Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.578
Cevap
179
Favori
917.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum , ege ile gıulia nın arka stopları nerdeyse aynı...
  • Vag grubu yaparda fiat yapmaz mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

quote:

Orijinalden alıntı: PentiumR

Akılları Sıra Lineayi Geliştirdiler Ama Flu. Gene 2 Ye Katlar.

Aegea nın linea ile alakası yok linea avrupada stmadı bile bu araba satacak hoş fluence ta satmıyor avrupada

Önce aegea gelsin bi içine otur teat et ondab sonra karar ver kim kimi ikiye katlıyor, aa yibe şahin çıkarmışlardiye afaki konuşmayalım

Ben Şahinci Değilim Asla Bu Kadar - Umrumda Değil Daha Önce Vectra 2007 C200 Astra Vs. çok Araç Kullandım Bana Gore Fiatin Tek iyisi Tempradir Askerde Ona Binerdik Şimdikilerin Hepsi Kötü. Daha Önce Punto , Punto Evo , ve Bravo Kullandığım İçin Rahat Konuşuyorum Fluencenin Torkunu Bilmez Herkes Onun Atikligibi Siz 2015 Fluenceye Bindinizmi Hiç Acaba ? Hemen Bu Aracı Ovdunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim Amacim Tartışma Değil Bana Gore FIAT Kalitesi Eskide Kaldı (Şahsi Gorusum) Ama Emin Olun Böyle Düşünen Çok Kİsi Var İçine Binince Ne Olacak ? Deri Koltuk Yok Herhalde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PentiumR kullanıcısına yanıt
    2013 fluence kullandım dci dışında bir özelliği yok 2012 linea kullandım objektif yorum yapayım şu an önüme sıfır full 1.6 multijet linea mı dci fluence koysalar linea yı seçerim zaten ikiside yerli yapım avrupada satılmadı.

Bende sana şunu söyleyim renault nun lagunadan başka sağlam aracı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk hb aegea bugün banttan indi
  • Photoshop ile bmw ye benzetmişler güzel olmuşbmw böyle araç üretse kimse garipsemez tasarım olarak

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)

• quote:

Orijinalden alıntı: atla

İlk hb aegea bugün banttan indi

Dostum sallıyorsun gibi geldi. Bu aracın HB ve SW versiyonu 1 sene geç çıkacak. Önce sedan. Bu durumda banttan inen nedir?

• Aracı görmeden, binmeden iskembeden sallamaya devam. Türk halki nasil ki stilo gibi bir araci yerin dibine soktuysa aynisini yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AyBuBi

quote:

Orijinalden alıntı: atla

İlk hb aegea bugün banttan indi

Dostum sallıyorsun gibi geldi. Bu aracın HB ve SW versiyonu 1 sene geç çıkacak. Önce sedan. Bu durumda banttan inen nedir?

niye sallayayım gözümle gördüğüm şeyi 1 sene geç muhabbeti pazara sürme ile ilgili test aşamasında şuan hb
  • No SS no Güven

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• < Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Evet arkadaşlar bugün edindiğim bilgiye göre (fiat bayisinden) Turbo benzinli motor gelmeyecekmiş.Benzinli olarak sadece atmosferik 1.4 95 hp ve 1.6 E-Tork motor,dizel de 1.3 ve 1.6 Multijet gelecekmiş.Şanzıman olarak ta 6 ileri TCT şanzıman olacakmış.Merak edenler için sunroof seçeneği olmayacakmış.Ekim sonu gibi satışlar başlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSF_023 -- 19 Eylül 2015; 12:03:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSF_023

Evet arkadaşlar bugün edindiğim bilgiye göre (fiat bayisinden) Turbo benzinli motor gelmeyecekmiş.Benzinli olarak sadece atmosferik 1.4 95 hp ve 1.6 E-Tork motor,dizel de 1.3 ve 1.6 Multijet gelecekmiş.Şanzıman olarak ta 6 ileri TCT şanzıman olacakmış.Merak edenler için sunroof seçeneği olmayacakmış.Ekim sonu gibi satışlar başlarmış.

2 atmosferik motor ne alaka arkadaş harbiden anlamıyorum bu politikayı biri atmosferik diğeri 150 turbojet olsun.

Araba yapıyorlar satmamak için ellerinden geleni ardına koymuyorlar.

Neyse en azından dizelciler için acıyıp lutfedip 120 hp yapmışlar

• Çok heveslenmeyin bu arabaya çünkü herkesin altında olacak hiç hevcesi olmayacak, fotoğraflardaki gibi de olmayacak
  • Araç ülkemizde ''EGE'' ismi ile mi satılacak yoksa ''AEGEA'' ismi ile mi satılacak?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _TerryLeather_

quote:

Evet arkadaşlar bugün edindiğim bilgiye göre (fiat bayisinden) Turbo benzinli motor gelmeyecekmiş.Benzinli olarak sadece atmosferik 1.4 95 hp ve 1.6 E-Tork motor,dizel de 1.3 ve 1.6 Multijet gelecekmiş.Şanzıman olarak ta 6 ileri TCT şanzıman olacakmış.Merak edenler için sunroof seçeneği olmayacakmış.Ekim sonu gibi satışlar başlarmış.

2 atmosferik motor ne alaka arkadaş harbiden anlamıyorum bu politikayı biri atmosferik diğeri 150 turbojet olsun.

Araba yapıyorlar satmamak için ellerinden geleni ardına koymuyorlar.

Neyse en azından dizelciler için acıyıp lutfedip 120 hp yapmışlar

Ah kardeşim ben de bir anlasam. Fiatın satış politikası sıfır.Bu devirde atmosferik motor iş yapmaz diyoruz,millet benzinli turbo arabaya bile yaklaşmakta korkuyor diyoruz Fiat halen atmosferik motor getiriyor.Hadi 1.2 veya 1.3 olsa yine dersin vergi avantajı var ama 1.4 motorun hiçbir avantajı yokken dediğin gibi satmamak için araba getiriyor Fiat.1.4 Turbo 140-150 hp seçenekler arasında olsaydı uygun fiyatla peynir ekmek gibi satardı.Neyse en azından Dualogic şanzıman koymamışlar.TCT şanzıman çok güzel bir şanzıman.

Evet tct iyi oldu ama çok saçma bir politikaları var neyse 95 hp 16v olması iyi oldu zaten kendin modifiye etmek daha zevkli alırsın garret turbo kendin 190 hp ye kadar çıkarırsın yada sc uygularsın bir iki oynamayla 60 hp alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Araç ülkemizde ''EGE'' ismi ile mi satılacak yoksa ''AEGEA'' ismi ile mi satılacak?

EGEA
  • quote:

Evet 1.4 95 hp olan motor kötü değil ama elinde çok güzel motorlar varken niye koymuyorsun be kardeşim.ALLAH'tan 1.4 fire 77 hp koymamışlar

Zaten 77hp 8v koysaydı taksicilere anca satardı

• Bursa'da test araçları yollarda, Tofaş harıl harıl aracı deniyor hemen hemen her gün denk geliyorum. Ben beğendim, fiyatı da rekabetçi olacaktır. O araç alacak olursam önceliği Aegea'ya veririm.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.