kalmıyor.arka koltuğa oturmayı denedim başaramadım. rx8 gibi kapı güzel duruyor ama bu arabada anca çoluk çocuğa faydası olur
bu arada ben fiat 500L kullanıcısıyım
-
Mükemmel oldu bu kasa 500, fiat iyi ekmek yiyecek Avrupada bu araç ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 23 Ekim 2020; 17:22:50 >
quote:
Orijinalden alıntı: JoeyBane
Ben çok beğendim bu aracı. Eminim eşim de çok beğenecektir. Bilin bakalım ne yokYanlış anlamayın lütfen ama benim tanıdığım çoğu mühendis 15-20 bin gibi rakamlara çalışıyor siz de muhendis'siniz galiba . Bence bu araç size çok koymaz. Kadınlara da yakışır bu araç.
quote:
Orijinalden alıntı: MouesonYanlış anlamayın lütfen ama benim tanıdığım çoğu mühendis 15-20 bin gibi rakamlara çalışıyor siz de muhendis'siniz galiba . Bence bu araç size çok koymaz. Kadınlara da yakışır bu araç.
Alıntıları GösterAsgari ücret'in biraz üzerine çalışmak zorunda olan bir sürü mühendis biliyorum.
Nerde öyle 15 - 20 bin TL maaşlar.
-
Bu araçlarda kapılar kapalıyken kapı direk görevi görüyor hocam. Rx-8'de falan öyleydi. Bu da öyledir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Öff şu üst donanımı 500x'e koy. Menzili 50 km arttır satılır. Bu kadar küçük araç gitmiyor artık piyasada.
Elektrikli diye abidik gubidik iş yapmaya gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: brkprlk35Farklı ne yapsak diye oturmuş düşünmüşler. Bir tarafa kapı koyalım diğer tarafı boşverelim olmuş.. Sol kapıdan darbe yiyen ile sağ kapıdan darbe yiyen araçlar da aynı mukavemeti sağlamak da bence zor.. Hayatta kalmak isteyen aracı sürmesi mi gerekiyor yani...
Hyundai Velosterde böyleydi, solda tek sağda 2 kapı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ben çok beğendim bu aracı. Eminim eşim de çok beğenecektir. Bilin bakalım ne yok
|
Euro 10 lira olmasaydı bir şansımız olurdu seninle..
|
Asgari ücret'in biraz üzerine çalışmak zorunda olan bir sürü mühendis biliyorum. Nerde öyle 15 - 20 bin TL maaşlar. |
Çok güzel olmuş. 500 serisi nedenini bilmem çok hoşuma gidiyor.
|
Eşiniz??
|
Benzer içerikler
- youtube reklam engelleme
- whatsapp"ta engellendiğimi nasıl anlarım
- bedava mavi tik
- gizli story izleme
- facebook dondurma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X