Çok teşekkürler! |
YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (573. sayfa)
-
-
Liqui Moly Top Tec 4100 5W-40
-
Egea 2021'de makyajlandı. Bu sene sonunda model ömrü bitecek, yeni C segment araç gelecek.
-
@FurkanEmir411 @MÜŞAVİR peki egea cross ömrü nedir, aynı şase tavan sacı yüksek sanırım, oda mı kalkacak tedavülden?
-
Aynı araç zaten, hepsinin üretimi sonlanacak.
-
Komple Egea ailesi bitiyor, yerine muhtemelen EMP2 platformlu bir araç gelecek
-
arabaya para ayırmıyorum, ayağımı yerden kessin sorun da çıkarmasın 50 sene aynı arabaya binerim.
şuanda egea sedan 799.000 tl kampanyası ile egea ve egea cross 2. el diyatlarında ekstra ciddi bir baskı var, eldeki arabam 20 senelik değiştirip egea mı alsam diye düşünüyorum
fakat 1 sene içinde egea serisi yerine yeni araba lansmanı hakkında hiç fikrim yoktu. beklemek daha mantıklı gözükmeye başladı ama atladığım noktalar için her daim öneriye fikre açığımdır.
-
Egea'nın yerine gelecek olan araç ucuz olmayacak, bayağı pahalı olacak. Peugeot 308 - Citroen C4 - Opel Astra ile benzer fiyatlara gelecektir. Bence almayı düşünüyorsanız alın, Egea gibi f/p canavarı artık gelmez, elektriklilerin baskısıyla çok zor.
-
evet aynı düşünüyordum ama bir dış ses ihtiyacı da var. eğer yeni ev veya hybrid dengeleri değiştirecek diye beklemez isem egea+lgp benim için 3-4 senelik araç defterini kapatmak olur. başka bir seçenek düşünmüyorum zaten.
-
Değiştiremez çünkü mevcut araçların fiat versiyonu olarak gelecek, olsa olsa 50-100 bin ucuz olur anca işte en baba
-
Serviste konulan yağın üzerine ekleme yapacağım. Bir sorun olmaz değil mi? Bir de 5 lt alsam kullanım ömrü ne kadar?Ekleme için kullanacağım.
-
Kapak açıldıktan sonra 2 sene ömrü var
-
Cevaplar için teşekkür ederim.
-
herkese selamlar bizde yeni sıfır egea sahibi olduk çok şükür, yağ yakma olayını soruyorlar artık kıskançlıktan mıdır yoksa meraktan mı bilemedim?Bu işin aslı asılı nedir?
debriyaj çok yukarıda geldi bazen çekerken araba istop ediyor.😀😀 tavsiyeleriniz nelerdir?Araba da maşallah kavrama yok,motor devir sesi yok, hurda bir arabayla ehliyet almış bir olarak bana gaz pedalı bile çok aşırı yumuşak geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 8 Temmuz 2024; 18:42:6 > -
Bazısı yakıyor, bazısı yakmıyor şans işi. Benim araç yakmadı, yakarsa da alır yağ ekleriz ne yapalım. 1 LT yağ 350 TL, 10 bin km de 1 LT yaksa e tamam işte yılda 350 TL'lik yağ yakmış olsun dünyanın sonu değil neticede. Gaz vererek kaldırın, zamanla ayağınız alışır ama bazen yokuş kalkış desteği geç bırakıyor o yüzden stop ettiriyorsunuzdur. Gaz verdiğinizde araç gitmek istediğinizi anlar yokuş kalkış desteğini devre dışı bırakır stop etmeden kalkar.
-
teşekkür ederim.çok sağolun, evet yokuş kalkış bırakmıyor bazen bu yüzden istop ettiyorum.bir alışsak herşey bitecek.😀 -
Hocam 3. yıldayım 30 bin bakımından sonra 3000 de yağ çubuğuna hiç yağ gelmiyordu ve ben bunu tesadüfen farkettim. 7-8 binde yaksa tamam diyeceğim ama 3000 nedir arkadaş. Servise gittim dedim bu araç yağ yakıyor, hiç birisi de kabul etmiyor ustaların, çalışanların, kullanıcı sert sürmüştür, bağırtmışsın arabayı vb. dalga geçer gibi cevaplar veriyorlar. Bu arada bakımlar hep serviste yapıldı. Yağ ekleyip gönderdiler. Bir dahaki sefere de yağ ücreti alırız dediler. Yani sık sık kontrol edin yağınızı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creed90 -- 10 Temmuz 2024; 1:40:4 > -
selamlar tekrardan dün epey pratik yaptık eşimle, yokuşlarda kalkışlarda hala problem yaşasam da kavramaya alıştım gibi.EGEA ya ısındım gibi :)
-
Zamanla hocam zamanla, gittikçe alışacaksınız. Kalkış kadar hızlı vites düşürmeyi de öğrenmeye çalışın, ihtiyaç olacak.
-
aynen hocam inşallah 🥰
evet vites düşürmede ve parkta çalışmamız gerekiyor.
valla hurda dizel bir araba da ehliyet almış biri olarak bu kadar vites değiştirdiğimi hatırlamıyorum 😀
1.4 fire , gerçekten turbolu olaymış ve 5 vites olaymış mükemmel olurmuş.Niçin 6 vites tercih edilmiş anlamadım.Milletin arabası 2 . viteste 50 km leri görürken biz 1,2,3 kamyon veya otobüs kullanıyor gibi hissediyoruz kendimizi.😀
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X