Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
11.578
Cevap
179
Favori
917.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım arabanın geliştirilmesinde yerli yatırım büyük en azından kısmen de olsa yerli sayılır.. Fiat 500 L aldıktan sonra ikinci el fiata ön yargım kırıldı diyebilirim.. Araçta istediğim her şey var sayılır ve genelde ön yargılı binen bir çok arkadaş arabayı çok beğendi, fiyatı, özelliklerini kaça aldığımı soruyorlar.. Ben arabanın staion wagon otomatik dizelini merak ediyorum.. İnşallah dışı gibi kullanışı da güzel olur..
  • Peynir ekmek gibi gider bu araba kasıma yetişir mi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbo benzin motorları satışlar yavaşlamaya araç eskimeye başladı mı yeni donanım yada makyaj altında getirip satışları canlandıracaklar satış politikaları gayet akıllıca :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomobil sektörü her yenilendiğinde birşeyler yapmak zorunda mekanik görsel donanım olarak aksi takdirde satış oranları biter iflas açıklarlar 2015 model aynı donanım aynı motor aynı kasa olarak temprayı düşün fiyatının 45 milyar olduğunu düşün kim alırdı

• https://store.donanimhaber.com/40/09/14/4009141367c57dc4d0b3e36a3a1b6466.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamcom -- 21 Eylül 2015; 0:14:48 >

• "Ön yargılarını yıkacak " mottosu ile reklam yapıyor ama turbo motoru yok.Bu araç Fiat'ın kötü algısını yıkabilirdi oysa.2 atmosferikle zor
  • selamcom kullanıcısına yanıt
    1,3 te de 6 vites olsaymış güzel olurmuş aslında, ama tct şanzımanı ile şansı büyük tam otomatik olan da lpgli olarak gayet tercih edilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O bu degilde bu japonlar yoksa bizden kopya mi cektiler? Yeni honda civic sedanla kasa biraz benziyor ama hadi hayirlisi

• Fiatin aegea cikinca fiyat politikasi ne olur acaba linea larda indirime gider mi yoksa bunu 50 bin baslangic fiyatina mi oturtur?

• quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

Fiatin aegea cikinca fiyat politikasi ne olur acaba linea larda indirime gider mi yoksa bunu 50 bin baslangic fiyatina mi oturtur?

Hocam bu yaşıma (51) kadar araba fiyatlarında bir indirime gidildiğini görmüş değilim.
  • Fiat'ın yıllardır sattığı tasarım anlamında ucube Linea'dan sonra bu araç sanat eseri gibi. Güzel görünüyor cidden. Vanlı halini merak ediyorum şimdiden.

• 1.6 atmosferik motor tam otomatik gelmiş. Yakıt tüketimi ve Performansı yerlerde olacak . Olmamış satmaz bu şartlarda. Sadece şirketlere 1.3 dizel baz satılır o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noestekno

O bu degilde bu japonlar yoksa bizden kopya mi cektiler? Yeni honda civic sedanla kasa biraz benziyor ama hadi hayirlisi

Hocam yeni çıkan tüm arabaların illa ki bir yeri başka bir araca benzeyecek. Herkes bir parçayı başka bir arabanın bir yerine benzetir gayette normaldir.
  • celebic kullanıcısına yanıt
    fakirin umudu hesabı hocam
    Hocam benim orda yaptigim ironidir. Gorusunuze ayrica katilmiyorum. Markalarin ozgun tasarimlari vardir. Bunlarin benzemesi marka algisini etkiler. Markalarin var olduklarindan beri hep bir konsepti vardir.Eger yoksa bilin ki onda araba isine yeni girismislerin bir parmagi vardir. (bunu honda icin demiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noestekno -- 21 Eylül 2015; 11:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noestekno

Hocam benim orda yaptigim ironidir. Gorusunuze ayrica katilmiyorum. Markalarin ozgun tasarimlari vardir. Bunlarin benzemesi marka algisini etkiler. Markalarin var olduklarindan beri hep bir konsepti vardir.Eger yoksa bilin ki onda araba isine yeni girismislerin bir parmagi vardir. (bunu honda icin demiyorum)

Elbette markaların özgün tasarımları vardır ama DH Forumda yeni çıkan araba modelleri için açılan başlıklara bir göz atın. İstisnasız yeni çıkan her model illa ki bir başka arabaya mutlaka benzetilmiştir. Farları, olmazsa stopları veya ön ızgarası mutlaka birine benzetilmiştir. Selamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: -shadow--

fakirin umudu hesabı hocam

İnşallah diyelim
    A.s hocam. Tesekkurler faydali bilgileriniz ve deneyimleriniz icin. İyi gunler

• Mobilden nasıl resimresim yükleniyor?
    Elimde egea ya ait teknik verilerin olduğu 2 adet resim var. Onları yüklemek istiyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Mobilden nasıl resimresim yükleniyor?
    Elimde egea ya ait teknik verilerin olduğu 2 adet resim var. Onları yüklemek istiyorum?

Telefonunuzun işletim sistemi nedir? Android ise bilgisayardaki gibi dosya ekleyebilirsiniz. Değilse yapacak şey yok mecburen pc den yükleyeceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.