Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.580
Cevap
180
Favori
919.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Android. Önce upload edip sonra linki kopyalayıp yaptıracağız dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Android. Önce upload edip sonra linki kopyalayıp yaptıracağız dimi?

Hocam mobile sürümden dosya ekle yapacaksınız sonra açılan pencereden dosyayı bulup işaretleyeceksiniz.
  • Yine çok satacak bir araç. Almayı düşünenlere hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Mobilden nasıl resimresim yükleniyor?
    Elimde egea ya ait teknik verilerin olduğu 2 adet resim var. Onları yüklemek istiyorum?

Telefonunuzun işletim sistemi nedir? Android ise bilgisayardaki gibi dosya ekleyebilirsiniz. Değilse yapacak şey yok mecburen pc den yükleyeceksiniz.

Bu yoruma (-) koyana kadar çözümü biliyorsan göster ya da zevzeklik etme
  • Herkes atmosferik motora laf etmiş ama tahminimce LPG uyumu nedeniyle atmosferikte karar kılındı gibi geliyor bana. Şahsen bu tür bir araçta LPG uyumunu, turboya her zaman tercih ederim. Tabi keşke fabrikadan LPG motorlu modelleri de satışa sunsalar çok daha iyi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Çok heveslenmeyin bu arabaya çünkü herkesin altında olacak hiç hevcesi olmayacak, fotoğraflardaki gibi de olmayacak

wv nin her aracı herkesin altında var ama hala millet çılgınlar gibi almaya devam ediyor.
  • Fiat Diye önyargılı yaklaşmayalım bence.Türk Mühendislerimizinde emeği var diye biliyorum bir arkadaşım Kasımda Bursadaki fabrikada üretilecek demişti.
    Atmosferik Motor Lpg ye uyumlu olur Turboya nazaran.Atmosferik motor bence her zaman iyidir kullanmasını bilen çoğu araca plaka okutturur.
    Ama Dış Tasarım olarak güncel lineadan cok daha iyi bence.
    Bursada sürekli kamuflajlı görüyorum
  • celebic kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi eve geçiyorum pc den yükler sizi etiketlerim.
    Eksi veren şahıslar kişiliklerini yansıtıyor. Siz yardimci olmaya çalıştınız. Teşekkür ederim.

• celebic kullanıcısına yanıt
    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)
    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.ERTEN -- 22 Eylül 2015; 21:40:14 >

• Neredeyse iki gün de bir trafikte denk geliyorum. Render lardaki gibi ihtişam yok sanki yakından bakınca. Bana mı öyle geliyor bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Çok heveslenmeyin bu arabaya çünkü herkesin altında olacak hiç hevcesi olmayacak, fotoğraflardaki gibi de olmayacak

Mantığa gel, ne oluyormuş herkesin altında olunca?
    O zaman Mercedes C ve Bmw 3 kullacıları arabalarını yaksınlar.
    Hem bir başkasının da güzel bulduğum bir araca binmesinden neden gocunuyorum ben o da ayrı bir konu.
    Hepimiz lafa gelince iyilik neferi kesiliriz ama bilinçaltı notlarımızda neler gizli neler.
  • Yeni taksi araclarimiz hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: YSF_023

Kardeşim resimler için teşekkürler ama ilk resim görünmüyor ve son iki resim aynı olmuş.

şimdi oldu mu hocam?
    resim yükleme konusunda acemiyim kusura bakmayın.
  • Şimdi bunun dizel otomatik full versiyonuna 70 bin çekerler :) ve gidip gene de alan olur ..

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    Sadece iki resim görünüyor hocam.
    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)
  • mehmetufo kullanıcısına yanıt
    2 resim var zaten. 2 resim yukledim.

• YSF_023 kullanıcısına yanıt
    Biraz ugrastirdim sizleri hakkınızı helal edin.

• Konuya bakıyorum amma şekilci millet var yahu, işleve bakın önce; 2016 olacak hala 0 km araç olarak atmosferik motor sunuluyor ve hala ağzı sulananlar var, deli misiniz divane misiniz arkadaşlar inanılır gibi değil. Hangi yılda, hangi dönemde yaşıyoruz mağaradan çıkamadınız mı? Biraz günümüze ayak uydurun artık, turbo motorların bu kadar avantajları varken hala atmosferik eski sistem motora tav olmak nedir? Lütfedip multijet motor koymuşlar bari. Bir arkadaşın dediği gibi anca taksi ve filo aracı olur bundan başka da bir cacık olmaz, sonuçta herkesin dizel motor ihtiyacı yok. Hele yukarıda denildiği gibi 70binden falan çıkacaksa fiat'ın hezimetini görmek isterim, insan dönüp rakiplerine ve kendine bir bakar ona göre fiyat çeker. Yoksa skoda gibi 5000 tane satacağız diye artistlik yapıp ayde 200 tane satar, susar otururlar.
  • Herkes turbolu araç istemiş ama turbolu çıksa buna tüp takılmıyor çok yakıyor diye kötülerdiniz.İnsanoğluna birşey beğendirmek zor.Bence araç hoş olmuş,tek sorun bu araç c sınıfı mı olucak yoksa linea gibi b+ mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: YSF_023

Jetta 1.6 TDİ DSG------97 bin TL
    Golf 1.6 TDİ DSG------98 bin TL
    Clio 1.5 dci edc---------68 bin TL
    Megane 1.5 dci edc-----80 bin TL
    Octavia 1.6 tdi dsg------90 bin TL.........v.s.. diye gidiyor liste.Bu fiyatlara bakarsak Aegea'nın dizel otomatik dolu versiyonunun 65-70 bin TL arasında olması çok normal.Ha yukarıda saydığım arabaların hiçbiri o parayı hak etmiyor o ayrı mesele.Herkes sizin gibi BMW de alamıyor,o yüzden yorum yaparken bunları dikkate alırsak iyi olur.

Yahu o saydığın c sınıfı araçlarla fiatın b+ aracını kıyaslayıp nasıl normal bulabiliyosunuz..
    Toledo / rapid / 301 gibi rakiplerinden 5-7 bin ucuz olmak hakkıdır ...

Ayrıca; 76 bin tl ye sıfır leon veriyorlarken, hangi aklıbaşında adam buna leon parası verecek ...
    Full dizel otomatik : 61-63 arasıdır ... Üstü israf... Fiat bu epi topu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asoz -- 22 Eylül 2015; 22:48:09 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.