Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.531
Cevap
178
Favori
914.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sorun olmaz ayda 1000 km iyi bir değer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler egea sedanlarda bazı yıllarda multimedya ekranı gömülü bazılarında gömülü değil yukarda allaha emanet duruyor. Sebebi ve hangi yıllar arasında bu fark var bilen varmı?

• kikiemre61 kullanıcısına yanıt

Multimedia gömülü ise easy modelidir. Urban ve üst kasalarda tablet ekran gelir.

• ne_demek kullanıcısına yanıt

2017 fiat egea 1.6 e-torq otomatik sw urban plus girilmiş fakat multimedya gömülü. Yanlış mı girmiş veya farklı bir durum mu var?

• kikiemre61 kullanıcısına yanıt

Başlarda urbanların multimedyadı gömülüydü, sonradan tablet oldu.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Tablet ekran için yılı eski olabilir. Tablet ekranlar daha sonra çıktı sanırım. 2017 de olmayabilir.

• S.a
    1.4 fire icin birisi yag sogutucu yapmaya calisiyor.ise yarar mi sizce
    Suan 25 bine takiyorlar tüpü fiat servislerinde taktrsammi?

• murat1981pls kullanıcısına yanıt

Yağ soğutucusunu bilmem ama LPG biraz yaptığınız km ile alakalı.

Yılda 10 bin km üzeri rahat yapıyorsanız ve aracı orta vade kullanmayı planlıyorsanız taktırmak mantıklı olabilir.

Kısa mesafe, şehir içi kullanım ağırlıkta ve yılda 10 bin geçilmiyorsa bence LPG'ye gerek yok. Zira araç lpg'li de olsa benzinde çalışacak ve özellikle küçük şehirlerde kısa mesafeli kullanımlarda lpg belki devreye bile girmeden gidilecek yere varılacak.

Tamamen aracın kullanım senaryosuyla alakalı.

• mshysteria M kullanıcısına yanıt

Tûp uyumu iyi diye okumustum 1.4 fire icin

Yaklasik 10 bin yaparim ve arac 5 yil bende duracak(Allah daha iyi bilir)

• Merhaba dostlar, bugün işlemleri hallettik yarın kısmetse aracı teslim alacağım. Müşteri temsilcisi Fiat Yol Arkadaşım uygulamasından bahsetti ve eğer şimdi alırsam 1199 TL, sonra alırsam 6000 TL olacağını söyledi. Tavsiye eder misiniz? Almalı mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarvi -- 22 Ağustos 2024; 7:24:10 >
  • Jarvi J kullanıcısına yanıt
    kesinlikle alın derim sadece aracın yerini öğrenmek için bile olsa çok faydalı.Yakıt bakım lastik durumu ve uzaktan kapıları bagajı açma kapama sürüş puanlama, sürüş haritası, bakım zamanı vs. güzel yapmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Bende almak istiyordum, sizin mesajınızdan sonra daha da emin oldum.

• Jarvi J kullanıcısına yanıt

Benimki de bitti, her ne kadar ücreti biraz fazla gelse de yenilemeyi düşünüyorum. 1298'e +1 sene yol yardım olanı veriyorlar. Ona da bak istersen.

• rcknrll kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkür ederim. Bugün kısmetse aracı teslim alacağım, yol yardım olanı da sorayım.

• Arkadaşlar hibrit bakım aralığı ve güncel bakım ücretleri nelerdir bilenler yazabilir mi?

Kesinlikle bu söylediğine katılıyorum. F/p CANAVARI. aracı 2020 de 110 bin tlye aldık. Rutin yağ filtre bakımları haricinde kuruş masraf çıkarmadı. 50 bin km de şu an. Hiç yağ eklemedim. Herhangi bir yağ yakma sorunu ile karşılaşmadım. Yılda 10 bin km kullanıyorum. Geniş ve rahat araba. Hafta sonları şehirler arası yolculuklar yapıyorum mis gibi tertemiz geziyorum.

2. El 20 senelik ölü araçlara 500-600 bin tl veren arkadaşlarımı görünce şaşırıyorum. Sanayi sanayi geziyorlar. Sanayide uğraştıklarını ve kazıklandıklarını görünce egea alın diyorum.

Ben egea araç almam, egeaya bineceğime hiç araba almam, hem egea yağ yakıyormuş diyorlar :):) hayret verici. Aldıkları 20 senelik araçlar yağ yakıyor ve eski oldukları için arızalarıyla uğraşıyorlar. Egeaya gelince teneke, tofaş, yağ yakıyor diye kötülüyorlar. Şaka gibi :)

• Merhaba arkadaşlar,

Rampada bayılmayan, yakıt ve bakım masrafı düşük 1.0 Turbo Benzinli Egea Cross Lounge Plus aracımı satıyorum.

Ayrıntılar linkte.

• moozcan kullanıcısına yanıt

Merhaba, Rampada bayılmayan, yakıt ve bakım masrafı düşük 1.0 Turbo Benzinli Egea Cross Lounge Plus aracınız güzelmiş  

Eyvallah hocam :))

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.