Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.531
Cevap
178
Favori
914.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moozcan

Merhaba arkadaşlar,

Rampada bayılmayan, yakıt ve bakım masrafı düşük 1.0 Turbo Benzinli Egea Cross Lounge Plus aracımı satıyorum.

Ayrıntılar linkte.

Hayırlısı olsun rampada bayılmayan kısmına katılıyorum kesinlikle ama keşke 1.3 litrelik firefly motorda olsaydı egeada bence büyük eksikliği oldu fiatın.

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Turbo benzinliye yeterli talep olsaydı, getirirdi belki de, en ucuz 1.4 atmosferik satılıyor genel olarak. LPG ile kullanımı da yaygın tabi.
  • moozcan kullanıcısına yanıt

Üst seviyede 1.6 dizele mahkum ettiler halbuki 1.3 firefly olsa dizelden daha çok satardı.

• Fiat servislerinde
    S.a lpg donusumu ne kadar
  • dr20mouse kullanıcısına yanıt

1.3 firefly ile Megane 1.3 tce'den daha çok sükse yapardı egea, her yer uçan kaçan 1.3 firefly dolardı  

• Yakın zamanda yıllık bakım yaptıran var mı acaba? Fiyatlar ne alemde?

• lojistisyen kullanıcısına yanıt

Katılıyorum hem 150 beygir hemde 270 nm torku var. 1.6 dizele pek ihtiyaç kalmazdı. Hibritte çok kesilmiş 1.5 motordan 130 beugir almak nedir? 1.3 motorun 180 beygirlik versiyonu bile varken?

• egeaya park moduluyle kamera takan oldumu sigoradan elektrık alıyoruz arac 20 dk sonra korumaya gectıgı icın elekrıgı kesıyor kesıp bicmekte ıstemedıgım ıcın şimdilik çakmaklıga taktım ama 24 saat kayıt için park modulu takmak lazım ama bi türlü torpido sigorta panelınde devamlı eneerj olan sigortayı bulamadık

• Egea Sedan aracımızın bagaj ve koltuk altına ses izolasyonu yaptık. Bagajdaki 20 cm lik SWE 815 subwooferımız artık çok daha lezzetli çalıyor. Arkadan gelen yankılanan tekerlek sesleri de kesildi. Çamurluk kaplamalarındaki orijinalden gelen yalıtım kalın ama pek işe yaramıyor, malzeme seçiminde biraz daha kaliteli bir ürün seçselermiş keşke

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)

• Güncel tüketim bu şekilde

• egea sarı renk motor arıza ısığı sabah ilk çalıştırmada bir kac kez yanıp sonmesı yanıp sonmesı sonra tamamen sonmesı

yag degısım zamanımı gelıyor demek oluyor yanı 3 ay kaldı dıyor sonra bır ay daha zaman ılerleyınce sureklı yanıyor dımı

o aradada 60 gunden gerı sayıyor

• bace3434 kullanıcısına yanıt

Bakım zamanı yaklaştığında ekranda bildirim geliyor ve anahtar simgesi yanıyor. Motor ışığının yanıp sönmesi kısa süreli arıza bildirimi aldığından kaynaklanır. Bilgisayara bağlatmadan sebebini net olarak bilemeyiz. Servisinize uğramanız faydalı olabilir.

• mshysteria M kullanıcısına yanıt
    Tırtıklı alan 1 litreye tekabül ediyor zaten. Yağın tamamını göstermez.
  • mshysteria M kullanıcısına yanıt

Nasıl bir kullanım şeklinde eksiltti yağı ? Kimi arkadaşlarda yağ eksiltme olmuyor. Ben son bakımı yaptıralı 2000 km oldu, dün baktım herhangi bir eksiltme göremedim.

Kullanımım %90 uzun yolda, %10 şehir içi.

• Egea alacak olan varsa Esenler Gürses Oto'ya bekleriz

• 2023 easy plus tablet ekranda video oynatamıyoruz değil mi ? İç ünite değişmesi mi gerekli?
  • BenKimimKimimBen kullanıcısına yanıt

Lounge cross beyaz 1.6 otomatik gsr+

en son ne olur?

• berden kullanıcısına yanıt

1.6 Lounge paket bitti hocam stokta bulunmuyor malum yıl sonuna giriliyor dün arkadaşa bahsettiğim cross urban paket orman yeşili 1.6 dct satıldı

Şuan Crosslarda 1.4 urban (4 adet) street (1 adet) lounge(1 adet) paketler kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenKimimKimimBen -- 30 Ekim 2024; 13:52:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenKimimKimimBen

1.6 Lounge paket bitti hocam stokta bulunmuyor malum yıl sonuna giriliyor dün arkadaşa bahsettiğim cross urban paket orman yeşili 1.6 dct satıldı

Şuan Crosslarda 1.4 urban (4 adet) street (1 adet) lounge(1 adet) paketler kaldı

sedanı var mı?

Lounge cross beyaz 1.6 otomatik gsr+

• berden kullanıcısına yanıt

Egea Sedan 1.6 otomatik lounge paket GSR Okyanus Mavi 1 adet kalmış 1.386.500 bugün yada yarın bu araçta kalmaz alma niyetin varsa elimizden geleni yaparız hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenKimimKimimBen -- 30 Ekim 2024; 14:12:45 >
  • 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.